Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 14:00:28
|
|
|
|
vim
|
Tanja bila sem pri Strahovi, ker je rabila vaje za svoj novi UZ pa sva s pikcem šla na vajo. Takrat sem bila v 10 tednu. Ima ful lepo in močno upam, da bo dobila koncesijo, ker drugače je šit moraš vse plačat, do zdaj pa sem že kar nekaj dala v zdravstveno blagajno in še nič rabila. Zdaj prvič. In točno to, ne moremo biti brez G, OK nadomestna samo tako kot praviš, kaj pa če rabiš izvenrednih pregledov. Mah v akcijo na lov za novimi G.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:16:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja men je čist vseen... vam dam tud jz možne lokacije (pobarvaj lokacijo z rdečo): 1. SUPERNOVA (pijačka+tortica) 2. CITY PARK (pijačka + tortica) kateri dan vam najbolj ustreza (pobarvajte rdeče) 1. ponedeljek 2. torek 3. sreda 4. četrtek 5. petek Meni je za lokacijo vseeno, zato sem oba obarvala. Gremo punce glasovat. PS: Angelita očitno znava res lepo pogledat, da je naša blueeyes tako hitro seznamček naredila. Hvala. ja, ja, res sta me lepo pogledali, sem mogla kr takoj delat seznam... našim ljubljanskim nosečkam se ne morem upreti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:19:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
naš zmenek: zaenkrat vodi lokacija City Park... in sicer Pod vodo... dan pa zaenkrat po 2 odgovorih pride sreda... ostale, javite se še kaj... da še jz oddam svoje mnenje... tudi jaz sem za sredo in lokacija City Park... če je varianta tud cajt okoli 17h, ker prej so itak službe...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:37:20
|
|
|
|
ana**
|
jst v sredo lahko komaj ob 18ih.. Kr mamo sestanek
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:39:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
ma sploh ni panike... sej to še ni fiksna ura... to je čist sam tko... okvirno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:40:14
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ma sploh ni panike... sej to še ni fiksna ura... to je čist sam tko... okvirno No sej se bomo še zmenil
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:40:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
itak.... midve sva itak skoz na vezi... k rit in srajca skor
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:46:34
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes itak.... midve sva itak skoz na vezi... k rit in srajca skor Hihihihi Ej dons sm tok slabe volje.. sploh nevem točn zakaj! Kr mam cmok v grlu. Sm na robu solz Sam šla bi nekam vstran od vseh,da me nebi vsi po vrsti zajebavali
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:49:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
sej sem ti rekla kaj nared... prlet hitr v btc... pa greš z mano na tortico
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:49:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
anči, za tebe, da boš boljše volje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:50:31
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes tole zgleda hudo dober. Majčice se danes dobite super, pa le dobro poglej, katero torto se splača vzeti. Jaz sem sicer nora na čokoladno, ampak tudi sadne se zadnje čase ne branim. Joj sem že kar lačna, k tole ponudbo vidim.Jaz bi tudi jaz tudi. telovadila bom potem.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:50:44
|
|
|
|
ana**
|
hvala Tko se bosta 1× najina skupi smejala,anee??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:52:39
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sej sem ti rekla kaj nared... prlet hitr v btc... pa greš z mano na tortico Ma ne... nemorm se jst kr neki zravn vas štulit. Pa itak bi te čist zamorila tko,da se boma midve 1× drugič zmenile Ti pa lepo uživi zdj z majčicami... Pa pazi,da ne boš vseh tortic pojedla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:53:55
|
|
|
|
vim
|
Napišem en post, pa mi vmes vskočita dve. Ana ne bodi slabe volje, preženi slabo volje kar skozi okno, je zunaj vreme tok depresivno pa naj vzame še tvojo slabo voljo. Naj ti posije sonček.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:54:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja, glede na frise k jih je zganjala na 4D bo najbrž moja ta leva z zaprtimi učki
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:55:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Pa pazi,da ne boš vseh tortic pojedla ma ne, ne bom... sem zdej prov z namenom jedla kosilo, da ne bom požeruhinja bom samo eno pojedla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:57:56
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo filmčka še za vas: niso najbolj obetavni Uuuu..kak smo luškani Pa face so tut kulske,ja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:58:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
he he... rečeno storjeno... sem obljubila slikice in filmčke... pa sem dala oboje... slikce so pa v albumu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 15:59:08
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Pa pazi,da ne boš vseh tortic pojedla ma ne, ne bom... sem zdej prov z namenom jedla kosilo, da ne bom požeruhinja bom samo eno pojedla Hahahah.... no dobro Pol si ti tam naglej,da boš pol lahko meni svetovala katera je dobra Mi je zdaj sodelavka rogljiček prinesla,da bom boljše volje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:00:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Pa pazi,da ne boš vseh tortic pojedla ma ne, ne bom... sem zdej prov z namenom jedla kosilo, da ne bom požeruhinja bom samo eno pojedla Hahahah.... no dobro Pol si ti tam naglej,da boš pol lahko meni svetovala katera je dobra Mi je zdaj sodelavka rogljiček prinesla,da bom boljše volje jz že vem kere so dobre in kere ne... ker sem tm redna obiskovalka...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:00:47
|
|
|
|
ana**
|
Jaz pa komaaaaj čakam petek,da mam pregled Pol pa mi bo pomoje kr datum za MF dala pa bom začela odštevat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:01:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
se spomnim kako sem jz odštevala do svoje MF... zdej je pa končno za mano.. zdej pa odštevam dneve do poroda...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:04:00
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes se spomnim kako sem jz odštevala do svoje MF... zdej je pa končno za mano.. zdej pa odštevam dneve do poroda... Ja se jst tut spomnim Sm te opozarjala pa z tabo odštevala Ah...sej tut porod ni več tok daleč.. Še sam 103dni..pa,če bo bejba kaj pohitela.... Pomoje boš itak v aprilu rodila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.1.2009 16:06:05
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Napišem en post, pa mi vmes vskočita dve. Ana ne bodi slabe volje, preženi slabo volje kar skozi okno, je zunaj vreme tok depresivno pa naj vzame še tvojo slabo voljo. Naj ti posije sonček. Hvala... sej se trudim sam mam že vsega vrh glave V službi je tok zateženo mam tolk za delat ampak se sploh ne spravim Sm rekla,da danes nič več ne delam.. Počakam da je ura 17ih pa pičiiiiim domov Tuki na RR je pa prav fajn.. smo se žabarke končno prebudile
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?