Dajica
|
Oj! Tiannca, zate se kr pestke, da bos lepo okrevala! Kaja ze eno urco pancka, ze 2 noci se ne dojiva ponoci, le se zvecer ji dam, preden gre spat. Zbuja se se. Vceraj smo bili povabljeni na kosilo za rd-zlahta od mojga. Kaja je bial full pridna, sedela v stolcku, jedla pila, se pogovarjala, smejala, full je priden in posrecen otrok (vsaj cez dan ). Pa mal so jo po rokah imeli. In ko sem sla na wc, jo je imela maceha od mojga. Pridem nazaj, pa vidim, da ji nekaj daje jest. Sem mislila, ok, ze kaj dobrega. Pa mi pove, da ji je dala malo sladkorcka. Haloooo, meni je kar zavrelo v glavi. Samo rekla sem, da ne, ona pa , pa sej je bilo cisto malo. Ej, jaz se pomislila nikoli nisem, da bi dala svojemu otroku sladkor za jest po zlici, kaj sele, da bi to dajala drugemu otroku. Cisti sladkor po zlicki!! Se zdej mi ni jasno. Pa polno sadja po mizi, kje pa, da bi ji (ce ze res more!) dala banano ali pa grozdje ali madarino (ki jo Kaja obozuje). Pa itak je bilo po kosilu, pa se je full najedla. Joj, vcasih ima res take cudne ta zenska. Pa mene posiljuje z alkoholnim aperitivom, ces sej jaz pa ja lahko (sori, ampak mi pac ne pase), pa sem rekla, sej tu vi lahko (je pila sok), pa pravi, ne, jaz ne smem. Pa prav tko zajedljivo sem rekla. Manj jo vidim, boljs je! V cetrtek gre pa moja mami na op. (zolcni kamni), drzte pesti, da bo vse ok. Sej vem, da ni ne vem kaksna operacija, ampak vseeno, gre pod noz in se lahko marsikaj zakomlicira. Nic, grem pocasi se rihtat za v posteljo, sem kr zivcna ratala, ko sem se spomnila na tisto kosilo. Lahko nocko vsem
|