|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
7.4.2009 13:15:53   
vim
Jeeeeeee Wani super vse čestitke za Vito Viktorijo. Pa le ni bila aprilčica, je še ujela marecuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vse čestitke. In kako je zdaj mamica, po porodu, predvidevam da je porod potekal brez problema. Mi je pa zanimivo, da nobena ne reče, da BOLI kaj zdaj a bom jaz edina, ko bo do tega prišlo.

Jaz veelo hodim v MŠ Katrinka še imaš čas, ti bom pa prinesla brošuro danes pa imaš tam vse info.
Zdaj razumem šiviljo, ko je rekla, da še zdaj ne zna dihat pa ima že 2 otroka. No jaz tudi ne znam, prepone sploh ne premaknem.

Zdaj pa se laufam učit pred srečanjem, sem danes že z majano79 na kafetu sedela, bilo je superca. Ej sonček pa to je uživacija. Zdaj vidim kaj zamujam, ko moram še v službo hodit. Ampak kmalu kmalu pridem tudi jaz na vrsto.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa superca da prideš, blueeyese še jaz moram rečt, da trebuh pa imaš, kje je bil prej ne vem. Danes bova očitno obe v mini bikini meni tudi vroče.
Joj katera je rekla, da bo svojega kužija pripeljala. Jeeeee kar pripelji svojo zverco, varstvo bo imel, prav tako jojo katera ima pa Oskarja tudi za bebice varstvo zagotovljeno.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.4.2009 13:30:32   
Lsica
Vim, nisi bla z majano 79 ampak z Lsico na kavi user posted image user posted image user posted image majhen nesporazumček, saj veš zakaj. Uspešno učenje  do štirih.
Jaz sem mislila pa da bom šla še mal ven, ampak so se moji delavci zdaj umiril, pa malce počivam. Saj bo sončka danes še dost. Da ne boste mislile, mene je včeraj že opeklo po rokah. Sam sem bla pa ene 4 ure na soncu, od 12-16, ko se nam je začela MŠ.

Živa, super da prideš, majana, tebe bomo tud počakale, veš kako dve uri hitro mine, če smo me čvekice  skupaj.

Boomer, kar pripelji psa. Velik, majhen? Črn, rjav, bel? Da te bomo spoznale...user posted image

Katrinka - vidim da si skoraj vse že zvedla o MŠ (prvi pon v mesecu) in dekompresiji. Če bo pa še kakšno vprašanje pa se v Čolnarmi zmenmouser posted image .

Zdaj grem pa še mal pošto prebrat... See you soon...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.4.2009 13:50:46   
katrinka
punce moje ne me kregat al pa bit hude, a mene danes ne bo, greva z mojim rihtat dokumente k mojga sefa ni pa grem loh prej iz službe, moj je pa doma...k drugač bova tesko nasla cajt, mi je zlo hudo a zal tako je

se pa posladkajte se zame a prav

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.4.2009 14:20:07   
vim
Mislim skoz sem razmišljala ne ni majana79 ampak Lsica in kaj naredim napakouser posted image user posted image user posted image user posted image , mislim jao meni. Ja no, če te pa poznam zdaj pod imenom pa je težko pod nickom. Ampak si bom zapomnila obljubim.

Katrinka, če le utegneš pridi za pol urce na sladoled saj od tobačne do Tivolija pa res ni daleč. Imaš tudi moj mobi pa pokliči, drugače pa itak so in bodo še srečanja zdaj z bušiji potem pa z našimi čmrlji.

Tele moje pavze med učenjem so grozne, ker so predolge.......grem ša malo v knjige gledat se vidimo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.4.2009 14:30:26   
šivilja
Končno mi je ratal. V brskalniku, ki ga ponavadi uporabljam mi je prd dnevi izginil simbol Odgovor in nisem mogla nič napisat. Danes sem bila pa že tok jezna, da mi je končno padlona pamet in sem uporabila drug brskalnik, kjer simbol še je.

Torej še vedno imam namen prit, sam da še avto dobim od mehanika. Sem ga že zjutraj ob sedmih peljala, je rekel, da me pokliče takoj ko bo pa še ni nič. Mamo probleme z okni, ki se nočejo zapret in pri tem skoraj ven padejo, pa še gume sem dala zamenjat (sem zelo ažurna), pol mi je pa še user posted image  povedal, ki se več s tem avtom vozi, da nekaj slabše vžiga, tko da je kar nekaj stvari. Upam, da niso našli kaj hujšega. Drugače bom prišla s taksijem.
Samo groza me je še enega stroška. Sem še vedno v šoku zaradi dohodnine in odločbe za znižano plačilo vrtca. oboje mi je dalo vedeti, da sem očitno bogata, česar prej nisem vedela počutim se pa tudi ne.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.4.2009 14:41:07   
katrinka
vim - mam tudi to v planu, ce bom hitro konec se oglasim, sem klicala na ue in vse zrihtam na enem okencu in ce ne bo gužve bom hitro konec...drzte pesti, zdaj pa sibam v ljuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.4.2009 14:43:03   
BOOMER
ola bejbe

Sem šla kar domov...me tako reže spodaj, da je 200m že ko maratonuser posted image sam upam da ni kej narobe?? mal me dol pritisne vsake tok pa v dimljah špikne. Ponavad ni blo tko, če ve kera če ma podobne izkušne? Mala brca, tko da ne paničarim...so me pa včeraj na MŠ kr prestrašli, tako da bom ta teden od doma. Pa da veste, pridem danes, pa tud če po vseh štirih. Pol jih bo 8user posted image

Moj pesek je Gracija, razvajena žvalca, ki bi zdele bla na travci na vasi, ker mesta ful ne mara. Je pa sorte pappilon (eni ful mešajo s čivavo, čeprav je pol metra višjauser posted image ). Boste pa kuj zalublene v to kosmato kepo, še posebej ma pa rada dojenčke pa mejhne bebice, če kera mela kakega s sabo. Je pa bolj plašna (razen če maš kako igračo, pol se tud na trepalnice postavuser posted image ), ne grize in je splošno okolju prijaznauser posted image

Eko grem še mal ležat, ker dans morm do vas, ni izgovora!

o bauhi moj vzhajajoči (ga nimam več kam dat - pisalna miza je preblizuser posted image )

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.4.2009 15:16:27   
Lsica
Šivilja, glede dohodnine, tudi jaz ne bi zgubljala besed... Meni se je včasih poznalo olajšave (zdravstveno, sindikat, šolnina, ...) zdaj pa že par let plačujem tak znesek, da ga moram do junija našparat, čez 300 evrov... moram mal z našo računovodkinjo govorit, ker raj vidim, da mi vsak mesec mal več vzamejo, pa za to niti vedla ne bom, kokr da me pol fršlok zadane, k moram vse naenkrat dat. Pa še zdaj, ko je itak zagovejana situacija in ni denarja...

Drugače pa ful vesela, ker boste vse prišle...Jaz se grem kar odpravljatuser posted image ...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.4.2009 15:53:45   
bjondi
Katrinka user posted image  za gospo...

wani-user posted image  za tvojo princesko...

Mene pa ne bo danes ,ker grem v MŠ ob 18-ih...fejst se napapite tortic pa sladoledov...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.4.2009 20:26:34   
majana79
Evo, zadnja sem prišla na srečanje pa se prva javljam. user posted image

Vsem, ki ste odšle preden sem se uspela primajat povem, da mi je žal, ker vas nisem uspela videt, upam da se spoznamo kdaj drugič. Pa še to, da Blueeyes ni mogla pridet zaradi slabega počutja.

Modrooka, samo ne še rodit, a prou? user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.4.2009 20:38:21   
katrinka
bjondi - hvala za cestitkeuser posted image

mi je zal da me ni bilo, kako ste se imele?sam ne mi rect da sadne kupe so ze ble....user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.4.2009 21:35:53   
vim
Oja katrinka pa kakšne sadne kupe.mjam mjam, ampak jaz sem raje sladoleduser posted image user posted image user posted image . Ta-najbolj pridne smo bile tam malo pred četrto in šle malo pred osmo, čvek je bil uspešen še bolj pa ker je bil dolg sem imela parking gratis. jaja se splača imeti veze in poznanstva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.4.2009 22:18:04   
Anonimen
pozdravček!

se vam moram opravičiti - prišla z zamudo, potem pa takoj odšla! kot da bi se pripeljala z oblakom... mi je žal, da nisem ostala.

dan mi nikakor ni potekal tako kot sem si želela. Oskar je preskočil dnevni spanec in ker je zjutraj zgodaj vstal, so se ravno pred mojih odhodom v Tivoli začele utrudljive "mama scene". sta bila z očkom namenjena ven in je začel trmariti, da mu moram jaz obuti športne copate, jaz pa pod tušem... in je potem kričal, jokal,... dokler mu nisem sezula copat in mu jih nazaj obula (?!) potem sem ga morala še potolažiti in razložiti, da je očka dovolj dober, da ga obleče in obuje kot za igro. in smo se na hitro odločili, da gresta fanta z mano na trolo pa v Tivoli, kjer me bosta počakala na igrišču. pa se je zopet začelo, da se je s traktorjem (ki smo ga morali obvezno vzeti s seboj) ustavljal ob vsaki njemu zanimivi stvari, zato sem ju kar pustila za seboj, vzela pa tudi vse stvari in me je kar zaskrbelo, ko je začel pihati veter in deževati... pa me ne bi smelo (fanta sta si na igrišču poiskala zavetje - hiško s strehico - in sta se imela prav fino...). ko je tisti oblak nehal lulati, sem pomislila, da bi prišla nazaj v Čolnarno,... a smo se odločili, da bomo šli kar nazaj domov (Oskarju se je vedno bolj poznalo pomanjkanje spanca... smo imeli kar probleme, da smo prišli do trole... noče, da ga vlečeva, noče, da ga potiskava, a poganjati se mu tudi ni dalo preveč??)
edina dobra stvar je, da je zvečer bolj hitro zaspal. vsaj to.

ampak - sem morala prav dobro pogledati, kje sedite... sem pričakovala velike trebuhe pa imate prav luštne trebuščke! šele potem sem se spomnila, da smo pravzaprav različno noseče.
upam, da boste še kakšno srečanje organizirale in da se bom takrat bolj odklopila od svojega razvajenčka.

želim vam prijetno noč!user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.4.2009 8:04:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Oja katrinka pa kakšne sadne kupe.mjam mjam, ampak jaz sem raje sladoleduser posted image user posted image user posted image . Ta-najbolj pridne smo bile tam malo pred četrto in šle malo pred osmo, čvek je bil uspešen še bolj pa ker je bil dolg sem imela parking gratis. jaja se splača imeti veze in poznanstva.user posted image user posted image user posted image

joj vim mi delas skomine...sm kr lačna ratala, eno jagodno ali borovničevo sadno kupo bi takoj zdele popapcala...njamiuser posted image

no, fino da ste se mele lepo...bom pa naslednjič se pridružila
vsaj ena dobra stvar je, da sva zrihtala vse papirje včeraj, danes moram pa poštni nabiralnik kupit, da bo poštar mel kam vrzti pošto...user posted image

k.tja - ni kaj, zanimiv dan si imela, kaj naj rečem otroci....sama bom zdaj prvic mami, a ze pri nečakih vidim kaj in kakouser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 8.4.2009 8:05:00 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.4.2009 8:41:39   
BOOMER
jutro punce...evo mene iz "DOMAČE" pisarne, ker me še vedno mal špika pa zateguje in bom malo mirovala...

Ja včeraj pa je blo pestro! k.tja - sej jest sem tud mal oči mogla napenjat, je blo mim grede ene par nosečk pa punce so sedele in je težko razbrat a je to to al niuser posted image Klinc je blo ful konkurenceuser posted image
Moram rečt, da mi je prav prišlo ta izletek pa srečanje, sicer me je blo mal neprijetno, ker sem tako na "sveže" uletela, pa vendar ste fejst babe in se ni bilo težko vklopituser posted image

katrinka - če bi mela plac, bi eno jagodno kupo še vase stresla, ker so TKOOO DOBREuser posted image sam je bla postrežba s prirojenim lenoritisom in več kot limonado (edino prav postreženo) nisem upala na konc naročat. Itak je bil pa ves čas tak filing, ko da smo osebju odvečuser posted image zabavno, kam ta kapitalizem ljudi pripelje...

nič, Gracija protestira na copatih, jest grem delat...lepo je blo vas videt pa sej se še kaj...ostale pa naslednjič - več nas bo lepš bo....

včasih si mormo babe cajt zase vzet (undercover neomejen dostop do sladoledauser posted image )

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.4.2009 9:56:36   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

katrinka - če bi mela plac, bi eno jagodno kupo še vase stresla, ker so TKOOO DOBREuser posted image sam je bla postrežba s prirojenim lenoritisom in več kot limonado (edino prav postreženo) nisem upala na konc naročat. Itak je bil pa ves čas tak filing, ko da smo osebju odvečuser posted image zabavno, kam ta kapitalizem ljudi pripelje...

njami...fetis na sadne kupe...user posted image
jaz sem mislila da bom z buhijem dobila večje procije - npr. v nasi menzi, pa se je to sam enkrat zgodilo, večkrat se mi je zgodilo da sem manj dobila...ljudje so čudniuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 8.4.2009 9:58:24 >

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.4.2009 10:01:41   
majana79
katrinka, mogoče pa samo mislijo da si se ful zredila. user posted image Jaz imam ta občutek ko grem na trolo al pa v kako trgovino, ko me vsi čudno gledajo, da bi pa kdo vrata pridržal al pa kej takega, pa bog ne daj. Zadnjič me je ena teta v trgovini skorej podrla z vozičkom, ker se je odprla sosednja blagajna in se ji je tako mudilo... user posted image  

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.4.2009 10:08:17   
šivilja
Lep pozdrav še vsem, ki so včeraj zamudile in se nismo uspele vidit (sem spet prva šla). Ampak nas je blo pa velik, naslednjič bomo mogle že rezervirat. Ampak postrežba pa res malo peša, se jim očitno ni treba matrat, ker je lokacije tako dobra, da gre biznis kar sam od sebe.

K.tja popolnoma te razumem. ko sem prišla domov me je čakal tak sprejem, kot da me že en mesec ni bilo. otroka sta bila najprej vesela, da me vidita, potem pa jezna in užaljena, ker sem si drznila kam iti brez njiju. pa sta bila doma z očijem in dedijem, ki ju na veliko razvaja. Sploh sta moja otroka taka, da bi imela najraje transfuzijo mame v eno roko in očeta v drugo.

Blueeyes upam, da bo vse OK in da se še kdaj vidimo, če ne prej pa v dveh delih.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.4.2009 10:25:31   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

katrinka, mogoče pa samo mislijo da si se ful zredila. user posted image Jaz imam ta občutek ko grem na trolo al pa v kako trgovino, ko me vsi čudno gledajo, da bi pa kdo vrata pridržal al pa kej takega, pa bog ne daj. Zadnjič me je ena teta v trgovini skorej podrla z vozičkom, ker se je odprla sosednja blagajna in se ji je tako mudilo... user posted image  

HM, mogoče maš pravuser posted image ...mene tok jezi k hodm okol z buhijem in eni res nč ne pazjo...sploh kake stare mame...k bi jih kr...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.4.2009 10:27:30   
vim
k.tja se zgodi, zdaj vemo kaj nas čaka. Smo pa res mislile, da je oblak z dežjem odnesel še tebe, ko smo prišle notri tebe od nikoder, smo šle ven pogledat, če si nas falila slučajno, kar težko vrjamem saj imamo kaj za pokazat. Ampak se zgodi, naslednjič ga pripelji kar s seboj, ga bo pa tok punc na kup že zanimiral.

In boomer res smo različne noseče, ampak tiste ki so prve na vrsti imajo najmanjše trebuščke in kot sva z ledenko ugotovili za ...... ledenka ti že veš kaj mislim. Tako da aprilčici, čakamo,da sporočite vesele novičke.
Čeprav boomer tudi ti nimaš prav nobenega bušija, Gracija pa je fenomenalno pridna, jaz bi imela takega otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image In kar si želiš sigurno je 100% obratno.

No lsica, živa in jaz pa smo dočakale še majano79, tako da smo se res načvekale, mene je kar malo rit bolela in sprehod je dobro del in majana živiš na super koncu, sprehodi z vozičkom bodo ful romantično lepi, ampak junij bo treba še malo počakatuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.4.2009 10:30:54   
Tanja_
Hej punce!
Jaz se vam na žalost nisem mogla pridružit- smo imeli pasjo šolo, pa mož ni imel časa it. Upam, da naslednjič pridem. Čeprav sem danes dopolnila 33 tednov, tako da upam, da bo kakšen miting še dokler sva v enem kosuuser posted image  Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.4.2009 10:42:52   
ledenka
oj, Lublančanke user posted image  včeraj vas je bilo lepo spoznat, sicer sem prišla samo za pol ure user posted image  no, ostala več kot 2 uri, me je že vse bolelo od sedenja user posted image  če se dobimo še kaj pred prazniki, bom najbrž še v enem kosu... sicer pa pridem z vozičkom user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.4.2009 10:47:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Blueeyes upam, da bo vse OK in da se še kdaj vidimo, če ne prej pa v dveh delih.

čao punce... včeri mi pol ni uspelo... sem šla samo še domov ležat... ta vročina me ubija... sem bla vsa dihidrirana, čeprov sem s sabo skoz nosila 1,5l vode user posted image  pol ma pa še ta cvetni prah matra.... zvečer sem šla pa samo še na hitro po barve za posteljico k mi jih je zmanjkalo, pa po fasungo in domov spat... sem ob 20h že spala..

ja kaj nej rečem na pregled... šok... itak... pomojm grem kr v postonjsko porodnišnico rodit... me mislm se več ukvarjat s temi primitivci

med drugim sem 3 ure zastonj čakala pred napačno ordinacijo, k bi bla lahko drgač v 10 minutah že gotova... vse samo zato k una v sprejemni ni dobr prebrala napotnice user posted image  user posted image  user posted image  še dobr da sem srečala pol vsaj eno našo majčico, da mi je za kratek čas delala družbo...
je bla pa cela norišnica v P... iz ponedeljka na torek se je baje rodilo 20 otrok, pa od teh 20 k so ble še z mano v čakalnici, so jih kakšnih 10 poslal na oddelek,... baje so postelje že kr na hodnikih, da je taka gužva... tko da po eni strani še dobr da me niso zadržali k na hodniku pa res ne bi ležala...
je pa eni voda odtekla takrat k smo ble v čakalnici, ena je mela na 2 minute popadke... sestre pa nič... so samo rekle vidve kr lepo sedta na stolih... jz sem samo pogledala.... ma res niso normalne..

kako ste se pa vi mele kej včeri... ste kakšno slikco naredile??? za spomin?? kdo pa je vse bil??? ste kej barve dobile???

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
8.4.2009 10:51:22   
Lsica
Živjo punce, jaz sem pa danes kar malce v jutro potegnila, je telefon zvonil ob ene 8-ih, pa sem ga kar namenoma preslišalauser posted image . Včeraj mi je bilo res luštno (zato sem bla tud med pridnimi: prva prišla in zadnja odšlauser posted image ) in komaj čakam naslednjega srečanja. Glede na to, kakšna je bla postrežba pa predlagam da gremo še kam drugam pokazat naše bušije, saj je dost dobrih lokacij... Jaz sicer bolj Center pa naš konec poznam, slednji je bolj ugoden kar se tiče parkiranja. Ampak zagotovo imate tudi ve kakšno idejo.

Danes sem rekla da bom mal pridna, naj bi se učila ali pospravljala, pa se kar ne spravimuser posted image Lenoritis. Pa ven me vleče, na sonček.

Ana, kako si se mela na pikniku? Blueyes, kako se pa ti počutiš danes?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
8.4.2009 10:52:23   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?