|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
5.2.2009 14:52:23   
GB
joj moderatorji - sori za veliko sliko in upam ,da je ne boste zbrisali user posted image user posted image  

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.2.2009 14:53:14   
naraščaj
En sončen pozdravček.

Komi čakam, da končam in grem domov k t. Spimo še vedno švoh, je pa zato HB vsaj zdrava.
Sprašujem se od kje ji tok energije ob tako malo spanja. Očitno ne rab dost tko kot mami user posted image .Se že kr pozna, da se dan dalš in je tko lepo vreme. Mi bo clo ratal it s T še na sprehod, čeprav je ona vsaj 2x na dan zunaj z babi. Sam jaz pa ne in se mi to ful pozna. Kje so titsti časi ko smo el da prevozičkalai.

Saj res, kak so pa kaj vaši otroci še kaj radi v vozičkih? Naša zlo protestira, se kr vstaja in suče,... Ona bi hodla in hodla, sam problem je ker mi neče dat roke, to pa ni lih pametno, ker pol kr zdrvi. Jo hočem navadit na rokico pa nimam nekega uspeha. Kak predlog???

Dudo pa tut mi še mama, sicer res sam za spanje al pa če jo slučajno kj najde. Ob pregledu pri zobarci je rekla, da ni nobene panike, da ji naj ne jemlejem, dokler ne bo pripravljena. Glede na to, da pa tišči jezička ven, pa je clo dobrodošla.

GB, Zdej je to kot nročeno, da si lahko ta čas z Tianno. Čeprav bi ti verjetno vsak evrček prav prišel, pa boš potem mogoče našla zato toliko boljšo. Bodi optimistična. Držim pestke
Tut za vse tiste, ki je še nimate oz če ste v strahu zanjo. Dandanes nikol ne veš kaj se lahk zgodi

Vidim, da pišete, da jim že dajete za ristat. Kakšne barvice/flomastre pa jim nabavte. Sploh nisem pomiosla, da bi jih lahko že nabavla. Bo treba it v akcijo user posted image , da mi bo mal zdekorirala stanovanje user posted image user posted image user posted image

Tabi, joj kako žalostno user posted image user posted image user posted image , , boga otročka...

Debeluška, sam da je z E2 vse ok

Nč, šibam domov, sem tole tak dolg pesnila user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.2.2009 19:17:06   
Dajica
Gb, kolk luuusni ceveljcki, pa se sploh, ker je Tiannino ime gor!user posted image

Mi smo bili danes s Kajo pri zdravniku, ker kaslja kot pri norcih. Ji je poslusal pljuca, pa pravi da je ok, je sla dat kri (se je full pogumno drzala), pa je tudi vse ok, grlo ima rdece, pa smrka, kiha, kaslja, vrocina malo nad 37. Je dobila kaplice za pomiritv kaslja. Je res tko bogica s tem kasljom, tud ponoci veliko kaslja. Upam, da bo danasnja noc bolj mirna po teh kapljicah.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.2.2009 20:04:22   
Tanayya29
Hojla!!

Najprej hvala vsem za lepe besede,za dedka,je še v kliničnem,ampak ni zelo hudo,potem gre še v toplice na zdravljenje.Zdravnik je rekel,da ni bilo tako hudo...no res HB!!in,hvala,zlete ste,res!!!

Mamathea duda,naš jo ima trenutno doma skoz,jaz ne vem 2 ima v roki eno v ustih,pol pa menjava in zbira barve očitnouser posted image ,v vrtcu pa samo za spanje,in pravjo vzgojiteljice,da jo tudi ne pogreša...Nimam pravega recepta,po izkušnjah iz vrtca,pa znajo nekateri potegnt z dudo tut do 3 leta..Ne,vem...
Ti pa lahko povem,primer,da je res to,kar si napisala(smo imeli primer v vrtcu),da je začela ena punčka spet z dudo in nazaj v plenice(je bla že suha),ko so doma dobili novorojenčka....

Trma,ja....groza,če kej vid pa hoče,in da mu ne dam,kaj šele da mu vzamem....

Gb,ja kok luštni čevljči...gucci?A to gucci :)??hehe,super!!

Dajica,ja ta kašelj,jst sm ga tut peljala že enkrat zarad tega,k je bil prehlajen,pa je full kašljal(ponoč je full nabijal),pa je bil tut čist OK(pluča)...No,upam,da se kmalu pozdravi Kaja..

Tabi,ja res žalostno...ojojuser posted image

Drugače pa je Taj dobil danes prv štempl(ugriz)...hehe jih bo še veliko,baje je full jokal...hihi,ah,bogec...

Raje vam ne povem,kaj je blo v moji skupini(4let)en je drugmu vrgu leseno kocko z vso silo v glavo....joj,jst sm se tok ustrašla...."na srečo" je bla samo buška...

Ninočka,super za smučanje!!

Lep večer!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.2.2009 20:44:08   
tintin
ojla punce,

GB ful dobri čevlji. So to Guccio čeveljčki, ne?
Sicer pa super za Tiannco, da je bolje. Zate pa držim pesti, da dobiš kako fajn službo.

Tanayya - vasja je svoj prvi štempl dobil pri 9m. od enega fantka na morju, no, to je pač normalna faza...drugač pa super za dedka, da bo kmalu bolje!!!

Naraščaj - mi že rišemo. Vasja ima ta debele barvice in od Crayole flumastre Minikids - first markers. So debeli, konica se ne da notri potisnit in se sperejo z vodo (iz kože in obleke). Kupila sem jih v Nami (lj.).

Sicer pa si morte mislit, da zna Vasja naredit preval? Pravi preval, gre na roke in na glavo in se prekucne čez. To dela na veliki postelji. Očitno se učijo v vrtcu, ker imajo ful blazin po tleh. Kr nisem mogla verjet, da pri 15 m. znajo otroc prevale delat !?

lp vsem

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.2.2009 20:45:31   
tintin
aja, dudo še imamo. Ima jo v vrtcu za spanje in pa doma za spanje. Mu jo bom počasi ukinila.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
5.2.2009 20:55:57   
Ilije
Ojla!

Še sreča, da niste preveč zgovorne, tako da vas z lahkoto po več dnevih premora preberem še za nazajuser posted image

Nekaj strani nazaj ste pisale o pustu... me bomo letos družina rdečih kapic (je kolegica sama sešila kostumeuser posted image ), ata bo pa babica če bo slučajno imel čas se nam pridružituser posted image

Tudi pri nas so na pohodu zobki, v manj kot 14 dneh so najmanj 4 pokukali na planouser posted image  Poleg zobkov pa še kašelj in norice (slikce so na FB), a v primerjavi s težavami, ki jih imate nekatere je to mačji kašelj. Tako da kapo dol mamuška, GB in še katera...

ajtak... čestitke za službouser posted image , ti kar mal zavidam, saj sem se tudi jaz prijavila na isto in sem dvakrat dobila negativen odgovoruser posted image

papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.2.2009 12:25:59   
Dajica
Pr nas pa kuhamo, je Kaja ponoci zakuhala na 39.2, sva ji dala svecko, da je tudi vsaj malce zaspala, drugace je bila pa skoz budnica, skoz jok in premetavanje. Zbudila se je ob 8ih zjutraj, kot ponavadi, pa je bila se kar jokava pa zaspana. Moj je sel v sluzbo, midve pa nazaj spat, spala mi je samo v narocju, pa sem jo po kaksni uri polozila v posteljo in je malce pojamrala, pa zapsala. Se je zbudila ob 12ih, ji zmerim vrocino in spet 39.2. Sem ji dala se eno svecko in spet spi. Kot bi bila drogirana, samo v narocje jo vzamem, ze ucke da skupaj ali pa cisto malo se pogleda, pa zaspi. Jesti ni hotla nic, spila je nekaj caja, pa dojenje cez noc. Res se mi smili, ko takole cist boga izgleda. Pikepoke zate, Kaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.2.2009 14:21:43   
naraščaj
Kaja, čimprej okrevaj user posted image user posted image user posted image

Mene pa tok zvija, sem prej dopoldne dobla user posted image  in se komi še vlečem sem in tja. Posledično ni nč kaj od mene, bi blo bolš če bi se spravla domov, sam ..... ne gre.

Tintin, hvala za inf. o barvicah in flumastrih. Bom šla čez vikend v akcijo. A jim pol date A4 liste al kr kake vlke šeleshamerje, da ne popiše vse mim user posted image

GB, ful dobri čevlčki.

Aja, kera pozna Center oz, ki  se ukvarjajo z bownovo terapijo in če ma katera izkušnje? Sem se zanimala namreč zarad T alergij. Hvala

Nč fajn bote in lep vikend, če se prej kej ne oglasim

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.2.2009 20:09:04   
tintin
Naraščaj, moj tamal ima kar en blok (rokovnik) pa notri čečka.. Mu pa dam za risat ko sedi v antilopu (stolčku za hranjenje)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.2.2009 21:09:08   
levčica
ojla čveke (user posted image  no ja, čvekice)!

Mi smo pa kooooooooooooooončno dobil internet in smo spet v stiku s svetom!user posted image user posted image user posted image

Vidm da ste precej zaposlene, pa bol mal čvekate, ampak js mam za nazaj tok za prebrat da se sploh ne bom lotila (za 4,5 mesce) user posted image !

Me veseli da ste v GB dobr prestal operacijo, pa tut za tvojo mamico Dajica in za tvojga dedija Tanayya!

Matic pa Kaji pošilja user posted image  da se čim hitrej pozdrav pa spet kej okol pride user posted image !

Mi smo drgač OK, Matic že neki časa hodi, ma 12 zobkov, je že 3 mesce v "vrtcu" (privat varstvo, ker vrtca nismo dobil) in se že od začetka tam dobr počut. Ko pride iz vrca nikakor noče v hišo, če je vreme solidno smo itak še zunej ampak ko je treba pa notr pa katastrofa. Točn tko k sm prejle brala o trmi, ki jo je ena opisovala. Ampak sej ga pol zamotm pa je prec bolš!

JA tok zaenkrat, grem mal brat kaj se je kej tle dogajal, pa se še kej oglasim!

lep večer

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.2.2009 21:32:47   
scubadiver
čeeeeeeeeeeeer,

najprej javno objavljam da sem še vedno med živimi in se takoj za tem posipam s pepelom ker se tako dolgo nisem javila..
Danes sem srečala ninocko in je moja slaba vest samo še narasla. Prejšnji teden smo bili tudi mi na smučanju v Italiji, ta teden pa je enostavno tako hitro zbežal da si tud nisem vzela časa za RR. Na facebook sem se še pofočkala, tle pa res ne.
Na smučanju je blo res super, vreme smo imeli kar solidno - 2 dni sončka, 1 dan je snežilo ostalo je bilo pa malo mešano. Lana je bla ful priden sonček, ki je osvajala in šarmirala vse po vrsti. Mi je bla pa tako hecna. Notri je že totalno suverena v hoji, zunaj pa je upala hodit samo če je bilo čist suho in ravno. Čim površina ni bila čisto gladka - recimo asvalt je takoj začela jokat in se ni niti premaknila. Tudi pri sankanju ni ravno uživala. Kljub temu pa je bilo res fino. Pa še cel teden je bila pretežno na zraku.

GB res sem vesela za Tianno da je vse ok in da mala borka lepo okreva!!!!!!!

Dajica tudi za tvojo mami, čeprav nisem še ugotovila kaj je bilo, moram prebrati še bolj za nazaj.

Tanayya mojo mami je 10 let nazaj zadela zares huda možganska kap - je komaj preživela, bila 3 mesece na intenzivni negi, se na novo učila govorit, pisat in hodit, pa je popolnoma okrevala. Držim pesti za dedka!!

drugače pa pri nas ni nič kaj bistveno novega.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.2.2009 22:19:37   
ajtak
Čeeeeeeeeeer

Scuba kje ste pa bli na smučanju?

Tjas ma vrocino user posted image , upam da so sam zobi, jih mamo namrec ze 10, saj je v 14dneh pridelal 6 zob.

Lahko noc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.2.2009 9:00:32   
Tanayya29
Jutro!!!
Nč,kaj novga niste napisale..

scuba in levčica WB...

jaz sem sama ta wikend,in pospravljam,pospravljam in še enkrat pospravljam....

ajtak kako je tjaš?je kaj bolje?

lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.2.2009 11:25:10   
naraščaj
Dan

Ati in T sta šla spat (upam, da jima rata) jaz pa sem prišla pogledat kaj kej čvekate pa vidim, da nč kaj. Danes ne rabim kuhat gremo k babici in dediju, so za spremembo doma (T stric začuda nima tekme user posted image , slabo vreme). 

Ne vem, če sem že spraševala al katera pozna bownovo terapijo in če kakšne mate kaj izkušnje??? Bi T peljala zaradi alergij, če bi kej pomagalo, ker bioresonanca ni!

Drugač pa je pravo zlato dede (če odmislim spanjeuser posted image ). Prej mi je pomagala zlagat cote, se je spravla kr v banjico in se vlegla na cote pol pa lepo razmetala po celi dnevni user posted image user posted image  tko, da sem jih komi skup pobrala, sam zdej pa ene njene rokavičke ne najdem user posted image . Pa tko rada pleše jo je prav zanimivo gledat, se tok nasmejim. In ko ji je te pride tak objet in pol zraven po rami potreplja user posted image .

Scuba, WB in super za uspešno smučanje.

levčica uspešno branje user posted image , vem kak to zgleda, s tem, da takrat ko sem jaz izostala za ene dva meseca, sem mela bistveno več za prebrat, ker smo še takrat bolj čvekale, zaj pa tko mal.

Tjaš, upam, da so sam zobki.
Mi smo še vedno kr pri 8, ostali nečjo prit.user posted image

Nč fajn bote.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.2.2009 11:51:52   
nicolina
Dan,
jaz tud čakam kosilo, gremo k babici jest. user posted image  Tin je mal zaspančkal, ker je bil taka tečka.

Naraščaj, jaz ne poznam te bownove terapije, bi te pa prosila, če boš kaj več izvedela o tem ali če boste sami preizkusili, da mi poveš, kako deluje. user posted image  Mi se tudi ša kar skos borimo z alergijo, samo Tinu se najbolj odraža na koži (AD), sicer je kakšen dan bolje, kakšen dan slabše. Ma, ta jajca so skoraj vsepovsod in to tud v takih živilih, ko si sploh ne misliš...user posted image

Scuba, levčica...WB

Tjaš user posted image user posted image user posted image

Lep dan, jaz grem pa mal za službo delat.... pa pa

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.2.2009 12:01:21   
scubadiver
Ajtak upam, da bo Tjaš kmalu boljše oz da je res samo od zobkov.

Eno vprašanje za tiste, ki ste krstile otročičke oz za tiste, ki ste bile kdaj povabljene na krst..
Povabljeni smo na krst nečaka od mojega user posted image . Kaj se v takem primeru kupi? Nimamo ideje niti a je to veliko darilo, al je to simbolično darilo .. se pa oni ne obdarujejo za noben praznik.. ne za RD-je, ne za novo leto, zato smo pa še toliko bolj zmedeni...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.2.2009 14:15:56   
levčica
Hvala za vse WB-ke!user posted image

Scuba, pr nas ob krstu samo boter/ca obdari, ostali pa uživajo (js predvsem v hrani)user posted image !

Js nimam cajta brat. Sem se v teh mesecih šist odvadla interneta, se morm spet nazaj navadit (se pozabim usest za računalnik tut kadar mam kaj časa).

LP

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.2.2009 14:47:48   
Dajica
narascaj-poznam bownovo terapijo, dela ena moja bivsa sodelavka. ne vem pa, kako to deluje na alergije. sem jo tudi na sebi ze sprobala, je cisto nezna, dela se preko obleke in naj bi z zunanjimi drazljaji vzpodbudil telo, da se samo zacne zdraviti (tko nekako po domace povedano). Jo bom povprasala o tem, kako kaj deluje glede alergij

Kaja je malo boljsa, vrocine ni vec, se vedno pa smrka in kaslja. Hvala za pikepoke. Pikepoke tudi Tjasu.

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.2.2009 15:08:38   
Dajica
narascaj-imas zs

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.2.2009 15:44:13   
nicolina
Scuba, mi če smo šli komu kdaj na krst, pa tud ko je Tin imel, smo dali kar denar....tako je blo tud pr nas...ne vem, pa kako je drugje..

Dajica, mene bi tud to zanimalo, če veš kaj več o tem...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.2.2009 21:42:29   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Eno vprašanje za tiste, ki ste krstile otročičke oz za tiste, ki ste bile kdaj povabljene na krst..
Povabljeni smo na krst nečaka od mojega user posted image . Kaj se v takem primeru kupi? Nimamo ideje niti a je to veliko darilo, al je to simbolično darilo .. se pa oni ne obdarujejo za noben praznik.. ne za RD-je, ne za novo leto, zato smo pa še toliko bolj zmedeni...

Pri nas so v navadi darila za cca 20-40€ tko od kolegov in sirse druzine, ozja druzina in boter dasta vec. Veliko smo poklanjali darilne bone, oblacila, za prijateljicino hcerko sem na banki zmenjala 30€ v kovance in ji poklonila polnega prasicka, sinu od ene druge prjatlce smo poklonili gugalnega konjicka... Tudi Tjas je po vecini dobil denar in bone, ter nekaj krasnih igrac.

Ej drage moje tako sem crknjena da grem samo spat!

Aja, Tjas je bil cel dan brez vrocine zvecer tik pred spanjem pa 38,8 user posted image , tko da ne vem tocno kaj nej nardim z vrtcem... Pomoje ce je zjutri ne bo mel da bo kr sel v vrtec. Js si res tezko prvoscim spet bolnisko...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.2.2009 10:40:33   
manca
Hojla

najprej častim za RD eno user posted image + user posted image   (sem to naredila že v petek, pa me je zabrisalo venuser posted image )

Scuba: Zadnje čase opažam tu v službi, da se podarja precej otroški jedilni pribor za krst od WMF-ja (pa še gor dajo pri nas vgravirat ime ). Drugače je pa zelo praktičen darilni bon.

Pa še na Facebook sem se prikloplauser posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 9.2.2009 10:41:40 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.2.2009 10:46:05   
soni

Manca čestitke za RD!user posted image user posted image .

krst- Tudi mi smo dobili vgraviran pribor za krst, res lepo darilo, pa tudi veliko bonov, za katere smo potem sami izbrali tisto, kar smo potrebovali. Pa slike angelčkov,....

Pošiljam vam kup pozdravčkov!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.2.2009 16:09:32   
Dajica
manca-cestitke za rd, pa hvala za kavico in tortico! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......