ninocka
|
Sem vas prisla se na hitrco pozdravit - danes sem doma, ker ima Evan spet bronhiolitis in smo meli take stale v soboto zs P, da popi... Evan pa komaj dihal, pulz je imel pa 145, joj, se zdej cist v en padem, samo da se spomnem na soboto... V soboto gremo smucat za 1 teden. se ze ful veselim, po drugi strani se mi pa ne da. Mi je prav zoprno, ko pomislim na vse tisto pakiranje, pa razpakiranje, pa spet pakiranje, pa ... Vazno mi je samo, da bo soncek in sneg, da bosta maladva lahko zunaj, sploh Evan, ki se mora nadihat gorskega zraka. Kanarka, boga Sara. Samo, da je zdaj OK. Glede afaketnih napadov, je pa men P rekla, da je treba otroka takrat sokirat - pihnit mu v obraz, polit oz. zmocit z mrzlo vodo.. Zirafa, boga Izabela. Kaj pa ce ima roatvirus? Upam, da ne in da je bruhanje ze mimo...pri meni ima tud Ruben enga oslicka, ki je cel precuzan, prelizan, prestiskan... Jst ga dam priblizno 1x na teden oprat (ce mi ga rata ukrast mu) in potem v susilca in ga ima v 3 urcah lako spet pri sebi. Je pa ful smesen, ker ima ta oslicek ovratnico in ga potem z zobmi prime za to ovratnico in nosi okoli. Al pa ce ga drzi v rokah, pa mu das potem se neki drugega v roke (flasko), da oslicka v usta in ga drzi z zobmi, da lahko z rokami drzi tisto drugo stvar IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Tianna...mislim nate ( in na tvojo družino) in držim pesti.... SREČNO... se podpisem pod tole...ze cel dan mislim na vas IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Barika, ti kar pojdi na podelitev, meni je še zdaj žal, da nisem mogla na svojo, so mi jo poslali po pošti. Glede trebuha se pa verjetno tebi bolj zdi, da se pozna, kot dejansko se, tako da samo brez panike. ooo verjem da se mi pozna, ker ne morem več zapret hlač, ki so mi bile prevelike, tako, da sem že 1 teden na nosečniških , pa še par kolegic, ko me jevidlo je potrdilo. pa še danes mi je bilo prvič slabo z bruhanjem men se pozna ze od 2 meseca in od takrat nosim nosecniske hlace. Zdej je pa trebuh ze velik, kot da bi bla 6 mesecev noseca barika, upam, dati ne bo vec slabo...to je pa res zoprno, ko sipol ko ena cunja, pa se majhnega otrocka doma, ko niti ne pocivas uredu, niti njemu se ne posvetis... men je stroj opral perilo, grem cunje obesat... mejte se lepo, se beremo, ko se vrnemo s smucanja... GB tebi in Tianni in ocku pa se enkrat en velik kos pikapokic...mislim na vas...