Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 14:13:24
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 naš je na morfo v prvi kader postavil svoje premoženje in tud jst sm čist prevelik firbec da bi zdržala 9 mescov da nebi vedla kaj nosim ena moja znanka ni hotla vedet, pol pa je bla kr razočarana ko je dobla no ja tud taki obstajajo aja čaki da ti ta tvoj pozer začne rastur delat po trebuhu Hahahaha.... najinih otročkov pa ni čist nič sram Ja tut taki morjo bit Ampak pomoje si je sam fantka ful želela pa je pol blo itak razočaranje.. To pa je tak sam prvih neki dni pol pa začnejo uživat ob princeskah Jz še mojga čist nč ne čutim.. Pa se že ene julijke pogovarjajo,da že čutijo metuljčke. In komaaaj čakam,da bo res kaj. Ti pa maš trebuh oblik,ko se spravi telovadit,ane? Meni je to že gledat fajn.. Kak more bit šele čutit mačkica moja ti pa sam tih bod z čokoladami Jz nesmem it iz službe..sej veš,če se slučajno kaj zaplete doli. Mi pa še sladko kr pred očmi pleše Se bom počasi trest začela ker še danes nč sladkega nism v usta dala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 14:19:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo anči, da ne boš preveč lačna.... grem zdej jz ponovno neki v usta tlačt.. hi hi... se slišimo kej kasnej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 14:19:30
|
|
|
|
Pupa7
|
ja meni je dolgčas ker moram več al manj skoz ležat ampak sej bo, mam dobro družbo tle na RR
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 14:24:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 naš je na morfo v prvi kader postavil svoje premoženje in tud jst sm čist prevelik firbec da bi zdržala 9 mescov da nebi vedla kaj nosim ena moja znanka ni hotla vedet, pol pa je bla kr razočarana ko je dobla no ja tud taki obstajajo aja čaki da ti ta tvoj pozer začne rastur delat po trebuhu Hahahaha.... najinih otročkov pa ni čist nič sram Ja tut taki morjo bit Ampak pomoje si je sam fantka ful želela pa je pol blo itak razočaranje.. To pa je tak sam prvih neki dni pol pa začnejo uživat ob princeskah Jz še mojga čist nč ne čutim.. Pa se že ene julijke pogovarjajo,da že čutijo metuljčke. In komaaaj čakam,da bo res kaj. Ti pa maš trebuh oblik,ko se spravi telovadit,ane? Meni je to že gledat fajn.. Kak more bit šele čutit mačkica moja ti pa sam tih bod z čokoladami Jz nesmem it iz službe..sej veš,če se slučajno kaj zaplete doli. Mi pa še sladko kr pred očmi pleše Se bom počasi trest začela ker še danes nč sladkega nism v usta dala prav res včasi mi tako zganja, da me meče tle po kavču jst pa sm prvo brciko začutla v 18. tednu metuljčke pa okrog 14... tko da vse te še čaka, mam pa tud trebuh tok velik, da me vsi že v P pošiljajo lahk v albumčku pogledaš če se ti da ona pa je hotla met fanta in je še rekla da so pupe brez veze kako so se zdaj navadli pa nevem, ker je nism že dooolgo ne vidla ne slišala... upam pa da se majo radi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 15:06:50
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo anči, da ne boš preveč lačna.... grem zdej jz ponovno neki v usta tlačt.. hi hi... se slišimo kej kasnej Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...čuj ti mala Nehaaaaj se delat norca O šiit kok bi zdj to vse pojedla Ej prav predstavljam si kak počasi grizem A ti greš pa jest??! Kaj boš dobrega papala? Meni že na vlko kruli
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 15:11:29
|
|
|
|
ana**
|
pupa kak si lepaaa nosečka Prav žariš na fotkah Res prav simpatična si! Dej povej mi kakšn voziček maš to? Mi je ful všeč.. Tut jst razmišljal o kakšnem takem 3kolesniku Pa še barva mi je waaw Jst bom tut mela kakšno bolj živo..ne pa kakšnih črnih oz.temnih Si pa hitr začutila metuljčke.. Jst sm 16t2d pa še nč.. Ampak sej boo So še vsi dočakali bom pa še jst.. sam sm kr fejst nestrpna Drgač pa mam jz tut buši v albumu Ga je blueeyes ful pohvalila Sm kr zrasla za 3cm
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 15:42:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
pupa ti si pa res fletna nosečka... prov poda se ti materinstvo... da niti ne omenim Lulu... to je cukr.... kok je pa stara Lulu?? jz sem metuljčke čutila tud kr neki cajta, k nisem bla zihr kaj je to.. prve brcike - da sem se zavedala da so brcike pa sem začutila v 20 tednu... ana, sej boš kmal tud ti dočakala... še prekmal... tko k sem jz
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 17:06:47
|
|
|
|
ana**
|
i'm homeee Saj ni tak hudo v službi ampak danes pa mi je res bil bed Ravno me je dragi klical,da je tašča spekla jabolnči štrudelj in mi ga prinese zdaj Pa bom danes vseeno prišla na svoj račun
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 17:16:52
|
|
|
|
Pupa7
|
oooo hvala ana** in blueeyes mi je kr nerodno ratal zdaj pa lepo po vrsti ana, voziček je od High Trecka in je super, enostaven za zlagat, dovolj lahek in primeren za vse vrste terena joj se sliši kot, da delam kako reklamo barv je na razpolago sicer ogromno, sva se pa z mojim odločla za tole predvsem, da se dobro vidi na cesti pa ne skrbi, vsak čas boš mela metuljčke, če ne kar direkt brcike hehe pa dober tek za domači jabolčni štrudel (prekosi vse kar ti je dans prpopala blueeyes ) bom kr plavooka rekla da se neb kej zatipkala Lulu je bla psička, ki je naglušna in sm ji pomagala delat reklamo, da je dobila svoj dom... sicer nevem a ga je al ga ni, mislm pa da ni mogl bit težav, ker je res taki cuker da joj tkole mal na kratko ker si grem zdaj en kafetk narest, bo še kera?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 18:25:19
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst sem tud Lj. nosečka, sam se bolj malo javljala, sem bolj aktivna na majčice 2009, a ne blueeyes Skratka PDP je 27.05.2009, je pa to moja 1. nosečnost in že vem kaj bo, pa ne povem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 18:33:39
|
|
|
|
ana**
|
evo jst sm prišla na svoj račun Se že bašem z jabolčnim štrudljom kwa zdaj blueeyes boš malo? Prej si ti men lušte delala zdaj bom pa jst tebi pupa sam je res cukr tale Lulu Srčno upam,da je našla dom.. jst sm tut mela psa.. Nemško dogo pa so jo zastrupili pred enim tednom in sm jo mogla po inekcijo peljat Mi je še zdaj hudo ko govorim o tem....A pri vozičku maš tut košaro in lupinico pri vozičku? Jst se še najbolj nagibam k quinny speedi.. sicer pa še mam itak doosti časa tanja_ dobrodošla a vidim,da nism edina,ki ne pove spola Lahko ugibam kaj maš? Pomoje je punčka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 18:48:08
|
|
|
|
1hruška
|
Živjo! Se vam lahko še jaz pridružim? Sm tut Lj. PDP mam 23.3. , 1 , 0 . Kje se dobi take tortice? Se mi kr sline cedijo.. grem pogledat v hladilnik, če je tam kej podobnega..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 19:06:09
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** evo jst sm prišla na svoj račun Se že bašem z jabolčnim štrudljom kwa zdaj blueeyes boš malo? Prej si ti men lušte delala zdaj bom pa jst tebi pupa sam je res cukr tale Lulu Srčno upam,da je našla dom.. jst sm tut mela psa.. Nemško dogo pa so jo zastrupili pred enim tednom in sm jo mogla po inekcijo peljat Mi je še zdaj hudo ko govorim o tem....A pri vozičku maš tut košaro in lupinico pri vozičku? Jst se še najbolj nagibam k quinny speedi.. sicer pa še mam itak doosti časa tanja_ dobrodošla a vidim,da nism edina,ki ne pove spola Lahko ugibam kaj maš? Pomoje je punčka ja vse je zravn, lupinica in športni del, sm tud jaz študirala med Quinnyjem pa je bil tk štorast da sm obupala in se za tega odločla Nemška doga pa je tud meni najlepši pes ever in bogica kaj so ljudje nemogoči res... tebi pa da ne boš več tko žalostna . tanja dobrodošla tud ti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 19:38:59
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja vse je zravn, lupinica in športni del, sm tud jaz študirala med Quinnyjem pa je bil tk štorast da sm obupala in se za tega odločla Nemška doga pa je tud meni najlepši pes ever in bogica kaj so ljudje nemogoči res... tebi pa da ne boš več tko žalostna . tanja dobrodošla tud ti No jst še sploh nisem hodla nič po trgovinah gledat opreme. Mi je pa tko všeč in še sploh ni hudo drag.. Mi je pa všeč tudi stokke explory sam je 999€ to pa mi je too much za voziček Ma ej te ljudi kaj so mi psa zastrupli bi vse zaprla Ampak tko je.. in sej počasi bo boljše. Mamo pa še doma eno mlado mucko in bomo zdaj njo razvajali 1hruška dobrodošla tudi ti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 20:01:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja vse je zravn, lupinica in športni del, sm tud jaz študirala med Quinnyjem pa je bil tk štorast da sm obupala in se za tega odločla Nemška doga pa je tud meni najlepši pes ever in bogica kaj so ljudje nemogoči res... tebi pa da ne boš več tko žalostna . tanja dobrodošla tud ti No jst še sploh nisem hodla nič po trgovinah gledat opreme. Mi je pa tko všeč in še sploh ni hudo drag.. Mi je pa všeč tudi stokke explory sam je 999€ to pa mi je too much za voziček Ma ej te ljudi kaj so mi psa zastrupli bi vse zaprla Ampak tko je.. in sej počasi bo boljše. Mamo pa še doma eno mlado mucko in bomo zdaj njo razvajali 1hruška dobrodošla tudi ti ja no ja, tale moj voziček je bil drag ko 1790 frankov okol 1300€ samo ga je kupla nona švicarska pa sej ma dnar, naj se izprsi ane tud jaz bi take ljudi vse zaprla !!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 20:23:19
|
|
|
|
Tanja_
|
ana** ful sem se nasmejala, da kar tako ugibaš, kaj bom imela Ful si faca. Ampak, ne morem povedat ali maš prav ali ne.... Pa nehte te torte gor limat, k sm jst v obdobju obilnega nažiranja in pol me te torte vodijo direkt v hladilnik. A ste se že kej zredile punce? Pri meni gre zadnji teden vsak dan malo gor, pa mi ni preveč kul, k vem da ne bo šlo tok hitr dol po porodu.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 20:25:39
|
|
|
|
M1987
|
Evo še mene tuki , med Ljubljanskimi nosečnicami . A je kak seznam katera ima kdaj rok, če se v porodnišnici srečamo No jaz imam PDP 4.8.2009.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 22:46:18
|
|
|
|
ana**
|
Čer bejbe Tolko kok smo pa me danes naklepetale pa si zaslužimo :)) Jst sm se zdj stuširala in namazala z kremco pa grem počasi spat Sm se res fuul najedla in še sam posteljo vidim blueeyes uživaš v objemu dragega? pupa whaaaat??? A tolk stane?? No sej,če ga nona kupi bi lahko bil še dražji Šit kak sm nesramna Em.. ja pomoje pr nam niso tok dragi Ej..veš kaj me zanima. Kolko smo mi v času razlike? Tanja_ pol mama tut skupno to,da sma obe v času nažiranja Jst sm danes cel dan v službi mela pred očmi te torte Jst sm zdj komaj 16tedn pa sm šla gor 2kg Na koncu bom itak ko pujsek M1987 dobrodošla Ja mamo seznam.. ga ureja gospodična,ki je danes popoldne izginila Zdaj pa res grem Nočka nosečke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 22:53:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Čer bejbe Tolko kok smo pa me danes naklepetale pa si zaslužimo :)) Jst sm se zdj stuširala in namazala z kremco pa grem počasi spat Sm se res fuul najedla in še sam posteljo vidim blueeyes uživaš v objemu dragega? pupa whaaaat??? A tolk stane?? No sej,če ga nona kupi bi lahko bil še dražji Šit kak sm nesramna Em.. ja pomoje pr nam niso tok dragi Ej..veš kaj me zanima. Kolko smo mi v času razlike? Tanja_ pol mama tut skupno to,da sma obe v času nažiranja Jst sm danes cel dan v službi mela pred očmi te torte Jst sm zdj komaj 16tedn pa sm šla gor 2kg Na koncu bom itak ko pujsek M1987 dobrodošla Ja mamo seznam.. ga ureja gospodična,ki je danes popoldne izginila Zdaj pa res grem Nočka nosečke čer še od mene, pa lahko nočko hkrati ana v času smo razlike natančno 0 ur in 0 minut smo isti na isti časovni pa valovni tud je pa res če tašča kupuje bi lah bil tud dražji da bom še jst mal nesramna drgač pa mislm da v slo pride ta voziček nekje 1000 € evo zdaj me bo zmanjkalo, sem že čist zaspana.. se beremo prav kmalu nočkoooo pupe moje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.1.2009 10:58:49
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro v belo Ljubljano kako, ste se kaj naspale al spet celo noč na WC hodile mi smo spali zlo slabo, samo bomo pa popoldan nadoknadli no pa lepo nedeljo vsem!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.1.2009 11:21:01
|
|
|
|
sinskaT
|
Pupa dobrodošla (prav tako ostale nove žabarke). A kar iz Švice nas spremljaš, faca . No hotela sem pohvalit vašo izbiro vozička, pri nas je zdaj v uporabi za malo, ki bo julija postala sestrica in je ful zadovoljna v vozičku. V Slo je res cenejši, v Italiji pa sploh (cca.700€), itak pa vsi tile malo bolj znani prozvajalci tok pretiravajo s cenai, da glava peče. Ampak vedo, da smo nosečke ena posebna vrsta in bomo za naše male kupile kar je pač treba. Spanje - uff.....vse, ki ste 1.noseče - blagor!!!! Nas vsaj 2x na noč zbudi mala, pa še ene 2x moram na wc zdaj pa zračunajte koliko neprekinjenega spanca imam . Ampak saj bo enkrat tudi to za nami, no še enega pleničarja damo čez, pol pa za nekaj časa... kar se tega tiče, hočem spat celo noč!
< Sporočilo je popravil sinskaT -- 18.1.2009 11:22:10 >
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.1.2009 14:21:26
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ana v času smo razlike natančno 0 ur in 0 minut smo isti na isti časovni pa valovni tud Upsss Tko jst sm danes sama doma.. Sm si kosilce skuhala zdj pa bi mogla it kaj pospravit.. Se mi itk ful ne da Pa še neki me trebuh boli V spodnjem delu! Sm spala kr vredu.. Samo ene 3× sm šla na wc Zgleda,da bo zdaj začel bolj na mehur pritiskat in bomo več× hodli
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.1.2009 15:49:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ana v času smo razlike natančno 0 ur in 0 minut smo isti na isti časovni pa valovni tud Upsss Tko jst sm danes sama doma.. Sm si kosilce skuhala zdj pa bi mogla it kaj pospravit.. Se mi itk ful ne da Pa še neki me trebuh boli V spodnjem delu! Sm spala kr vredu.. Samo ene 3× sm šla na wc Zgleda,da bo zdaj začel bolj na mehur pritiskat in bomo več× hodli sej pol vmes je spet vredu in ti ne bo treba skoz na wc, jaz grem zdaj po 1x ampak glavni ruker še pride naj te čim manj boli buši, pa kar lepo počivaj, za spospravljanje bo še dovolj časa!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.1.2009 16:00:58
|
|
|
|
april09
|
Waw a so se lublancanke celo zbudile So rable svicarsko podporo Dobrodosle vse nove in pozdravcek vsem Ja, mehur in nosecnost je cudna stvar. jaz norim zadnji teden, ker me non stop na wc tisci, pol pa 3 kapljice spustim. Zvecer malo zmanjsam pitje, ampak vsakic ko se prvic zbudim iz mene tece, pa tece pa tece... kriza, nisem vedla, da mehur tok zdrzi. Grem zaenkrat v povprecju 1-2x, pa nekje tokrat me zbudi prestolonaslednica. Ja, prvic nosece, izkoristite noci za spanje, ker jaz sem kronicno utrujena ze od rojstva male. So boljsi in so slabsi dnevi, ampak da bi rekla, da danes sem pa spocita ... hja... morda se redko priblizam temu ampak tko smo hotli a ne Se trenutno psihicno pripravljam, da grem psa ven v ta vreme odpeljat prav nic se mi ne da.. zvecer pa me caka mal odklopa .. grem na 5moskih.com peljem mami za darilo za rd, da malo skupaj casa preziviva je treba zdaj izkoristit se kaksen prot vecer, ker pol bo morala bit ziza na dohvat pikice Nic, grem se usmilit psa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.1.2009 18:08:21
|
|
|
|
Pupa7
|
Zgleda je blo treba sam zbudit pupe iz zimskega spanja, pri nas je bolj toplo, pa bolj migamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?