Tanayya29
|
Dober večer!! Se še jaz malo javim...;)) Gb,mislimo na vas, ,upam,da se čimpreje javiš. Mamuska,ja šit no,sorry vem,da je vse to muka, vendar jaz se full nasmejim ob tvojih postih...joj,sm smotana,res,ampak se mi zdi,kot bi brala Dnevnik Hijacinte Novak(no spisano nekaj v tem smislu..).Ne mi zamerit. manca...ja bravo Maja!!!! No moj Taj še kr čaka ,ja pa ne vem na koga...a bo ta sploh shodu...jaooo sine...tok je previden...No,do poroke upam,da bo... . Drugače ima pa zdaj novo strast!Spleza na stol za računalnik,in potem tolče po tipkah,miška leti vsepovsod,v eni roki ima pa kao telefon in telefonira...Mislm dete je čist v korak s časom...;)) Ko ga postavim na tla,pa piha in cepeta in se dere...;))Mislm,nikjer ga nič ni,protestira pa zašest velikih. Da ne govorim o straniščni školki in metlicah..vzadnjč je vse nogavice pometal v školjko . Drugače pa strašno rad pomaga,ko pospravljava posodo iz pomivalca...vsako posodo posebaj vzame ,mi jo da in za vsako reče hvala.... Besedni zaklad,je tudi že kar bogat...hvala,papu,mama,aja...;)) naraščaj,mi smo tut imel eno zoprno staro sosedo v medvodah,sm mogla kuj pazt.....zdj imava odspodi pa klet..;)) Nosečkice...ma fino,vas je brat...,res!!!! kanarka jojj šit no,jaz bi tut padla v šok,če bi se mi kej takga zgodil,jaz sploh ne znam bit prisebna v takih situacijah.... gruška ,joj res škoda za tasta,sploh ne vem,kaj bi rekla. ajtak joj vidim,da sta oba bolana...a oba ušesa?a si hitro ugotovila?Revček,ta ušesa,so res šit..Nas je imel 2krat ab v 1,5m,zaradi tega(hikoncil)..Zdaj pa mava ene probiotične kapljice,pa je mal bolje(pa verjetn ne zaradi tega...). Nicolina,ti pa se tudi pozdravi... Pa še ena novička...moja sestrična je včeraj rodila fantka,Saš....čestitke !!!Ja,po 19 urah matranja so ji nardili CR(mislm,a taki porodi še obstajajo??je rekla,da se na koncu nč več ne spomni.....Uboga.....;( No važno,da je vse OK,in čestitke!!!!! Zdj pa grem ,gledat film ... Nočko