ninocka
|
Mi smo prisli s smucanja, meli smo se fino, maladva sta bila tudi pridna. Edino Ruben je mel pac vsako noc budnico in zaradi ful hude izolacije hiske je zbudil vse PA prve dni sta se zbujala ob 6:30 In kaj naj pocnes z otroci ob 6:30 v dnevni (smo mogli iz splanice, da ne bi vseh zbudili) Drugace smo bili pa vsak dan na snegu, od zacetka je Ruben samo stal na snegu in drzal lopato in se ni premaknil tudi za cm, potem pa je pocasi zacel hodit po njemu, na koncu se ga je pa upal celo v roko prijet. Pa je bil ful ponosen sam nase in mi je nosil potem tiste kepe kazat Okrog 11:30 je sel spat tam za ene 2 urci, potem pa je naprej razgrajal. Je pa ene 100x padel, se s kavca dol, pa zraven njega sem sedela, pa ga nisem mogla ujet Zadnji dan se je pa naucil splezat na klopco in to tako, da je uporabil od mize en del, ki je strlel ven, najprej stopil nanj, potem pa na klopco. PA na stol je tud splezal tko, da je obrnil kos za smeti, splezal na kos, potem pa na stol...joj, smo skoz za njim skakali, ker smo samo cakali, kdaj se zvrne, tam pa sami ostri robovi... Pa dopoldne je bil ful tecen, ce se nismo po njegovo dost hitro oblekli in sli ven. Se huje je pa blo, ko je videl mojga zunja, mi smo se pa oblacli. Je kr rinil k vratom in se obesal na kljuko Pa mojga je zacel klicati oci (slisi se tko kot da bi rekel a/oci). Se je Evan vsako jutro drl oci, oci, oci, tamal pa za njim GB, vsak dan sem mislila na vas in drzala pestke. Ko sem prisla domov, sem sla najprej preverit, ce je ze kaj svezih novick. Tako sem vesela, da je vse OK in da je bila mala Tianna taka pogumna puncka Sem se pa zjokala, ko sem brala, kaj vse ste prestali...zdaj vam pa posiljamo polno kosaro , da bo Tianna cimprej okrevala in da se vam zivljenje koncno vrne na normalne tirnice, brez skrbi in z veeeliko uzivancije. Pa Tianni en veliiik cmok se od Rubna Dajica, super za tvojo mami! Moja je tud dala cez to operacijo inj e bila operirana lih na moj RD. Sva jo sla takrat z ocijem pogledat in je bila se vsa zadeta od narkoze - se vedla ni skor kdo sem... ajtak, cestitke za pogodbo za nedolocen cas Tanayya, grozno za dedka...upam, da si cimprej opomore za bivsega moza pa - vem, da te je prizadelo in verjetno te bo se dotikrat, ko bos kaj slisala o njem. Ampak bodi pogumna, iz vajine ljubezni imas nekja najlepsega - Taja in uzivaj z njim Vsem bolanckom posiljam pikepokice in kose zdravja, noseckice, ve se pa tudi cuvajte, sploh na tem snegu, ko se spodaj lahko kje skriva kaksen led. Men je na smucanju ful spodrsnilo, ampak sem se na sreco ujela... Aja, sem hotla napisat se za juhe iz vrecke - Ruben jih je zdaj na smucanju prvic jedel - jedel je pa govejo, gobovo in spargljevo. In so mu bile vse dobre. Pa jedel je germknedel v vanilijevi omaki, je tko mlaskal zraven Piskoti in sladkarije - jst sem bila pri Evanu ful bolj striktna in nisem dovolila, niti mu nisem dajala, OK, pa tudi Evan ni lih neki ful jedel teh stvari. Pri Rubnu je pa drugace - on vidi Evana, da je piskot, bonbon in potem seveda tezi in mu ga dam. Mu pa veliko raje dam kaksne piskote al pa kruh, kot bonbone. Teh se ful probam izogibat, ampak vcasih pac ne gre drugace. Sem pa ravno vceraj pekla palacinke in je pojedel 2 celi - eno "suho", eno pa namazano z marmelado. Jst mu jih zvijem in prerezem na pol, potem pa dam v roko. Recesija - pri nam se zaenkrat nic ne kaze...denar gor ali dol, ljudje bodo se vedno telefonirali in zapravljali za "prestiz"...se mi zdi, da je isto z lokali - a ma folk denar al pa ne, lokali so vedno polni...zeja pac A vasi ze kaj trmarijo in so uzaljeni? Ruben je mel vceraj tak napad uzaljenost...je vidle na mizi sok v tetrapaku in ga je hotel met, pa mu ga nisem dala, ker je bil pripravljen za Evana, ko je sel k P. IN ko je videl, da sem ga pospravila v torbo in da je potem to torbo moj odnesel, se je zacel tolk dret Ene 5 min je samo nabijal, se 3x ulegel na tla in jokal, potem hodil do vrat in v kuhno (mene je cist spregledal), na koncu se je pa usedel pod mizo. Ko se je umiril je pa prisel k meni se naprej igrat Je pa ful faca ratal, ce ga vprasas, kje ima copatke, pokaze na copatke in si potem se ful ogleduje pingvincke, zadnjic si je pa kr hlacnice zavihal in hodil okorg z dvignjenimi hlacnicami in kazal copatke PA ce ga vprasas, a bos jedel to in to, odkima, ce noce. Sem mu rekla v nedeljo A bos monte, pa je zacel odkimavat. PA pravim pol pa pejdi k ociju in si v hladilniku nekaj zberi. In gre do hladilnika in ven potegne fruchzwerge Pa ce je fuul lacen in mu recem Pejdi, greva jest, gre po slincek in si ga da okrog vratu in pleza na stolcek