|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
23.1.2009 18:49:48   
rozika12
Za Tiano user posted image user posted image user posted image .

Mama11 ja bravooooouser posted image , sem kar malo v zaostanku, pa bom verjetno kot ehooooooo. Ne zamerituser posted image .

Oh ta teden, se je pa spet vse ponovilo, a v večjem številu: vse tri punce so doma obležale .... . Nimam časa mislit na to, da mi kaj fali. Mislim da sem si baterije nafilala en večer, ko je mož čuval tretjerojenko, jaz sem pa od 18 do 23 spala in vse viruse očitno iz sebe odgnalauser posted image .

VSEM lepo noč.....user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
23.1.2009 19:18:28   
zirafa76
samo na hitro....

TIANNA..user posted image user posted image upam, da je že za vami....user posted image in da bo čimmprej okrevala....

in še na koncu...

Mi smo vsi zboleli..jaz sem vceraj objemala školjko od 6.zvečer do 2 zjutraj...danes sem na strogi lahki dieti in se počutim že boljše.Izabela je že vredu, no moj mož pa pravkar začenja z školjko...
GROZNO.......

pozdrav vsem sobolančkom...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
23.1.2009 19:42:31   
ajtak
Pokonci me drzi gora tablet in misel da nisem sama. 

user posted image

user posted image

Evo, za vse bolancke.
Pocajtajte se! user posted image

< Sporočilo je popravil ajtak -- 23.1.2009 19:45:07 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
23.1.2009 21:15:37   
Dajica
Ojla!

Tiannca, kako si???? user posted image Mamica, ko bos utegnila, sporoci, kako ste!user posted image

Ajtak z druzinico in zirafca z druzinico pa se ostali bolancki, POZDRAVITE SE! user posted image

Mi smo danes preselili Kajino posteljico v njeno sobico, tako da danes prvic spi v svoji sobici. Bomo videli, ce se bo kaj manj zbujala. Upam, da bo prespala ceeeeelo noc! user posted image Zaenkrat spi ze eno uro brez alarma. Kar tako naprej...

Lep vikend vsem!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
23.1.2009 23:35:08   
ajtak
Dajica tud zate drzim pesti, da bo noc cimdaljsa.user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
24.1.2009 8:01:00   
nicolina
Dobro jutro, user posted image user posted image  za vas
Gb, javi se čimprej ko boš lahko, veš da nas skrbi. user posted image user posted image

Dajica, upam da je bila noč mirna.user posted image

Jaz sem se že vstala, Tin še spi, me je tako začela glava bolet v spanju, da groza. Kar kuha me. Čutim, da se me nekaj loteva, še včeraj sem se hvalila, da verjetno pa ne bom zbolela, ker pri nas doma so že vsi imeli gripo. No, zdaj pa imam user posted image user posted image . Tako, da se pridružujem klubu bolančkov

user posted image user posted image  za ostale mamice in bolančke, pa lep vikend....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
24.1.2009 8:04:51   
barika
Jutro!!

Slabo mi je, pa moram v MBuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
24.1.2009 8:59:07   
ajtak
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Dajica tud zate drzim pesti, da bo noc cimdaljsa.user posted image

sele danes vidim kok trapasto sem tole napisala... mislila sem da vam zelim, da bi kaja cimdalj spala v enem kosu.

Barika uzivaj v mb.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
24.1.2009 11:06:45   
Dajica
Ja hvala vsem za pestke za cimdaljso noc (sej sem razumela namen ajtak user posted image ), ampak ni bilo ravno tako. Sej je kr nekajkrat zbudila, tako da je okoli 1ih ponoci iz svoje sobice in posteljice prisla k nama v sredino in cim je kej zacela jokcat, sem jo priklopila nase in je spala dalje. Opazam, da sva z mojim vcasih kr malo zivcna, ko se kar naprej prebuja ponoci, oba nenaspana, utrujena...Kje so tisti casi, ko je bila se manjsa in se je samo 1x na noc prebudila??!!

Kljub vsemu, lep sobotni dan vsem!

barika-upam, da slabost kmalu mine

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
24.1.2009 11:57:21   
sonchek
GB...upam da je vse ok...in da se že crljate...user posted image user posted image user posted image
...jaz še vedno držim pesti in večkrat na dan pogledam na RR- ali so že kakšne novice...
srečno!!!!

Dajica...to je pa res zanimivo, da se večkara zbuja kot prej...a je možno da jo zebe ponoči, ali pa da ji je prevroče...?
..upam da vam čim prej rata prespati noč...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
24.1.2009 13:41:08   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

GB...upam da je vse ok...in da se že crljate...user posted image user posted image user posted image
...jaz še vedno držim pesti in večkrat na dan pogledam na RR- ali so že kakšne novice...
srečno!!!!

se kr podpisem, tudi jaz mislim na vas in stalno cekiram RR.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
24.1.2009 17:05:20   
barika
v MB je bilo super (podelitev diplomeuser posted image ), ampak slabo mi je pa š kr, no vsaj bruham neuser posted image

Punce, sej GB se bo javla z odličnim poročilom, dajte ji malo časauser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
24.1.2009 17:57:35   
naraščaj
Hojla, Smo bli v službi neki dni brez neta pa doma nisem zraven pršla, tko da .....

sam na hitr se javim, ker me tok boli hrbtenica (med lopaticama taka pekoča bolečina), da bi se najraj kr drla.
T spi in jo morm it budit, če ne bo pa pol spet fešta.
Kljub dieti, še vedno enako "serje", se mi zdi, da je kak dan še slabš. Drugač je pa tok naspidirana, da dol padeš. Ne vem od kje ji tok energije, ker je jaz nimam četertino tok kot ona.
user posted image  nimam pojma, kak bi pol jaz funkcionirala, če bi mi blo še slabo in utrujenost, pa tak živček nagajivček, ki bi me nonstop rabil.  Ful razmišljam o tem, me mika sam se kr ne upam. Sicer še ni prišel tist čas, k sm si ga zamislila, pa se vendar hitro bliža. Ko bi vsaj T začela spat pol bi me blo manj strah, tak pa sem vedno bol v dvomih. Skos sem govorila, da si ne želim met vlke razlike, zdej pa nisem več prepričana.

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tianno, VB držim pesti, da so vsi členki beli, da bo ta nočna mora končno za vami. Varna služba pa je zadnje čase redka dobrina tudi pri nas, ampak tudi to bo minilo, samo da bodo deca zdrava.
Upam, da ste uspešno prestale, no seveda ste. Služba pa je danes res vprašljiva že vsepovsod,

Naraščaj,  kaj je pa bilo s piskri, da si pobegnila?
Ja, ven jih je zaćčela metat in spot je en tečn sosed in pol ni lih fajn, če prevč razbija user posted image

Barika, ti kar pojdi na podelitev, meni je še zdaj žal, da nisem mogla na svojo, so mi jo poslali po pošti. Glede trebuha se pa verjetno tebi bolj zdi, da se pozna, kot dejansko se, tako da samo brez panike. Se čist strinajm. Men je blo prov aj. V ta drugo sem bla je st tut z bušijem

KANARKA.......to je grozno res.....samo da je Sara vredu........ to zdravstvo nekje je res grozno........in da je tvoj mož tako bil priseben..

Ninočka uživajte na smučanju

Ajtak in Tjaš, hitro okrevajta Žirafa vi tut

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Ja hvala vsem za pestke za cimdaljso noc (sej sem razumela namen ajtak user posted image ), ampak ni bilo ravno tako. Sej je kr nekajkrat zbudila, tako da je okoli 1ih ponoci iz svoje sobice in posteljice prisla k nama v sredino in cim je kej zacela jokcat, sem jo priklopila nase in je spala dalje. Opazam, da sva z mojim vcasih kr malo zivcna, ko se kar naprej prebuja ponoci, oba nenaspana, utrujena...Kje so tisti casi, ko je bila se manjsa in se je samo 1x na noc prebudila??!!

Kljub vsemu, lep sobotni dan vsem!

barika-upam, da slabost kmalu mine
Jp to se tut jaz sprašujem in enako je pri napa, posledično sva pol iba tečna ko en user posted image , pa se pol kr nekak navadiš al kaj jaz vem.

Nč fajn bote

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
24.1.2009 19:46:53   
manca
Se vedno drzim pesti za GBuser posted image

Pa se novica dneva...............mi smo pa shodili.user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
24.1.2009 22:15:00   
mamuška
Pesti za Tianno so non stop stisnjene in zdaj res hudo nestrpno čakamo na poročilo!!

Mi se pridružimo bruhosralčkom in smrkcem, najprej je z nekim čudnim smrkanje zbolel ta velik, odsmrkal ta svoje in bil 3. dan spet v vrtcu. V petek je sicer prišel nekaj hripav, ampak OK. Tamau je že prešnji teden dva dni nekajčudno kakal, pasem krivila sebe, ker sem nevede pojedla mleko v enem pecivu (jaja, jaz sem še zmer molznicauser posted image in bom še lep čas!), je 2 dni mal drisakl in pol vse OK. Fajn. V torek sva bila v bolnici na testiranju in v sredo je zakuril. Tja do 39. 2 x sem dala svečko, potem ej začel driskat, v čet normalno kakal, vročina padla. V redu, smo že mislili, da smo opravili. V petek, ko je blo treba na Labofje jezero, pa veselica, začel bruhat n preden sme šla, je bruhal 3 x. Ker sem imela karte že davno doma in ker ješla še moja mati, sem tašči dala osnovna navodila in vseeno šla, pa me kliče mož sred 2. dejanja, da mulc ne neha bruhat, kwa zej. Sem mu naročila naj ga samo spoka in odvleče v bolnico, da dobi infuzijo.  Mož je to naredil, jaz sem šla še pred koncem predstave (ta glavno sme vidla) domov, v ZD po napotnico, ker sem vedla da bodo težil na mrtve, k sreči ej bla v bolnici ena nromalna dohtarca in je D infuzija že tekla, ko sem pridrvela gor. Uspela sem se zmenit, da so nas spustili domov -specifična dieta pa touser posted image -noč je odjamral, bruhal pa le ni več, nasportno, počmokal je vse moje mleko in še zaloge sem morala odtalit. Danes je spet 1 x bruhal in parkrat driskal, vročine nima, tko dauser posted image

Jaz sem zbolela nekje v sredo, pa sem se pol neki šlepala z nekimi lekadoli in aspirini, da me ne bi položilo pred labodi, danes sem pa totalno v qrcu, sem še v pižami od zjutrej. To sem men naredi ene 2 x na desetletje, da niti iz pižame ne zlezem, tko da pol veste.

Vmes smo bili na alergo testiranju in froci je š ezme ralergičen na vse od rpej, potrdili so še banano. Tko da- MUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-sem še zme rkrava molznica na strogi dieti.

GB, držte se, vsem ki delite mojo usodo, dobre živce in uspešno okrevanje.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
24.1.2009 22:45:18   
Tanayya29
Dober večer!!

Se še jaz malo javim...;))
Gb,mislimo na vas,user posted image user posted image ,upam,da se čimpreje javiš.

Mamuska,ja šit no,sorry vem,da je vse to muka, vendar jaz se full nasmejim ob tvojih postih...joj,sm smotana,res,ampak se mi zdi,kot bi brala Dnevnik Hijacinte Novak(no spisano nekaj v tem smislu..).Ne mi zamerit.

manca...
ja bravo Maja!!!!
No moj Taj še kr čaka ,ja pa ne vem na koga...a bo ta sploh shodu...jaooo sine...tok je previden...No,do poroke upam,da bo...user posted image user posted image .

Drugače ima pa zdaj novo strast!Spleza na stol za računalnik,in potem tolče po tipkah,miška leti vsepovsod,v eni roki ima pa kao telefon in telefonira...Mislm dete je čist v korak s časom...;))
Ko ga postavim na tla,pa piha in cepeta in se dere...;))Mislm,nikjer ga nič ni,protestira pa zašest velikih.

Da ne govorim o straniščni školki in metlicah..vzadnjč je vse nogavice pometal v školjkouser posted image .

Drugače pa strašno rad pomaga,ko pospravljava posodo iz pomivalca...vsako posodo posebaj vzame ,mi jo da in za vsako reče hvala....

Besedni zaklad,je tudi že kar bogat...hvala,papu,mama,aja...;))

naraščaj,mi smo tut imel eno zoprno staro sosedo v medvodah,sm mogla kuj pazt.....zdj imava odspodi pa klet..;))

Nosečkice...ma fino,vas je brat...,res!!!!

kanarka jojj šit no,jaz bi tut padla v šok,če bi se mi kej takga zgodil,jaz sploh ne znam bit prisebna v takih situacijah....user posted image

gruška ,joj res škoda za tasta,sploh ne vem,kaj bi rekla.

ajtak joj vidim,da sta oba bolana...a oba ušesa?a si hitro ugotovila?Revček,ta ušesa,so res šit..Nas je imel 2krat ab v 1,5m,zaradi tega(hikoncil)..Zdaj pa mava ene probiotične kapljice,pa je mal bolje(pa verjetn ne zaradi tega...).
Nicolina,ti pa se tudi pozdravi...

Pa še ena novička...moja sestrična je včeraj rodila fantka,Saš....čestitke !!!Ja,po 19 urah matranja so ji nardili CR(mislm,a taki porodi še obstajajo??je rekla,da se na koncu nč več ne spomni.....Uboga.....;(
No važno,da je vse OK,in čestitke!!!!!

Zdj pa grem ,gledat film ...

Nočko

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.1.2009 9:37:22   
sonchek
Dan
user posted image
Kakšno turobno vreme..me UBIJA...kaj šele otroke...pa kaj misli že sonce posijat...tole je pa re za en k...
..sploh ne vem kam naj se damo...povsod sami bolni...doma že siti vsega...no ja ni kaj...upajmo na boljše...
Naša itak že spi...kaj ne bo, k je pa tako vreme..drugače mi hodi že enkrat na dan spat...se pa še zgodi da tudi 2x...

manca....bravo Maja...zdej se pa začne veselica...

Taj..je še bolj previden..nič zato..k bo pa enkrat shodu, ga pa ustavt ne boš mogla...naša je od pon. do četrtka že lepo prehodila celo stanovanje pa še nazaj...user posted image

ah sej se mi tud pisat ne da....
grem kaj narest, dokler naša spi...
lep dan...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.1.2009 10:24:10   
Oranža
Dan,

GB tud pri nas še stiskamo pestiuser posted image user posted image , upam da se že veselo cartateuser posted image .

No mi smo tud bili bolani(jst pa T), kašelj, smrkanje in vročina, tako da se ta vikend cajtamo, T pa je bil od srede doma, sicer se mi pa zdi da sem to že pisalauser posted image .......
v glavnem vreme je res za en qrc in mi smo tud že siti teh zaprtih prostorov, v ptek smo sicer šli na en kratek sprehod , pol urce, ravno toliko da smo mal se nadihali svežega zraka, včerej je bil sneg, danes pa piha ko pri norcih.......

Vsem bolančkom pošiljamo pikepoke user posted image user posted image user posted image , naj čimhitreje minejo ti dnevi......

Maja user posted image user posted image user posted image user posted image .....zdej pa ful gasuser posted image .......

Kje pa je kej naša Scuba????

Tannayya mi smo tud pr ta trmastihuser posted image

user posted image  prav lepo vas je brat.......Ninočka a boš ti tud smučala?, A ni to mal nevarno v tvojem stanjuuser posted image , No jst ne vem, ker nisem smučaruser posted image , ampak se mi zdi kar nevarno.....

Ajd zdej pa vas pozdravljam, me že tamal vleče.......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.1.2009 10:51:30   
ajtak
Hej, eno lepo nedeljo vsem.

Danes sem prav dobre volje, zdravje se mi krasno pozdravlja mali pa je sploh prakticno ok. Najboljse je ker nima vrocine in gre lahko vseeno mal ven (sam jaz ne smem ker sem na bolniski pa me loh kdo vidi :-( ).

Mi smo mel vceraj taaak lep soncek in sem prvic od kar smo na svojem vidla kako cudovit razgled mamo na kamniske a., ki so prav cudovito zasnezene.

Danes sem spekla tole pecivo:

Sestavine :
4 žlice moke
4 žlice sladkorja
2 žlici kakava
1 jajce
3 žlice mleka
3 žlice olja
1 lonček

Navodila:
Zmešaj moko, sladkor in kakav.
Dodaj 1 jajce.
Prilij mleko in olje in dobro zmešaj.
Daj v mikrovalovno pečico za 3 minute na maximum (1000watt).
Počakaj in opazuj dokler se ne ustavi kaj se dogaja v lončku.

Nasvet: spečeno pecivo daj na krožnik in uživaj v sladkanju! Po kosilu ga bomo poizkusili in porocam ce je za-kej. Ker je took enostaven, da bo gotovo veckrat prisel prav! Mamuska, tudi za vas drzimo pesti! Ves, veckrat se spomnim na vas in tele vase storije k jih mate s hrano... Nic, kot sem ze rekla zelim vsem eno lepo nedeljo, pa radi se mejte.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.1.2009 11:07:38   
nicolina
Dan,
no mi smo tud še pr bolanih, sploh jaz...sm tolk švoh.user posted image user posted image ...Tin je kar uredu, samo kašlja, ma se mi zdi da kašlja že en mesec in ta šmrklj se tud vleče, da groza. Kdaj bo tega konec? Komja čakam, lepo vreme, ker mi smo tud več ali manj noter, včerj je šel moj s Tinom ven, ker smo dopoldan imeli sonček. user posted image
Danes bom še počivala in upam,da bom jutri ok. Namreč, imamo jutri pregled pri urologu za lulčka in to že ob 8h. Se bo treba kar zgodaj vstat, če hočemo prit do 8 v LJ.

Tanayya, kot bi brala o Tinu... user posted image user posted image , pa hodimo tud še ne, je tolk previden... ma sej bo.

Mamuška, vi imate pa res pestro...držte se. user posted image user posted image user posted image

Oranža user posted image user posted image user posted image  za vas, čimprej se pozdravite...

Maja user posted image user posted image user posted image

Ajtak, res enostaven recet...poročaj, ali je bilo dobro...sploh ne dvomim..

Scuba, mislim da je šla smučat..... no takoje na FB napisala....user posted image

Gb, še skos mislim na vas.... user posted image user posted image user posted image

Nč, grem počivat.... ne morem več sedet... lepo nedeljo

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.1.2009 12:07:33   
zirafa76

pozdrav od nas...

vam jaz pošiljam sonček, ker ga imamo v obilju že dva dni....user posted image user posted image user posted image ..

končno prihajamo k sebi, moj se še nekako vleče, ampak jaz sem res že dobro, Izabela je zdrava, v preventivi še imamo dietno prehrano, tako da bo.....

MAMUŠKA.....točno to se je dogajalo Izabeli, ampak jaz sem klicala zdravnico in mi je dala navodila, tako da nismo šli v bolnico hvalabogu..ji pa dajem nek napitek, da se ji povrne organizem v normalo...od Humane je takšen prašek.....ni pa imela vročine, niti driske, je pa res bruhala do žolča boga moja....

ampak naslednji dan je spala cel dan, pol je pa že bila aktivna...sej najpomembneje je, da pijejo dovolj, lahko so brez hrane, ampak tekočina mora bit...pol ji pa dajam juho z malo korenčka, ampak bolj juho ...da prvo uravnovesimo želodček, nato pa naprej.....

Hja, tud jaz sem se naučila dost novih stvari v teh treh dneh...user posted image

UPAM, DA BODO KMALU NOVIČKE O NAŠI TIANNI......user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem kuhat nekaj.....ampak kako se mi ne da.......

PA ZA VSE BOLANČKEuser posted image user posted image .........še malo pa bomo vsiuser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.1.2009 20:14:40   
ajtak
Js sem se prsla samo tok javit, da povem da je bil tist pecivo cist zanic!! Ne vem a je moja mw kriva al kaj ampak smo kr v kanto vrgl...

Lahko noc in pocajtajte se.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.1.2009 20:22:46   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Js sem se prsla samo tok javit, da povem da je bil tist pecivo cist zanic!! Ne vem a je moja mw kriva al kaj ampak smo kr v kanto vrgl...

Lahko noc in pocajtajte se.

jaz sem ga večkrat naredla in je SUPERuser posted image  pa gor si dam malo marmelade ali "đema" in je še boljšeuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.1.2009 20:26:31   
barika
V navaden loncek za kakav/ belo kavo das tri zlice moke, tri zlice sladkorja, tri zlice kakava, nozevo konico pecilnega, eno jajce, pol zlice olja in tri zlice mleka.
Zmesas kar z navadno vilico
Postavis v mikrovalovno za tri minute

pozabla si pecilnegauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.1.2009 21:22:25   
gruška
Hello!

Hiter pozdravček vsem, mi smo super, moram TRKAT, otroc letošnjo zimo še niso bli bolni (razen Taja je en dan driskala-prvi dan ko bi jaz mogla v službo). Tud mož je zdrav, edin jaz sem bla 3 dni koma takoj na začetku leta (saj sem že zadnjič napisala), ampak sem tud uredu. Včeraj smo cel dan letali okrog, za vse tri otroke smo šli kupit superge (spet ful znižane, ful luštne geoxke), pa oba fanta smo peljali k frizerju, pa na kosilo smo šli, pa k sestrični na obisk in je bla ura osem zvečer... pod tuš, pa družinski film, vseh pet v postli in sva ugotovila, da imava premajhno postlo user posted image ... samo 160x200 ...
Danes smo bili doma, malo pospravljali in likali in kuhali in se crkljali, popoldne smo imeli obiske, pa je bil dan okrog.
Punci že spita, Tevž pa čaka da bo ura 21:30, ko bo na TVSlo1 dokumentarni film, v katerem par sekund nastopa user posted image ...

Bolančki pozdravite se, lep teden vam želim in lahko noč!

Pa en velik user posted image  za Tianno!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gruška -- 25.1.2009 21:24:50 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......