|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
4.1.2009 18:58:04   
Tanja_
Čestitke še z moje strani Ronjauser posted image user posted image user posted image

Pa veliko sladkega cartanja!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.1.2009 9:11:18   
pikatara
Ronja čestitke tudi z moje strani.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.1.2009 9:57:32   
nmag
user posted image user posted image user posted image Čestitam ronja,lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.1.2009 16:07:52   
Blueeyes
ronja user posted image   user posted image   user posted image  velik veli cartanja..

da pa še jz sporočim, dons je za mano morfologija... bomo imeli eno user posted image , k je že zdej velikanka in bajsika - tko pravi moja G... pa že ogromno št. stopala ma... to je čist moja baba, kopija mene user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.1.2009 9:35:32   
simonaa
Blueeyes: bravo, superuser posted image user posted image user posted image , zgleda da so vse user posted image  bolj po mami, moja je pa bolj majhna in drobižekuser posted image , saj je lepše, da smo vseh vrst, a ne?

Zdaj grem pa jest kruh z nutello, da se moja princeska vsaj malo zrediuser posted image .

Lepo božajte bušije in uživajte v zasneženi Lj!

Lp,S

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.1.2009 11:11:22   
HINDI
Ker je v službi veliko dela sploh ne uspem brati na RR. In sem šele danes prebrala, da je Ronjina pikica počakala na leto 2009.
Ronja čestitke tudi iz moje strani user posted image .

Imam vprašanje ali se je na morfologijo prijaviš sam, a ti G. pove. Meni ni nič rekel, da se moram prijaviti. Je pa rekel na pregledu, da imam naslednji pregled 20.01.09 in da bo tam videla bolj natančno ali je user posted image ali user posted image . Predvidevam, da je to to.

Drugače pa se mi zdi da čutim brcke :)

Uživajte  v zasneženi Ljubjani.

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.1.2009 19:30:47   
Blueeyes
HINDI najbrž je to morfologija... sej ti bo že sam povedu.. jo pa delaš nekje med 20 in 24 tednom... tko da če si kle vmes, je možno da je to to...

hmmmmmm.. v zasneženi Ljubljani... žal ven ne vidim,  tako da ti vrjamem... bom pa vidla k pridm vn iz šihta... upam da res sneži, da se grem malo kepat... al pa vsaj na en sprehod user posted image

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.1.2009 19:58:41   
ana**
Živjooo žabarkeuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.1.2009 20:05:49   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

HINDI najbrž je to morfologija... sej ti bo že sam povedu.. jo pa delaš nekje med 20 in 24 tednom... tko da če si kle vmes, je možno da je to to...

Se čisto strinjamuser posted image  Pomoje je kr MF.

hmmmmmm.. v zasneženi Ljubljani... žal ven ne vidim,  tako da ti vrjamem... bom pa vidla k pridm vn iz šihta... upam da res sneži, da se grem malo kepat... al pa vsaj na en sprehod user posted image

Daaaaj a se grema kepaaatuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.1.2009 16:47:10   
Blueeyes
ej v ljubljani ni nč snega,... sem pa po včerajšnjem postu na RR mislila da ga je vzun vsaj 20 cm zapadlo... user posted image  ta teden spim v ljubljani, pa mi je čist moreče.. komi čakam da grem jutri zvečer domov na sneg...

ja anči, kdaj se gremo mi 4 kepat???

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.1.2009 17:30:11   
ana**
Živjo bejbe

Modrookica ma..sm mislia,da bi kr k teb prišlauser posted image  Tuki bi se itak lahko kepali z zemljo al pa mogoče z kakšno travouser posted image user posted image
Tko,da ja.. morma se videt še zdj,ko je sneg..da te nakepamuser posted image user posted image user posted image

Jz sm ravno prišla iz službe.. Sm mela hud primer starejše ženske,ki mi je trdila,da je Zlata lisica v Lj. In bolj kot jaz njej,da je v Mb bolj ona meni,da sm nesposobnauser posted image  Pa ni bila tujka..ampak iz portorožauser posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 9.1.2009 17:33:20 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.1.2009 14:30:09   
Anonimen
<embed src="http://text.glitterfy.com/show.swf?message=Ljubljanske%20%0Dnosecke&font=http://text.glitterfy.com/fonts/plainn_lib13.swf&glitter=http://text.glitterfy.com/glitters/glitter3.swf&clickURL=http://www.glitterfy.com/&clickLABEL=Glitterfy.com&bevel=1&shadow=1&glow=1&blur=0&fade=0&blink=0&gb=2&ga=0.6&gi=0&gc=232195&bb=2&bc=0&sb=7&sa=0.7&si=0&sc=0&blb=7&ls=0&fontsize=71&num=3" quality="best" wmode="transparent" bgcolor="#ffffff" width="460" height="231" name="Glitterfy Text" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></embed><br /><a href="Glitter'>http://www.glitterfy.com/">Glitter Text @ Glitterfy.com</a>

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
10.1.2009 14:36:03   
ana**
A res nobene ni?user posted image

Jst bi mogla likat pa se mi ne dauser posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 10.1.2009 14:39:06 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.1.2009 16:50:53   
ana**
Jz danes kr neki delamuser posted image  Se vidi,da sem sama pa nimam nič za delat         

< Sporočilo je popravil ana** -- 10.1.2009 16:54:31 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.1.2009 18:19:48   
Anonimen
Ljubljanske nosečke

=======================================================
      Nick(starost)      PDP      Št.user posted image  Št.user posted image       Pregled      Spol
=======================================================
user posted image   Blueeyes
user posted image  uka7
user posted image  ledenka
user posted image  ana**
user posted image  anci banci
user posted image  Lsica
user posted image  nmag
user posted image  pat74
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  april09
user posted image  simonaa
user posted image  pikatara
user posted image petrazg
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image  bjondi
user posted image  papuaNG
user posted image  živa25
user posted image  vim
user posted image majana79
user posted image  HINDI
user posted image  katrinka
user posted image  tanja55
user posted image  M1987
user posted image  anonimnauser posted image    26.8.2009     1user posted image 0user posted image        20.1.2009(UZ)

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
10.1.2009 23:14:03   
simonaa
za seznam:

PDP 1.4.2009user posted image , 1user posted image ,user posted image user posted image

Lp,S

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.1.2009 23:15:11   
simonaa
Hojla!

za seznam:

PDP 1.4.2009user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image , mami stara 29 let

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.1.2009 10:30:43   
nmag
Za seznam,PDP17.4.  5user posted image  4user posted image   starost mamice 39,tokrat bo user posted image ,naslednji pregled 13.1.2009

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.1.2009 10:56:36   
bjondi
Bjondi-PDP 1.7.09 ...mami stara 33...2user posted image ...morfologija 20.2...

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.1.2009 19:41:32   
Blueeyes
Ljubljanske nosečke

=============================================================
      Nick(starost)                       PDP               Št.user posted image       Št.user posted image       Pregled      Spol
user posted image   Blueeyes (25 let)            3.5.2009           1 user posted image          0 user posted image        5.2.2009      user posted image
user posted image  uka7
user posted image  ana**
user posted image  Lsica
user posted image  nmag (39 let)                   17.4.2009         5 user posted image         4 user posted image        13.1.2009    user posted image
user posted image  pat74
user posted image  yania
user posted image  simonaa (29 let)              1.4.2009           1 user posted image          0 user posted image                           user posted image
user posted image   petrazg
user posted image  bjondi (33 let)                  1.7.2009          2 user posted image           ? user posted image        20.2.2009
user posted image  vim
user posted image   majana79
user posted image  HINDI
user posted image  M1987
user posted image  anonimnauser posted image                    26.8.2009         1 user posted image         0 user posted image        20.1.2009(UZ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.1.2009 19:42:36   
Blueeyes
sem mal popravila seznam, pa sem sebe kr dodala notr... ne bit jezna anonimna  user posted image  user posted image  user posted image

lp z mojga konca...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.1.2009 22:26:37   
bjondi
Zelo lepo in preglednouser posted image ...aha imam že  eno punčko-8,5 let...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 247
12.1.2009 8:56:33   
Blueeyes
Ljubljanske nosečke

Nick(starost)                    PDP               Št.user posted image       Št.user posted image         Pregled      Spol
user posted image   Blueeyes (25 let)            3.5.2009           1 user posted image          0 user posted image        5.2.2009      user posted image
user posted image  uka7
user posted image  ana**
user posted image  Lsica
user posted image  nmag (39 let)                   17.4.2009         5 user posted image         4 user posted image        13.1.2009    user posted image
user posted image  pat74                               25.4.2009         3 user posted image          2 user posted image         19.1.2009    user posted image
user posted image  yania
user posted image  simonaa (29 let)              1.4.2009           1 user posted image          0 user posted image                           user posted image
user posted image   petrazg
user posted image  bjondi (33 let)                  1.7.2009          2 user posted image            1 user posted image        20.2.2009
user posted image  vim
user posted image   majana79
user posted image  HINDI
user posted image  M1987
user posted image  anonimnauser posted image                    26.8.2009         1 user posted image         0 user posted image        20.1.2009(UZ)

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 12.1.2009 9:08:52 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 248
12.1.2009 8:57:22   
Blueeyes
upam da se bojo zdej še ostale javile in sporočile kakšne podatke user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.1.2009 9:01:27   
Pat74
Se bolj redko javljam, se bom popravila!

Za seznam:
PDP 25. 4., 3.user posted image , čakamo user posted image , 2 pupi sta že doma, naslednji pregled 19. 1.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?