Anonimen
|
pozdravček! se vam moram opravičiti - prišla z zamudo, potem pa takoj odšla! kot da bi se pripeljala z oblakom... mi je žal, da nisem ostala. dan mi nikakor ni potekal tako kot sem si želela. Oskar je preskočil dnevni spanec in ker je zjutraj zgodaj vstal, so se ravno pred mojih odhodom v Tivoli začele utrudljive "mama scene". sta bila z očkom namenjena ven in je začel trmariti, da mu moram jaz obuti športne copate, jaz pa pod tušem... in je potem kričal, jokal,... dokler mu nisem sezula copat in mu jih nazaj obula (?!) potem sem ga morala še potolažiti in razložiti, da je očka dovolj dober, da ga obleče in obuje kot za igro. in smo se na hitro odločili, da gresta fanta z mano na trolo pa v Tivoli, kjer me bosta počakala na igrišču. pa se je zopet začelo, da se je s traktorjem (ki smo ga morali obvezno vzeti s seboj) ustavljal ob vsaki njemu zanimivi stvari, zato sem ju kar pustila za seboj, vzela pa tudi vse stvari in me je kar zaskrbelo, ko je začel pihati veter in deževati... pa me ne bi smelo (fanta sta si na igrišču poiskala zavetje - hiško s strehico - in sta se imela prav fino...). ko je tisti oblak nehal lulati, sem pomislila, da bi prišla nazaj v Čolnarno,... a smo se odločili, da bomo šli kar nazaj domov (Oskarju se je vedno bolj poznalo pomanjkanje spanca... smo imeli kar probleme, da smo prišli do trole... noče, da ga vlečeva, noče, da ga potiskava, a poganjati se mu tudi ni dalo preveč??) edina dobra stvar je, da je zvečer bolj hitro zaspal. vsaj to. ampak - sem morala prav dobro pogledati, kje sedite... sem pričakovala velike trebuhe pa imate prav luštne trebuščke! šele potem sem se spomnila, da smo pravzaprav različno noseče. upam, da boste še kakšno srečanje organizirale in da se bom takrat bolj odklopila od svojega razvajenčka. želim vam prijetno noč!
|