Mamathea
|
Lep pozdravček Danes je pa spet en krasen, sončen in pozitiven dan. Joj kako sem žalostna, da je mali pikec v vrtcu, jaz pa sem doma in sicer delam za službo od doma, ampak vseen me mika, da bi šla s pikcem na sprehod... pa je v vrtcu. Sicer on ful rad hodi v vrtec in zjutraj, ko ga vprašamo, če bi šel v vrtec zmeraj pritrdilno prikima. Govori pa sploh še ne kaj veliko, sam mama in amama, sej ne vem, a misli hrano, al mene???? Drugače pa nekaj po svoje že momlja, ampak to ni govorica, pač pa bolj oddajanje zvokov, da vemo, da je prisoten.Ful sem jezna, ker je popoldan v Lj skoraj vsak dan tak močan veter, včer smo šli po vrtcu (ob 14.00) na spehod v Tivoli, sam sploh ni blo fajn, ker je ful preveč pihalo, malemu se ni dopadlo, meni pa še manj, ker nisem imela niti kape... in je blo res smotano, tak severni veter. Drugače smo ok, malo bitjece pod srčkom me vsak dan bolj brca in ima nočno budnico, tam nekje od 1 do 6 ponoči ima žurko v bušiju, pa tud naš veliki pikec še vedno ne prespi cele noči, oh kje pa, le kaj je že to, spati celo noč? Zbuja se zaradi joške, hoče vlečt in se cartat, z rokcami me tako boža po joškah, da sem včasih pa že prav orng nervozna. Ima morda katera izkušena mamica kakšen nasvet, kako ga odstavit od te razvade, saj je pa to tud že too much. Hudič je, ker noče pit nič po steklenički, sam po nuby lončku, pa še to sam vodo. Če bi vsej pil mleko (ok itak je alregičen na mleko, sam lahk bi pil riževega, al pa sojinga...), ampak noče in če mu joške ne dam se začne tako histerično dret, da je kr joj, vstane iz postelje in gre kr na tla, pa cepeta z nogami... smo ga nekajkrat že pustili, da se tako iztrma, sam je bil pol več kot pol noči pokonci, pa ne sam on, naša cela familija pa po mojem še pol bloka zraven:))))) Jej, jej, to spanje nam res ni usojeno. Grem zdej js mal delat, pa se kaj kmalu spet javim. Če bo kakšno srečanje, sam tudi jaz "Za". Lep dan želim vsem.LP