|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
18.1.2009 20:31:02   
ana**
ojlaaaaaa....

Jst sm ravno jedla..spetuser posted image user posted image Sm si privoščila rogljičke pa malo kakava. Zdj pa je ravno dragi prišel in mi smuči vrgel pred vrata pancarje pa tolko,da si jih ni pred kavčem sezuuser posted image user posted image

Sem pa bila danes fuuul pridauser posted image user posted image Popsravila od kuhinje pa vse do kopalniceuser posted image Pa začela sem pospravljat kao pisarno ampak se mi res več ne dauser posted image

Mam pa zdj ful čudn občutek v trebuhu.. Pa nevem zakajuser posted image Mogoče sm se kaj preveč naprezala danesuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.1.2009 9:29:21   
Blueeyes
ooo kaj ste ble pridne od mojega zadnjega posta... ... vidim da bom mogla že pridno seznam popravit, ker je kar nekaj sprememb

Pupa7 ti kr reč kar hočeš... modrooka, blueeyes, plavooka, ta modra... vse bom zastopla user posted image   user posted image  
itak... ni ga čez jabolčni štrudelj... sem ga jz tud delala v soboto... mmmm.. men je tud všeč nemška doga... sem jih včeri neki vidla k sem bla na pasji razstavi... kok so kjut... velike ampak kjut..
ti pa maš solidne cene za voziček... im pol sem jz mislila da je bugaboo drag k je 830 EUR

ooo Tanja_ dobrodošla še pri Ljubljanskih nosečkah...
ja ja, ona je moja majčica... tako da ne bom samevala...
smo vse v obdobju obilnega nažiranja, tko da ni panike... kakšen kg gor... bomo že preživele

ana** težko mi boš luštne naredila... ga mam dons sabo za malco... mmm.. se bom spet basala... pa prej sem šla še v pekarno po eno štručko oz rogljiček s čokolado... men tud nevrjetno paše cukr zadnji mesec... ne vem kaj je to... nosečnost al kej druzga.. user posted image  user posted image  
jp, sem uživala v objemu dragega... še premalo... komi čakam zdej 2 meseca dopusta... da nadoknadimo vse za nazaj user posted image  user posted image
ne naprezaj se preveč smotkica mala... ne garaj - za to maš deca doma,... sej še oni kej naredijo... nej bojo mal koristni

1hruška, M1987 dobrodošle user posted image

M1987 poglej seznamček, pol mi pa napiši mankajoče podatke, da bom izpopolnila seznam

dons mam pa 4D UZ ob 19h v Spetumu... najbrž bom že zvečer objavila kakšne slikce ali filmček, če ne pa zihr jutri...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.1.2009 9:42:14   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image      Št.user posted image         Pregled      Spol
=============================================================
user posted image  Blueeyes (25 let)             3.5.2009           1 user posted image        0 user posted image        5.2.2009        user posted image
user posted image  uka7
user posted image  ledenka                           11.5.2009          1 user posted image        0 user posted image       3.2.2009        user posted image
user posted image  ana** (25 let)                  2.7.2009           2 user posted image        0 user posted image      19.1.2009      user posted image
user posted image  anci banci                        16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image        3.2.2009      user posted image
user posted image  Lsica
user posted image  nmag (39 let)                   17.4.2009          5 user posted image        4 user posted image        13.2.2009 UZ    user posted image
user posted image  pat74 (34 let)                  25.4.2009          3 user posted image        2 user posted image         19.1.2009        user posted image
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  april09
user posted image  simonaa (29 let)               1.4.2009           1 user posted image         0 user posted image                               user posted image
user posted image  pikatara (29 let)              17.4.2009          1 user posted image        0 user posted image        23.1.2009    user posted image  & user posted image
user posted image  petrazg
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image  bjondi (33 let)                  1.7.2009          2 user posted image           1 user posted image       20.1.2009      user posted image
user posted image  papuaNG
user posted image  živa25
user posted image  vim (29 let)                      30.7.2009        1 user posted image            0 user posted image       16.1.2009        user posted image
user posted image  majana79 (29 let)           18.6.2009        1 user posted image           0 user posted image        29.1.2009         user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                  8.6.2009          1 user posted image           0 user posted image         20.1.2009
user posted image  katrinka                            27.7.2009        1 user posted image           0 user posted image      19.1.2009 NS
user posted image  tanja55
user posted image  M1987
user posted image  anonimna                           26.8.2009         1 user posted image         0 user posted image         20.1.2009 UZ
user posted image  sinskaT                              8.7.2009            2 user posted image         1 user posted image     
user posted image  angelito (28 let)                 11.4.2009          1 user posted image         0 user posted image        
 user posted image Pupa7 (28 let)                    21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image          23.1.2009     user posted image
user posted image   Tanja_                               27.5.2009                                                                user posted image
user posted image   1hruška                             23.3.2009           1 user posted image         0 user posted image
user posted image   M1987                                4.8.2009

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.1.2009 9:43:18   
Blueeyes
evo vam seznamček, da ne boste rekle da zabušavam

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.1.2009 10:38:54   
vim
Blueeyes nič ne zabušava, pridna pupa. user posted image

Se moram pa javit. Sem bila v petek na NS vse OK, razmerje 1:4870, skratka super. Sem pa ostal brez G in niti ne vem, kdaj imam naslednji pregled, Mi ga niso vpisali. Super, res. user posted image
Me pa zanima, kako prilepiš slikico na forum in kako narediš ticker.Hvla.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 355
19.1.2009 10:42:54   
Pupa7
dobro jutro ljubljančanke,

modrooka (mi prsti zatekajo, pa težk zadanem sam eno tipko, pa se zgodi da boš kdaj mela kej zdupliranga user posted image ) glavn da maš dans sabo štrudl, da boš anči lah delala gušte user posted image

mi smo spet spali bolj jalovo, pa sej, sm se že skor navadla, da sm več al manj cel cajt zombi user posted image

ana, ti pa ne pretiravaj in lepo počivaj, ker vseeno si noseča čeprav te buši še ne ovira! ti svetujem iz lastnih izkušenj!!! user posted image

vse nove dobrodošle user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.1.2009 10:43:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Blueeyes nič ne zabušava, pridna pupa. user posted image

Se moram pa javit. Sem bila v petek na NS vse OK, razmerje 1:4870, skratka super. Sem pa ostal brez G in niti ne vem, kdaj imam naslednji pregled, Mi ga niso vpisali. Super, res. user posted image
Me pa zanima, kako prilepiš slikico na forum in kako narediš ticker.Hvla.

čestitke za predled user posted image user posted image user posted image

ma kako si ostala brez G? pokliči pa jih vprašaj, da ne boš žalostna po nepotrebnem user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.1.2009 10:51:39   
vim
Pupa7, moja G gre privat, a žal brez koncesije. Bo ena nadomestna G, ki jo je sicer nadomeščala kadar moje ni bilo, je dobra tako da baje za nas nosečke bo poskrbljeno. Samo zdaj ne vem ,kdaj imam pregled. Se mi zd, da tam okrog 16 tedna, če se ne motim in bom čez kakšen teden poklicala.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 358
19.1.2009 10:55:18   
Blueeyes
ooo hvala vim

slikco objaviš tako, da jo najprej poiščeš na netu, odpreš da maš na zaslonu samo slikco, potem jo označiš, daš copy (kopiraj) in potem samo v post narediš paste (prilepi)... to je cela umetnost...

ticker greš pa na spletno stran, in si ga ustvariš (upam da imaš dovolj linkov user posted image ).. potem pa si ga prilepiš v svoj profil-.... upam da boš našla, če ne pa povej pa ti bom še bolj točno povedala
www.Lilypie.com
www.baby-gaga.com
www.bump-and-beyond.com
www.TickerFactory.com
www.LaFemmeBonita.com

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 359
19.1.2009 10:55:22   
Pupa7
vim, ti kar pokliči in se zmeni, ne rabiš nič čakat user posted image ker vem, da boš tko tudi bolj pomirjena, kolko pa vem imate v slo preglede v začetku nekje na 5 tednov. če pa ne boš zadovoljna s to G, ti pa priporočam da si najdeš novo, ker je zelo pomembno, da ji zaupaš user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 360
19.1.2009 10:57:35   
Blueeyes
vim a maš ti Strahovo mogoče?? k sm glih brala zdej da gre privat...

drgač pa čestitke za pregled... kdaj imaš naslednjega??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 361
19.1.2009 11:08:35   
vim
Ja blueeyes imam dr. Strah, jo bo nadomeščala baje dr. Štolfa,samo kako bo pa vse skupaj potekalo pa ne vem. jaz sem bila pa tako zadovoljna z njo. Če bi imela koncesijo bi šla z njo, tako pa plačevati vse je pa preveč.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 362
19.1.2009 11:09:23   
vim
Aja še eno neumno vprašanje, kje pa najdem moj profiluser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.1.2009 11:10:16   
Blueeyes
jz sem bla samo na NS pr Strahovi, pa sem ugotovila da je to ena fajn ženska... kapo dol... sem vesela da sem to opravila pri njej... sej baje je ta dr. Šolta ravno tako dobra... tko sem slišala

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 364
19.1.2009 11:12:25   
Blueeyes

Aja še eno neumno vprašanje, kje pa najdem moj profiluser posted image

čist na vrhu strani ti piše moja ringaraja... klikneš tja... potem poiščeš k piše moj profil... klikneš to... potem pa ta link kopiraš v polje kjer piše Dodaten opis
(Največje dovoljeno število znakov sporočila: 1000)... in pol boš mela objavljen ticker.. ne pozabi shrant vsega user posted image  

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.1.2009 11:38:11   
vim
Hvala za napotke. nekaj sem že spreminjala pa da vidm, če dela.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.1.2009 11:39:55   
Blueeyes
a je šlo vim?? upam da nisem čudno napisala vsega in da boš vedla kaj narest..

anči... kje se skrivaš danes?? sem pa jz dons aktivna, tebe pa nikjer

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 367
19.1.2009 13:06:09   
vim
Blueeyes nekaj je šlo, samo avantarja ne znam zamenjati, kakšno zanimivo slikco pa ne najdem nobenega seznama.
Joj jaz sem čist mimuser posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 368
19.1.2009 13:30:08   
ana**
Evo mene lepotičke mojeuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.1.2009 13:31:06   
Blueeyes
ooo lej lej kdo se oglaša... kdo se je zbudil iz spanca

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.1.2009 13:33:25   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Ah iz kakšnga spancauser posted image Delala sm...Pridna jazuser posted image pol pa je dragi prišel pa sva malo zabušavala v pisarniuser posted image user posted image

Sej sm rekla,da raje ne bom več tolk pospravljala. Imam danes rjav izcedek pa sm kr malo živčna zarad tega.. Ampak baje ni panike,če ni sveža kriuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.1.2009 13:34:01   
Blueeyes

Blueeyes nekaj je šlo, samo avantarja ne znam zamenjati, kakšno zanimivo slikco pa ne najdem nobenega seznama.
Joj jaz sem čist mimuser posted image .

za avatar pa narediš isto... moj profil: in tm k piše moj avatar označiš Naloži mojo sliko - avatar (obstoječa bo nadomeščena).. pa si zbereš sliko iz svojga računalnika... kerokol hočeš, samo more bit majhna.. ker velikih ti ne bo objavilo..

za ticker ti pa nič naredilo.. a si to že naredila??

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.1.2009 13:34:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Ah iz kakšnga spancauser posted image Delala sm...Pridna jazuser posted image pol pa je dragi prišel pa sva malo zabušavala v pisarniuser posted image user posted image

Sej sm rekla,da raje ne bom več tolk pospravljala. Imam danes rjav izcedek pa sm kr malo živčna zarad tega.. Ampak baje ni panike,če ni sveža kriuser posted image

AHA.... delala v pisarni... kaj pa ??? a ni dovolj da je en že na poti? user posted image   user posted image  user posted image  če jutr ne bo nč boljše z izcedkom poklič svojo G

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 373
19.1.2009 13:38:39   
Blueeyes
šibam zdej še na wc, pa mam pol neki dela... tko da se oglasim zvečer ko pridem iz 4D... mislit name anča bananča.. ti javim prek sms-a

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.1.2009 13:40:33   
M1987
Evo mene user posted image  Ja, ja super je tale seznamček user posted image  

PDP imam 4.8.2009
To je moja prva user posted image  in bo prva user posted image  user posted image
Naslednji pregled pri G imam 4.2.2009 (Drugače me 21.1. čaka NS user posted image )
Za spol je pa še user posted image  - ko izvem pa javim user posted image

Pupa7 - ti si prva na seznamu, ko imaš PDP - ti srečka ti user posted image

Srečno vsem user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?