Tanayya29
|
Hojla. En lep pozdravček tudi od naju. Najprej Tianna res sem vesela za vas.....Sedaj pa se le cartajte do onemoglosti...bravo!!!!!!!!!! Taj je bil ta teden bolan,sem bila na bolniški,sva bila pri starših v Idriji,ki pa se je končalo bolj klavrno... Danes bi morali praznovati od dedija 77 rojstni dan,pa ga je včeraj popoldan kap (infarkt),pa še midva s Tajem sva ga našla.Mi živimo na vrhu v hiši,dedi pa odspodaj....pa sva šla ob 7h zvečer s tajem ,sva mu nekaj nesla,pa je ležal,pa tako mu je usta zategovalo,res je blo grozno,pa je reku sem utrujen,pa ne morem govort....pol sem hitro mami poklicala,in so ga peljali v ZD,od tam pa na urgenci,in sedaj je na nevrološki ...ne more govort,obiski so strogo prepovedani,itd..... Ampak,ni življensko ogrožen,in verjamem,da se bo pobral.... Kot drugo,pa sem zvedela,da moj bivši(Tajev oči)že živi z drugo...pa ja,me je full ruknl...čeprav mi on drgač zatrjuje...mah............ Sm kr žalostna,no sem se mogla mau izpovedat.... javna uprava,ja jaz tudi delam v vrtcu ja,in sem zadovoljna...... Šparam ja,ker s Tajem sama živiva,pa nama zaenkrat kar laufa,ne kupujem nič več nepotrebnega,privoščiva si kar si lahko.Sem ugotovila,da sem prej,ko sem bila še poročena veliko več zmetala denarja za nepotrebne stvari...sedaj pa res gledam,na vsako stvar,ker je res vse tko drago.....pa samo ena plača,no saj dobiva taj preživnino,pa še po očiju brat dobiva pokojnino,pa mami deli z nama z bratom napol.... Ajtak,čestitam za nedoločen čas.Jaz sem,ga dobila,ko sem naredila strokovni izpit..... Kako vam je bila všeč kaj Ema? No,zdj grem pa spat.... Noček