|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
1.2.2009 22:46:52   
Tanayya29
gb joj res super za tiannco,tako sem vesela,sem si še enkrat podrobno prebrala,super!!!!!!!!

dajica in tudi za tvojo mami!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
2.2.2009 6:14:40   
nicolina
Dobro jutro, user posted image  za vas

no, jaz še kar nisem zdrava in sumim, da imam vnetje sinusov, ker me cela desna stran obraza boli, zako bom šla danes k zdravniku. user posted image

Debeluška, res mi je žal,da se nisva mogli videt,ah ta bolezen,,, pa drugič, upam  da ste preživeli lep vikend. user posted image

Tanayya, ma grozno za dedija...upam,da pride k sebi...user posted image user posted image user posted image
Ah tile deci, kaj naj ti rečem...glavno da vidva s Tajem lepo živita in vama je ok. user posted image

Ja z tudi delam v javni upravi in nekako še ne občutim tele krize...je pa tudi res, da ne zapravljam več toliko kot včasih brezveze...saj vsako toliko časa kupim kaj Tinu ali pa sebi...sm tud več ni časa šopingirat...user posted image user posted image

Ajtak user posted image user posted image  za službo...

Dajica user posted image user posted image  za mamico....

lep dan vam želim....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
2.2.2009 21:42:11   
ajtak
Joj, Tanayya, tega prizora ti pa nic ne privoscim. Drzim pesti za dedija!!

user posted image , pocasi boste vse priznale da delate v javnih sluzbah.

Pri nas ni nic novega. Tjas je bil po enem tednu danes v vrtcu in spet smo dobili nasega soncka nazaj. Res, tok uziva v vrtcu, da je cist drugacen pol popoldne, vesel, nasmejan in navihan. S takim veseljem kaze nove vragolije.
Dobil je sotor (tak za v sobo, za iganje) in je tok posrecen k not spleza, pol pa ven kuka in se rezi user posted image .
Pa atijevo srajco sva mu oblekla, da ga ve vidte kako ponosno je korakal v njej user posted image .

Nic, ker acenjam ze ob 6h vas zapuscam. Lahko noc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.2.2009 9:12:44   
Mamathea
Pozdravček

Najprej moram priznat, da se mi je odvalil kamen od srca, ko sem prebrala, da je Tiann dobro prestala operacijo, sem se zjokala kot mala bebica, ko sem prebrala, kako je vse to potekalo, ampak važno, da je zdaj vse ok. Bravo, bravo Tianna, mami, ati in vsi ostali, zdaj pa le pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image
Tanayya joj uboga revica za prizor dedka, jaz vem kako je to, saj sem na podobn način našla babico, ki jo je kap zadela in je bila tud cela zategnjena, pa komaj je govorila, ampak pozitivno je pa to, da je zdaj že 9 let od tega in je še vedno na svetu, vesela in zadovoljna, ok posledice ima, ampak živet se pa s tem tud da, tako, da sem prepričana, da bo s tvojim dedkom prav kmalu vse ok. Pa za bivšega se ne preveč sekirat, sej vem, lahko je to govorit, ampak težko je pa oprostit, eni moški so pa res packiuser posted image user posted image user posted image .
Dajica bravo za mamico, da je uspešno prestala operacijo, smo stiskali pesti.
Ajtak čestitke za pogodbo, to je res super.
Glede recesije je pa tako, da jo tudi mi malo občutimo, v naši privatni firmi, it, software... ampak baje, da hujše še prihaja, sam js čist ne verjamem, da bo še huje, sej počas se bo pa tud moglo vse skupaj mal na bolš spravit. Smo pa res malo bolj šparovni in ne zapravljamo več kar tako povprek, ampak premišljeno nakupujemo.
Drugače smo pa mi kr ok, mali pikec se je v vrtcu kar lepo navadil, al je imel včeraj krize, ker je bil vmes vikend in soi ga babice in dedki razvajali, ampak zaenkrat je še ta teden ati z njim tako, da bo. Meni je ful smešno, ko ga dopoldan ni doma in ga zelo pogrešam, jaz namreč še ne hodim v službo, sej itak delam pri možu, pa kaj tud od doma nardim, pa še sam za 3 mesece bom mal poflikala pol grem pa itak spet v porodniško. Ja glede te moje druge user posted image je prav zanimivo, da sem že zdj taka, kot razpočen balon, ne vem kam vse to vodi, če bo šlo tako naprej se bom še razpoknila, trebuh kr raste in raste...
Počas grem še mal pospravit in do konca skuhat kosilo.
Lep dan vsem, pa čaprev je snežen in bel.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.2.2009 10:04:30   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

GB...zelo sem vesela za vas....na tianno si pa tudi lahko zelo ponosna, da je tako pogumno prestala operacijo:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tut mi. Sam ,da je sedaj vse za vami. Sedaj pa le začnite uživat verjamem, da boste veliko bolj sproščeni.

mklks, Čimprej se pozudravte

Dajica, user posted image  za mami.

Zobki, mi smo za enkrat še vedno sam pri 1 in 2.

Ajtak super za pogodbo, si se dobr izkazala, da si jo tko hitr dobila. pr men je trajalo dobri 2 leti, s tem da sem bla en let pripravnik pol pa strokovcpol pa za en let pogodba no potem pa se mi je sreča nasmehnila. Ja nasrečo sm tut jst v javnem zavodu.user posted image

Kriza. Kot večina pišejo je prenapihnjeno vse skupaj, čeprav moram reč, da se pa rpi mojmu v službi (plača vezana na procent prodaje) pozna ker je ful manj naročil in je posledično dobil ful manj plače. Tut jaz se mi zdi, da mal manj zapravlam kot včasih (sploh manj kot prej ko je bila T). Prej sem doskrat kupovale BZ svari, zdej pa se trudim da ne. Pa moj me mal spametuje user posted image  in po pravic povedano sploh se mi ne ljubi hodit v štacune user posted image , včasih pa sem tam preživela zelo velik časa

Tanayya, držim pestke za dedija. Res grozno. Pa ravno vidva sta ga morala najt.

Ema, nisem gledal, škoda časa moje mnenje, sicer pa itak nekega pravega časa nimam, ker še vedno slabo spimo tko, da ko je šansa kr grem spat, da vsaj mal spim.

mamatheja uživaj v nosečnoti, delo že počaka

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.2.2009 10:19:09   
ninocka
Mi smo prisli s smucanja, meli smo se fino, maladva sta bila tudi pridna. Edino Ruben je mel pac vsako noc budnico in zaradi ful hude izolacije hiske je zbudil vse user posted image PA prve  dni sta se zbujala ob 6:30 user posted image In kaj naj pocnes z otroci ob 6:30 v dnevni (smo mogli iz splanice, da ne bi vseh zbudili) user posted image
Drugace smo bili pa vsak dan na snegu, od zacetka je Ruben samo stal na snegu in drzal lopato in se ni premaknil tudi za cm, potem pa je pocasi zacel hodit po njemu, na koncu se ga je pa upal celo v roko prijet. Pa je bil ful ponosen sam nase in mi je nosil potem tiste kepe kazat user posted image
Okrog 11:30 je sel spat tam za ene 2 urci, potem pa je naprej razgrajal. Je pa ene 100x padel, se s kavca dol, pa zraven njega sem sedela, pa ga nisem mogla ujet user posted image Zadnji dan se je pa naucil splezat na klopco in to tako, da je uporabil od mize en del, ki je strlel ven, najprej stopil nanj, potem pa na klopco. PA na stol je tud splezal tko, da je obrnil kos za smeti, splezal na kos, potem pa na stol...joj, smo skoz za njim skakali, ker smo samo cakali, kdaj se zvrne, tam pa sami ostri robovi...user posted image
Pa dopoldne je bil ful tecen, ce se nismo po njegovo dost hitro oblekli in sli ven. Se huje je pa blo, ko je videl mojga zunja, mi smo se pa oblacli. Je kr rinil k vratom in se obesal na kljuko user posted image Pa mojga je zacel klicati oci user posted image user posted image user posted image (slisi se tko kot da bi rekel a/oci). Se je Evan vsako jutro drl oci, oci, oci, tamal pa za njim user posted image

GB, vsak dan sem mislila na vas in drzala pestke. Ko sem prisla domov, sem sla najprej preverit, ce je ze kaj svezih novick. Tako sem vesela, da je vse OK in da je bila mala Tianna taka pogumna puncka user posted image user posted image user posted image Sem se pa zjokala, ko sem brala, kaj vse ste prestali...zdaj vam pa posiljamo polno kosaro user posted image , da bo Tianna cimprej okrevala in da se vam zivljenje koncno vrne na normalne tirnice, brez skrbi in z veeeliko uzivancije. Pa Tianni en veliiik cmok se od Rubna user posted image

Dajica, super za tvojo mami! Moja je tud dala cez to operacijo inj e bila operirana lih na moj RD. Sva jo sla takrat z ocijem pogledat in je bila se vsa zadeta od narkoze - se vedla ni skor kdo sem...
ajtak, cestitke za pogodbo za nedolocen cas user posted image user posted image user posted image
Tanayya, grozno za dedka...upam, da si cimprej opomore user posted image user posted image user posted image
za bivsega moza pa -  vem, da te je prizadelo in verjetno te bo se dotikrat, ko bos kaj slisala o njem. Ampak bodi pogumna, iz vajine ljubezni imas nekja najlepsega - Taja in uzivaj z njim user posted image user posted image

Vsem bolanckom posiljam pikepokice in kose zdravja, noseckice, ve se pa tudi cuvajte, sploh na tem snegu, ko se spodaj lahko kje skriva kaksen led. Men je na smucanju ful spodrsnilo, ampak sem se na sreco ujela...

Aja, sem hotla napisat se za juhe iz vrecke - Ruben jih je zdaj na smucanju prvic jedel - jedel je pa govejo, gobovo in spargljevo. In so mu bile vse dobre. Pa jedel je germknedel v vanilijevi omaki, je tko mlaskal zraven user posted image
Piskoti in sladkarije - jst sem bila pri Evanu ful bolj striktna in nisem dovolila, niti mu nisem dajala, OK, pa tudi Evan ni lih neki ful jedel teh stvari. Pri Rubnu je pa drugace - on vidi Evana, da je piskot, bonbon in potem seveda tezi in mu ga dam. Mu pa veliko raje dam kaksne piskote al pa kruh, kot bonbone. Teh se ful probam izogibat, ampak vcasih pac ne gre drugace. Sem pa ravno vceraj pekla palacinke in je pojedel 2 celi - eno "suho", eno pa namazano z marmelado. Jst mu jih zvijem in prerezem na pol, potem pa dam v roko.

Recesija - pri nam se zaenkrat nic ne kaze...denar gor ali dol, ljudje bodo se vedno telefonirali in zapravljali za "prestiz"...se mi zdi, da je isto z lokali - a ma folk denar al pa ne, lokali so vedno polni...zeja pac user posted image

A vasi ze kaj trmarijo in so uzaljeni? Ruben je mel vceraj tak napad uzaljenost...je vidle na mizi sok v tetrapaku in ga je hotel met, pa mu ga nisem dala, ker je bil pripravljen za Evana, ko je sel k P. IN ko je videl, da sem ga pospravila v torbo in da je potem to torbo moj odnesel, se je zacel tolk dret user posted image Ene 5 min je samo nabijal, se 3x ulegel na tla in jokal, potem hodil do vrat in v kuhno (mene je cist spregledal), na koncu se je pa usedel pod mizo. Ko se je umiril je pa prisel k meni se naprej igrat user posted image user posted image user posted image
Je pa ful faca ratal, ce ga vprasas, kje ima copatke, pokaze na copatke in si potem se ful ogleduje pingvincke, zadnjic si je pa kr hlacnice zavihal in hodil okorg z dvignjenimi hlacnicami in kazal copatke user posted image user posted image PA ce ga vprasas, a bos jedel to in to, odkima, ce noce.
Sem mu rekla v nedeljo A bos monte, pa je zacel odkimavat. PA pravim pol pa pejdi k ociju in si v hladilniku nekaj zberi. In gre do hladilnika in ven potegne fruchzwerge user posted image user posted image Pa ce je fuul lacen in mu recem Pejdi, greva jest, gre po slincek in si ga da okrog vratu in pleza na stolcek user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.2.2009 15:46:20   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Tanayya joj uboga revica za prizor dedka,

živet se pa s tem tud da, tako, da sem prepričana, da bo s tvojim dedkom prav kmalu vse ok.

Pa za bivšega se ne preveč sekirat, sej vem, lahko je to govorit, ampak težko je pa oprostit, eni moški so pa res packiuser posted image user posted image user posted image .

Dajica bravo za mamico, da je uspešno prestala operacijo, smo stiskali pesti.

Ajtak čestitke za pogodbo, to je res super.

Pod to se samo podpišem.

Glede trebuha nič skrbet Mamathea, jaz sem bila pri pupi takšna kot Titanik, pa me ni razgnalo; če bi se preveč širila, bi te G že hitro poslala vsaj na test sladkorne. Jaz ga bom morala opravit, ker jo imam v družini. Čakam na kakšen dan, da nas ne bo povsem zasnežilo, da se odpravim na polikliniko... in bom tam verjetno spet visela pol dopoldneva....

Glede recesije - jaz sem v javni upravi, tako da se ne bom pritoževala, mi ne grozi knjižica, tako kot bo v naslednjih mesecih marsikomu. Verjetno bodo znižali plače in regres, pa napredovanja v plačilnih razredih grozijo ukiniti, ampak jaz bom na porodniški, tako da se mi glede plače tako ali tako v naslednjem letu ne bo poznalo. Pa še napredovala sem v januarju user posted image user posted image user posted image , tako da je šla plača gor. Moj ima s.p. mizarstvo, zaenkrat pravi, da se mu recesija še nikjer ne pozna, je polno zaseden za dva meseca naprej, pa telefon še kar zvoni. Midva se tako sploh ne moreva in ne bova pritoževala. Imam pa že enega sorodnika, ki je decembra prejel knjižico in vem, kako grozno je iskanje službe v času, ko nihče ne zaposluje; pa to še mlada družina, ki se težko prebije na eni plači...

Zobki - ravno včeraj je pokukala na dan zadnja štirica, tako da jih imamo skupaj 12. Ven so šle kot po učbeniku - enke, dvojke, štirice, imamo pa tudi že nastavke trojk, tako da najbrž ne bo dolgo. So pa te štirice res ogromne... ko sem videla, kakšne so, sem pomislila, da še dobro, da smo slabo spali "samo" 3 tedne.

Ema - sem gledala eno uro in potem zaspala na kavču (ja, zadnje čase me daje večerna zaspanost); videla sem Quartissimo in so se mi zdeli zelo v redu. Edina pripomba je pevka - ali je bilo ozvočenje slabo ali pa ima malček šibek glas, meni namreč ni uspelo v celoti razumeti, kaj poje. To, da nekateri kot problematično izpostavljajo dejstvo, da je Hrvatica in da je pesem napisal Hrvat, mi je pa ful odveč, najbrž to spet širijo tisti nezadovoljneži, ki so izgubili.

Trma in užaljenost - poznamo in se dnevno spopadamo; če kaj ni po njeno se vrže po tleh in otresa z nogicami. Npr. kopanje - v vodi uživa, po njenem kopanje nikoli ne traja dovolj dolgo, ko jo moj dvigne iz vode (najprej jo mora uloviti, ker izvaja vse možne manevre, vključno s podvodnimi, da se mu izogne), od besa tako otresa z rokicami in nogicami, da je praktično ni treba obrisati, ker vsa voda odleti. Podobno, če vidi kakšno hrano ali pijačo (zadnja obsesija je kava user posted image ) ali dudo drugega otroka, ki ji je ne damo, ali če ji prepovemo odpirati kakšno omaro, ali.... skratka seznam je precejšen in samo čakam, kdaj bomo imeli prve izpade v kakšni trgovini.

Mimogrede, pri nas smo zgonili že 3 pare usnjenih copatkov (kupljenih po ebayu), tako da moram danes naročiti nove. Tisti trije pari imajo tako "zglancane" podplate, da so že bolj v funkciji drsalk. In ker je imela  od novembra velikost 12-18 mesecev, v katerih ima še za slabih pol cm prostora, bom naročila kar 18-24. Ja, bo bolj big foot mama user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.2.2009 17:45:45   
DEBELUŠKA30
Bravo za našo malo borko TIANNO user posted image user posted image user posted image , fulll sem vesela, da je šlo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image !

Nicolina pravi:
Debeluška
, res mi je žal,da se nisva mogli videt,ah ta bolezen,,, pa drugič, upam  da ste preživeli lep vikend. user posted image

Ni panike, sem si pa res želela, da se vidimo, sploh Tina da vidim, pa ti mojo Erno, pa tebe tudi user posted image seveda. Prej se nisem imela časa nič javit, ker smo bili polno zasedeni in sicer smo v petek prišle v Dolenske toplice in je bla takoj nedelja user posted image , do ponedeljka pa si nismo upale ostati zaradi snega user posted image user posted image user posted image !
Tko da se vidimo drugič user posted image !!!

Tanayya, user posted image user posted image user posted image zate in upam, da se dedi čim prej pozdravi. Če kaj rabiš, samo pokliči, pa greva kaj na kavo. Jaz nimam tvoje nove telefonske številke, lahko mi jo pošlješ na ZS.

Zdaj pa moram končati, mi E2 teži user posted image

Aja pa še to, smo dali v ponedeljek kri, pa imamo ponovno povečane trombocite, kaj to pomeni???

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 3.2.2009 17:47:01 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.2.2009 20:26:16   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Aja pa še to, smo dali v ponedeljek kri, pa imamo ponovno povečane trombocite, kaj to pomeni???

...se mi zdi da povečano št. levkocitov kaže na virusno oz. bakterijsko vnetje...če se ne motim...trombociti, pa so pomembni za pravilno strjevanje krvi (tromboza), č jih je premalo pa bi se urezala, ji kr nebi prav hitro nehala tečt, če jih je pa preveč, pa lahko pride do strdkov...sam pomoje brez panike...
pejte do zdravnika in naj vam pojasni kaj in kako to pomeni....tko boste najbolj zihr..

upsss....se javim kasneje

< Sporočilo je popravil sonchek -- 3.2.2009 20:34:00 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.2.2009 20:28:33   
tintin
sonchek, trombociti, ne levkociti.
Trombociti so krvna telesca, ki pripomorejo k strjevanju krvi. Če jih je premalo se človeku krvavitve slabo ustavljajo, če jih je preveč je nevarnost zgostitve krvi in krvnih strdkov.
Debeluška, vprašanje koliko preveč jih ima? Če le malo, potem ni nič alarmantnega. Če pa veliko, bo pa zdravnica že ukrepala v smeri kake preiskave.

toliko iz moje laične zakladnice informacij:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.2.2009 20:35:13   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

sonchek, trombociti, ne levkociti.

jaja..sem že popravla....user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
4.2.2009 8:28:19   
Mamathea
Dober dan

Meni se pa kr pozna, da je mali pikec v vrtcu, tako sem vsej malo bolj ažurna na RR-u.
Mama 11 hvala za tolažbo glede trebuščka. Sam res vem, da sem zdaj v 5.mesecu taka, kot sem bila pri prvem pikcu v 7.mesecu. No pa sej pravijo, da je to normalno, ker so trebušne mišice že mal ohlapneuser posted image user posted image user posted image Pa še zdaj malo bolj spredaj nosim, kot sem prvič in se tudi zato bolj pozna. No ja, pa vsaj nobeden več ne more zgrešit, da se pod mojim srčkom skriva novo bitjece. Mama11 in ostale sonosečke kako razmišlajte z dudo pri starejšem otorčku, ko bomo dobile novega člana/ico? Marsikdo mi reče, da bom morala ta velkemu otročku spet dat nazaj duduko, ker če ne si jo bo itak sam postregel iz dojenčkovih ust. Ninočka no tukaj si ti že zelo izkušena, kako je bilo pri vas? Našega sicer pridno odvajamo od dude, le za spanje je še nujno potrebna, pa tudi včasih, ko se peljemo z avtom, drugače smo lepo brez nje.
Moram napisat, da sem prav ponosna mamica, saj je naš mali pikec zaenkrat v vrtcu zelo fajni, se ful rad igra, obožuje sovrstnike/ice, nove igračke, nove igrice... Včeraj je prvič spančkal tam in je potegnil 1 urco, kar se meni zdi ful lepo, glede na to, da je blo to zdaj kakih 3 v njegovem življenju, da ga je dal spat ati. Drugače je žal še vedno navajen samo na mamico in na zizouser posted image user posted image user posted image . No morda se bo s tem uvajanjem v vrtec vez med njim in atijem še toliko bolj okrepila, da bo pa morda tudi doma kdaj pri njemu zaspal.
Glede trme smo tudi mi na sitem kot ostali, to je tako obdobje, se ne da nič pomagat. Naš cvili kot kakšna žival, če česa ne doseže, če si kaj zamisli, da bi rad imel (npr. kakšno igračko, ki je bolj v daljavi) tuli kot norec in kaže s prstom na njo, dokler mu je ne daš. Ali pa, ko vidi stopnice (kakršnekoli v bloku na hodniku, v trgovini tekoče...) se postavi tja in če ga ne spustiš po njih se mu utrga. Trmari, cepeta z nogicami, brca naokoli... Podobno je tudi, ko gre iz vode pri kopanju.... Skratka je kr nekaj trmastih situacij, ampak zaenkrat prekosimo njegovo trmo na lep način, ga zaposlimo s čim drugim.... Skratka se ga še da nekakko obvladat in "okoli prinest".
Zdej pa spet grem mal pospravit stanovanje.
Lep dan želim vsem, bodite krasno.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
4.2.2009 14:47:09   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Trma in užaljenost - poznamo in se dnevno spopadamo; če kaj ni po njeno se vrže po tleh in otresa z nogicami. Npr. kopanje - v vodi uživa, po njenem kopanje nikoli ne traja dovolj dolgo, ko jo moj dvigne iz vode (najprej jo mora uloviti, ker izvaja vse možne manevre, vključno s podvodnimi, da se mu izogne), od besa tako otresa z rokicami in nogicami, da je praktično ni treba obrisati, ker vsa voda odleti. Podobno, če vidi kakšno hrano ali pijačo (zadnja obsesija je kava user posted image ) ali dudo drugega otroka, ki ji je ne damo, ali če ji prepovemo odpirati kakšno omaro, ali.... skratka seznam je precejšen in samo čakam, kdaj bomo imeli prve izpade v kakšni trgovini.

Kot bi opisovala našo T.   Je res trmaste narave (po očiju, pst, nč okol govort, da ne bo hud user posted image ).

Sej v bistvu sploh ne vem kaj nej pišpem. Tok me boli glava, da je za pop.....
Komi čakam, da bo ura tri in grem domov pa še ta lep sonček je tu v MB.

Nč fajn bote pa se kaj slišmo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
4.2.2009 15:08:42   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Mama 11 hvala za tolažbo glede trebuščka. Sam res vem, da sem zdaj v 5.mesecu taka, kot sem bila pri prvem pikcu v 7.mesecu.

Ne sekiraj se, jst mam tud ze ful ogromen trebuh. Pa tdu v drugo je blo isto - od zacetka ful, potem se je pa umirilo proti koncu.

Mama11 in ostale sonosečke kako razmišlajte z dudo pri starejšem otorčku, ko bomo dobile novega člana/ico? Marsikdo mi reče, da bom morala ta velkemu otročku spet dat nazaj duduko, ker če ne si jo bo itak sam postregel iz dojenčkovih ust. Ninočka no tukaj si ti že zelo izkušena, kako je bilo pri vas?

Tukaj ti pa ne bom v pomoc, ker nasa dva nista imela dude. Ne vidim pa razloga, zakja bi mu jo mogla dat nazaj, ce je ne bo vec imel? Ce jo bo pa vzel dojencku, mu jo pa vzames nazaj in poves, da je to od dojencka duda in ne njegova...no, pa naj raje kaksna pove, k so otroci imeli dude, da ne bom prevec pametna user posted image
Pa ko smo ze pri dudi, jst sploh nisem niti pomislila, da bi jo zdaj pupiki dala...ker je maldva nista mela, se sploh ne spomnem, da bi jo zdaj se za tretjo mela...se mi ne zdi ful nujen pripomocek
user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
4.2.2009 18:32:24   
tabi
Dan

No pa se še jst po dolgem času javljamuser posted image
No pri nas nič novega kr vse po staremuser posted image tamalčka za enkrat še vedno zdrava,razen Nika je imela pred tednom eno dnevno vročino 39 pol pa k da ni ničuser posted image
Hodi še neuser posted image sem že kr mal žalostna ampak vse ob svojem času,drugač pa že res vse zastopi uboga zaenkrat na besedo in to resnouser posted image pridna punca.
Drugač pa se ubadamo z izpadi lubosumja sploh ne smem enga met v naročju ker se že drugi pritožuje,sploh Nika ne sme imet Nejca poleg v naročju.upam da kmal mine.
Nika zelo obožuje barvice da ustvarja svoje umetnije,je tko posrečena mal na papir mal v usta in okoli njihuser posted image

Včeraj popoldne sem oba oblekla v konbinezon pa smo sli na vrt delat snežaka.Nejc je pomagal meni sva naredila skor dvometrašauser posted image Nika pa je po vseh štirih kobacala okol snežaka pa pod mojimi nogami tko da smo not prišli mokri ko spužveuser posted image sem pogrela juhico in je tko teknila in tut zvečer jih je zmankal en,dva,triuser posted image user posted image

Drugač pa Nika neče več sedet v stolčku ampak na barskem kot njen bratec tam pa uživauser posted image

Mamathea mi smo dudo ukinili pri tavečjem ko sva z Niko prišli iz porodnišnice je moral predati sestrici ker je on zdej velik fant in to brez problemovuser posted image sem ga samo ene 2x zalotila ko je imel dudo v ustihuser posted image

Ajtak user posted image user posted image user posted image user posted image za pogodbouser posted image
ja eni res čakajo zelo dolgo na ned.čas,jst sem imela tut srečo zamenjala 5 služb in v zadnjih 3 dobila preci ned.časuser posted image

Recesije pri nas še ne poznamo pa čeprav delam pri privatniku.Nasprotno ful nam je neto povišaluser posted image user posted image user posted image Mojmu pa se tut še nič ne pozna(časopis bo vedno bran)

Tanayya za dedijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj čim prej okreva

Dajica za mamiuser posted image user posted image user posted image

GB in Tianna lepo da je operacija za vami in da je vse v najlepšem reduuser posted image user posted image zdaj pa veliko cartanja vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa izvedela da je po hudem boju z rakom pri komaj 34 letih umrla mentorca slaščičarstva Tanja Lampret.Zapustila je 2 majcena otročka(pomoje še noben šolo obvezen)user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem to slišala so se mi tko ulile solze da smo pospravile v službi pa šle domov.take dobre duše pa ne srečaš za vsakim vogalom.
Spet nimam več beseduser posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
4.2.2009 18:36:49   
GB
Lep pozdrav vsem skupaj. Naj se najprej vsem vam zahvalim se enkrat za lepe besede, cestitke in podporo , ki ste jo dajale meni , Tianni in drzali pestk
e, da se je vse tko dobro koncalo. Rada vas mam vse po vrsti .
No sedaj , ko smo doma je Tianna zelo razdrazljiva in brez razloga plane v jok in toci krokodilje solze user posted image user posted image user posted image . Vcasih pomislim,da jo kaj boli ali pa da jo matra rana . Res nevem kaj bi bilo. Takoj , ko se zacne jokati se prime na desno stran usesa in vrata in joka. Smo jo pelali na pregled za uho in grlo in vse je ok . Sumim na zobke , ker zgleda da ji bo vec zobkov naenkrat ven pogledal. Kaj vi mislite ,da bi bilo lahko ?? Naslednji teden imamo pregled pri kardiologu in bom prosila,ce jo lahko malo bolje pregleda , ker tale jok pa res nikamor ne pelje ( mogoce mene v norisnico ) .

Trma : vse kar ste napisale je tocno tako , kot bi Tianno opisovale tko da nepoznam nobenega recepta , kako to odpraviti .

Bolanckom zelim cimprejsne okrevanje in da  bolezen cim prej odide scc scc.

Tanaya : upam,da se deda cim prej pozdravi in da bo vse ok .
Glede bivsega pa res nevem kaksen izraz bi uporabila razen pra.sec . Verjamem ,da ti je tezko , ampak probaj se cim manj obremenjevati s tem - ni vredno .

Debeluska : upam ,da ste ok in da je E2 ze v redu . Drzte se

Recesija : mi jo zelo obcutimo in posledicno zaradi nje sem zgubila sluzbo. No ja bo ze , prvo je Tianna potem pa vse ostalo. Si bom probala cez kaksna dva tri mesca kej najdt , zdej se mi neda nic.

Tianna je ze zacela tezit , tko da bom kar nehala .

Lep vecer se naprej

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
4.2.2009 19:49:07   
nicolina
Čer,
GB, morda jo pa res boli rana, ali pa je bolj občutljiva, al so pa zobki, ma ne vem kaj naj ti svetujem....upam, da to tudi mine, glavno da ste doma in se crkljate...user posted image   Ma škoda za službo, no. Držim pestke, da v bližnji prihodnosti kaj najdeš... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tabi, joj kako žalostno user posted image user posted image user posted image , so mi šle kar solze, boga otročka...
Tin tudi še ne hodi, pa se včasih sekiram zaradi tega...pol pa vidim, kolk je na ostalih področjih napreden,pa si rečem, ma sej bo, sej ima čas, hodi ob opori, je pa res previden in to mi je všeč, se bo že spustil, prav tako Nika. user posted image

Debeluška, kako je z E2, upam da ni kaj hujšega... user posted image user posted image user posted image

Ninočka, lepo da ste uživali na smučanju... pa HB da se ni kaj tebi zgodilo user posted image

Vidim, da so tile naši novembrčki kar trmasti...user posted image user posted image , pr nas je isto, jok, cepetanje z nogami, metanje nazaj in stvari po tleh, ampak ga poskušam preusmerit in pol hitro pozabi... ma bo tud to minilo....user posted image user posted image

Prejle sem telovadila, sem pridna ne?user posted image Zdej grem pod tuš... NOČKO 

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
4.2.2009 21:03:45   
ajtak
Čer,

a lahko verjamete, da sem šla danes pešv vrtec po Tjaša user posted image , full je blo fino in sonček sva enostavno morala izkoristit!

Pri nas so 4ke na pohodu, obe zgornji se že čutita š****... posledično smo imeli včeraj ponoči štiri budnice...

Full sem zaspana, pa še menstruacija me neki matra in grem kr v horizontalo. Lahko noč.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
4.2.2009 21:25:54   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Tin tudi še ne hodi, pa se včasih sekiram zaradi tega...pol pa vidim, kolk je na ostalih področjih napreden,pa si rečem, ma sej bo, sej ima čas, hodi ob opori, je pa res previden in to mi je všeč, se bo že spustil, prav tako Nika. user posted image

Enako je pri Kaji, je full previdna pri hoji ob opori, spustit se se noce, gre raje na kolena. user posted image

Tabi-joj, grozno, pa se dva taka mala je zapustila sama ....user posted image

Hvala vsem, ker ste vesele z mano, da je z mami vse ok in da je ze doma. Vsaj kksen mesec se mora pazit, dieta pa nic napora, tko da sem ta teden jaz na dopustu zaradi Kaje, kako bo pa naprej, pa se ne vem.

Je pa Kaja spet nekaj smrkava, pa full grdo kaslja, pa ponoci joka, mal je imela vrocine. KJE je pomlad, pa soncek, pa toplejse vreme?? Ze komaj cakam. Drugace je pa full pridna, tud trmasta zna biti (kot ostale opisujete), full se veliko uci, ponavlja vse kar ji pokazemo, rada rise, gleda knjigice, tud kaksno risanko pogleda, se igra, guga v stolcku (ji je moj kupil tak stolcek-gugalnik-kot so vcasih imele stare mame, pa so kvackale na njemuser posted image ), bom kksno slikico na FB prilimala-naso "staro mamco"user posted image .

Ma, tolk zaenkrat od mene.

Aja, sem pa nedolgo nazaj srecala levcico pa njenega Matica. Sta bila zunaj na zrakcu. Se nimajo interneta, zal... Sta pa oba ok.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
4.2.2009 22:54:57   
kanarka
Dober večer
Pa smo vsaj naklofale 1 stran v parih dnehuser posted image user posted image user posted image .
Hvala za komentarje o krizi. Me veseli, da vas je večina v javni upravi in da tega res ne boste preveč občutile. Sama sem sicer malo drugačnega mnenja, ampak upam, da karkoli že bo, bomo ljudje iz tega potegnili tudi nekja dobrega. PRedvsem pa upam na zdravo pamet naših voditeljev.  GB zate pa stiskam pesti, da se ti kmalu ponudi kaj še boljšega.

Danes bolj na kratko. Lahko noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
5.2.2009 8:36:10   
Mamathea
Dobro jutro

Jaz sem mojga pikca pravkar spravila v vrtec in danes, pa tudi še jutri je z njim še vedno moj možek, saj sta še na uvajanju. Zdaj je že 2x spal v vrtcu, včeraj ga je varuška nosila na rokah kakih 10 min, da je zaspal. Jah s tem spanjem imamo res ful probleme, ker je navajen, da vedno zaspi samo z mano in z zizouser posted image user posted image user posted image . Sama sem kriva, saj vem, ampak nekako odstavit ga pa zdaj tud nočem, ko je lgih začel v vrtec hodit, čeprav kmal se bo morala ta zgopdbica končat, saj drgač ne bo ostalo nič mlekca za drugo bebico.
Ninočka in vse ostale izkušene mamice hvala vam za nasvete glede bušija, dudke.... Tudi jaz sem bila prvič ful prepričana, da dudke pa sploh en rabimo in je tudi nismo kupili, samo eno smo dobili v eni otr. reviji, drgač pa nič. Ampak, ko se je naš pikec rodil, je sestra v porodnišnici takoj ko sva prišla v sobo prnesla duduko in mu jo kr porinila v usta, čeprav sem rekla, da dudke pri nas ne bomo imeli. in seveda mali je zače ful vlečt...pa mu je potem doma nismo dali, ampak je tako intenzivno sesal prstke, da je tud patronažna rekla, da bo pa duda vseen boljša. No in tako smo še vedno pri duduki, zdaj so v vrtcu spet rekli, da naj mu je ne jemljemo, ko se je ravno začel uvajat in je že itak to ful sprememba... Skratka zaćaran krog, sej mogoče bo pa pri nas tudi tko, da ko se bo novo dete rodilo bo moral pa starejši bratec suvereno odstopit dudko.... Srčno upam na tak izid.
GB škoda za službo, sicer pa vsaka stvar je za nekaj dobra, morda so pa višje sile tako hotele, da si lahko še malo več s Tianno. Verjetno je pa tvoja pupi zato tako jokava, ker je veliko skoz dala, uboga revica, js se samo spomnim našga, ko je bil pri 3 mesecih 5 dni v bolnici zarad refluksa in alergij, pa je bil potem tud še nekaj čćasa zelo, zelo jokav, pa tud ful se boji belih halj od takrat naprej. Bog varuj, da se ga kak zdravnik dotakne.... Pa tud to bo minilo, sej mora enkrat minit in kmal prihaja čas, ko se bojo naši novembrčki le še pridno smejčkali in nič več ne bojo tečkali.
Vsem želim prekrasen dan, začuda je v Lj zelo s sončkom obsijan. Uživajte.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
5.2.2009 8:43:07   
Mamathea
Dobro jutro

Jaz sem mojga pikca pravkar spravila v vrtec in danes, pa tudi še jutri je z njim še vedno moj možek, saj sta še na uvajanju. Zdaj je že 2x spal v vrtcu, včeraj ga je varuška nosila na rokah kakih 10 min, da je zaspal. Jah s tem spanjem imamo res ful probleme, ker je navajen, da vedno zaspi samo z mano in z zizo. Sama sem kriva, saj vem, ampak nekako odstavit ga pa zdaj tud nočem, ko je lgih začel v vrtec hodit, čeprav kmal se bo morala ta zgopdbica končat, saj drgač ne bo ostalo nič mlekca za drugo bebico.
Ninočka in vse ostale izkušene mamice hvala vam za nasvete glede bušija, dudke.... Tudi jaz sem bila prvič ful prepričana, da dudke pa sploh en rabimo in je tudi nismo kupili, samo eno smo dobili v eni otr. reviji, drgač pa nič. Ampak, ko se je naš pikec rodil, je sestra v porodnišnici takoj ko sva prišla v sobo prnesla duduko in mu jo kr porinila v usta, čeprav sem rekla, da dudke pri nas ne bomo imeli. in seveda mali je zače ful vlečt...pa mu je potem doma nismo dali, ampak je tako intenzivno sesal prstke, da je tud patronažna rekla, da bo pa duda vseen boljša. No in tako smo še vedno pri duduki, zdaj so v vrtcu spet rekli, da naj mu je ne jemljemo, ko se je ravno začel uvajat in je že itak to ful sprememba... Skratka zaćaran krog, sej mogoče bo pa pri nas tudi tko, da ko se bo novo dete rodilo bo moral pa starejši bratec suvereno odstopit dudko.... Srčno upam na tak izid.
GB škoda za službo, sicer pa vsaka stvar je za nekaj dobra, morda so pa višje sile tako hotele, da si lahko še malo več s Tianno. Verjetno je pa tvoja pupi zato tako jokava, ker je veliko skoz dala, uboga revica, js se samo spomnim našga, ko je bil pri 3 mesecih 5 dni v bolnici zarad refluksa in alergij, pa je bil potem tud še nekaj čćasa zelo, zelo jokav, pa tud ful se boji belih halj od takrat naprej. Bog varuj, da se ga kak zdravnik dotakne.... Pa tud to bo minilo, sej mora enkrat minit in kmal prihaja čas, ko se bojo naši novembrčki le še pridno smejčkali in nič več ne bojo tečkali.
Vsem želim prekrasen dan, začuda je v Lj zelo s sončkom obsijan. Uživajte.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.2.2009 8:43:37   
Mamathea
Uf se opravičujem, vidim, da sem dvakrat poslala isti post. zmedena mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.2.2009 14:21:45   
DEBELUŠKA30
Sonchek, TinTin, hvala za  "hitro" razlago, zdravnica pravi, da še ni zaskrbljajoče user posted image , čez en mesec imava spet kontrolo krvi!

Vsem pa hvala za skrb user posted image !

Tabi
za tvojo mentorico user posted image user posted image user posted image

Se kasneje še kaj oglasim, sem v službi user posted image  

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
5.2.2009 14:51:14   
GB
user posted image

no naj se pohvalim,da ima Tianna nove guccijeve cevljcke in to z svojim imenom gor. Ful so mi vsec in res se moram malo pobahati z njimi user posted image user posted image

No lep dan in debeluska - super za hcerkico . user posted image user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......