|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
25.1.2009 22:03:40   
tintin
Helou moje novemberke,
še malo besed od mene...

pestke za vse bolančke,
čestitke hodečim!! (maja bravo!)

Nam rastejo zobje (prva štirka), pa smo včer malo slabš spali in malo več kakali...sicer pa je naš navihanec blazno luštkan! Ful pleza, lavfa in je nasploh zelo prisrčen. Danes je več kot pol ure risal in bil čisto priden. Jutri mu grem kupit prve flomastre:)

Jaz sem ok, sem ravno dala skoz en brohnitis pa vnete sinuse...bila tudi malo na razprodajah (zame SOliver -60% pa Mango -50% par poletnih stvari, za Vaskota Tape Al Olei -70% in Venice -50%).

Pa dopust smo začel planirat - Sardinijo! Sredi junija, šotor, komaj čakam!

V službi imam kar ludnico..ravno dajemo v tisk eno knjigo (katere soavtorica in ena izmed urednic sem jazuser posted image ) pa tako...

Vasja je sicer res fejst fant, pravi angelček s svojimi blond kravžlji.

Lp vsem! Tiannca zate pa pestke, do konca!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.1.2009 10:50:12   
ajtak
Dobro jutro, drage moje...

Jaz sem se kr v bolniski, Tjasek pa tud.
Se je pa najino stanje ze mocnooo izboljsalo in upam, da mi jutri na Tjasevi kontroli povejo, da je ok in gre loh v vrtec, jaz mam pa kontrolo v sredo n si tud ze pocasi zelim v sluzbo.
Sej bit doma ni tok slabo (ceodmislimo da se pac slabo pocutim), sam kaj ko ne mors nikamor jit...

Se vedno drzim pesti za vse bolancke in za Tianno.

Manca cestitke za prve korakce in vse ki so sedaj ze sledili ;)
V sredo bo en mesec od kar je Tjas naredil prve 3 korake in ze vecelo raca okrog, se tudi prepogne in kaj pobere, pocepne, plese, napol tece... skratka povsod ga je polno.
Se vedno pa ne zna vstat brez opore.

Aja, imamo pa ze 7zob in niti vem ne kdaj sta zadnja 2 pokukala, v razmaku 2h dni so se spicke kar pojavile user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.1.2009 17:39:05   
DEBELUŠKA30
No, da se še jaz malo javim;
danes sem mojga user posted image peljala v D. toplice in to za 14dni user posted image , jaz s puncama pa grem za vikend k njemu user posted image , seveda če bosta zdravi!!!!
Norice so že mimo user posted image user posted image user posted image user posted image !

Nicolina
, če boš utegnila, bi bilo fino, da se kaj vidimo za vikend, ker bom v Dolenjskih toplicah, pa hvala za poročilo: "stanje na cesti" user posted image !
Gruška hvala za MMS, sam ne štekam kaj si mi hotla povedat user posted image user posted image !

Tianna, držimo pesti za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vsem bolančkom, da se čim prej pozdravijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.1.2009 20:27:51   
naraščaj
Čer, sem mela napisano celo stran pa mi je user posted image  napisl we are sory . Sem jezna, ko sam user posted image .

V glavnem, se mi ne ljubi še enkrat pisat, želim vam lahko noč, bolančki hitro okrevajte

Tianna, še vedno držimo pestke.

Nočko.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.1.2009 21:15:30   
Dajica
Oj!
Tiannca, zate se kr pestke, da bos lepo okrevala!user posted image
Kaja ze eno urco pancka, ze 2 noci se ne dojiva ponoci, le se zvecer ji dam, preden gre spat. Zbuja se se.
Vceraj smo bili povabljeni na kosilo za rd-zlahta od mojga. Kaja je bial full pridna, sedela v stolcku, jedla pila, se pogovarjala, smejala, full je priden in posrecen otrok (vsaj cez danuser posted image ). Pa mal so jo po rokah imeli. In ko sem sla na wc, jo je imela maceha od mojga. Pridem nazaj, pa vidim, da ji nekaj daje jest. Sem mislila, ok, ze kaj dobrega. Pa mi pove, da ji je dala malo sladkorcka. Haloooo, meni je kar zavrelo v glavi. Samo rekla sem, da ne, ona pa , pa sej je bilo cisto malo. Ej, jaz se pomislila nikoli nisem, da bi dala svojemu otroku sladkor za jest po zlici, kaj sele, da bi to dajala drugemu otroku. Cisti sladkor po zlicki!! Se zdej mi ni jasno. Pa polno sadja po mizi, kje pa, da bi ji (ce ze res more!) dala banano ali pa grozdje ali madarino (ki jo Kaja obozuje). Pa itak je bilo po kosilu, pa se je full najedla. Joj, vcasih ima res take cudne ta zenska. Pa mene posiljuje z alkoholnim  aperitivom, ces sej jaz pa ja lahko (sori, ampak mi pac ne pase), pa sem rekla, sej tu vi lahko (je pila sok), pa pravi, ne, jaz ne smem. Pa prav tko zajedljivo sem rekla. Manj jo vidim, boljs je!

V cetrtek gre pa moja mami na op. (zolcni kamni), drzte pesti, da bo vse ok. Sej vem, da ni ne vem kaksna operacija, ampak vseeno, gre pod noz in se lahko marsikaj zakomlicira.

Nic, grem pocasi se rihtat za v posteljo, sem kr zivcna ratala, ko sem se spomnila na tisto kosilo.

Lahko nocko vsem

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.1.2009 22:47:14   
kanarka
Mah, res škoda, da je RR tako osamljen. Vas pogrešam.

Dajica...nč se žret in sekirat. Sej ne živiš z njo, ampak ona s sabo. Velikokrat ne moremo razumeti početja drugih. Jaz celi žlahti prepovedjem take bedarije (zdaj ko sva tukaj, bi jo vsi podkupovali s takimi sladkarijami), ampak me HB upoštevajo in samo za hec velikokrat izzivajo. PA naj imajo veselje, če se boljše počutijo, samo da moji bubi ne škodijo.

Ampak ta naš škrat tako je. Vse kar kjerkoli vidi, bi pojedla. Skoz govori njam njam njam. Men to že ni več normalno. Sej sem vesela, da je tak jedec in da nimam težav s tem, ampak men je čist too much.

Tintin,...čestitke za soavtorstvo in izdajo. Lep uspeh, ni kaj.

Ajtak, upam, da boste res hitro okrevali.

Gledam malo dnevnik, všeč mi je Obama.
Grem gledat naprej.
LAhk noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
27.1.2009 10:10:34   
mama11
Kanarka, kot da bi govorila o moji pupi, ješča kot le kaj. Piškotov ali kruha ne sme biti v vidnem polju, sicer začne prav težiti - kaže s prstom in pravi še, še ali pa njami, njami. Za malico je npr. včeraj pojedla cel jogurt (Hoferjev, ki je še tretjino večji od Lj.mlekarn) in celo hruško, potem je pa še tastu najedala, ko je malical in ji je dal še pol kosa kruha. Meni se tudi zdi, da poje veliko, ampak mi je pa ful boljše kot da mi ne bi hotela jesti. Sem pa že nekajkrat ljudem rekla, da nočem, da ji dajejo jesti med obroki - jih ima pet na dan, razporejenih na 2,5-3 ure in se mi zdi, da pa vmes res ne potrebuje kruha, piškotov in drugih stvari, ki jih vsi tako radi ponujajo malčkom.

Dajica, tega glede cukra pa tudi naj sploh ne razumem, pa toliko je ljudi, ki se hočejo tem malim pikam pokam priljubiti čez to, da jim dajejo sladko - čokolado pa piškote ipd. zadeve brez kakršnekoli prehrambene vrednosti. Ne vem, zakaj je tako težko razumeti, da starši to vidimo zelo neradi. Mene še posebej izpsihira, ker moram potem pred pupo reči ne in toliko že ve, da bi sladkarijo dobila, če ne bi bilo mene in potem jaz izpadem grda v njenih očeh. No, tole sem pa napisala tako jasno, da najbrž razumem samo jaz, ampak mi take zadeve res dvigujejo pritisk.

user posted image vsem bolančkom in še vedno držim pesti za Tianno, da okrevanje poteka čim boljše.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
27.1.2009 10:22:15   
sonchek
Hej...

Imam evo vprašanje za vas:
A boste kaj oblekle vaše malčke za maškare....kje boste kupile in kaj imate v mislih?

jaz do zdej nisem še čisto nič pametnega najdla....bi pa rada nekaj toplega...kakšen kuža, muca, medo...kaj tazga najdla....
kaj mislite o tem???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.1.2009 10:31:19   
potepinka
Dan

No da se še jaz malo javim sem na bolniški v službi imela poškodbo levega očesa.Sam upam da se stvar čimprej porihta.
Zaenkrat smo lepo zdravi,Mark še ni zbolel odkar ni v vrtcu(trkam).
Govorni zaklad je vsak dan večji pravi smeško je,ful rad je začel gledat risanke Telebajski in Rori.Zjutraj ko se zbudi že govori loli(rori)za telebajske še ne zna povedat če pa noče Rorija pa glasno govori ne,ne potem vem da hoče Telebajske.Mi je ta risanka prav cart za naše otročke.Zdaj sploh ne zna več počasi hodit ampak na pol leti,tak da so prave dirke po stanovanju.

Za vse bočančkeuser posted image user posted image user posted image
Tianna zate še naprej stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image
Tintin-čestitke za soavtorstvo in izdajo
Manca -čestitke za prve korakeuser posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
27.1.2009 12:07:49   
ajtak
hej,

tudi jaz sem se kr v bolniski...

Danes bomo jedli brokolijevo juho in palacinke. Pravzapav 2 stvari ki jih Tjas se ni jedel. Sej zdej ze lahko jejo juho iz vrecke, ne? Palacinke pa tud se ne vem tocno kako naj mu postrezem... a jih vasi soncki jejo? Kako pa? Jaz jo bom namazala, zvila potem pa narezala na take male kolobarcke in upam da bo slo brez vecje packarije...

potepinka, upam da se ti tole cimprej zrihta. Verjamem, da ni fajn.

Alex vas lepo pozdravlja, lezi doma z gripo.

alarm...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.1.2009 12:22:30   
tintin
Ajtak: palačinke jaz dam točno tako, kot si napisala. Je brez problema.

juha iz vrečke: priznam, da tega res nikoli ne jemo. Najbrž že lahko jejo, samo jaz raje vržem malo brokolijev in en krompir v vodo in to pokuham, začinim in zmiksam.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.1.2009 13:22:29   
potepinka
Palačinke-mu jih narežem ali pa kar grize palačinko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.1.2009 15:02:08   
mama11
Palačinke - namazov ne mara, ji jo dam kar na pol pretrgano v roke in jo grize... in pokonča z neverjetno hitrostjo. No, zato pa tudi ni packanja.

Juha iz vrečke - sicer še nisem dala, ampak zdaj je pa jedla že vse, vključno gobami (sem pire krompir prelila z malo gobove omake), medom, potico (prav oreškov za glodat ji pa ne dam, ker se bojim, da bi se ji zaletelo). Tako da mislim, da mu jo lahko brez problema daš.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.1.2009 15:30:03   
mama11
Glede maškar pa še nisem čisto razmislila, bom videla, če sta ji plašček in kapica od lani (pikapolonica) še prav... kapica je bila takrat res prevelika.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.1.2009 15:50:31   
barika
GRem kr po vrsti

Danes sem imela pregled in zaradi snega logističnih težav sem zamudila fuuul, ampak dobro, sem bila hitro na vrsti, fižolek je velik 1,7 cmuser posted image
Spijem fuuul kokakole (ko mi je drugače bljak)

DAjica, če kdaj malo sladkega poje, ni nič narobe, Martinu dam mogoče 1x na teden, manj kot polovičko enega koščka čokolade (ampak ono temno), 1x sem mu pa dala že tudi malo rjavega sladkorja, ampak on ni glih za sladko, tak da ni panike. Mu pa moj foter deva za jest med, jabolko, poleti maline ... itd, tak da se ne sekiram, edino, ko je bil še dojenček je bil neki pameten, da mu bo za vsako, ko ga bo videl, dal sladkor na dudo ... pa nismo ful dogo šli na obisk, ker se mi ta primitivizem zdi user posted image ,,tak da so si hitro prišli gor, da če bojo delal bedarije, nas pač ne bo.

Martinu bom za maškare verjetno kr sama kej zašila.

Juham iz vrečke se izogibam (razen onih iz DM-a, ki so (baje) 100% bio, pa še to jo je jedel samo 1x.) Notri v teh ala maggi juhah je veliko preveč E-jev. Rajši sama skuham.

Zdej grema pa za 20 minut na sneg, da se zleta in shodiuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
27.1.2009 16:27:36   
nicolina
Dan,
no včeraj sem tu djaz vse napisala, pa me je vrglo ven..user posted image

Vglavnem pri urologu smo opravili, ima fimozo in bo potrebna opearcija, ampak bomo šli jeseni, ko bo mal večji. Do takrat pa moramo trenirat kožico in zdej ima moj vska večer nalogo, saj to so moške stavri, a ne? user posted image user posted image  Seveda, prej namakat v topli kamilični kopeli.

Debeluška, super, da si srečno pršla in da je blo vs eok, ker danes je obupno po cestah. Itak se pa slišiva za vikend, upam da bomo zdravi, ker meni spet vse teče iz nosa in glava me boli za znoret. user posted image

Danes sem jih imela v razredu samo 8, vse je bolano, prav tako po drugih razredih.user posted image user posted image

Kanarka in mama, bodita srečni, da vam tako jedo, ker Tin zadnje čase tako štrajka pri hrani, da je groza, kosila sploh noče, kuham in mečem stran... ali pa babica. Ma to je groza, sej pije dost, pa sadje kar nekaj poje, kakšen jogurt, skuto.... Mene tud razjezi, če mu kdo kar nekaj rine v usta za jest, sploh sladkor...uh. Mu pa dam vsake toliko časa kakšen košček čokolade, ker jo obožuje, kot mami. user posted image user posted image

Palačinke mu tud jaz narežem in jo tako poje, samo delam brez beljaka. Juhe iz vrečke mu ne dajem.

Barika user posted image user posted image  za pregled.

Tintin, sem ti že zadnjič pozabila čestitat za knjigo, pridna.

Sonchek,jaz sem ravno včeraj gledala v Mullerju tak lep kostum za zajčka, sm mu je bil prevelik (98), tako da bom še kje pogledala.

Zdej pa šibam čajčka pit... pa ppa

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.1.2009 21:31:05   
sonchek
Čer...
...kje vas najdem...na drugi strani...ste vse pobegnile na FB? al kako????

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Vglavnem pri urologu smo opravili, ima fimozo in bo potrebna opearcija, ampak bomo šli jeseni, ko bo mal večji. Do takrat pa moramo trenirat kožico in zdej ima moj vska večer nalogo, saj to so moške stavri, a ne? user posted image user posted image  Seveda, prej namakat v topli kamilični kopeli.

ojojojjjj sej verjetno je to bolj rutinska operacija, samo je pa vseeno operacija...ja bogi revček...
Bomo držale pesti...

Barika...bravo za pregled...odlično da tako lepo napredujete...

Naša je malo prej zaspala..zdej od kar sta z atijem doma..se je ritm čist spremenu....očitno se preveč dogaja da bi lohk kej zamudila...hahahaa

Zdej grem pa tudi jaz mal počivat...jutri je spet novi delovni dan...

nočko vsem

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.1.2009 10:02:45   
manca
dobro jutro oz. kar dober dan

do 31.1. je potrebno oddat vlogo za vzdrževane družinske člane...mi lahko katera pove, če moram pod št. 7 (znesek prispevkov za preživljanje kaj vpisati)?
Ker v navodilih piše:
Če ste za vzdrževanega družinskega člana na podlagi sodne odločbe, sporazuma ali dogovora o preživljanju plačevali preživnino vpišite skupni znesek v letu 2008 plačane preživnine. Če uveljavljate olajšavo le za del leta, vpišite znesek preživnine, ki zadeva to obdobje.

Ja, očitno so vse pobegnile na FB, saj je res malo napisanega zadnje čase.

Barika: čestitke za uspešen pregleduser posted image

Maškare: lani ni bila nič, letos bo pa nekaj morala biti. Sploh nisem vedela, da kostume že prodajajo. Bo treba malo v Muellerja pa še kam. Je morda katera zasledila kje kostum čebelice?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.1.2009 10:47:22   
Mamathea
Pozdravljene

No mi smo pa v ponedljek začeli z uvajanjem v vrtec in moj možek prvi, da jima kr dobro gre, uvaja ga namreč on, saj sem jaz preveč "cmerava2 pa še posebje zaradi teh nosečniških hormonov, ko me prime jok se sploh ne morem ustavit.... Ko je šel v ponedljek prvič v vrtec sem tako tulila, da je blo skoraj potrebno vedro podstavit spodaj za solziceuser posted image user posted image user posted image . No ja pa sej tud tega se bom navadila. Moj možek pravi, da se ima pikec v vrtcu ful lepo, da obožuje, malice, kosila... spal pa itak še ni tam in ta teden tui še ne bo. Upam, da ga veselje do vrtca ne bo minilo in da bo tudi po uvajanju še vedno rad šel. Jaz v dopoldaneskm času mal pospravljam, zlagam oblekce.... pa čakam, da se pikec vrne iz vrtca. Popoldan je potem ful priden, sam dogajat se mu mora pa skoz nekaj in če je akcija, potej je super dečko. Ponoči pa je malo manj super fečko, saj se še vedno zbuja ful pogosto (na dve uri sigurno, če ne pogostej) in tudi midva z možekom sva že kr precej nervozna zaradi tega (tako da Djica te razumem popolnoma). Ta teden spi mali kr pri meni v postelji, možek pa se je preselil spat v otorško, sam madonca sej to pa tud ni rešitev, če pa vsi trije skupaj spimo se pa mali tud sam premetava po postelji, ker je preveč utesnjen. Ne vem, ne vem, kaj naj še probamo. V kinderpet niti slučajno noče več, tud, če ga v spanju prestavim tuli kot norec. Joj, joj, če še to spanje uštiammo, potem smo na konjuuser posted image user posted image user posted image .
Za maškare tudi jaz razmišljam, da bi ga v kaj oblekla, pa sem včeraj v Intersparu videla ful fajni kostum za žabico (velikot 1-2 leti), sam sem mojmu rekla, da naj danes v vrtcu vpraša, kako in kaj, če bodo maškirani otroc, al ne... pol bomo šli pa v nabavo.
Grem še mal pospravit, da bom vsej kaj koristnega naredila, ker počas se pikec itak vrne iz vrtca. Lep dan želim vsem, pa naj vas sneg samo razveseljuje in naj vas nič ne obremenjuje.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.1.2009 13:04:55   
mama11

Ubožček, bomo pa takrat držali pesti, da bo Tinu čim lažje. Aja, pa definitivno moška stvar user posted image

Kanarka in mama, bodita srečni, da vam tako jedo,

Ja, saj v bistvu sem ful zadovoljna, ker smo tudi mi imeli decembra obdobje ful neješčnosti in mi je ostalo v zelo slabem spominu.

IZVIRNO SPOROČILO: manca
do 31.1. je potrebno oddat vlogo za vzdrževane družinske člane...mi lahko katera pove, če moram pod št. 7 (znesek prispevkov za preživljanje kaj vpisati)?
Ker v navodilih piše:
Če ste za vzdrževanega družinskega člana na podlagi sodne odločbe, sporazuma ali dogovora o preživljanju plačevali preživnino vpišite skupni znesek v letu 2008 plačane preživnine. Če uveljavljate olajšavo le za del leta, vpišite znesek preživnine, ki zadeva to obdobje.

Razen če imaš kje kakšnega otroka, ki ti ga vzdržuje kdo drug in imaš obveznost plačevanja preživnine za tega otroka, tukaj ne vpišeš ničesar.

Glede čebelice, ne vem, še nisem šla po trgovinah, bom pa pozorna.

Barika user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
28.1.2009 14:35:16   
manca
mama11-zlata siuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
28.1.2009 19:24:57   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: manca

dobro jutro oz. kar dober dan

Ker v navodilih piše:

m vedela, da kostume že prodajajo. Bo treba malo v Muellerja pa še kam. Je morda katera zasledila kje kostum čebelice?

a to se dobi kak obrazec pa sam posljes al kako je to?? Jaz sem dobla v sluzbi, moz ni pa nic dobil in ker ga bo on uveljavljal me zanima ce morm sama kupit obrazec in ga kam poslat???

Kostum cebelice za dojencke majo v sparu za 5,99€ (kapica s tipalkami in slincek), tjas je bil lani cebelica pa bo kr letos spet.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
28.1.2009 21:32:58   
nicolina
Ajtak, tle si lahko sprintaš obrazec:
http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2008/

Grem počivat, ker sem ful prehlajena...NOČKO

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
29.1.2009 8:38:01   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kostum cebelice za dojencke majo v sparu za 5,99€ (kapica s tipalkami in slincek), tjas je bil lani cebelica pa bo kr letos spet.

Hvala, bom šla pogledatuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
29.1.2009 8:43:06   
manca
Dobro jutro

pri nas je že cel teden noro kar se tiče spanja. Ven namreč rinejo štirice (trojke bodo očitno kasneje) in kljub temu, da ji dam svečko moram kar naprej hodit k njej...potem sem pa koma..ajajaj.
Drugače pa tako rada hodi, je sploh ni za ustavituser posted image

Gorenjske, kdaj bo kakšna kavica na vrsti? Če bi rade to soboto potem lahko samo dopoldne, saj imamo popoldne praznovanje treh rojstnih dnevov (hb vse v eni bajti), v nedeljo dopoldne gremo pa še na en rojstni dan.
Naslednji vikend pa tudi lahko samo dopoldne, saj popoldne bom pa praznovala jaz.

Kanarka, si ti še v Slo?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......