ronja
|
Ronja, ti kar počivaj, boste hodile potem naokoli, ko pride mala. Koliko dni še držimo pesti, da počaka? Hehe, od počivanja ni prav veliko - kot vidiš po uri, ko to pišem... Ampak sem pa zdaj kar bolj mirna: sem napraskala skup vse cotke, jih oprala, posušila in zlikala, vključno s prevleko za lupinico, tako da zdaj je že vse, kar je najbolj nujno pripravljeno. Še vedno pa čaka voziček, da ga umijeva in prestaviva v zibka varianto in da namontirava zraven še dodatni sedež za Ronjo (hvalabogu je že kupljen). Naj počaka vsaj še teh 6 dni, še boljše pa če še več - do 17 je še kar precej... Saj na koncu pa ne bo ven hotela . Čeprav se mi zdi, da tale odprtost vseeno ne kaže, da bi glih zdržala še en mesec... No, saj ni treba, da je en mesec, samo da ni december, pa bom čisto srečna. Še boljše, če ni ravno 1.1., da ma svoj datum, ampak če se ji bo mudilo, je tudi 1. boljše kot 31. Sicer pa sem danes vse pospravila in zlikala in sešila eno majčko in oblekco za Ronjo, ker sem mela že vse odrezano že od junija dalje... No, zdaj sem spet na čistem in lahko začnem jutri šivat za Lejlo. Je pa tale deceber hudičevo naporen s temi srečanji: danes moji, jutri njegovi, pojutrišnjem gre lubi na vsesorodniško srečanje, midve z malo ne greva, ker tam kadijo, naj grejo v ***, če je tak težko zdržat brez cigarete, jaz noseča z astmo tja ne grem (ko sem bila noseča z ronjo, sem padla skup tam od teh čikov, pa 3x bruhala - hvalalepa...), pa moje male tudi ne pustim v tisto! No, v ned. mamo praznovanje rd od mojega očeta, potem bo sigurno še enkrat praznovanje dedka Mraza pri njegovih ožja familija... Ahhhhh. Želim si samo enega dneva, da mi nikamor ni treba... ma še katera take probleme?
|