|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
29.12.2008 2:19:05   
ronja
ana, bravo za NS!

Kak boste ve kaj preživele ta dan???

Dan, hehe, dan niti ni najbolj važenuser posted image . Čez dan bom verjetno finiširala darila za lubija in tamalo in jih zavijala, pa seveda D-torto bom naredila (tako jo je ljubi poimenoval - D kot the - tista - tanajboljšauser posted image ). Potem bomo zvečer pogledali darila in upam, da bo potem mala zaspala - tak je planuser posted image .

Ampak "kada padne noč..." hehe, takrat pa baje lahko probava kaj, česar že pol leta nisvauser posted image - ampak samo s kondomom zaenkrat... Do zdaj se je lubi ful probaval izogibat raznim situacijam, kjer bi mu bilo pretežko zdržat, zdaj pa sva se parkrat bolj ornk poljubljala in res že komaj čakava silvestrovo zvečer...user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 201
29.12.2008 8:32:24   
majana79
Ronja, držim pesti.  user posted image V službi je itak dolgčas. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 202
29.12.2008 9:44:23   
Blueeyes
ronja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim nate... vse bo dobro... oglasi se k prideš iz pregleda

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 203
29.12.2008 13:45:53   
ronja
Hvala vama! Pesti so očitno pomagale, še vedno sem enako odprta in do zdaj nisem imela kakih hujših krčev, malo, ko sem šla iz knjižnice (tu si ne morem pomagat, vedno, ampak res VEDNO si napokam preveč knjig, sem pravi hrček!).
No, Lejla je težka cca 2900 g, glavico ima 32 cm obsega, bušija tudi toliko (mi je naredila še en hitri UZ), vse meritve ustrezajo nekje 36/37 tednu, tako da očitno res še ni čas, tako da upam, da je ne zbezam ven. Ampak sem ful zadovoljna, ker je rekla, da imamo vse možnosti, da še lepo počaka! Jupiiii!!!! Sicer pa ne smem rodit pred naslednjim pon., ko imam pregled pri svoji g, ker mi je zabičala, da se morava še videt v 1 kosuuser posted image .

No, zdaj grem pa končat kako darilo, če katero zanima, kaj delam, pa naj pove (navadno že itak vedno predolge poste pišem, pa nočem preveč gnjavit...)

naj vam služba čim hitreje mine! Jaz sem tudi hotela delat, da bom dopust za kasneje šparala, na koncu pa ga nisem mogla nič izkoristit, ne pri Ronji, ne pri Lejli... no, pa pri 3. otroku, če/ko bouser posted image . (trenutno lubi ni preveč naklonjen tej opciji, ker je pol leta malo dolgauser posted image - mu pravim, da bo naslednjič boljš, pa ne vem, če verjameuser posted image ).

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 204
29.12.2008 14:08:16   
majana79
Ronja, ti se kar razpiši, smo navajene. user posted image

Btw, če se mislita vidva mečkat na silvestra, si zihr da lahko? Ker te stvari lahko pospešijo porod. user posted image   user posted image A pol leta nista smela zaradi tamale? (ne sledim vsem tvojim postom na tem forumu, si pa sigurno že kdaj napisala). user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 205
29.12.2008 18:50:29   
ana**
Kaj je zdaj žabarkeuser posted image

Jz sm malo prej not prišla. Fak sm skor ledena kocka postalauser posted image Pa še sms sm vmes pisala in majke mi,da prstov nism čutlauser posted image

Em.... ja midva boma prvič za novo leto doma. Sama. Zadnjič dokler še nimama user posted image ... ampak sm prepričana,da bo najlepše novo letouser posted image Upam.user posted image

Ronja ti kr povej kaj delaš!user posted image user posted image user posted image Si vedno tok zanimivauser posted image Pridna Lejla,da bo še malo počakalauser posted image user posted image user posted image

Jz sm pa danes v službi povedla za nosečnost. In sm mislila,da še noben od sodelavcev ne ve,da bomo dobil dojenčka!hihihih...prav vsi so že vedliuser posted image Ko sm šla do šefice so prav šepetali vsi za manouser posted image
Pol pa mi je sodelavka dala knjigo vse o nosečnosti in porodu.  Sem bla ful vesela..ampak tut prepričana,da itak noben neve za mojo nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 206
29.12.2008 20:33:27   
ronja
ana, ženske, ki so že rodile, hitro opazijo: hodiš več na wc, vsaj lulat, če že ne pospešeno (torej bruhat), včasih se tudi na telesu že zgodaj pozna,... je pa lepo, da so te tako presenetili!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 207
29.12.2008 20:46:32   
simonaa
Pozdravljene!

Ja, ko sem jaz po nuhalni prišla na dan z besedo, da dobimo dojenčka, so vsi v službi že ugotovili user posted image . Pa ne samo ženske....smo zgleda nosečke (tiste prvič) al tako naivne al pa tako v transu, da smo noseče, da se tudi neverbalno 'izdamo'.
Je pa res čisto drugače, če te lepo presenetijo in so veseli. Pri meni so tudi bili user posted image .

Lepo božajte bušije in lepo spančkajteuser posted image !
Lp,S

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.12.2008 21:30:00   
Tanja55
Ojla ljubljanske nosečke! Vas vsake toliko mal preberem in pesti drzim za vas, ceprav sama trenutno nisem ne v LJ ne user posted image  (žal, še ne). Lepo praznovanje novega leta vam zelim in eno user posted image za srečo.

Ronja, že nekaj časa spremljam tele tvoje "borbe" da mala ne bi prišla  prezgodaj. No sedaj sem tudi izvedela da ji bo ime Lejla!! Lepo, lepo---čeprav sem že mislila da bo Astrid al pa Pika user posted image user posted image . Vsekakor pošteno držim pesti, da Lejla pride po 1.1. in da vama z dragim uspe eno lepo Silvestrsko praznovanje (z vsem kar paše zravenuser posted image ).

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
29.12.2008 21:44:37   
PapuaNG
Tole božičnikovanje je tudi meni vzelo kar nekaj časa, da sem kar malo pozabila na forum in internet, danes je šel pa dragi na neko 'moško večerjo', tako da sem jst frej user posted image

Sem pa vesela, da že pošteno čutim brcike, danes je pa eno končno tut moj dragi. Je prej mali vedno samo enkrat ali dvakrat brcnil, potem, ko je dal pa dragi roko na trebuh,pa ničuser posted image So mi kr solze pritekle, hahaha....zgleda mam spet občutljiv dan, da me vsaka taka stvar v solze spravi. Sva bla potem na sprehodu po mestu in je bil ravno sprevod dedka mraza in sem komi zadrževala, da se ni videlo, da imam čisto solzne oči. Pa je bil samo dedek mraz, hahha....user posted image kaj čmo, nosečnost user posted image

Sicer pa res uživam te dopustniške dni-sem na malo daljšem dopustu, ker sem morala malo letošnjega dopusta ponucat, da ne bo preveč ostalo za na konec.

Ronja, ti se pa drži...da bo mala lahko rekla, da je letnik 2009 user posted image

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 210
30.12.2008 10:10:40   
Blueeyes
jp Ronja počakej da bo mala res letnik 2009... da nas bo več... he he... za leto 2008 jih je že dovolj user posted image  user posted image  (šala) lepo praznujte...

pa hitro sporoči kaj še delaš za darila... sej veš, ženski firbci... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 211
30.12.2008 23:32:00   
ronja
hehe, še sva skup in očitno bova kar lepo dočakali 09 - vsaj upam, da ne bo jutri kakih presenečenjuser posted image . Sem pa danes ponoči končala girlando za nečaka - sem naredila take klovne iz slanega testa in jih pobarvala in nanizala na trak, da se jih obesi na steno. Bom probala kako montirat slikco sem gor, da vidite, če mi rata. Ampak to drugo leto, ker letos sem še zaposlena z raznimi drugimi projektiuser posted image . Zdaj grem tudi kaj šivat, še ne vem, česa se bom najprej lotila - ali zimskega slinga - podloženega z mucko, ali mehkih kock iz jeansa ali kake zadeve za lubija (ne morem napisat, kaj, ker tu zraven sedi...), ali kaj za Ronjo...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.12.2008 10:41:42   
Blueeyes
he he... ja ja, zdej se vse mudi ker si malo pred rokom... glej da tisto kar začneš tudi končaš, da ne boš vse samo na pol naredila... če ne, si pa sabo v porodnišnico vzami, pa boš tm dokončala user posted image   user posted image   user posted image

kako se drugač počutiš ronja?? si ok?? se user posted image  že kaj pospešeno pripravlja za prihod na svet... upam, da počaka vsaj še dobrih 13ur, da boš mela januarčka... user posted image  user posted image  in še 2009 po vrhu...

jz pa malcam zdej mal ker me lahkota daje... sem šla po en sendvič s sirom in kumaricami... v sirovi štručki... mmm, pa jo že zmanjkuje... bom mogla očitno še po eno.. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.12.2008 10:58:47   
april09
Cau lublancanke user posted image
upam, da nam megla ne zagode in da bomo lahko tudi od doma obcudovali ognjemet z gradu user posted image  Mislim, da je zadnje dve leti bilo bolj svoh, kljub temu, da sva blizu centra in imava direkten pogled na grad.

Hrana je vec al manj pripravljena za danasnjo pojedino, zdaj se dogovorimo samo se zadnje detaile user posted image  

Skratka, uzivajte s svojimi busiji in dragimi pa otrocki pa vsemi, s katerimi boste delile ta vecer in noc. Ronja, tebi pa se posebej zelim eno ornk akcijo user posted image

Se beremo v 2009 user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 214
31.12.2008 15:37:29   
bjondi
Vse lepo tudi iz moje strani naj vam leto 2009 prinese veliko lepih in nežnih trenutkov in imejte se radi...

Drugače pa sem prišla domov in se zleknla na kavč ,ker me spet boli tam doli kjer je piko,tako da mi samo ležanje na boku pomaga.Pa upam,da mi rata še kosilo skuhat in verjetno bomo kar preležali v Novo leto.

Bi pa bilo fino še kaj pospravt po fletu,pa bo zgleda kar počakalo do jutri user posted image  al pa pojutrišnem user posted image ...
Najprej je treba za pikota poskrbet ,potem pa vse ostalo pride na vrsto...

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.1.2009 18:48:33   
Blueeyes
kaj je zdej ljubljančice?? a 1.1. se pa ne bo nobena nič javila?? kaj ste vse prekrokane?? user posted image  user posted image  

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.1.2009 19:12:00   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

kaj ste vse prekrokane?? user posted image  user posted image  

Od česa le?user posted image

Ja včeraj smo preživeli... Smo se lepo meliuser posted image Kva sma delala.. Jedla,filme gledla...Po polnoči pa je sledilo cartanjeuser posted image

Ronja evo zdaj je leto 2009 tko,da Lejla lahko pokuka na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image

blueeyes še 6dni,a?user posted image user posted image user posted image Zdj ti bom vsak dan težila z tem... Bom skupi z tabo odštevalauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.1.2009 20:01:17   
Blueeyes
joj dej nehi, k pol bom sam še bolj nestrpna... že tko na vsake pol ure pomislim kdaj bo MF user posted image user posted image user posted image  moj dec me bo mel počas poln kuuser posted image    user posted image  user posted image  user posted image

ja, ronja se pa nč ne oglasi... misliš da je že to to??? se moramo že veselit???

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.1.2009 14:52:31   
ronja
Ne še, hehe, trenutno se veselim, da še ni. Je pa res, da sem zdaj ful bolj mirna, ker vem, da tudi če kaj dvignem, pa se kaj zgodi, ne bo hudega... Ne bo šla prej v šolo zaradi ene moje napake, vseeno pa lahko še malo počaka, ker mam še ful za naredit...
Sem pa celo noč šivala zimski sling za mojo pikico, čisto moj dizajn, z všito dekico zraven, podložen z mucko, razen na ramah, da ni preveč blaga tam, da ne žuli in sploh in oh...
Zdaj sem se pa še na torbo za prenašanje dojenčka spravila. ker imamo tak bolj švoh voziček, ki nima one prave košare, pa je dobro, da bi bila mikica v tem mrazu malo bolj zaščitena not... tako da držite pesti, da mi rata končat vsaj to- čeprav mam še en kup planov, kaj vse je še "nujno" treba. Ampak tole bi res rada, ker je glomazna zadeva in pa tudi precej komplicirana in ni šans, da bi to končala, ko se dete rodi... Kako dekico ali vsaj prevlekco pa mogoče vseeno - pol ure tu, pol ure tam...

hehe, na koncu jo bomo še ven bezaliuser posted image

Aja, 1. januar se je pa krasno začeluser posted image ... Nisva še čist pozabla, heheuser posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.1.2009 18:11:36   
Blueeyes
ronja, ti maš pa res preveč časa da tok šivaš... user posted image  user posted image  user posted image  te bojo še v kakšnem šiviljskem servisu zaposlili če kdaj ostaneš brez službe

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.1.2009 18:48:18   
M1987
O Ljubljanske mamice user posted image  Vidim, da bo porodnišnica kar lepo polna user posted image  srečno in zdravo nosečnost vam želim user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.1.2009 11:33:56   
majana79
Punce, naša ronja je včeraj rodila. user posted image Očitno Lejla ni več mogla čakat. user posted image

Čestitke ronja! user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.1.2009 12:31:25   
Pat74
Ronja še tule iskrene čestitke za punčko, sestrica je sigurno navdušena, a ne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.1.2009 13:21:14   
ana**
Čestitke ronjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.1.2009 16:59:08   
simonaa
Čestitke Ronji še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in seveda koš poljubčkov za sončicouser posted image user posted image user posted image !

Pa imamo prvo dojenčico z ljubljanskega foruma v letu 2009!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?