|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
21.12.2008 3:39:56   
simonaa
Malo pišem za ohranjenje te teme user posted image .

Midva sva danes naročila voziček in sem čist happy in ob takih urah ne morem spat.
Za tiste, ki že imate otročičke pa eno vpašanje, s katero otroško trgovino imate najboljše izkušnje?

Lp,S

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.12.2008 9:14:27   
ana**
Živjooouser posted image

Simona za kateri voziček sta se odločla?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jz učer sploh nisem mogla zaspatuser posted image Sm še ob 2eh hodla okoliuser posted image in zdj komaj sedim za računalnikom.user posted image

Še malo pa grem na NSuser posted image user posted image

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.12.2008 14:31:42   
Anonimen
tele naše Ljubljančanke pa so res bolj tužne... No ja.... Nimaš kaj user posted image user posted image user posted image

Kateri voziček sta si umislila Simonaa??

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
21.12.2008 22:33:46   
simonaa
Pozdravljene!

Kupila sva Peg perego Pliko P3, zaenkrat samo športni del, barve scarlett. Zaenkrat bova s košaro in lupinico še malo počakala. Sem pa ugotovila, da moram zraven naročit še torbo, ker je ni zraven.

Takole zgleda:

user posted image

Lp, S

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
22.12.2008 7:53:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: simonaa

Pozdravljene!

Kupila sva Peg perego Pliko P3, zaenkrat samo športni del, barve scarlett. Zaenkrat bova s košaro in lupinico še malo počakala. Sem pa ugotovila, da moram zraven naročit še torbo, ker je ni zraven.

Takole zgleda:

user posted image

Lp, S

waw.... lepi lepi.... Sicer jaz imam za našo pikico v mislih takega s štirimi velikimi kolesi, vendar pa je tale prov fleten user posted image user posted image user posted image

Kje ste vse ljubljančanke???

(odgovor članu simonaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
22.12.2008 8:20:02   
april09
Evo nas user posted image user posted image  Je bil deloven vikend, skooz neka kuharija, vceraj pa se malo nakupov (ocitno je bilo pol LJ v BTC user posted image )..
Pa soncka smo imeli koncooooo user posted image  Kok je bilo lustno user posted image

Simonaa - bravo za nakup, zdaj naj ti pa samo se dobro sluzi user posted image  Glede trgovin pa zelo razlicno - zadnje case mi je vsec C&A, predvsem super hlace za malo sem dobila tam ponavadi. Pa bodije, ampak bodijev pri ans skoraj ni, sem jih v AT kupovala. H&M je ratal kar drag glede na slabi dve leti nazaj bi rekla. Ni vec una ta ugodna trgovina. Je pa se vedno res, da lahko vse peres na 60 st in da dolgo ostane dobro ohranjeno. Obaibi/Okaidi - kaksni lustni kosi, predvsem na razprodajah, ker 30€ za jopico se mi ne daje user posted image  Pa Idexe mi ima lustno, barve pri iani fantasticne (sam cene za moje pojme previsoke). une cist zacetne bodije in zabice sem takrat kupila v BC, zdaj bom verjetno se v tosami prej pogledala, ker bom ene par novih zadev kupila za pikico.

Ana - kdaj imas NS?

Ronja - se v kosu ali ze razpadla na dvoje user posted image  Se samo malo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
22.12.2008 12:28:36   
simonaa
April09: hvala za info, jaz tudi precej stvari kupujem v H&M, ampak z njihovimi oblačili za dojenčke pa res nimam. Sem pa kupila za nečaka (9 in 12let) tam jopici za Božička, sta bili res vsaka 20 EUR, ampak zgledata res lepi. Druge trgovine za otroke pa morem sploh še odkrit, sem pa tudi jaz imela namen it v Tosamo.
Meni se je zdelo, da je bilo v soboto v BTC pol Slovenije, ne samo LJ user posted image , ampak kaj čmo.

Vsem želim uspešen teden, jaz danes peljem nečakinjo gledat lutke user posted image .
Lp, S

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 182
22.12.2008 16:17:42   
vim
Zdravo dekleta.

Evo še ena Ljublančanka bi se vam pridružila v vaši klepetalnici, sem nosečka bolj na začetku, julija pride bebica do takrat pa čaka veliko dela.

Kako kaj ve preživljate tele turobne dneve z izjemo včerejšnega. Jaz se danes končno odpravljam v šoping po darila, januarja pa bomo začeli rihtat še presotali del stanovanja, za kar je trenutno zmanjkalo volje in idej.

LP.

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 183
22.12.2008 18:25:45   
ana**
Živjoooo

Jz sm komi domov prišla in sm čist crknjenauser posted image Sm bla prvo v službi in še pol na sestanku.. so rekli,da bo trajalo do 4ih. Pa je do 6ihuser posted image user posted image user posted image Jz pa nč nism še jedla.. Tko,da si zdj neki hitr kuham...

Ju3 mam NS. in jooooj punce...mene je tko strahuser posted image user posted image user posted image user posted image Že celi dan mam tko črne misli! Filing mam,da je ziher neki narobeuser posted image user posted image In pomoje sploh spat nebom moglauser posted image

vim dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu..simona lep voziček. Sploh barve so mi všečuser posted image user posted image user posted image

Ronja še 2v1?user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.12.2008 18:36:18   
april09
Ana, hitro se v roke vzet user posted image  Kaj pa ce bo vse super user posted image  Ne glede na to, kaj bo ju3, ti cisto nic ne pomaga,da se danes sekiras. Reci grdim mislim STOP in si reci, vse bo OK. Jutri po pregledu bos pa skakala od srece user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.12.2008 18:46:35   
majana79
Še ena, sicer priseljena ljubljanska nosečka. user posted image Rok imamo 18.6., samo možno da bo kasneje, se G ne more odločit glede na velikost. Je pa to moja 1. user posted image , glede prehrane pa zdaleč nisem tako pridna kot druge, mi gredo kg prehitro gor, so me že kregali user posted image . Ampak če bom prišla potem nazaj na prednosečniške, bom čisto zadovoljna. user posted image

Ronja, če si še tukaj in ne v porodnišnici, imam še vedno zate papirnate vrečke za ločevanje, samo v Tivoliju se moraš oglasit. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 186
23.12.2008 11:15:35   
HINDI
Evo, da se še jaz pofočkam. user posted image še ena priseljena v Lj.
Rok naj bi imela 08.06.09.
Danes imam pregled. Me prav zanima kako je user posted image že velik.

Lep dan vam želim, kljub turobnemu vremenu zunaj :)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 187
23.12.2008 11:48:07   
katrinka
lep pozdrav, še ena ljubljančanka tu
na kratko opis - ljubljana, noseča skoraj 10 tednov, rok 27.7.09, prva nosečnost, vesela vseh nasvetovuser posted image

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.12.2008 22:08:43   
ronja
Ronja - se v kosu ali ze razpadla na dvoje Se samo malo ...

hvalabogu še ne, čeprav je današnji sprehod spet malo izzval stanje. Ampak smo sfolgali, hehe. Zadnje čase sem bolj leteča, z lubijem gnezdiva na veliko.
o, marjana, hvala, bomo sigurno šle kdaj v tivoli - danes smo šli samo po stari Lj. pa je bilo že to preveeeeeč (spet par popadkov, tak da zdaj se bom res nehala hecat...) čestitaaaaaaammmm!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 189
24.12.2008 22:33:37   
majana79
Ronja, ti kar počivaj, boste hodile potem naokoli, ko pride mala. user posted image Koliko dni še držimo pesti, da počaka? user posted image

Pa hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.12.2008 10:21:33   
Blueeyes
user posted image

Ljubljančanke... z zamudo, ampak vseeno iz vsega srca... Vesel božič ter vse najlepše v prihajajočem novem letu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 191
26.12.2008 3:37:36   
ronja
Ronja, ti kar počivaj, boste hodile potem naokoli, ko pride mala. Koliko dni še držimo pesti, da počaka?

Hehe, od počivanja ni prav veliko - kot vidiš po uri, ko to pišem... Ampak sem pa zdaj kar bolj mirna: sem napraskala skup vse cotke, jih oprala, posušila in zlikala, vključno s prevleko za lupinico, tako da zdaj je že vse, kar je najbolj nujno pripravljeno. Še vedno pa čaka voziček, da ga umijeva in prestaviva v zibka varianto in da namontirava zraven še dodatni sedež za Ronjo (hvalabogu je že kupljen).

Naj počaka vsaj še teh 6 dni, še boljše pa če še več - do 17 je še kar precej... Saj na koncu pa ne bo ven hotelauser posted image . Čeprav se mi zdi, da tale odprtost vseeno ne kaže, da bi glih zdržala še en mesec... No, saj ni treba, da je en mesec, samo da ni december, pa bom čisto srečna. Še boljše, če ni ravno 1.1., da ma svoj datum, ampak če se ji bo mudilo, je tudi 1. boljše kot 31.

Sicer pa sem danes vse pospravila in zlikala in sešila eno majčko in oblekco za Ronjo, ker sem mela že vse odrezano že od junija dalje... No, zdaj sem spet na čistem in lahko začnem jutri šivat za Lejlo.

Je pa tale deceber hudičevo naporen s temi srečanji: danes moji, jutri njegovi, pojutrišnjem gre lubi na vsesorodniško srečanje, midve z malo ne greva, ker tam kadijo, naj grejo v ***, če je tak težko zdržat brez cigarete, jaz noseča z astmo tja ne grem (ko sem bila noseča z ronjo, sem padla skup tam od teh čikov, pa 3x bruhala - hvalalepa...), pa moje male tudi ne pustim v tisto! No, v ned. mamo praznovanje rd od mojega očeta, potem bo sigurno še enkrat praznovanje dedka Mraza pri njegovih ožja familija... Ahhhhh. Želim si samo enega dneva, da mi nikamor ni treba... ma še katera take probleme?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 192
26.12.2008 7:16:51   
april09
Lepe praznike vsem user posted image user posted image user posted image

Ronja, mi imamo naceloma danes in ju3 dan brez obveznosti oz za jutri se ze napovedujejo ... V sredo in vceraj je bila skoz akcija in jaz sem  bila ze cist fertik. saj je lustno, ampak, sva bila zvecer cist srecna ob misli na danes in da ni nic v planu. user posted image  

Se 5 dni mora Lejla pocakat - kok se je cas relativen, 5 dni je po eni strani malo po drugi pa...user posted image  Upam, da vama rata user posted image

Od ponedeljka dalje naj bi bilo lepse vreme.. Vcerajsnje "snezenje" in veter v Lj je bil prav user posted image  
Evo gremo zajtrk delat user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 193
26.12.2008 12:18:16   
ronja
Hvala april! ja, čas je čisto relativen, to je nekaj že Einstein ugotavljal: je rekel, da 5 minut na vroči peči je čisto nekaj drugega kot 5 minut v družbi lepoticeuser posted image . No, saj bo počakala, upam, bom probala malo bolj pridno počivat...

ja, jaz bom tudi happy, ko bo en dan brez obveznosti, samo bo verjetno šele drugo leto... Zdaj grem pa bit pridnauser posted image .

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 194
26.12.2008 19:03:49   
ana**
Živjoooo

Da vam na hitrco povem kak je blo na NS
 user posted image  na začetku spal pol pa ga je G. malo prebudila in je začel telovadit,se pretegovat..prav skakal je gor in dol,zehal..na koncu pa še pomahaluser posted image  Moj user posted image  je bil čisto blažen.. Samo v tisti ekran je gledal in nč ni moral povedatuser posted image  Je pa tamau pravi pozer.. Nostop je poziral tko,da smo dobili prekrasne slikiceuser posted image user posted image user posted image  Pa tut za spol smo vprašaliuser posted image user posted image
Velik je 7cm tko,da mi je PDP prestavila na 2.7.Je pa rekla,da neve kateri datum pa bo julija tapravi.. Rezultati pa so fenomenalni 1:8974user posted image   Sm si fuul oddahnila.. In zdj že vsem veselo okoli razlagam,da bomo dobil dojenčkauser posted image user posted image

Pa prejle sma z dragim poslušala srčka in je ful hitr bil.. Pa še neki je šumelo zravn tko,da je pomoje spet akrobacije delaluser posted image

Degač pa pičima midva zdj v kino-se bom speeet kokic najedlauser posted image user posted image  Pol pa še kolegico peljemo po Ljubljani,da bo vidla malo kakšno je življenje tukiuser posted image

Pokomentiram pol dalje.. Zdj me že priganjajo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 195
27.12.2008 23:23:29   
simonaa
Ana bravo in čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kako lepo je slišat dobre novice. Kateri film pa si šla gledat? Jaz se namreč tudi spravljam v kino.

Lepo čuvajte bušije in lp vsem,S

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.12.2008 10:09:46   
Blueeyes
najrej lepo pozdravljene vse nove Ljubljančanke...

juhu ana** za NS... sej sem ti rekla da bo vse ok.... ooo, ti ti G, da ga je tkole zbudil da je razgrajal... he he... sej prov... za spanje bo mel še dovolj časa...

nč nisi sporočila kaj si gledala v kinu... kakšen dobr film vreden ogleda???

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.12.2008 13:08:01   
ana**
Živjo...

Šla sva gledat božič na kvadrat! Innn  ja men je bil ful všečuser posted image user posted image Sem se prav nasmejala zraven,me je pol že pošteno trebuh boleluser posted image Men je bil ful všeč..

Sem pa prej prišla iz letališča.. Sem kolegico peljala. Bi mogli skupaj novo leto praznovat ampak je predčasno žal mogla domovuser posted image In še zdaj nevema kje boma za novo leto. Kak boste ve kaj preživele ta dan???

blueeyes spet je nekaj zaštekalo. Si dobila ZS?

Zdaj pa pičim kropmir narezat pa piščanca dat pečt... Mmmm komaj čakam,da grem jestuser posted image

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.12.2008 17:00:08   
Blueeyes
Oooo, kako pa to da je K. šla domov?? Je kaj nujnega vmes pršlo al kaj? Pa tok si se veselila da boste skupi prazovali...

Sm mela pa do zdej obiske, zdej grem pa ene filme gledat... Mislim da so neke komedije... Upam, da se malo nasmejim...

nop, ana** nisem dobila ZS... sej mene tud zdej neki zafrkava forum... sem že 5x hotla objavt post v forum majčice, pa mi ga je stalno zavračalo... sem že skor ponorela... pa tok sem napisala... na koncu sem pa obupala user posted image  user posted image  user posted image  č se ti da mi ga še enkrat napiši.. user posted image   user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 199
29.12.2008 2:13:45   
ronja
če bo katera zjutraj tole gledala, se priporočam, da drži pesti zame, ker imam pregled, pa upam, da bomo zdržali vsaj še  teh par decembrskih dni - potem pa lahko še malo, hehe, da vse zrihtamuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?