Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.1.2009 20:31:02
|
|
|
|
ana**
|
ojlaaaaaa.... Jst sm ravno jedla..spet Sm si privoščila rogljičke pa malo kakava. Zdj pa je ravno dragi prišel in mi smuči vrgel pred vrata pancarje pa tolko,da si jih ni pred kavčem sezu Sem pa bila danes fuuul prida Popsravila od kuhinje pa vse do kopalnice Pa začela sem pospravljat kao pisarno ampak se mi res več ne da Mam pa zdj ful čudn občutek v trebuhu.. Pa nevem zakaj Mogoče sm se kaj preveč naprezala danes
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 9:29:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
ooo kaj ste ble pridne od mojega zadnjega posta... ... vidim da bom mogla že pridno seznam popravit, ker je kar nekaj sprememb Pupa7 ti kr reč kar hočeš... modrooka, blueeyes, plavooka, ta modra... vse bom zastopla itak... ni ga čez jabolčni štrudelj... sem ga jz tud delala v soboto... mmmm.. men je tud všeč nemška doga... sem jih včeri neki vidla k sem bla na pasji razstavi... kok so kjut... velike ampak kjut.. ti pa maš solidne cene za voziček... im pol sem jz mislila da je bugaboo drag k je 830 EUR ooo Tanja_ dobrodošla še pri Ljubljanskih nosečkah... ja ja, ona je moja majčica... tako da ne bom samevala... smo vse v obdobju obilnega nažiranja, tko da ni panike... kakšen kg gor... bomo že preživele ana** težko mi boš luštne naredila... ga mam dons sabo za malco... mmm.. se bom spet basala... pa prej sem šla še v pekarno po eno štručko oz rogljiček s čokolado... men tud nevrjetno paše cukr zadnji mesec... ne vem kaj je to... nosečnost al kej druzga.. jp, sem uživala v objemu dragega... še premalo... komi čakam zdej 2 meseca dopusta... da nadoknadimo vse za nazaj ne naprezaj se preveč smotkica mala... ne garaj - za to maš deca doma,... sej še oni kej naredijo... nej bojo mal koristni 1hruška, M1987 dobrodošle M1987 poglej seznamček, pol mi pa napiši mankajoče podatke, da bom izpopolnila seznam dons mam pa 4D UZ ob 19h v Spetumu... najbrž bom že zvečer objavila kakšne slikce ali filmček, če ne pa zihr jutri...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 9:43:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo vam seznamček, da ne boste rekle da zabušavam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 10:38:54
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes nič ne zabušava, pridna pupa. Se moram pa javit. Sem bila v petek na NS vse OK, razmerje 1:4870, skratka super. Sem pa ostal brez G in niti ne vem, kdaj imam naslednji pregled, Mi ga niso vpisali. Super, res. Me pa zanima, kako prilepiš slikico na forum in kako narediš ticker.Hvla.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 10:42:54
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro ljubljančanke, modrooka (mi prsti zatekajo, pa težk zadanem sam eno tipko, pa se zgodi da boš kdaj mela kej zdupliranga ) glavn da maš dans sabo štrudl, da boš anči lah delala gušte mi smo spet spali bolj jalovo, pa sej, sm se že skor navadla, da sm več al manj cel cajt zombi ana, ti pa ne pretiravaj in lepo počivaj, ker vseeno si noseča čeprav te buši še ne ovira! ti svetujem iz lastnih izkušenj!!! vse nove dobrodošle
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 10:43:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueeyes nič ne zabušava, pridna pupa. Se moram pa javit. Sem bila v petek na NS vse OK, razmerje 1:4870, skratka super. Sem pa ostal brez G in niti ne vem, kdaj imam naslednji pregled, Mi ga niso vpisali. Super, res. Me pa zanima, kako prilepiš slikico na forum in kako narediš ticker.Hvla. čestitke za predled ma kako si ostala brez G? pokliči pa jih vprašaj, da ne boš žalostna po nepotrebnem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 10:51:39
|
|
|
|
vim
|
Pupa7, moja G gre privat, a žal brez koncesije. Bo ena nadomestna G, ki jo je sicer nadomeščala kadar moje ni bilo, je dobra tako da baje za nas nosečke bo poskrbljeno. Samo zdaj ne vem ,kdaj imam pregled. Se mi zd, da tam okrog 16 tedna, če se ne motim in bom čez kakšen teden poklicala.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 10:55:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
ooo hvala vim slikco objaviš tako, da jo najprej poiščeš na netu, odpreš da maš na zaslonu samo slikco, potem jo označiš, daš copy (kopiraj) in potem samo v post narediš paste (prilepi)... to je cela umetnost... ticker greš pa na spletno stran, in si ga ustvariš (upam da imaš dovolj linkov ).. potem pa si ga prilepiš v svoj profil-.... upam da boš našla, če ne pa povej pa ti bom še bolj točno povedala www.Lilypie.com www.baby-gaga.com www.bump-and-beyond.com www.TickerFactory.com www.LaFemmeBonita.com
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 10:55:22
|
|
|
|
Pupa7
|
vim, ti kar pokliči in se zmeni, ne rabiš nič čakat ker vem, da boš tko tudi bolj pomirjena, kolko pa vem imate v slo preglede v začetku nekje na 5 tednov. če pa ne boš zadovoljna s to G, ti pa priporočam da si najdeš novo, ker je zelo pomembno, da ji zaupaš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 10:57:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
vim a maš ti Strahovo mogoče?? k sm glih brala zdej da gre privat... drgač pa čestitke za pregled... kdaj imaš naslednjega??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 11:08:35
|
|
|
|
vim
|
Ja blueeyes imam dr. Strah, jo bo nadomeščala baje dr. Štolfa,samo kako bo pa vse skupaj potekalo pa ne vem. jaz sem bila pa tako zadovoljna z njo. Če bi imela koncesijo bi šla z njo, tako pa plačevati vse je pa preveč.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 11:09:23
|
|
|
|
vim
|
Aja še eno neumno vprašanje, kje pa najdem moj profil
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 11:10:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem bla samo na NS pr Strahovi, pa sem ugotovila da je to ena fajn ženska... kapo dol... sem vesela da sem to opravila pri njej... sej baje je ta dr. Šolta ravno tako dobra... tko sem slišala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 11:12:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Aja še eno neumno vprašanje, kje pa najdem moj profil čist na vrhu strani ti piše moja ringaraja... klikneš tja... potem poiščeš k piše moj profil... klikneš to... potem pa ta link kopiraš v polje kjer piše Dodaten opis (Največje dovoljeno število znakov sporočila: 1000)... in pol boš mela objavljen ticker.. ne pozabi shrant vsega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 11:38:11
|
|
|
|
vim
|
Hvala za napotke. nekaj sem že spreminjala pa da vidm, če dela.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 11:39:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
a je šlo vim?? upam da nisem čudno napisala vsega in da boš vedla kaj narest.. anči... kje se skrivaš danes?? sem pa jz dons aktivna, tebe pa nikjer
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:06:09
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes nekaj je šlo, samo avantarja ne znam zamenjati, kakšno zanimivo slikco pa ne najdem nobenega seznama. Joj jaz sem čist mim .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:30:08
|
|
|
|
ana**
|
Evo mene lepotičke moje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:31:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
ooo lej lej kdo se oglaša... kdo se je zbudil iz spanca
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:33:25
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ooo lej lej kdo se oglaša... kdo se je zbudil iz spanca Ah iz kakšnga spanca Delala sm...Pridna jaz pol pa je dragi prišel pa sva malo zabušavala v pisarni Sej sm rekla,da raje ne bom več tolk pospravljala. Imam danes rjav izcedek pa sm kr malo živčna zarad tega.. Ampak baje ni panike,če ni sveža kri
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:34:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueeyes nekaj je šlo, samo avantarja ne znam zamenjati, kakšno zanimivo slikco pa ne najdem nobenega seznama. Joj jaz sem čist mim . za avatar pa narediš isto... moj profil: in tm k piše moj avatar označiš Naloži mojo sliko - avatar (obstoječa bo nadomeščena).. pa si zbereš sliko iz svojga računalnika... kerokol hočeš, samo more bit majhna.. ker velikih ti ne bo objavilo.. za ticker ti pa nič naredilo.. a si to že naredila??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:34:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ooo lej lej kdo se oglaša... kdo se je zbudil iz spanca Ah iz kakšnga spanca Delala sm...Pridna jaz pol pa je dragi prišel pa sva malo zabušavala v pisarni Sej sm rekla,da raje ne bom več tolk pospravljala. Imam danes rjav izcedek pa sm kr malo živčna zarad tega.. Ampak baje ni panike,če ni sveža kri AHA.... delala v pisarni... kaj pa ??? a ni dovolj da je en že na poti? če jutr ne bo nč boljše z izcedkom poklič svojo G
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:38:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
šibam zdej še na wc, pa mam pol neki dela... tko da se oglasim zvečer ko pridem iz 4D... mislit name anča bananča.. ti javim prek sms-a
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.1.2009 13:40:33
|
|
|
|
M1987
|
Evo mene Ja, ja super je tale seznamček PDP imam 4.8.2009 To je moja prva in bo prva Naslednji pregled pri G imam 4.2.2009 (Drugače me 21.1. čaka NS ) Za spol je pa še - ko izvem pa javim Pupa7 - ti si prva na seznamu, ko imaš PDP - ti srečka ti Srečno vsem
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?