|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
17.1.2009 14:13:24   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
user posted image user posted image user posted image user posted image

naš je na morfo v prvi kader postavil svoje premoženje user posted image in tud jst sm čist prevelik firbec da bi zdržala 9 mescov da nebi vedla kaj nosim user posted image ena moja znanka ni hotla vedet, pol pa je bla kr razočarana ko je dobla user posted image user posted image no ja tud taki obstajajo user posted image

aja čaki da ti ta tvoj pozer začne rastur delat po trebuhu user posted image

Hahahaha.... najinih otročkov pa ni čist nič sramuser posted image user posted image user posted image
Ja tut taki morjo bituser posted image  Ampak pomoje si je sam fantka ful želela pa je pol blo itak razočaranje..user posted image  To pa je tak sam prvih neki dni pol pa začnejo uživat ob princeskahuser posted image user posted image
Jz še mojga čist nč ne čutim.. Pa se že ene julijke pogovarjajo,da že čutijo metuljčke. In komaaaj čakam,da bo res kaj.
Ti pa maš trebuh oblik,ko se spravi telovadit,ane? Meni je to že gledat fajn.. Kak more bit šele čutituser posted image

mačkica moja ti pa sam tih bod z čokoladamiuser posted image user posted image  Jz nesmem it iz službe..sej veš,če se slučajno kaj zaplete doli. Mi pa še sladko kr pred očmi plešeuser posted image  Se bom počasi trest začela ker še danes nč sladkega nism v usta dalauser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.1.2009 14:19:02   
Blueeyes
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo anči, da ne boš preveč lačna.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

grem zdej jz ponovno neki v usta tlačt.. hi hi... se slišimo kej kasnej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.1.2009 14:19:30   
Pupa7
ja meni je dolgčas ker moram več al manj skoz ležat user posted image ampak sej bo, mam dobro družbo tle na RR user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.1.2009 14:24:05   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

user posted image user posted image user posted image user posted image

naš je na morfo v prvi kader postavil svoje premoženje user posted image in tud jst sm čist prevelik firbec da bi zdržala 9 mescov da nebi vedla kaj nosim user posted image ena moja znanka ni hotla vedet, pol pa je bla kr razočarana ko je dobla user posted image user posted image no ja tud taki obstajajo user posted image

aja čaki da ti ta tvoj pozer začne rastur delat po trebuhu user posted image

Hahahaha.... najinih otročkov pa ni čist nič sramuser posted image user posted image user posted image
Ja tut taki morjo bituser posted image  Ampak pomoje si je sam fantka ful želela pa je pol blo itak razočaranje..user posted image  To pa je tak sam prvih neki dni pol pa začnejo uživat ob princeskahuser posted image user posted image
Jz še mojga čist nč ne čutim.. Pa se že ene julijke pogovarjajo,da že čutijo metuljčke. In komaaaj čakam,da bo res kaj.
Ti pa maš trebuh oblik,ko se spravi telovadit,ane? Meni je to že gledat fajn.. Kak more bit šele čutituser posted image

mačkica moja ti pa sam tih bod z čokoladamiuser posted image user posted image  Jz nesmem it iz službe..sej veš,če se slučajno kaj zaplete doli. Mi pa še sladko kr pred očmi plešeuser posted image  Se bom počasi trest začela ker še danes nč sladkega nism v usta dalauser posted image

prav res včasi mi tako zganja, da me meče tle po kavču user posted image jst pa sm prvo brciko začutla v 18. tednu metuljčke pa okrog 14... tko da vse te še čaka, mam pa tud trebuh tok velik, da me vsi že v P pošiljajo user posted image lahk v albumčku pogledaš če se ti da user posted image

ona pa je hotla met fanta in je še rekla da so pupe brez veze user posted image kako so se zdaj navadli pa nevem, ker je nism že dooolgo ne vidla ne slišala... upam pa da se majo radi user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.1.2009 15:06:50   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo anči, da ne boš preveč lačna.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

grem zdej jz ponovno neki v usta tlačt.. hi hi... se slišimo kej kasnej user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...čuj ti malauser posted image user posted image Nehaaaaj se delat norcauser posted image   O šiit kok bi zdj to vse pojedlauser posted image Ej prav predstavljam si kak počasi grizemuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ti greš pa jest??! Kaj boš dobrega papala? Meni že na vlko kruliuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.1.2009 15:11:29   
ana**
pupa kak si lepaaa nosečkauser posted image user posted image user posted image Prav žariš na fotkahuser posted image Res prav simpatična si!
Dej povej mi kakšn voziček maš to? Mi je ful všeč.. Tut jst razmišljal o kakšnem takem 3kolesnikuuser posted image Pa še barva mi je waawuser posted image Jst bom tut mela kakšno bolj živo..ne pa kakšnih črnih oz.temnih
Si pa hitr začutila metuljčke.. Jst sm 16t2d pa še nč..user posted image Ampak sej boouser posted image So še vsi dočakali bom pa še jst.. sam sm kr fejst nestrpnauser posted image
Drgač pa mam jz tut buši v albumuuser posted image Ga je blueeyes ful pohvalilauser posted image Sm kr zrasla za 3cmuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.1.2009 15:42:44   
Blueeyes
pupa ti si pa res fletna nosečka... prov poda se ti materinstvo...

da niti ne omenim Lulu... to je cukr.... kok je pa stara Lulu??

jz sem metuljčke čutila tud kr neki cajta, k nisem bla zihr kaj je to.. prve brcike - da sem se zavedala da so brcike pa sem začutila v 20 tednu... ana, sej boš kmal tud ti dočakala... še prekmal... tko k sem jz

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.1.2009 17:06:47   
ana**
i'm homeee  user posted image user posted image user posted image
Saj ni tak hudo v službi ampak danes pa mi je res bil beduser posted image

Ravno me je dragi klical,da je tašča spekla jabolnči štrudelj in mi ga prinese zdaj user posted image user posted image
Pa bom danes vseeno prišla na svoj račun  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.1.2009 17:16:52   
Pupa7
oooo hvala ana** in blueeyes mi je kr nerodno ratal user posted image

zdaj pa lepo po vrsti user posted image

ana, voziček je od High Trecka in je super, enostaven za zlagat, dovolj lahek in primeren za vse vrste terena user posted image joj se sliši kot, da delam kako reklamo user posted image barv je na razpolago sicer ogromno, sva se pa z mojim odločla za tole predvsem, da se dobro vidi na cesti user posted image
pa ne skrbi, vsak čas boš mela metuljčke, če ne kar direkt brcike user posted image hehe pa dober tek za domači jabolčni štrudel (prekosi vse kar ti je dans prpopala blueeyes user posted image )

bom kr plavooka rekla user posted image da se neb kej zatipkala user posted image Lulu je bla psička, ki je naglušna in sm ji pomagala delat reklamo, da je dobila svoj dom... sicer nevem a ga je al ga ni, mislm pa da ni mogl bit težav, ker je res taki cuker da joj user posted image

tkole mal na kratko user posted image ker si grem zdaj en kafetk narest, bo še kera? user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.1.2009 18:25:19   
Tanja_
Jst sem tud Lj. nosečka, sam se bolj malo javljala, sem bolj aktivna na majčice 2009, a ne blueeyesuser posted image
Skratka PDP je 27.05.2009, je pa to moja 1. nosečnost in že vem kaj bo, pa ne povemuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.1.2009 18:33:39   
ana**
evo jst sm prišla na svoj računuser posted image Se že bašem z jabolčnim štrudljomuser posted image user posted image user posted image user posted image
kwa zdaj blueeyes boš malo? Prej si ti men lušte delala zdaj bom pa jst tebiuser posted image user posted image

pupa sam je res cukr tale Luluuser posted image Srčno upam,da je našla dom.. jst sm tut mela psa.. Nemško dogo pa so jo zastrupili pred enim tednom in sm jo mogla po inekcijo peljatuser posted image user posted image user posted image user posted image Mi je še zdaj hudo ko govorim o tem....A pri vozičku maš tut košaro in lupinico pri vozičku? Jst se še najbolj nagibam k quinny speedi.. sicer pa še mam itak doosti časauser posted image

tanja_  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image a vidim,da nism edina,ki ne pove spolauser posted image user posted image  user posted image Lahko ugibam kaj maš? Pomoje je punčkauser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.1.2009 18:48:08   
1hruška
Živjo! Se vam lahko še jaz pridružim? Sm tut Lj.user posted image PDP mam 23.3. , 1user posted image , 0user posted image .
Kje se dobi take tortice? Se mi kr sline cedijo.. grem pogledat v hladilnik, če je tam kej podobnega..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.1.2009 19:06:09   
Pupa7

evo jst sm prišla na svoj računuser posted image Se že bašem z jabolčnim štrudljomuser posted image user posted image user posted image user posted image
kwa zdaj blueeyes boš malo? Prej si ti men lušte delala zdaj bom pa jst tebiuser posted image user posted image

pupa sam je res cukr tale Luluuser posted image Srčno upam,da je našla dom.. jst sm tut mela psa.. Nemško dogo pa so jo zastrupili pred enim tednom in sm jo mogla po inekcijo peljatuser posted image user posted image user posted image user posted image Mi je še zdaj hudo ko govorim o tem....A pri vozičku maš tut košaro in lupinico pri vozičku? Jst se še najbolj nagibam k quinny speedi.. sicer pa še mam itak doosti časauser posted image

tanja_  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image a vidim,da nism edina,ki ne pove spolauser posted image user posted image  user posted image Lahko ugibam kaj maš? Pomoje je punčkauser posted image user posted image

ja vse je zravn, lupinica in športni del, sm tud jaz študirala med Quinnyjem pa je bil tk štorast da sm obupala in se za tega odločla user posted image
Nemška doga pa je tud  meni najlepši pes ever user posted image in bogica kaj so ljudje nemogoči res... tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne boš več tko žalostna .

tanja dobrodošla tud ti user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.1.2009 19:38:59   
ana**

ja vse je zravn, lupinica in športni del, sm tud jaz študirala med Quinnyjem pa je bil tk štorast da sm obupala in se za tega odločla user posted image
Nemška doga pa je tud  meni najlepši pes ever user posted image in bogica kaj so ljudje nemogoči res... tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne boš več tko žalostna .

No jst še sploh nisem hodla nič po trgovinah gledat opreme. Mi je pa tko všeč in še sploh ni hudo drag.. Mi je pa všeč tudi stokke explory sam je 999€ to pa mi je too much za vozičekuser posted image
Ma ej te ljudi kaj so mi psa zastrupli bi vse zaprlauser posted image Ampak tko je.. in sej počasi bo boljše. Mamo pa še doma eno mlado mucko in bomo zdaj njo razvajaliuser posted image

1hruška dobrodošla tudi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.1.2009 20:01:00   
Pupa7

No jst še sploh nisem hodla nič po trgovinah gledat opreme. Mi je pa tko všeč in še sploh ni hudo drag.. Mi je pa všeč tudi stokke explory sam je 999€ to pa mi je too much za vozičekuser posted image
Ma ej te ljudi kaj so mi psa zastrupli bi vse zaprlauser posted image Ampak tko je.. in sej počasi bo boljše. Mamo pa še doma eno mlado mucko in bomo zdaj njo razvajaliuser posted image

1hruška dobrodošla tudi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja no ja, tale moj voziček je bil drag ko user posted image 1790 frankov okol 1300€ user posted image samo ga je kupla nona švicarska pa sej ma dnar, naj se izprsi ane user posted image

tud jaz bi take ljudi vse zaprla !!!!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 340
17.1.2009 20:23:19   
Tanja_
 ana** ful sem se nasmejala, da kar tako ugibaš, kaj bom imelauser posted image
Ful si faca. Ampak, ne morem povedat ali maš prav ali ne....
Pa nehte te torte gor limat, k sm jst v obdobju obilnega nažiranja in pol me te torte vodijo direkt v hladilnik.
A ste se že kej zredile punce? Pri meni gre zadnji teden vsak dan malo gor, pa mi ni preveč kul, k vem da ne bo šlo tok hitr dol po porodu.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.1.2009 20:25:39   
M1987
Evo še mene tuki user posted image , med Ljubljanskimi nosečnicami user posted image  . A je kak seznam katera ima kdaj rok, če se v porodnišnici srečamo user posted image  No jaz imam PDP 4.8.2009. user posted image  

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.1.2009 22:46:18   
ana**
Čer bejbeuser posted image

Tolko kok smo pa me danes naklepetale pa si zaslužimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :))
Jst sm se zdj stuširala in namazala z kremco pa grem počasi spatuser posted image Sm se res fuul najedla in še sam posteljo vidimuser posted image

blueeyes uživaš v objemu dragega?user posted image user posted image

pupa whaaaat???user posted image A tolk stane?? No sej,če ga nona kupi bi lahko bil še dražjiuser posted image user posted image Šit kak sm nesramnauser posted image Em.. ja pomoje pr nam niso tok dragiuser posted image Ej..veš kaj me zanima. Kolko smo mi v času razlike?

Tanja_ user posted image user posted image user posted image user posted image pol mama tut skupno to,da sma obe v času nažiranjauser posted image Jst sm danes cel dan v službi mela pred očmi te torte user posted image Jst sm zdj komaj 16tedn pa sm šla gor 2kguser posted image Na koncu bom itak ko pujsekuser posted image user posted image

M1987
dobrodošlauser posted image user posted image Ja mamo seznam.. ga ureja gospodična,ki je danes popoldne izginilauser posted image

Zdaj pa res gremuser posted image

Nočka nosečke

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.1.2009 22:53:23   
Pupa7

Čer bejbeuser posted image

Tolko kok smo pa me danes naklepetale pa si zaslužimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :))
Jst sm se zdj stuširala in namazala z kremco pa grem počasi spatuser posted image Sm se res fuul najedla in še sam posteljo vidimuser posted image

blueeyes uživaš v objemu dragega?user posted image user posted image

pupa whaaaat???user posted image A tolk stane?? No sej,če ga nona kupi bi lahko bil še dražjiuser posted image user posted image Šit kak sm nesramnauser posted image Em.. ja pomoje pr nam niso tok dragiuser posted image Ej..veš kaj me zanima. Kolko smo mi v času razlike?

Tanja_ user posted image user posted image user posted image user posted image pol mama tut skupno to,da sma obe v času nažiranjauser posted image Jst sm danes cel dan v službi mela pred očmi te torte user posted image Jst sm zdj komaj 16tedn pa sm šla gor 2kguser posted image Na koncu bom itak ko pujsekuser posted image user posted image

M1987
dobrodošlauser posted image user posted image Ja mamo seznam.. ga ureja gospodična,ki je danes popoldne izginilauser posted image

Zdaj pa res gremuser posted image

Nočka nosečke

čer še od mene, pa lahko nočko hkrati user posted image

ana v času smo razlike natančno 0 ur in 0 minut user posted image smo isti na isti časovni pa valovni tud user posted image je pa res če tašča kupuje bi lah bil tud dražji user posted image da bom še jst mal nesramna user posted image drgač pa mislm da v slo pride ta voziček nekje 1000 €

evo zdaj me bo zmanjkalo, sem že čist zaspana.. se beremo prav kmalu

nočkoooo pupe moje user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.1.2009 10:58:49   
Pupa7
dobro jutro v belo Ljubljano user posted image

kako, ste se kaj naspale al spet celo noč na WC hodile user posted image

mi smo spali zlo slabo, samo bomo pa popoldan nadoknadli user posted image

no pa lepo nedeljo vsem!!!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.1.2009 11:21:01   
sinskaT
Pupa dobrodošla (prav tako ostale nove žabarke).
A kar iz Švice nas spremljaš, faca user posted image . No hotela sem pohvalit vašo izbiro vozička, pri nas je zdaj v uporabi za malo, ki bo julija postala sestrica in je ful zadovoljna v vozičku. V Slo je res cenejši, v Italiji pa sploh (cca.700€), itak pa vsi tile malo bolj znani prozvajalci tok pretiravajo s cenai, da glava peče. Ampak vedo, da smo nosečke ena posebna vrsta in bomo za naše male kupile kar je pač treba.

Spanje - uff.....vse, ki ste 1.noseče - blagor!!!! Nas vsaj 2x na noč zbudi mala, pa še ene 2x moram na wc zdaj pa zračunajte koliko neprekinjenega spanca imam user posted image . Ampak saj bo enkrat tudi to za nami, no še enega pleničarja damo čez, pol pa za nekaj časa... kar se tega tiče, hočem spat celo noč!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 18.1.2009 11:22:10 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.1.2009 14:21:26   
ana**

ana v času smo razlike natančno 0 ur in 0 minut user posted image smo isti na isti časovni pa valovni tud user posted image

Upsssuser posted image user posted image

Tko jst sm danes sama doma.. Sm si kosilce skuhala zdj pa bi mogla it kaj pospravit.. Se mi itk ful ne dauser posted image user posted image
Pa še neki me trebuh boliuser posted image V spodnjem delu!

Sm spala kr vredu.. Samo ene 3× sm šla na wcuser posted image Zgleda,da bo zdaj user posted image začel bolj na mehur pritiskat in bomo več× hodliuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.1.2009 15:49:19   
Pupa7

ana v času smo razlike natančno 0 ur in 0 minut user posted image smo isti na isti časovni pa valovni tud user posted image

Upsssuser posted image user posted image

Tko jst sm danes sama doma.. Sm si kosilce skuhala zdj pa bi mogla it kaj pospravit.. Se mi itk ful ne dauser posted image user posted image
Pa še neki me trebuh boliuser posted image V spodnjem delu!

Sm spala kr vredu.. Samo ene 3× sm šla na wcuser posted image Zgleda,da bo zdaj user posted image začel bolj na mehur pritiskat in bomo več× hodliuser posted image

sej pol vmes je spet vredu in ti ne bo treba skoz na wc, jaz grem zdaj po 1x ampak glavni ruker še pride user posted image user posted image user posted image

naj te čim manj boli buši, pa kar lepo počivaj, za spospravljanje bo še dovolj časa! user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.1.2009 16:00:58   
april09
Waw a so se lublancanke celo zbudile user posted image user posted image  So rable svicarsko podporo user posted image user posted image user posted image

Dobrodosle vse nove in pozdravcek vsemuser posted image

Ja, mehur in nosecnost je cudna stvar. jaz norim zadnji teden, ker me non stop na wc tisci, pol pa 3 kapljice spustim. Zvecer malo zmanjsam pitje, ampak vsakic ko se prvic zbudim iz mene tece, pa tece pa tece... kriza, nisem vedla, da mehur tok zdrzi. Grem zaenkrat v povprecju 1-2x, pa nekje tokrat me zbudi prestolonaslednica. Ja, prvic nosece, izkoristite noci za spanje, ker jaz sem kronicno utrujena ze od rojstva male. So boljsi in so slabsi dnevi, ampak da bi rekla, da danes sem pa spocita ... hja... morda se redko priblizam temu user posted image  ampak tko smo hotli a ne user posted image

Se trenutno psihicno pripravljam, da grem psa ven v ta vreme odpeljat user posted image  prav nic se mi ne da..

zvecer pa me caka mal odklopa .. grem na 5moskih.com user posted image  peljem mami za darilo za rd, da malo skupaj casa preziviva user posted image  je treba zdaj izkoristit se kaksen prot vecer, ker pol bo morala bit ziza na dohvat pikice user posted image

Nic, grem se usmilit psa user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.1.2009 18:08:21   
Pupa7
Zgleda je blo treba sam zbudit pupe iz zimskega spanja, pri nas je bolj toplo, pa bolj migamo user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?