|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
17.2.2009 9:14:06   
mklks
dobro jutro vsem  skupaj!!!!!

manca...sicer z zamudo, pa vseeno z dobrimi željami...VSE NAJBOLJŠE!!!

nika....user posted image user posted image za hojo....zdej pa samo šibat, da se bo kar kadilouser posted image user posted image

skuba....ema je shodila pri enem letu.... in od takrat sploh noče na voziček....je ne morem nikakor prepričat....tako da vsak sprehod prehodi, če gremo pa v mesto, pa je navajena tako, da mi da lepo rokico in gremo:).....kadar pa smo doma....gre pa rada na pot in voziček potiska pred sabo, ampak mi smo tudi na deželi...oz. čisto na koncu vasi na samem, tako da tudi ni nekega straha pred avtomobili:)

maškarce....ema bo kuža....je moja mami sešila kostum, sam je tko originalen...je pa nardila mal večjega tko da ga bo lahko nosila tudi nad bundo, ko bomo šli ven:)

GB..tud mi imamo trikolesnika in je čedalje bolj zanimiv, tko da, za krajše sprehode je to ful v redu, ema se ful rada vozi v njem, in potem trobi na ves glas:)

tanayya...moja ljubzen je še zmeri vsa v rožcah....in z metuljčki v trebuhu....upam, da bo tko tudi ostalo:)
              sem šla pa za valentinovo v čatežke gledat 5moških.com in sem se nasmejala do solz...res je vrhunska predstava:)

ajdi, grem jst delat pa se še kej oglasim:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.2.2009 20:44:01   
gruška
Čao punce, to sem jaz, gruška, a se me še spomnite?user posted image user posted image

Joj gre čas hitro, ne morem verjet, da Taja že pet mesecev hodi ... zdaj je začela še govort ... pove kako ji je ime, je tok posrečena ... drugač pa ostale besede nekaj po svoje, včasih jo še jaz ne razumem ... Moram potrkat, smo zdravi, otroci sploh še niso bili letos (od jeseni) nič bolni (trkam, trkam....) ...

Saj me je kar sram, da se nič ne oglasim, ampak v službi niti ne prižgem rr, popoldne so stalno neke obveznosti in je ura že pozna, ko pripravim cunje za zjutraj in pod tuš in spat, da o vikendih sploh ne govorim, nas res ni nič doma, zdaj pa sploh ko so vedno lepši dnevi ... Oranža, v nedeljo smo bili v Bohinju, sem te hotla poklicat, pa sem mobi doma pozabila ...user posted image  Drugače sem pa itak bila zdele 10 dni brez interneta doma, tko da ...

Danes sem šla plačat dopust ... jeeeee user posted image ..... 22.6. gremo v Grčijo (otok Kos)... Za prvi maj gremo pa na Dunaj za 2 dni -  a katera kaj pozna Dunaj - kje bi se splačalo prespat eno noč?

Če se boste kaj menile za srečanje, sem ZA, itak .... samo ena naj mi sms prosim pošlje user posted image ....

V petek greva v kino po dolgem času (namesto valentinovega, hehe), moram zdaj poiskat, kaj igra v Koloseju ...

Sem prišla u bistvu samo nekaj na Klik plačat, pa še vas pozdravt, zdaj pa spet šiiiibaaaammmmmmmm....

Lepo se imejte, radi se imejte, uživajte, pa upam, da se kaj vidimo!!!!!!!! Pa pa

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.2.2009 13:00:52   
ninocka
Na hitrco tole napisem, dokler bubi se spi - sva doma, ker je bolan. V sredo zjutraj sem opazila, da ima "umazan" usesek oz. da se mu je zlil gnojcek in ga je moj peljal k P in je potrdila, da ima vnet usesek. Je dobil antibiotika, ampak je bil cist OK, tko da sem mislila, da mi ne bo treba bit niti na bolniski.
Potem je pa zvecer ze zacel kuhat, ponoci je se zacel kasljat oz. lajat (kot bi imel laringitis), v nedeljo je bil pa cist bogi. Skoz je mel vrocino in je cel dan samo spal in se cartal. Tko da sva zdaj doma in se crkljava. Je pa ze mal boljs, ampak vidim, d aga se nekja muci, ker je tko mal nerazpolozen, pa kr skoz za mano hodi in joka, ce ga takoj ne pogledam.
V ponedeljek ponoci je mel se  neko ful hudo seanso in je od 12:15 do neki cez 2 samo krical in se ga sploh ni dalo umirit. Posledicno je mel pa vceraj potem se hripav glas.
Upam, da bo pocasi slo na bolje, zunaj je soncek, pa morva bit noter...
Drugace pa  nic novega pri nas, Ruben se zmeraj ne govori oz. tiste osnovne besede, gibalno je pa kr napreden - tece, skace, pleza...razume pa tud ful.

V ponedeljek sem mela morfologijo, je tud vse OK, samo G se je zdelo, da OTROCKU NEKJA BINGLJA MED NOGAMI, NI PA BIL 100% (sorry za crke). Jst pa vem, da je popkovina, ker mije lih prej pa kazal kje je popkovina in je rekel Med nogami je pa se...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Za prvi maj gremo pa na Dunaj za 2 dni -  a katera kaj pozna Dunaj - kje bi se splačalo prespat eno noč?

Mi3 smo septembra spali v hotelu Korotan - ni lih neka ful klasa in ne vem kolk zvezdic, ampak meni je bil vsec - 1. je bil najcenejsi, 2. govorijo slovensko, 3. je ful blizu centra  - ene 15 min pes oz. 1 postaja s tramvajem. Aja, pa se grelc vode je bil not, da si si lahko kavico al pa caj skuhal user posted image
Drugace pa moj pozna vec hotelov, ker je veckrat tam, ampak je rekel, da je bil ta res se najblizje centru. Pa te, k hodjo oni, so tud malenkost ali dve drazji user posted image Sem pa takrat razmisljala se o varianti hostla, ker majo na ta nacin, da je druzina sama v sobi.  Mal poguglej, tuki je pa link do hotela korotan http://www.mohorjeva.at/korotan_heim/.

Srecanje, ce se boste kaj zmenile, bi jst tudi prisla, mam se v skupnem sparovcku 12 EUR user posted image Se me splaca povabit user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.2.2009 14:36:07   
nicolina
Dan,
se javljam mal na raport.
Dem doma, ke rimamo počitnice. user posted image user posted image  V ponedeljek smo imeli še izobraževanje, zdej sem pa fraj, sicer imam pa še itak star dopust. user posted image
Včeraj sva bli s setrico v Lj in sva v MA v Domžalah izbrali poročno obleko, joj kolk bo lepa nevesta user posted image . Pol sva še mal šopingirali in sem zapravla kar nekaj evrčkov, ampak kupila dost stvari ( za sebe user posted image ).

O gruškica draga, res te pogrešamo, sej jaz tud nisem več tolk gor, ampak vseeno več kot ti user posted image  Dej pošlji Tajo mal Tinu v šolo, da ga nauči hodit user posted image , mi še skos ne hodimo.

Nika user posted image user posted image  za prve korake.

GB, super za Tianno, za taščo ti pa nisem nč fouš user posted image user posted image

Tin bo za maškare dinozaver, sem že dala slikce na FB, je tolk dober user posted image user posted image , voziček je pri nas kar obvezna oprema, saj še ne hodi, ampak velikokrat tud protestira in vstaja.. ga vzamem mal ven in potem ga že nekako prepričam, da sedi not..user posted image

Tanayya in mklks user posted image user posted image  za vaju...res sta močni in svaka vam čast. user posted image  

Za srečanje sem tud jaz za, zdej ko bo lepše vreme in bo bolj toplo, bi blo super....res bi vas rada vidla..

Lep dan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.2.2009 7:57:04   
naraščaj
Hojla,

se javljam na raport user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Nika user posted image user posted image  za prve korake.

GB, super za Tianno, za taščo ti pa nisem nč fouš user posted image user posted image
Tanayya in mklks user posted image user posted image  za vaju...res sta močni in svaka vam čast. user posted image   

Se podpišem

Mi smo Zdravi vendar še vedno nespeči. Sicer se zadnje 3 noči nekaj šolamo, pa ni lih ne vem kakega uspeha. Ker naša puca nas ima tko naštudirane, da pop..... Vglavnem vse postarem kar se spanja tiče.
T ful rada pleše in si zraven kr neki poje (njena tajščina user posted image ) hodit počas sploh ne zna, ampak šiba 100 na uro, tko, da včasih kr zamižim, ker mislim, da bo kak vogal podrla, pa na srečo vedno zvozi. Opažam, da zna ful požult, ko se udari al pa kaj odobnga, sploh, če ji mal preusmeriš pozornost. user posted image user posted image  T.

TRIKOLESNIK: ga ma že od lani (od sestrične) in je ful fajn, v bistvu ga zadnje čase več uporabljano kot voziček. Not je totalni žur,ima pa še tak podstavek, da da noge gor, ker na pedalih jih pa še nima. In ko ga vidi se ful začne dret BI BI. Vglavnem vse kar se premika je BI BI. in pol včasih sploh ne vem kaj bi ona mela user posted image

Mi že mal gledamo za 1. maj in bo standart - Poreč, za letni dopust pa še nisva tok gledala, mika me tut tujina, s tem, da bolj razmišljam o last minute, da nw bo tko kot lan, ko sem pol 3 dni prej odpovedala, ker je T zbolela.
KOS pa je bil men ful všeč. Sicer sva bla takrat še sama z user posted image  in sva mela rentan motor in sva tko prečekirala cel otok, ki res ni velik. Pa ful piha tam in sploh ni občutit take vročine. Men je blo Super. Gruška uživajte.

Nč grem, ker delo kliče.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.2.2009 9:02:56   
Mamathea
Lep pozdravček

Danes je pa spet en krasen, sončen in pozitiven dan. Joj kako sem žalostna, da je mali pikec v vrtcu, jaz pa sem doma in sicer delam za službo od doma, ampak vseen me mika, da bi šla s pikcem na sprehod... pa je v vrtcu. Sicer on ful rad hodi v vrtec in zjutraj, ko ga vprašamo, če bi šel v vrtec zmeraj pritrdilno prikima. Govori pa sploh še ne kaj veliko, sam mama in amama, sej ne vem, a misli hrano, al mene???? Drugače pa nekaj po svoje že momlja, ampak to ni govorica, pač pa bolj oddajanje zvokov, da vemo, da je prisoten.Ful sem jezna, ker je popoldan v Lj skoraj vsak dan tak močan veter, včer smo šli po vrtcu (ob 14.00) na spehod v Tivoli, sam sploh ni blo fajn, ker je ful preveč pihalo, malemu se ni dopadlo, meni pa še manj, ker nisem imela niti kape... in je blo res smotano, tak severni veter.
Drugače smo ok, malo bitjece pod srčkom me vsak dan bolj brca in ima nočno budnico, tam nekje od 1 do 6 ponoči ima žurko v bušiju, pa tud naš veliki pikec še vedno ne prespi cele noči, oh kje pa, le kaj je že to, spati celo noč? Zbuja se zaradi joške, hoče vlečt in se cartat, z rokcami me tako boža po joškah, da sem včasih pa že prav orng nervozna. Ima morda katera izkušena mamica kakšen nasvet, kako ga odstavit od te razvade, saj je pa to tud že too much. Hudič je, ker noče pit nič po steklenički, sam po nuby lončku, pa še to sam vodo. Če bi vsej pil mleko (ok itak je alregičen na mleko, sam lahk bi pil riževega, al pa sojinga...), ampak noče in če mu joške ne dam se začne tako histerično dret, da je kr joj, vstane iz postelje in gre kr na tla, pa cepeta z nogami... smo ga nekajkrat že pustili, da se tako iztrma, sam je bil pol več kot pol noči pokonci, pa ne sam on, naša cela familija pa po mojem še pol bloka zraven:))))) Jej, jej, to spanje nam res ni usojeno.
Grem zdej js mal delat, pa se kaj kmalu spet javim. Če bo kakšno srečanje, sam tudi jaz "Za".
Lep dan želim vsem.LP

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.2.2009 9:15:44   
sonchek
Hej..
evo samo na hitro vas pozdravim in povem, da nisem pozabila na vas..samo dnevi res letijo mimo mene...včasih se mi zdi, da bom sama sebe enkrat ujela...user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tudi tukaj stanje dosti nespremenjeno...otroci napredujejo...vsak dan se kaj novega od njih naučimo user posted image ...

Drugi teden sem v pon in torek na dopustu, tako da če bo kakšno srečanje, sporočite, bi vas res že rada videla in vaše škrate,...
zdej so itak že vsi tako veliki, da jih je prov luštno vidt po tolikem času...

Nič, morm it delat...se beremo
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.2.2009 20:48:24   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Upam, da ste vcerajsnji petek 13 lepo preziveli in da ni nobeni strop na glavo padu ;-)

strop mi ni na glavo padu, se mi je pa na petek 13 sesul računalnik v službi...zdaj po nekaj dneh hb dela kot je treba.

Ven je pogledala prva štirica, ostale tri pa tudi počasi prihajajo. Sploh prejšnja noč je bila pestra...se je skos zbujala, jaz sem pa komaj k njej hodila, ko sem pa vsa prehlajena. Upam, da bo čimprej boljše.

Zelo obožuje pse...kar naprej govori vov vov in če kje kakšnega vidi je tako srečnauser posted image
Za vikend sva prakticirali sprehode peš po pločniku pred kosilom (cca. 600 m v obe smeri)..vmes se tudi ustaviva, pa pogledava kakšnega psa, mačka, kamenčke. Med tednom jo pa tašča da v voziček in gresta na daljše sprehode za cca. 1,5-2 uri in ponavadi kar v vozičku odspi svoj dnevni spanec.

Zdaj ko bo kmalu pomlad in lepše vreme bi se pa res lahko spet dobile. Morda bi prišle celo v večjem številu in se dobile skupaj z otroci v Ljubljani oz. Kranju..kakšno sobotno sončno dopoldne bi bilo idealno.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.2.2009 21:32:30   
Tanayya29
Pozdravček..

Sam povem vam,da Taj eno uro,odkar je shodu...sm vesela,full..no končno...

Bravo sine,mamca je ponosna.

Drugač pa so me včer klical z vrtca,da ima vnete očke,dobila sva tobrex in danes je že OK.Sva imela podaljšanj vikend,kr z vnetmi očmi ne sme v vrtec....
Mu je pa nardila test za škrlatinko,čeprav men vnete oči in nos glih nista ne vem kakšna znaka za škrlatinko...user posted image sicer pa ni bla TT-jeva zdravnica,ampak kr ena,k b jo najraj nekam sunla,če je to pediater pa tut ne vem....

Uglavnem,ju3 greva v maškarce,jaz ju3 ne bom,bo samo Tajči,jaz bom v torek...;))

manca,mah dobro da ti je kišta crknla,in ne strop...hehe

ja,tudi Taj obožuje pse in vsakga kliče aja(mamo mi kužka ajo  v idriji...).

ninočka,a sinek bo.....ja bravo,bravo.....user posted image user posted image

nč,grem dat prat perilo in še s sušilca pobrat....

bl mau se javljate,ja ni časa,sej vem...

za srečanje,absolutno za!!!!!kmalu,vas pogrešam...
lep vikend

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.2.2009 21:34:14   
Tanayya29
Ven je pogledala prva štirica, ostale tri pa tudi počasi prihajajo. Sploh prejšnja noč je bila pestra...se je skos zbujala, jaz sem pa komaj k njej hodila, ko sem pa vsa prehlajena. Upam, da bo čimprej boljše.

tudi taju zgornje dveštirice,cel teden je slabo spal...samo š**** ma...s tem da ima zgoraj dvojke in enke,pa štirice....;))trojke pa nč....

odspodi pa sam dva zoba...zajček..hehe

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.2.2009 22:29:18   
Tanayya29
Pa bravo za Tiannco,res super,da je vse uredu...no,saj drugače sploh ne more biti.....!!!!

Za taščo pa...kaj nej ti rečem....res OMG....hehe

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
21.2.2009 14:12:31   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  Taj,
upam, da bomo tud mi čimprej shodili. user posted image

Mi gremo v maškarce tud jutri, imamo v našem kraju pustno povorko. Jaz jutri ne bom nič, bom pa v torek v službi, ker imamo z otroki pustno rajanje. user posted image

Za srečanje sem za, meni bi najbolj pasala kakšna sobota, res bi vas rada že vidla. user posted image

Zdej si grem pa še noge zdepilirat, ker grem potem na masažouser posted image ... lepo pustno soboto vam želim... pa kašen krof... pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1262
21.2.2009 22:30:21   
Tanayya29
Madonca,ste velik napisale,od včer zvečer...grrrrr.....

Nicolina,kaj pa boš,jst bom čarovnca...
s tajem sva šla danes mau v maškare,no sam Taj,pa si je skoz kostumček dol vleku...hehe...

sm pojedla tok krofov in sladkarij,da mi je za crknt slabo...čakam,da mine.....;((To je obup....

Taj je dans že celo kuhno prehodu...

Nč,grem,čakat da me mine ta sladkarijina slabost,po pravici bi najraje zbruhala vse...no,kot,da koga to zanima...

Nočko

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
22.2.2009 8:11:33   
nicolina
Dobro jutro,
Tanayya, dobro da sve še midve mal aktivni, drgač bi čist izumrle...user posted image user posted image

Jaz bom pajek, imam že od prej kostum, smo ble včasih s sodelovkami ful aktivne in ustvarjalne glede tega, smo si vsaklo leto šivale nove kostume user posted image user posted image  in šle obvezno na pustni ples. No, zdaj pa ne gremo več, so mi pa saj kostumi ostali. user posted image

Tin bo pa dinozaver, sm ne vem kako bomo danes sploh šli na povorko, ko tolk sneži..user posted image

No, grem pit kofi, pa še eno za vas user posted image , lepo nedeljo....

Neposredna povezava do sporočila: 1264
22.2.2009 9:31:03   
Oranža
Dan punčare,

Kak ste kaj? Mi smo kar ok. Včerej smo šli v mašlkare...smo šli v Kr pogledat karneval, je bloo lušno.....Timon je bil bučka, Enej pa gusar.......danes naj bi pa tud pr nas bil sprevod pa bomo verjetno šli, čeprav je vreme bolj kislo...

Nicolina a pr vas pa kr sneži aaaaaaaaaa........user posted image ...jst imam pa letos tele zime že zadost in bi rabla mal sončka pa toplote...

Vsem na novo hodečim čestitkeuser posted image user posted image user posted image ....za srečanje sem tud jst, pa najlažje bi kakšno soboto, ker med tednom mi ne znese....pridem iz službe šele mal pred 5, pa 2x na teden mam še italjanščino tko da no go......

Zdej pa šibam se je prekucno in je cel halo....

Čao....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
22.2.2009 19:20:06   
scubadiver
Čer babe :)

Lana je že od čertka ful bolna. Že ko sva prišli domov z vrtca se mi je zdela ful vroča. sem ji zmerila vročino in je imela 38,5. V petek je bila potem čez dan kar ok razpoložena in do večera brez vročine, tko da sem bla zihr da ne bo nič hudega. Sem šla še s puncami ven, tko kot je smo ble zmenjene. Preden sem šla pa ji je narasla vročina na 39 user posted image . Sem mela kr mal slabo vest. No, pa smo se vseeno mele luštno, skrbelo me pa ni, ker je bla v varnih očitovih rokah. Včeraj sva bli cel dan sami doma, ker je bil oči službeno v portorožu, Lana tečna k sam vrag, skos jokcala in se pritoževala, pa spet je bla do 6h popoldne brez vročine. Potem ji je pa v pol ure narasla na 39. Sem ji dala svečko, da je zaspala, ob polnoči pa spet 40,2. Me je že kr mal strah postajalo. Danes dopoldne je bla brez vročine, ampak je pa prav neutolažljivo jokala. Sploh ni več nehala, tko da smo šli k na dežurno pediatrijo za vsak slučaj. So ji vzeli kri in vodo in ima pač eno kr hudo obliko viroze. Je rekla P da bi lahko celo bila 6. bolezen in naj bom pozorna na flekce. no zaenkrat ni nič, je bla pa popoldne že skoraj normalne volje in tudi apetit se ji je vrnil. Tud vročina ji zaenkrat ni narasla, tko da upam, da smo ven iz tahudega.

A lahko že nehate govort o krofih user posted image Včeraj bi mi tko pasalo kakšnega pojest pa ni šlo, pa še kadar sem odprla FB se je govorilo samo o krofih.

Taj bravo za hojo user posted image user posted image . Mami, zdej bo pa čist konc miru user posted image

Nicolina sam ne sekiraj se. Vsi so shodili, bo tud Tin. Bo pa pol nadoknadil user posted image

Tudi jaz sem takoj ZA srečanje!!! Vas prav res pogrešam!!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
22.2.2009 19:42:17   
gruška
Čao maškarce,

mi smo se tud našemili... Jaz sem bila bela, mož črna, Tevž zelena, Pika rumena, Taja pa rdeča.................................... barvica user posted image .... Slike bom dala na FB....

Lana, pozdravi se čimprej!!! user posted image

Nicolina, ne sekiraj se, tud Tin bo shodu, nč bat.... user posted image

V četrtek sem bila pa na kofetku s Kanarko in Jooly (dopoldne med malco) - Tabi smo vprašale, če delaš, pa so rekli da si frej.... pa drugič....

Šibam slike naložit in otroke spat spravt.... Tevž gre jutri na Krvavec, ima cel teden smučarsko šolo, ker so počitnice...

Uživajte!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.2.2009 8:52:24   
Mamathea
Lep pozdrav

Mi smo se tudi maškirali in bili v soboto na maškaradi v Ljubljani. Mali je bil ninja, mami in ati pa zaenkrat še nista bila maskirana, čeprav nama je bilo kar žal, da se tudi midva nisva našemila, ampak sva se prepozno spomnila. Mali ninja je bil ful ponosen na to, da je ninja, je hodil naokoli kot velik in Prešernov trg je do potankosti obdelala, tam smo bili že ob 10 zjutraj in revček je do povorke ob 12.00 že čisto omagal in zaspal v vozičku, tako da tistega glavnega dela pač nismo kaj prida videli, pa sej vseeno, važn, da se je mali ninja dobro počutil. Maskirali smo ga tudi včeraj (v nedeljo) in smo spet bili v mestu (Lj), sam se kot pričakovano ni nič dogajalo, nekaj ljudi je sicer bilo, ampak vse skupaj bolj žalostno.
Jutri bomo malega pikca tudi maskirali za v vrtec, spet bo mali ninja.
Čestitke Taju in vsem na novo hodečim, vsem bolančkom pa želim čimprejšnje okrevanje.
Nekaj slikc našega ninje sem dala v FB.
Lep dan želim vsem.
Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.2.2009 9:09:31   
tintin
Hojla punce,
nisem se oglasla že nekaj časa.
Čestitke vsem na novo hodečim!
mi smo zdej v napornem obdobju, naš mladiček samo pleza, firbca ipd...vse bi videl, vse prešlatal, vsega se dotaknil....user posted image Je kar naporno, sploh ko čez vikend vstane malo čez pet (kot čez teden), mami pa vsa prekurjena....user posted image user posted image

Sicer imamo pestro, jaz v službi non stop nekaj, v petek sem imela podelitev magisterija, v soboto smo šli na karneval (Oranža, kaj nisi povedala, da pridete!!!!!!!!!!user posted image user posted image ) , Vasja je bil miškolin...včeraj pa na 1.RD od kolegičine punčice. Imeli smo se lepo, ampak vikend ful hitro mine in jaz se sploh ne uspem več spočit...user posted image Je pa res, da sem imela zdajle dva meseca v službi norišnico...delala še doma, zvečer ipd.

Ful bi vas blo lepo spet kaj videt, zdaj bo počasi konec viroznega obdobja in bi se lahko spet kaj dobile, ne?

Trkam, mi smo kar zdravi.

LP vsem!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.2.2009 14:29:52   
manca
pri nas so zadnje noči grozne...se zbudi sredi noči in ne spat in to traja tam cca. 4 ure. Sva z možem ponoči izmenično dežurna.

Častim vas z user posted image , saj nam je pust, umazan od krofov okrog ust prinesel +. Ja, glede na koledarček imam rok 30.10.  Test sem naredila samo zato, ker mi je zamujala tri dni in sem imela enega še od prve nosečnosti....toliko bolj sem bila presenečena, saj mi je mož dal samo enkrat, toda očitno je bilo dovoljuser posted image
Se mi je pa prejšnji teden vrtelo v glavi če sm hitro vstala, toda to sem pripisovala prehladu. Kar mi je bilo bolj čudno je bilo to, da sem imela navale na solato za večerjo.
Upam, da bo vse ok,malo me skrbi le kako je z dvigovanjem otroka...se trudim da jo čimmanj, ampak v posteljico in ven jo dam, pa na stolček, pa ko jo zjutraj dol nesem k tašči tudi ne more sama (so stopnice ravno tako visoke, da ne more še dol stopat, gor gre pa tako ali tako sama po vseh štirih). Pa v avto in iz avta jo je tudi treba
dat.

Pa tiste, ki ste na Facebooku prosim pssssttttttttttt...nč okol govort, bom sama potem povedala, ko bo za mano pregled.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.2.2009 16:37:58   
nicolina
Manca user posted image user posted image user posted image , čestitke kakšna lepa novička, lepo nosečnost ti želim. Seveda bom tiho na FB...

Res nas je že veliko za srečanje in resnično upam, da bodo otroci zdej bolj zdravi...Kaj pa če bi se zmenile za eno soboto v marcu, kaj pravite? user posted image

Grem pit kofi, se še kaj oglasim...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.2.2009 17:29:58   
mklks
hej....

jaaaaa....jst sem tud za srečanje...res bi se lahko zmenile. pa meni tudi sobota najbl ustreza, ker čez teden je skos ena norija:)

manca.....čestitke....sem ful vesela zate:)

taj....user posted image user posted image za hojo...

nicolina, ti se pa ne sekiraj, ko bo prišel njegov čas, bo že shodil:)

ajdi, letim

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.2.2009 17:50:12   
Tanayya29
manca,iskrene čestitke,še od najuuser posted image user posted image ,super res sem vesela.!!

Srečanje,absolutno jaa,jaz vas zelo pogrešam...V marcu,bo super!!!

Pa jaz sem tudi za soboto,med tednom res ne znese....
Nicolina,boš vidla Tin bo kar naenkrat shodu....nč sekirat!!!!!Sem brala nekje,da do 20 meseca nekje vsi shodijo imaš še čas...

Danes sem sama brez sineta...je pri očku...joj,kok je pospravljeno...hehe...

Lep dan!

Lana,pozdravi se!!!!!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
23.2.2009 18:26:27   
tabi
dan

Upam da danes uspem odposlat kar bom napisala,ker prejšni teden sem dva večera ful napisala pa mi je vse vn vrglouser posted image tko da se opravičujem za vse zamudeuser posted image

sem zdej na hitro mal preletela

Gruška res škoda da ste ravno v čet.bile pri nas ker sem imela zdaj v 14 dneh edini dan frej,no pa jutri sem vzela LD da v miru tamala dva našemim za vrtec,bota Nejc spajdermen,Nika pa žabicauser posted image Pa drugič aneuser posted image

Taj user posted image user posted image za hojo

Lana pozdravi seuser posted image

Manca čestitke za user posted image ,da bo čim lepša.
No pa da se še jst pohvalim bom spet tetka postalauser posted image tko da Manca z mojo sestro bota skupaj dneve odštevaleuser posted image ima rok po ZM 27.10,pa tudi sam enkrat se je njen nano spravuuser posted image in tako je bilo pri meni.

pred pol ure smo mi trije z dolgega sprehoda prišli je tako pasalouser posted image zdej pa se spet kregata za barviceuser posted image zdej ko Nika s polno paro hodi se kr naprej prerivata pa lubosumje zganjatauser posted image sem kr mal žalostna ker take zganjata.če se z enim pogovarjam mi drugi tuli al obratno, ker če želim oba skupaj ,da bi se zaigrali ne gre in ne gre, sploh Niko ne sme Nejc še prijeti ne, kaj da bi si kaj dala z roke v roko.Ampak tudi to bomo moral dat česuser posted image

No zdej pa grem večerjo pripravit pa skopat pa tamala dva v postlo spravt pol mam pa mal počitka-končno user posted image

LP do prihodničuser posted image
pa upam da uspem poslatuser posted image drgač ta siol vržem proč pa grem na simobil

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.2.2009 18:28:50   
tabi
je uuusssspppeeelllooouser posted image
aja za srečanje sem pa tudi jst sam kaj ko mam pa večino sobot delavnihuser posted image ampak se bom potrudilauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......