Mamathea
|
Pozdravček Najprej srečno valentinovo za nazaj in srečene, lepe, krasne dneve za naprej, imejte se še naprej tako radi in ubogajte svoje malčke/malčice . Mi smo preživeli lep vikend, malce je bilo sicer naporono, ampak hvala bogu, da se je Tijanu želodček zdaj malo uštimal, dobil je ranital in to mu res pomaga. Je pa šel danes spet v vrtec na polno in bo spet tam jedel, pa bomo videli, kako bo stanje z želodčkom, upam, da bo vredu, saj smo zdaj res odnersli čisto vse njegove dietne liste in mož je bil skoraj dve uri pri dietetičarki v vrtcu, pa s kuharico je govoril, tako da upam, da bo. Jah štirke so tudi pri nas na pohodu in zato je tudi spanje katastrofalno, približno polovico noči prebedimo, mali joče, cepete sem in tja, si drgne z rokico ob dlesni... skratka nemogoče je vse skupaj, ampak hvala bogu, da bo kmal minilo, ko bojo te 4 ven pogledale, dlesni ima ful otečene in rdeče, se mi kr smili, ampak tudi to je del odraščanja. Voziček je pri nas še vedno v uporabi (shodil je pri cca. 11,5 mesecih), sicer protestira na dolge ture in ga vmes tud ven vzamemo, da se mal shodi... pa zamotimo ga s kakšnim piškotkom.... sicer pa si j bolj težko predstavljam brez vozička, saj me moj trebušček pa že mal opozarja na to, da skoz pa melga tud ne morem nosit naokol, če pa sam hodi je pa zgodba taka, da ga mama lahko samo čaka in čaka, on pa po voje drvi in se za nobenega ne zmeni. Kako bomo to izvajali, ko se nam bo pridružil še en član/članica še ne vem, najbrž bomo nabavili tist voziček za dva, ko eden spredj sedi, amli pa zadaj leži, ker na buggy bordu po mojem naš "tavlček" še ne bo hotel stati. Bomo videli kako in kaj, nekak že bo. Grem počas js še mal pospravit stanovanje, pol grem pa mal v službo pogledat, kaj se kaj dogaja, je treba mal nekaj tud nardit. Čestitke vsem za prve korakce in za samostojo osvojeno hojo.