|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
8.4.2009 10:52:39   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image             14.4.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image            10.4.2009   user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image          8.4.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        10.4.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?     user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.4.2009 11:02:29   
Lsica
Blueyes, vidim da si se tik pred mano oglasla. Super te je slišat, saj včeraj je majana povedala, da se ne počutiš ravno najbolje in si šla domov...
Me smo se udeležile v polnem številu - bi lahko reklamo za nosečnost delaleuser posted image .

No ampak tole kar praviš za P je pa živa grozljivka. Po mojem mamo pravi baby-boom, pa se sploh ne znajo (zmorejo) prilagodit situaciji. Sam pišuka, a bomo zdaj pa v čakalnici rojevale?! Se je men zdel da zadnji čas ful velik nosečk vidim, pa sem mislila, da sem sam naravnana tako. Bo treba mal statistiko rojstev pogledat...

Posteljica gre proti koncu? Boš naredila kakšno slikico?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
8.4.2009 11:19:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Blueyes, vidim da si se tik pred mano oglasla. Super te je slišat, saj včeraj je majana povedala, da se ne počutiš ravno najbolje in si šla domov...
Me smo se udeležile v polnem številu - bi lahko reklamo za nosečnost delaleuser posted image .

No ampak tole kar praviš za P je pa živa grozljivka. Po mojem mamo pravi baby-boom, pa se sploh ne znajo (zmorejo) prilagodit situaciji. Sam pišuka, a bomo zdaj pa v čakalnici rojevale?! Se je men zdel da zadnji čas ful velik nosečk vidim, pa sem mislila, da sem sam naravnana tako. Bo treba mal statistiko rojstev pogledat...

Posteljica gre proti koncu? Boš naredila kakšno slikico?

bom naredila slikco k bo končana... zdej jo grem pa barvat do konca... se beremo še kaj ... lp sončen dan vsem

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
8.4.2009 11:34:27   
katrinka
blueeyes - ja tole s P je pa katastrofa, jaz bi 3krat vmes ze zivce zgubila k za slamparijo pa lenobo nimam tolerance...zastopim, da so dnevi ko jih več naenkrat rodi samo to bi loh predvidevali a ne
mah ta organizacija je itak trapastauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
8.4.2009 11:35:08   
tanatoraja
No da se še jaz javim po 100 letih... čeprav mi je včeraj "ponesreči" celo uspelo prit v Čolnarno (in se najprej usest za sosednjo mizouser posted image ) in se dobit z vami.
ja, jaz sem tista, ki je včeraj optimistično (še zadnjič!!!) zajahala kolo in ugotovila, da pri 26t to pač RES več ne gre user posted image .
za vse tiste, ki vas ni bilo.. sladoled  je bil dober, kupe baje tudi, družba še boljša, vreme nas je pa malo presenetilo, tako da smo morale dežnim kapljam ubežati notri user posted image . razpoloženja to pač ni moglo pokvariti...
se bom potrudila, da bom bolj pridna in da bom bolj čekerala forum in vaše klepetanje.. mi je prav pasalo zdaj malo vaše čvekarije brat!
do kmalu user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
8.4.2009 14:11:31   
Anonimen
no pa še jaz. Sem včeraj obljubila, da se bom bolj pridno javljala po novem user posted image

No jaz sem glih od dohtarja, sem od pol 11h do 1h čakala, da mi je sestra odlimala flajšter in mi med ritnici stisnila vatko, pa sem šla user posted image user posted image user posted image user posted image No ampak sem imela dobro družbo v čakalnici, tko da ni blo panike... Sem se super začvekala z eno sotrpinko tam user posted image user posted image

Sicer sem OK, danes mi ni nič več slabo in tudi antibiotikov ne rabim več jemat... user posted image user posted image user posted image user posted image

Družbica včeraj je bila SUPER... komaj čakam 23.4. da gremo na telovadbico user posted image user posted image user posted image

No zdej grem pa poštudirat če se mi da kaj pospravit, če ne se grem pa malo uležt... Danes naš fante še ni nič brcal pa me kar malo skrbi... Sem se včeraj preveč pritoževala user posted image user posted image

No lepo popoldne pa se tipkamo še kaj....

(odgovor članu tanatoraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
8.4.2009 14:11:55   
Anonimen
aja še tole... Od kerega tedna naprej je potrebno šteti brce?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
8.4.2009 14:28:26   
vim
Ja ni kaj recesija rojeva otroke. Se pozna da zdaj rojeva baby bom 70/80 leta. Se ful pzna v MŠ, da nas je veliko nosečk, predavalnice so polne pa ni važna ura. Hihihi v ponedeljek je bilo pa res veliko rojstev od tega je moje sestrična kar dve pupi pridelala in je rekla, da je res gužva.....

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
8.4.2009 14:37:02   
petrazg
No, nosečkice, vam zavidam, da ste se imele včeraj tako lepo in da ste se razvajale s sladkim. Jst sem doma, na mirovanju, ampak drug teden bomo pa že tako daleč , da bi pa lohk šli tudi rodit. Moram začet malo okoli hodit... No, na naslednjem srečanju se vam pridružim, seveda , če boste dovolile, v enem kosu al pa kar z vozičkom.. user posted image

Živa 25.. od 30 tedna naprej naj bi naštela vsaj 10 brcik na dan... Jst pojem čokolado, če je bolj miren in skoraj vedno pali in začne brcat.

Blueeyes... posteljco pa le pokaži, ko bo gotova...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
8.4.2009 15:50:28   
bjondi
Se vrjetno tudi polna luna pozna za število rojstev ta teden...

Ja v MŠ-ju v ponedeljek ob 18-ih je blo nosečnic s spremlejvalci ogromno.Čeprav včeraj so bili tudi vsi stoli zasedeni kljub večim različnim terminom...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
8.4.2009 16:32:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: tanatoraja

No da se še jaz javim po 100 letih... čeprav mi je včeraj "ponesreči" celo uspelo prit v Čolnarno (in se najprej usest za sosednjo mizouser posted image ) in se dobit z vami.
ja, jaz sem tista, ki je včeraj optimistično (še zadnjič!!!) zajahala kolo in ugotovila, da pri 26t to pač RES več ne gre user posted image .
za vse tiste, ki vas ni bilo.. sladoled  je bil dober, kupe baje tudi, družba še boljša, vreme nas je pa malo presenetilo, tako da smo morale dežnim kapljam ubežati notri user posted image . razpoloženja to pač ni moglo pokvariti...
se bom potrudila, da bom bolj pridna in da bom bolj čekerala forum in vaše klepetanje.. mi je prav pasalo zdaj malo vaše čvekarije brat!
do kmalu user posted image

KAKŠNIM DEŽNIM KAPLJAM???? a ni sonce sijalo cel dan???

(odgovor članu tanatoraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
8.4.2009 16:33:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

aja še tole... Od kerega tedna naprej je potrebno šteti brce?

jz jih še nikol nisem štela... razen zdej k en dan ni brcala, pa si morm zdej naprej mert... prej pa mi ni nikol rekla..... mogoče tud zato ker je bla skoz tko aktivna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
8.4.2009 17:30:32   
sinskaT
Hej hej lublančanke,
kako ste? Vidim oz. berem, da ste imele super srečanje, ki se ga žal nisem uspela udeležit, ker sva bile same s tamalo in se mi nikakor ni dalo z njo pokat (a sem omenila, da ji rastejo štirice in je sitna in bogica in oh in sploh)...v glavnem upam, da mi naslednjič uspe. Je že kak datum oz. je bilo že kaj dorečenega?

Glede P in ležanja na hodniku sem še prevečkrat slišala, da se to dogaja. Groza no, pa da maš popadke na 2 min in te ne šlivijo user posted image . Kaj boste vse rodile v Lj? Jaz sem se nekaj menila, da bi šla v NM, ker imam celo sorodstvo bolj v bližini kot pa tukaj in bi bilo lažje zaradi Hane in varstva..po avtoscesti sem slabe pol urce kasneje v NM kot pa do P v Lj.no bomo videli, če me bo kej na hitro zvilo, ne bom izbirčna user posted image .

Modrookica še enkrat pohvale, ker tako lepo opremljaš seznam.

Nič, moj čas za čarunalnikom je potekel, tako da zaenkrat le še
lep pozdrav!user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.4.2009 17:33:19   
BOOMER
eko babe mene nazaj s sprehoda...

Uspelo mi je Gracijo šhizofreniratuser posted image sva hodile 1,5h po 0,1km/h (ni šlo hitrej) po PST (cca 2km), srečale tono psov pa še hrup je bil (psi, vlak,  žaganje dreves. Vaška gospodična ni znala na konc več ne naprej ne nazaj. Zdej tuki leži hin, nekaj je preje še hotla se špilat, zdej pa mam mir do zjutrajuser posted image user posted image Majhna ampak je deu z njo..v bistvu užitek.....Drgač pa ja - da bi bil ker otrok tko ko ona - KUPIM! (samo potem upam, da se pol ne bo drugih otrok bal tko ko se Gracija drugih psovuser posted image user posted image user posted image )

Ja punce, včeri je blo fajn (dokler nismo ene pobegnile), se pa strinjam s predlogom, da se še kje drugje dobimo....Varianta je Cacao (parkiranje na Petkovšku), Atelje v pasaži Maxija (parkiranje zuni / znotri), Romeo...ma rečte, bomo že kej našleuser posted image

Polna luna - verjetno to ful vpliva - aprilčici - akcija!user posted image Glede P - no comment, ker je vse zguba besed. Sem v Leonišču pa vsakič žulim rit vsaj 3ureuser posted image HALO? O folku pa uvidevnosti - po mojem me stare mame pretepejo s torbicami, če se zicnem na prve zice busauser posted image user posted image O kaki najstniško horomnizirani maldini pa še manj - zadnjič se jih je 20 gužvalu (so prišli v LJ zgleda s Primorske)z odprtimi marelami na postaji na Čopovi. Poleg 20ljudi brez marele, ki smo čakali na bus.....

šivilja - ne sam da se od nekod poznava, še isti mesec mava RDuser posted image user posted image

ajd grem SADNO KUPO delat hehe. Mejte lep vetrovn sončk!

sadna kupa freak comming through - make room! (do hladilnikauser posted image )

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.4.2009 21:29:24   
Blueeyes
kje pa se dons spet skrivate... takrat k sem jz online ni nikol nobene gor...k pa mene ni, pa napišete cele romane user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.4.2009 21:44:17   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

kje pa se dons spet skrivate... takrat k sem jz online ni nikol nobene gor...k pa mene ni, pa napišete cele romane user posted image

Tukiii smouser posted image
Gledamo fuzbal.. Tamau pa vadi v trebuhu kko bo on čez 20let igraluser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.4.2009 21:46:48   
Lsica
Saj vem, da sem spet prepozna, pa da nobene ni več gor ampak vseeno...

Zbiramo predloge za naslednje srečanje (lokacija):

1. BOOMER predlaga: Varianta je Cacao (parkiranje na Petkovšku), Atelje v pasaži Maxija (parkiranje zuni / znotri), Romeo...

2. Jaz predlagam pa Pizzerijo Grad (zraven fakultete za šport, zastonj parking, dobre tortice, zunaj prijeten ambient)

sinskaT , sprašuješ, če mamo kak datum že dorečen. A kar določimo nov datum? Meni so torki zelo pri srcu, lahko se pa zmenimo tudi za kateri drug dan.

Drugač pa Blueyes, me mamo tako energy, da ko smo se vse na kupu zbrale se je začelo: črni oblaki so sonce zakrili,... začelo je pihat..., stemnilo se je..., padle so prve kaplje... user posted image
No, ko smo spokale noter se je vse umirilo in posijal je spet sončekuser posted image .

Zdaj pa dost mojga nakladanja, grem pogledat če je pr junijkah še kdo pokonc...

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
8.4.2009 21:49:25   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Gledamo fuzbal.. Tamau pa vadi v trebuhu kko bo on čez 20let igraluser posted image user posted image

Jaz tud, - liga prvakov, a ne ana? Barcelona je dala že 4user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
8.4.2009 21:58:25   
Blueeyes

kdo pa igra da tko vneto spremljate??

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
8.4.2009 22:00:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Saj vem, da sem spet prepozna, pa da nobene ni več gor ampak vseeno...

Zbiramo predloge za naslednje srečanje (lokacija):

1. BOOMER predlaga: Varianta je Cacao (parkiranje na Petkovšku), Atelje v pasaži Maxija (parkiranje zuni / znotri), Romeo...

2. Jaz predlagam pa Pizzerijo Grad (zraven fakultete za šport, zastonj parking, dobre tortice, zunaj prijeten ambient)

sinskaT , sprašuješ, če mamo kak datum že dorečen. A kar določimo nov datum? Meni so torki zelo pri srcu, lahko se pa zmenimo tudi za kateri drug dan.

Drugač pa Blueyes, me mamo tako energy, da ko smo se vse na kupu zbrale se je začelo: črni oblaki so sonce zakrili,... začelo je pihat..., stemnilo se je..., padle so prve kaplje... user posted image
No, ko smo spokale noter se je vse umirilo in posijal je spet sončekuser posted image .

Zdaj pa dost mojga nakladanja, grem pogledat če je pr junijkah še kdo pokonc...

predlogi za srečanje... če ga bom še dočakala (v enem kosu).. mi je čisto vseeno... samo da je družba prava.. lokacija sploh ni pomembna

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
8.4.2009 22:35:44   
ana**

kdo pa igra da tko vneto spremljate??

Barcelona : Bayernuser posted image  In sm čist hepi kr barca vodi 4:0user posted image  Sam bi mi blo bolj zanimiv,če bi meli prenos Chelsea:Liverpool ( so tam boljši tipiuser posted image )

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.4.2009 1:02:23   
Anonimen
en nočni pozdravček!

saj bom šla kmalu spat,... samo sem vas morala še malo prebrati.

Blueeyes, tole z ljubljansko porodnišnico mi je kar zastrašujoče. ravno sem se prepričala, da bo v ljubljani prav fino rodit, ko me spet vleče nazaj v kranj... ampak kaj, ko me ginekologinja vsakič opomni, da moram rojevat v ljubljano (izjemoma, če bo nujno in bom blizu kranja...)

saj ni tako grozno?? tiste, ki ste že rodile v ljubljani, kakšne so vaše izkušnje?
sama sem bila v lj porodnišnici samo 2x - enkrat sem šla obiskat prijateljico, ki je rodila nedonošenčka (in ona je bila kar zadovoljna z osebjem in nastanitvijo) in enkrat sorodnico, ki je rodila dvojčka (ampak ona tako ali tako rojeva v lj zaradi svoje tete, ki je tam zaposlena).

danes me je nečak vprašal, če se bo Urban rodil na velikonočno nedeljo. me je kar malo strah te otroške napovedi... bom pazila, da čez praznike ne bom preveč podlegala nedietični prehrani.

prijetne sanje...user posted image  

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
9.4.2009 8:01:01   
NinaMM
Jutro!

Jaz sem tudi danes bolj zgodna, to lepo vreme me kar vrže iz postelje ...

Naslednjega srečanja pa verjetno ne uspem več dočakat v enem kosu (upam!) user posted image

Še poročilo iz pregleda včeraj. Vse je ok, še vedno imam preveč bakterij v urinu, ampak je to od viroze (me je kar dala še na neke dodatne teste), zato mi ni dala nobenih krem ali svečk. Me pa še vedno malo boli grlo zjutraj, ampak popoldan po dozi Apisirupa in čaja je bolje. Naredila mi je še ultrazvok, ker imam majhen buši po merah, pa je mala super user posted image  Plodovnice je še ogromno, obrnjena je na glavico, težka pa malo manj kot 3 kg. Nič ne kaže, da bi se naši princeski kam mudilo. Naslednji pregled imam na rok, torej 15.4. CTG, voda, znani pa bodo tudi rezultati brisa za streptokok. Moja G je rekla, da priporoča bris, čeprav nekatere raziskave menda kažejo, da lahko s tem, ko dobimo antibiotike in otroka zaščitimo, razvijemo pri bebiju odpornost na antibiotike. Nismo še dovolj pametni za vse ... Sem pa kar na +13 kg, čeprav mi vsi pravijo, da se nisem nič zredila. Samo potem ne vem, kje so te kile user posted image

Lep dan vsem.

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
9.4.2009 8:32:14   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

mitting - glede lokacije je meni vseeno - sam morjo met sadne kupe...hihiuser posted image

ninaMM - o lepo da si se oglasila, sem se ze sprasevala kje si, fino da je vse ok, ja kmalu mas rok
drugače pa VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
9.4.2009 9:01:36   
šivilja
ja, lokacija pravzaprav ni pomembna, sam da se da parkirat pa lepo sedet. Mi pa torki najbolj ustrezajo, ker imauser posted image  čas, da otroke pazi in jaz lahko kam grem, druge dni je bolj kriza.

Jaz sem obakrat rodila v Lj porodnišnici in sem bila zadovoljnja, res pa je da nisem imela kakšnih hujših problemov. kar me je motilo pri drugem porodu oz. po porodu je bilo premalo hrane. V dveh letih od prvega do drugega otroka je padla tako kvaliteta kot kvantiteta in priznam, da sem bila včasih lačna. So bili pa pri drugi na oddelku bolj fleksibilni in sem dobila ob enajstih zvečer, ko so me pripeljali iz porodne sobe prepečenec in jogurt (več kot 24 ur nisem nič jedla), sicer jogurt v lončku brez žlice, a če si fino lačen se znajdeš. Tudi kasneje sem lahko namesto mleka , ki ga ne prenašam, dobivala jogurt, kar se prvič ni dalo zmenit.
Pa tudi Lj je bolj priročna za moža in otroke, tako da jaz sploh ne razmišljam o kakšni drugi P.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?