Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:49:42
|
|
|
|
M1987
|
Jaz se že prav zafrkavam s tem ticker Noče mi pokazat v profilu. Kateri od treh linkov pa moram kopirati?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:55:01
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ooo lej lej kdo se oglaša... kdo se je zbudil iz spanca Ah iz kakšnga spanca Delala sm...Pridna jaz pol pa je dragi prišel pa sva malo zabušavala v pisarni Sej sm rekla,da raje ne bom več tolk pospravljala. Imam danes rjav izcedek pa sm kr malo živčna zarad tega.. Ampak baje ni panike,če ni sveža kri AHA.... delala v pisarni... kaj pa ??? a ni dovolj da je en že na poti? če jutr ne bo nč boljše z izcedkom poklič svojo G Sej nič več nebom rekla Em...ja dons bi mogla met pregled pa so klicali,da ga mam v petek. Tko,da upam,da bo boljše Ej.. mačkica moja ja itak veš,da mislim na tebe Ti mi sam pošli SMS kak je zgledlo... Ti kr zavidam,da boš tvojo punco vidla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:56:05
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Jaz se že prav zafrkavam s tem ticker Noče mi pokazat v profilu. Kateri od treh linkov pa moram kopirati? V naroben okvirček si dala. Vidiš,da maš zdj tam pri podpisu...? Na mojem profilu daj v drugi okvirček pa ti bo šlo. Drgač pa ti piše pod okvirčki kam morš dat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 14:18:27
|
|
|
|
Pupa7
|
caio čvekice, ana za vsak slučaj, da bo vse vredu M1987 hja, zdaj res nebi menjala, ker se je ravn fajn začelo z vsemi težavami zdaj pa grem naprej štrikat jopco za našega malega
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 14:40:54
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 zdaj pa grem naprej štrikat jopco za našega malega Iiiii.... pridna mami Jst bi tut kaj naredla ampak ne znam Bomo kr vse kupli..Pa bo mogoče katera babica kaj ustvarila A zdaj pa ste vse šle?? Pa ravno ko sem prišla in mam čas
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 16:06:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 zdaj pa grem naprej štrikat jopco za našega malega Iiiii.... pridna mami Jst bi tut kaj naredla ampak ne znam Bomo kr vse kupli..Pa bo mogoče katera babica kaj ustvarila A zdaj pa ste vse šle?? Pa ravno ko sem prišla in mam čas ja mi je blo tko dolgčas, da sm se naučila štrikat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 16:15:56
|
|
|
|
vim
|
Mi pa še na šihtu. Sem bolj pozno danes prišla, zdaj pa tu čepim in razmišljam kako povedati šefici, da sem noseča. Sem hotelada je NS mimo, da povem, zdaj pa ne najdem kako naj začnem. Kako pa ste ve to opravile?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 17:33:18
|
|
|
|
april09
|
Vim,jz bi rekla, da imas lepo novicko, da bos postala mamica Poves kdaj,...pol pa itak vidis reakcijo. predvsem se ne pustit sprovocirat,ce je slucajno sefica bolj smotana. ana, bos pocakala na pregled v petek zaradi izcedka? drzim pesti,da bo vse ok. pupa,a ti pa kr strikas
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 21:15:30
|
|
|
|
ana**
|
beeeeejbeeeeeee!!! Kje ste????? pupa ti še kr štrikaš??? Zdj bi že hlače zravn zaštrikala okica moja kaj pa ti štrajkaš? Kko je bilo na 4D??? Mi nisi nč SMS poslala Aja...pa veš,da si mi slike obljubila,anee
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 21:45:51
|
|
|
|
Tanja_
|
o vim mava pa isto ginekologinjo, no sva jo mele. Jaz si tud zdej iščem novo, ker so me na naslednji pregled naročili šele čez 2 meseca in mi je to čist mim, ampak bom pa šla potem nazaj k Strahovi, sam da si malo uredi stvari. Sigurno. Ker mi je ona res zakon!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 21:59:24
|
|
|
|
Pupa7
|
neeeee pupa je dans dobla en del poročne obleke jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in je zdaj tko happy pa utrujena da gre kar spat lepe sanje in lahko nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 22:01:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo me anči... nič n štrajkam... evo poročilo kot sem obljubila... nikjer nobenega luleka na vidiku, tak da mamo zihr bejbiko... sem mogla čakat do 19.30 k sta bla dva pred mano (čeprov sem bla naročena ob 19h)... ampak sej ni panike k nisem bla sama, k je bil moj z mano... tko da sem šele ob 19.30 pršla na vrsto, pa sem bla notr do 20.30... zato se ti nisem nič javila anča... k sem pa vklopla telefon, sem pa še ugotovila da mam tok prazno baterijo, da ga niti zalaufat nisem mogla... tko da sem mogla pač počakat da pridem domov, da se vam kle na RR javim.. pa ne bit jezne name ... težka je zdej 827g... obseg glavice ma 23,35 cm; obseg trebuščka 20,85 cm; femur 4,64 cm; BPD 6,25 cm; ... to so podatki k sem jih zvedla... je pa prve pol ure bejbika spala... sploh nas ni jeb pet posto... smo jo butal v trebuščka, jz sem skakala po ordinaciji - moj in zdravnica sta se že kr smejala... ampak sploh ni hotla nobenga življenja pokazat... pol k se je pa končno zbrihtala, se je pa tok hitr premikala, da smo slabo kej ujel... je bila prehitra... pa non stop me je pol brcala... je pa skoz usta odpirala in zehala, pa se zakrivala z rokami in nogami.. prov noge si je vlekla k obrazu, samo da je ne bi videli... se vidi da je spet po mami, nefotogenična (jz tud ne maram bit pred foto objektivom) zdej grem pa cd pogledat če je kej uporabnega da objavim na RR...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 22:19:46
|
|
|
|
ana**
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii glej kdo je prišel Sm ti ravno ZS napisala. Pa hotla it spat ampak te morm pokomentirat Maš pa pravo malo bajsiko.... A se fajn vidi? Bi jst tut na to šla Sm fejst mislila na tebe kot sm obljubila Se ti je kolcalo kaj? pupa a smo mi kaj zamudli? Si nam kaj pozabla povedat??? A poroka bo????? Nič ...oči se mi zapirajo... Tako,da se slišmo ju3 kaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 22:29:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja tko je... 50:50 možnosti da boš kaj vidla... k se vsi skrivajo... moja se je še posebi... ne boš vrjela, ampak k sem notr na mizi ležala se mi je res kolcalo... smo se vsi 3 začeli smejat, mala pa brcat grem jz tud ajat, pa se jutr beremo.. lepo se mejte moje pupike noseče...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 22:55:37
|
|
|
|
angelito
|
hej punce a morda katera ve, ce ljubljanska obcina da kaksen denaren znesek ob rojstvu? kaj pa obcina ig? vecina oz. vse ostale dajo... bi prav prislo... vendar sem na netu na spletni strani MOLa zasledila le, da dajo neko pomoc socialno ogrozenim... je to vse? morda katera ve koliksen je znesek, ki predstavlja mejo? hvala za info... cav bav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 22:57:18
|
|
|
|
angelito
|
se tole... a bi se morda ljubljanske nosecke zorganizirale in dobile na kaksni pijaci oz. sladoledu oz. pici... da malo poklepetamo... ste za? mirno noc...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 7:10:58
|
|
|
|
april09
|
Blueeyes za UZ in tako dozivetje Angelito -Lj NIC ne da Za Ig pa ne vem. Pupa .. na zagovor, tema poroka Aja, moji podatki: 5.4. 3 /1 UZ danes, pregled 9.2. pricakujemo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 8:06:34
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelita a bi se morda ljubljanske nosecke zorganizirale in dobile na kaksni pijaci oz. sladoledu oz. pici... da malo poklepetamo... ste za? Jaz sem 100% za Evo jst sm že v službi.. Malo sicer zaspana pijem coffee Čakam kolegico da pride,da me zamenja ker sm danes dežurna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 9:07:28
|
|
|
|
vim
|
Angelito super ideja jaz sem za srečanje. Blueeyes ti je le uspelo zdramit tvojo bejbiko in potem se je pokazala v vsej svoji veličini. Tanja kako boš pa vmes štukala brez G.Moram jaz mal mojo G dobit v roke, se mi skoz potepa nima nič časa. Sem pa bila že pri njej v zasebni ordinaciji. Super prostori. Katrinka kako je bilo na NS?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 9:42:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem tud za naš skupni miting... dons se glih z majčicami dobimo na torticah, tko da v prihodnje se pa z veseljem še z vami zmenim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 10:18:12
|
|
|
|
petrazg
|
Nekaj dni ne pogledam k ljubljanskim nosečkam, pa natipkate tolk stvari, pa vedno več je novih punc je, tako da sem čist ven... Bom morala bolj sledit... Tanja... preglede znajo malo kasneje dajat, sploh če je vse ok in ni nobenih problemov. Se pa dobro pozanimaj o menjavi g, ker bojda full komplicirajo... Je imela kolegice probleme z g, ampak je ni želel nihče drug sprejeti, ker je večina že tako čisto polna, pa med sabo imajo bojda dogovor, da tisti, ki začne vodit nosečnost, jo naj bi vodil do konca... Upam, da boš ti imela več sreče... Pupa - a je poroka na vidiku? Blueeyes... sej bo kmalu maj tu in boš videla svojo lepotičko... Pa še moji podatki... pdp 10.5., 2 nosečnost, 1 , pregled 5.2. 4d in 9.2. pri svojem g,
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 10:25:46
|
|
|
|
vim
|
Sem slišala tudi jaz,da nosečk prav radi ne vzamejo novi G. Samo, če ostaneš brez G pa tudi ne gre. Veze in poznanstva torej, da te vzamejo. Tanja se bova že znašli ni vrag na cesti pa naju ne bodo pustili.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 10:47:27
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe dobro jutro, madonca ste firbčen poroka, ja poroka je na vidiku sredi februarja.... datuma točnega še nimam, ker mamo rahle težave z birokracijo, ki bodo v kratkem pošlihtane... jaz pa bom največja nevesta hahaha, že zdaj mam tak trebuh da me pošiljajo v P če še kej rabite vedet kar vprašajte blueeyes čestitke za pregled srečanje z veseljem bi se pridružila če bi le bila v LJ (ker bi z največjim veseljem maznila ene čokoladne sanje v kavarni Zvezda )... no ja pa poleti več si pa nism zapomnla kaj še mam za pokomentirat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?