|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
15.1.2009 21:17:07   
Tanayya29
Dober večer...;)

Da se še jaz malo pofočkam..;))

Taj že nekaj časa spi....;)

No,da pohvalim še malo mojega sineta,sem bila na govorilnih tudi jaz,in je bil izredno pohvaljen,da je prijazen,vztrajen,umirjen,radoživ,skratka res,rekla mi je,da sem lahko vesela,da imam takega sina...;))Sem bila took ponosna,...Res!!
Malce sem bila v skrbeh,da bi na Taja,kaj vplivala ločitev,pa zaenkrat ni nič opazit...

Drugače pa je danes naredu en korak...jaooo...ta je tud tok previden,da dol padeš..to je vse od naše hoje..;))Eh,po meni je zgleda,jst sm bla lena tut za shodit...;))

Ga pa kdaj grem iskat po spanju(ob 2h)in je do 4h potem v moji skupini(pri 4letnikih),in je blazno zadovoljen,moji "vrtčevski"otroci,so pa full zadovoljni,ko ga pripeljem,in ga full čuvajo..No vzadnč,nam je v skupini novoletno jelko na tla obrnu in vse okraske iz slanega testa zlomu...še sreča,da je konc....

mkkls čestitke za zaljubljenost.

kapljice,naša p.ga je vzadnč pogledala,če je kj  rahitičn,;) pa je rekla,da ni treba več...

norice nimam pojma....debeluška,a dajo kj prot srbenju vsaj?

Drugače pa je moja sodelavka(moja vzg. )danes ponoči rodila 3 otroka,punčko Klaro(4100g,54cm)juhu.....user posted image user posted image user posted image .

Moja mami pa je tudi v porodnišnici,ampak v postojni,so ji naredili kar težko operacijo,neki miomi so se ji naredili,pa so hotl sam laparoskopsko odstrant,ko pa so začel delat,pa je bla potrebna prav prava operacija,da so neki rezal...še sama točn ne ve,ji je njen G. povedal tut za to možnost,da ji bo naredu,če bo potreba..No,je še na intenzivni in okreva....V soboto jo grem pogledat....

Ninočka punčka bo zihr mela kšno ekstra ime,ane?user posted image

Jst nism nč noseča,bi pa bla ja....;)

Nč,zdej pa grem še mal na fb,pol pa aja aja...

Čauči.....

P.s,Jst tut bla pr frizerju ,ampak v ponedeljekuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 15.1.2009 21:19:23 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.1.2009 21:54:09   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Zdej ima pa naša res glivice na ritki. Sva bili v soboto v dežurni pa je rekel dr. da ni nujno da so glivice in je predpisal Daktarin + eno mazilo, ki so ga zamešali v lekarni. Danes so se pa spet pojavile hude težave (me je klicala tašča in mi povedala) in je kar ona klicala našo pediatrinjo. Ji je rekla, naj mažemo samo z Daktarinom, tisto ta drugo kremco pa opustimo. Ostalo mi bo tašča povedala doma.
Bi mi lahko katera dala kakšen pameten nasvet kako se čimprej tega znebit.

sem pozabila napisat, da grem po službi še po en recept za kremco, samo ne vem kako se ji reče.

Manca, mi smo jih glih "predelali". Maži s Canestenom, čimveč luftaj ritko, umivaj samo z vodo ali kamilicami, preden jo zaviješ nazaj v pleničko, jo posuši s fenom! Pazi samo, da je ne boš spekla. Koža mora bit POPOLNOMA suha preden jo zaviješ nazaj. Traja pa kar par dni, preden se znebiš tega hudiča!! user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.1.2009 8:10:12   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Zdej ima pa naša res glivice na ritki. Sva bili v soboto v dežurni pa je rekel dr. da ni nujno da so glivice in je predpisal Daktarin + eno mazilo, ki so ga zamešali v lekarni. Danes so se pa spet pojavile hude težave (me je klicala tašča in mi povedala) in je kar ona klicala našo pediatrinjo. Ji je rekla, naj mažemo samo z Daktarinom, tisto ta drugo kremco pa opustimo. Ostalo mi bo tašča povedala doma.
Bi mi lahko katera dala kakšen pameten nasvet kako se čimprej tega znebit.

sem pozabila napisat, da grem po službi še po en recept za kremco, samo ne vem kako se ji reče.

Manca, mi smo jih glih "predelali". Maži s Canestenom, čimveč luftaj ritko, umivaj samo z vodo ali kamilicami, preden jo zaviješ nazaj v pleničko, jo posuši s fenom! Pazi samo, da je ne boš spekla. Koža mora bit POPOLNOMA suha preden jo zaviješ nazaj. Traja pa kar par dni, preden se znebiš tega hudiča!! user posted image

Sem dobila včeraj Canesten. Je pediatrinja rekla, naj dajem izmenično Canesten in Daktarin. Ritko umivamo zdej kar z vatko + vodo. Res pa tudi pazim, da se ritka posuši predno ji dam nazaj pleničko.
V navodilih sem prebrala, da naj bi Canesten mazali še kakšna dva tedna po tem ko je že vse ok...je to res? Torej bi potem ko bi bilo ok samo še dvakrat na dan mazala al kako?

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.1.2009 9:24:57   
mklks
jutro!

jst sem že pridno v službi, moja mala pa pri babici...zdej je sicer že velik bolš, nič več ne bruha, je pa kašelj ratal tko suh, sej vem, da se to zdravi ampak je pa velik bolj nadležen suh kašelj kt pa izkašljevanje.....

tko da zarad tega posledično ful slabo spiva, ker jo skos neki draži....upam da se kmal pocajtava:)

debeluška....kok si ti prijazna, da bi mi kar par noric odstopila...pa vseeno, ni nobene potrebe:)
                   sicer pa, ko smo že pri tem, bi rajši vidla, da jih čimprej preboli, da mamo potlej miruser posted image

manca...tko kt so ti rekle, tudme sva mele glivice pa sem ji samo z canestenom mazala pa je res pomagalo:)
            upam da se jih čimprej znebite:) bom držala pestiuser posted image

jst sem pa očitno od eme pobrala mal viroze, ker me tko zvija po trebuhu, da bom po....user posted image

včerej sem bla doma z njo dopoldne in sva mele risanke dan:)
celo dopoldne se je pri meni cartala in sva gledale pepelko, pa lepotica in zver....drugače sploh nima potrpljenja, tko da sem bla včeri prav presenečena, sem se še jst mal počinla:)
kok sem grozna a ne...spodbujam gledanje tv-jauser posted image user posted image

joj....frizer...tud moja glava bi ga bla že kar fajn potrebna:)user posted image user posted image

nič, zdej pa letim, nimam nbenga posla v službi pa grem še mal za faks delat...mam drugi teden spet izpit....kdaj bo že konc tega..komi čakm poletje da si mal ddahnem od vseh obveznosti....mah, zdej pa že jamramuser posted image user posted image

nč, uživejte:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.1.2009 11:09:04   
rozika12
Živjo,

malo me je ves ta direndaj s službo, vrtcem ipd. upočasnil.

Neža je v vrtcu. Začetna kriza je minila (NanaLiza, hvala za podporo:) ) in sedaj lažje diham. Vzgojiteljici sta fantastični in po začetnih težavah je sedaj vse v nalepšem redu.
Služba: sem čisto noter padla, a opažam to razliko, da sem veliko bolj umirjena in skulirana kot sem včasih bila. Bravo! Upam, da ni zadeva kratkotrajne narave, he he he.

Novo leto smo bili doma in bilo je lepo.

Zima pa je končno lepo bela :)

Da pa le ni vse tako lepo idilično, se vsake toliko pojavi kak problem. Trenutno je začela Neža v vrtcu grist. No, včeraj ni nobenega in srčno upam, da bo teh izpadov vse manj. Mi ni prav nič fajn, čeprav ne vem kaj lahko storim, kot da upam, da bo kmalu dojela, da se to pač ne počne. Doma teh izpadov nima! Učimo se, učimo. Vzgojiteljici pa sta zelo dobri in potrpežljivi. Hvala bogu.

Se še kaj dobite?
No, grem malo prebrat, kaj se pri vas veselega dogaja:)
R.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
16.1.2009 11:20:27   
rozika12
Ooooo. Ninočka, četitke. user posted image  Za ta pravo 'ženo' in za nov naraščajuser posted image user posted image

He he, berem o spanju .... tu sem pa kar v neki črni luknji. Se sploh ne sprašujem več, kdaj, kolikokrat .... , se zbudi, dobi zizo, ali pa flaško, odvisno od budnega stanja, ha ha ha.

duda, jupijeeee, al' pa ne hm... ni je z nekim veseljem imela in ji jo tudi nisem potem ponujala, tako da je nima.
Lulanje?! Se mi sploh še ni dalo poskusit s kahlico. No morda bom zdajuser posted image

Čas beži ... kosilo je skuhano, jaz pa v službo.
R.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.1.2009 14:26:51   
naraščaj
En lep sončen pozdrav.

Še malo pa grem domov user posted image user posted image .

Današnja noč je bla mal bolša, čeprav še vedno je bla ena budnica od pol 2 do pol 3. Ne zaspat pa, ne zaspat, pa sem jo pol kr odnesla k nama pa je tam nadaljeval z akrobacijami po postelji in je pol končno zaspala. Pol sta pa z atijem spala do 8,15 user posted image . Sem jima kr fouš. Jst bi tut.
Je potem moj rekel, da je bla tko posrečena, ko se je zjutri zbudla in vidi njega (običajno zjutri ni nobenga od naju ko se zbudi ampak moja mami-  med tednom) in pol začne dvigovat kovtre in povštre in govori ni mami, ni mami. Je bla baje tok posrečena. Očitna je misla, da je vikend, ko sva oba z njo.user posted image

Sem pa danes klicala pediatrinjo (do zdej je ni blo) in sem povedala za izvide od alergologa in, da kljub strogi dieti, katero imava od 1.1.09 ni v bistvo nič kaj bolš oz. se mi zdi da je kak dan celo slabš. Ima tko mehko, kašasto blato, da jo je treb včasih čisto preoblečt, ker kr zleze ob robih ven. poleg tega dobi še kr mal rdečo rito, čeprav je takoj previta (jo zavoham na  1kmuser posted image ). Je potem sestra rekla, da se morva prit v  ponedeljek pokazat, ker bi moral it že na bolš. Predlagala nama je da še do ponedeljka ukineva sojo, kljub temu, da je test na sojo bil negativen. Tko, da zdej nam ostane še sam alernova al pa riževo mleko. Sam zdej pa nimam ideje kaj ji nej devam za malico namest jogurtov in podobnih sojinih zadev. Kruhoman lih ni, da bi ji kaj gor mazala, sam bo že mogla. Mah bomo že.
Upam, sam da ni kej hujšga.

Jutr greva pa z user posted image  in s kolegoma v kino in bo T spala pri babici (drugič), jaz pa računam na eno prespano noč user posted image .
Za pusta pa smo se tut že zmenl, tko, da grem po 2 letih zopet pustovat, če bo šlo vse po planih.

Nč pridne bote in se slišmo oz beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
16.1.2009 16:41:52   
ajtak
Hej, no danes pa se tudi jaz javljam iz sluzbe... pssst, ne me zatozit, haha

Drugace vse ok, midva s Tjasem kasljava, pa mislim da je to bolj posledica spremembe lufta (prej smo kuril na drva, tu v bloku je pa bolj toplo in bolj suh zrak ceprav mam skoz vodo na radiatorju...).

Mislim, da smo se ze prav krasno navadili na to da smo sami, upam, da Tjas ne bo prevec zmeden drug teden... Je ta teden spet vsak dan pri babici ker sem jaz popoldne. Jutr sem pa dezurna in delam od 8h-20h user posted image , se z malim razn zjutraj sploh ne bova vidla user posted image user posted image  hvalabogu je pol nedelja, da si mal odpocijem user posted image .

Ne vem kaj nej vam se napisem... Aja, danes sem kuhala golaz in ko sem rezala cebulo pride Tjas in ful amamamamamam (pa je bil ravno od zajtrka)... pa mu pravim da to ni dobro on pa se kr amamamamam, pa sem mu dala mal cebule, sem misnla da jo bo vn plunu, on se je mal nakremzil ampak prezvecil in pojedel user posted image , mi je blo pol nerodno ko sem ga v vrtec peljala on je pa po cebuli smrdel user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.1.2009 12:37:41   
mama11
No, danes se pa jaz javljam z doma user posted image .

Pupa je spala od malček pred deveto zvečer do pol enajstih dopoldne, tako da bomo danes verjetno še cel razštelani. Sem jo šla 1x kar preverit, če še diha. Saj ne, potem pa ko bomo imeli novega user posted image  se mi bo pa sanjalo o tem, da imam dopoldne frej in zase user posted image

Sicer imamo nekaj novih for - vse mi skriva, tako da je polovica igrač že brez delov in potem jih najdem v kakšnih **** predalih. Na novo zna oponašati račko, ptička in kozo, pa zadnji mesec je (po cunjicah sodeč) ful pognala, tako da sem malo izkoristila razprodaje. Spet je na polno, tako da priraca najprej trebušček, za njim pa Tamara user posted image . Včeraj je pojedla za zajtrk 4 user posted image  palačinke (babi servis, jaz sem bila takrat že zdavnaj v službi). Toliko pa še jaz spravim vase samo na kakšen boljši dan. Ravno si je prižgala TV in seveda takoj poiskala Golico... pri nas sama govedina šiba.

user posted image  zdaj že kar občutno nabija po trebuhu, je pa bolj mirno detece kot je bila pupa, ali pa je še prezgodaj, da bi bil dalj časa živahen.

Toliko od nas.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.1.2009 15:05:23   
mamuška
Uff, kaj vse se vam dogajauser posted image

Debeluška, za norice je zdaj nek nov preparat,s em vidla reklamo v ambulanti, ko sem šla po napotnice. Menda da ful pomaga proti srbečici. Če bi imel D normalne izvide imunskega sistema, bi jih prišli iskat, da končno odnorita oba svojo dozo, tako pa upam, da bodo še kakšno leto počakale.

Glivice: najbolj od vsega pomaga umivanje s čajem iz hrastovega lubja, tapkanje ritke do suhega, zračenje in uporaba bombažnih plenic, da koža diha. Svoje seveda naredi tudi kemija, ampak jaz osebno se ji ogibam, kjer le morem.

Mi letamo okoli logopedov, alergologov, trenunto imamo samo težave z nekaj smrklji in grlobolom, drugače pa lovimo sami sebe za rep. Jst nimam pojma, kam naj v tem urniku 8 ur šihta vtaknemuser posted image user posted image user posted image Bi mi pa prav prišel, tko zamal glavo zluftat, ap da financx sploh ne omenjamuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.1.2009 23:46:04   
kanarka
Drage moje novemberke!!

Prvo naj vam zaželim srečno in zdravo 2009, pa lep Božičuser posted image , pa Miklavževo...ah, skratka, sploh ne vem, kje naj začnem.
No, noseča nisem...vse ostalo pa sem menda dala skozuser posted image .

Sem bila dobesedno odklopljena od sveta, ker sem si pri zadnjem obisku v Slo okužila računalnik. Je pa glih en tolk delal, da sem lahko na Outlooku spejemala maile....torej sem najnujnejše opravljala. Vse ostalo RR in FB je moralo čakati...do danes.

Bubica je bila skoraj en mesec bolana. Še zdaj ne vem, kaj ji je bilo. Imela je 41 vročine in 2 tedna driske. Ti vročinski napadi so izgledali grozno. Svečka ni prišla v poštev, zaradi driske, sirupa ji nisi spravil dol, tako, da sva skor 2 tedna ob njej prebedela. Dohterca ni vedla kaj ji je in smo na koncu pristali na AB, ki so jo spravili v red. Nobenih preiskav, nič, ker pač zdravstvo špara. Mi je tako žal, da nisem šla samoplačniško, pa bi takoj vedli na čem smo. Prvo je rekla, da je rotavirus, pol pa AB, kar pomeni, da le ni bil. Ah, no zdej je zdrava in na polno laufa okoli.

Shodila je na silvestrovo in naju ob vsem tem veselju tudi pošteno prestrašila. Ob prvem orng padcu tisti dan, je z glavo priletela v ploščice (ni se glih hudo udarla) se tako prestrašila, da je izgubila zavest in prenehala dihati. Menda je to "afektni napad", ki pač izvenijo do 3. leta. Moj jo je tresel in masiral srček, da je prišla k sebi.

Včeraj zvečer sva ponovno prispeli v Slo in sem virusni računalnik prinsela kar s sabo, tukaj pa je čudežno začel delati in sem prišla na RR ipd. Mi nič ni jasno.

Nove nosečke...pa sej to ni res, kako se množite in res vse čestitke (Mamathea, Barika, Ninočka...Mama11), kako z veseljem se bi vam pridružila, pa nam nič ne kaže.

Sem mal na hiter preletela RR:
AD3user posted image , jaz jih nikol nisem dajala...mogoče zato, ker je bubi skoz dovolj na soncu.
GB, ubogica...vem kako je mene sesulo, ko sem čakala na laparoskopijo (tešča, obrita....vse), pa so mi pol datum prestavli tik pred operacijo (sicer se nisem nikoli vrnila)...če pa gre za otroka, pa mora to biti še hujše.
Ajtak..bravo za novo stanovanje!

Pa sej mam prazno glavo, ne vem več, kaj sem prebrala.

Skratka, sam tolk, da se  na hitro javim.

Nočko in lepo nedeljo.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
18.1.2009 19:01:23   
ajtak
No, se vidi da je nedelja in da imamo le takrat cas za druzino in prijatelje o je tule tako zatisje...

Pri nas je vse po starem, ksreci smo zdravi.

Za vse ki ste bolni pa seveda user posted image user posted image , da se cimprej pozdravite.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
18.1.2009 19:06:30   
gruška
Saj ne morem verjet, da se danes še nobena ni javila user posted image user posted image ... (ups, zdaj vidim, da me je Ajtak prehitela)

Smo že 18., jaz vam pa niti srečno novo leto nisem rekla user posted image .... želim vam vse lepo in predvsem veliko zdravja... mi smo bili za novo leto v Bohinju, pa smo se prvega vrnili, ker sem mogla jaz k dežurnemu in sem po 15.letih dobila antibiotik ... imela sem tako vneto grlo, da tud požirat nisem nič mogla... zdaj sem uredu in tud otroci so na srečo uredu... Pri Taji so bili v petek samo trije otroci (s Tajo vred) v vrtcu v njeni skupini, ostali so vsi bolni.

Drugače smo fino, uživamo, Taja je pravi mali veseljak. Ful rada pleše, takoj ko zasliši muziko, že miga. Rada se skriva in potem dela baaaaaa. Oponaša kar nekaj živali, pokaže ko bi rada jedla ali pila, na kahlo še ne gre (pride pa do mene "povedat", ko ima polno plenico), pa je tudi ne dajem na kahlo. Tavelkadva sta bila pri dobrih dveh letih suha (brez plenic), pa sta šla na kahlo "šele" pri letu in pol. U bistvu na kahli nista bila dosti, smo zelo hitro prešli na wc. Sem pa ful vesela, ker sama je. Pri kosilu tako v miru pojemo vsi hkrati in nisem jaz vedno zadnja, kosilo pa mrzlo. V vrtcu je najmlajša in ostali že vsi sami jejo, pa tud ona noče več, da bi jo futrali. Vse hoče sama. So pa prav luštni moji čmrli zvečer pri večerji, jih je prav luštno gledat, ko čebljajo med sabo in so vsi tako "odrasli".

Spimo tud uredu, včasih se zbudi za dudiko, pa spi naprej. Smo pa imeli pred enim mesecem obdobje, ko se je zbujala 3x na noč in se hotla dojit. Ker ko je šla v vrtec sva prenehali z dojenjem, razen za ponoči. Potem me je pa to zbujanje in dojenje ponoči ful utrudilo in nisem bila naspana. Ko sem dobila 2.1. antibiotike, sem imela "izgovor" da se zares nehava dojit, tudi ponoči. Dve noči jo je moj potolažil in uspaval nazaj, potem sem ji spet jaz dala dudo, če se je zbudila in zdaj lepo spimo celo noč. Tudi pri Tevžu in Piki je bilo isto - ko sem ju nehala dojit, sta začela spat celo noč.

V petek sva bila v Špas teatru, sva šla gledat 5moških.com. Ful smo se nasmejali, čeprav moram priznati, da mi je bila predstava 5žensk.com bolj všeč. Pri moških so samo o seksu nabijali.... Na službeni novoletni zabavi je nastopal Jernej Kuntner s predstavo Penisov monolog.... Tud smešno, ampak spet kar preveč vulgarno za eno službeno zabavo...

Služba o.k., sem ful vesela, da sem se odločila za 7 urni delavnik. Tintin, ti si "kriva", hvala user posted image   ... Prej sem hotla it za 6 ur, pa mi je Tintin dala misliti ... mislim, da je 7 bolje....

V torek gremo v Slovensko kinoteko, na predpremiero dokumentarnega filma, v katerem igra Tevž. V nedeljo zvečer bo po tv.

Tast je v bolnici, so ga prepeljali iz doma upokojencev in je fullll slabo. So ga operirali, z nog in z riti so mu odrezali gnilo kožo - celice se mu ne obnavljajo več in pri živem telesu gnije... groza!!!! Zdaj tudi je ne več, ker ne more požirat in ima sondo. Poleg vsega pa je zdaj še fasal Mrso in je v karanteni. Prejšnji teden je zdravnik rekel, da upa da ne bo več dolgo. To pomeni, da je res zelo zelo slabo in da se ful matra.

Kanarka, a boš kaj v Lj.? Da eno rečeva v živo, ne po telefonu... Do kdaj pa si v Slo?

Ajtak, moja Pika ima tud ful rada čebulo... user posted image

Se grem zdaj še mal igrat z mojimi, se (čimprej) še kaj oglasim.... V službi ne grem nič na rr, popoldne pa tako hitro mine... zvečer pa cunje, pa kaj narest, pa je že treba spat... Zgleda da se bom res bolj ob vikendih javljala ... če bom sploh doma user posted image user posted image  ... ampak mislim pa na vas user posted image

Lp, uživajte!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
19.1.2009 8:27:26   
manca
dobro jutro in ena user posted image za vse

Se moram kar pohvalit tukaj gor...v petek, ko je dopolnila 14 mesecev sem rekla, zdaj je pa dovolj dojenja in se od petka ne dojiva več. Sem jo kar sama uspela dat spat. Najprej se je mal drla, potem se je pa tako lepo naslonila name in zaspala v naročju. Ostala dva večera pa sploh ni bilo problemov. Edino ponoči se enkrat zbudi in grem k njej, jo malo pocrkljam v naročju in zaspi nazaj.
Ritka pa tudi izgleda veliko bolje glede glivicuser posted image

nč, zdej grem pa delat naprej.
lp, manca

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
19.1.2009 11:30:03   
mama11
Mi smo imeli v soboto potem še nadaljevanje spalnega dne - od pol dveh do četrt na pet in potem je zvečer ob 8h kar prosila, da jo dava spat in spet odspala nemoteno 12 ur. Sem že mislila, da bo kaj zbolela, ampak HB nič takega.

Čestitke vsem, ki ste neproblematično zaključile z dojenjem. Jaz sem bila kar zadovoljna, ko se je praktično takoj po RD odstavila sama; ob tem, da pri nas nočnega dojenja ni bilo že od srede junija, tako da kapo dol, da ste tako dolgo "zdržale".

Kanarka, samo, da je zdaj s Saro vse OK, ampak to je pa res noro, da niso takoj pogledali krvi, urina, a so te preiskave res tako drage user posted image

Gruška, super, da si se javila in HB, da ti zdravje spet služi. To glede tasta je pa ful grozno; ob takšnih zgodbah povsem razumem ljudi, ki podpirajo evtanazijo. Mislim, da vsak človek upa, da se na koncu ne bo moral tako mučiti.

Konec prejšnjega tedna sem končno malo poromala po razprodajah. Najbolj zadovoljna z nakupi v Obaibi, ki se ga zaradi zasoljenih cen in pogosto lepih a "neuporabnih" (tu mislim predvsem na dojenčke) oblačil sicer ognem, ampak so ravno tisti dan dvignili popuste še s 50 na 70 %, tako da sem za pupo in za bodočo pridobitev nabavila kar nekaj zadev, najbolj zadovoljna sem z eno prehodno (zima/pomlad) jakno, ki je sicer za 2-letnico, ampak razen rokavov, po dolžini čisto prav. Pa še nečaku sem kupila en ful luškan pulover.

Pa še enkrat vprašanje, za vse večkratne mamice, ki imate kakšne pozno pomladanske, zgodnjepoletne otročke - kako dolgo oz. do katerih temperatur se jih oblači v dolge rokave?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
19.1.2009 12:35:14   
tintin
Hojla punce,
da se še jaz malo oglasim...

kanarka - HB, da je zdaj vse ok!! Tole zdravstvo je povsod za en k....

manca - bravo, bravo!!! Samo, da je šlo tak na easy.....

mama 11 - super za nakupe. Jaz sem nakupila par zadev v Tape al Olei (upam, da sem prav napisala), isto vse znižano za 70 %. Sem za dvoje hlače in eno majčko dala 18 evrov. Glede temperatur pa nimam pojma....

Pa super za pupo, da tolko spi. Vasja spi v vrtcu cca 1,5 ure, doma pa samo pol ure čez dan...ostalo je skoz in skoz akcija. V soboto se naju je usmilil in spal zjutraj do 8h, sicer imamo wake up call okoli 5,30....user posted image

Sicer pa je Vasja totalni kaskader...teče, pleza, skratka sekundo ni pri miru...jaz sem pa konec dneva čisto out od utrujenosti. Sicer pomalem že razmišljam o baby-u št.2, samo mislim, da bo realizacija bolj konec leta kot kaj prej....user posted image

Gruškica
lepo da si se javila. Žalostno glede tasta, upam, da bo tole trajalo čim krajši čas (čeprav ni lepo privoščiti konca življenja, ampak v tem primeru pa upam, da najde svoj mir čimprej). Super za zdravje. In you welcome, glede hinta o 7 urnem delovniku. Tudi meni je SUPER. Finančno se ne pozna preveč (no okej...se, ampak moj čas z Vasjo in user posted image je vreden velllliiiiko več kot evri)...je pa fajn ker skup gremo od doma in skup pridemo. Mi le vožnja (vlak+malo hoje) do službe vzame v vsako smer 1 uro.

Debeluška
- lepo da si se javila po 100 letih.

LP tudi vsem ostalim!
Vas pogrešam, čveke moje!user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
19.1.2009 14:41:14   
naraščaj
Hojla,

Čez vikend ni blo časa, da bi se oglasila. Zakaj, sploh ne vem. Enostavno mi ne rata prit za comp.

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Mi smo imeli v soboto potem še nadaljevanje spalnega dne - od pol dveh do četrt na pet in potem je zvečer ob 8h kar prosila, da jo dava spat in spet odspala nemoteno 12 ur. Sem že mislila, da bo kaj zbolela, ampak HB nič takega. Jaz to sploh ne vem kak zgleda, ker že kot micena ni spala

Čestitke vsem, ki ste neproblematično zaključile z dojenjem. Jaz sem bila kar zadovoljna, ko se je praktično takoj po RD odstavila sama; ob tem, da pri nas nočnega dojenja ni bilo že od srede junija, tako da kapo dol, da ste tako dolgo "zdržale".
Ja res ste pridne. No sej midve sva se tut dojili dobrih 11 mesecev, sam ponoč pa sva nehali mislim, da junija oz že maja. Pol pa je šlo vedno manj. Zdnja dva meseca je blo še sam zjutri, zvečer pa kokr kdaj. Res je šlo gladko odstavlanje. Sem bla ful vesela in tut za vas sem.

Gruška, super, da si se javila in HB, da ti zdravje spet služi. To glede tasta je pa ful grozno; ob takšnih zgodbah povsem razumem ljudi, ki podpirajo evtanazijo. Mislim, da vsak človek upa, da se na koncu ne bo moral tako mučiti. Se podpišem.

Mi smo spet bolani, šmrka 100 na h, kaj šmrka, kr teče, ko kihne pa nese vse na okol.Tut mene že dva dni neki praska po grlu in kiham. Groza

Sva pa bli pri P zarad njenga kakanja(alergije na KM), pa prav, da je to še čist normalano, da bo še trajal (cca 5-6tedenov), da se te črevesne resice opomorejo. Ne sme pa jest drugega sadja kot jabolka in banano, tut sojino mleko minimalno/izdelke, se morva matrat z alernovo (ki jo vstrajno špuka ven, razen flašo spije zvečer, če je sreča) za ostalo mišungo pa je nepripravim. Groza.

Nč letim še na en sestank. Fajn bote

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
19.1.2009 14:55:47   
nicolina
Pozdravljene čvekice.... user posted image , da se mal pofočkam.

čez vikend ni blo časa, pa v soboto semo šli s s službo v Lj v gledališče in je blo super, sicer smo pršli  pozno domov, ampak nč hudega, Tin je kar lepo potegnil včeraj do 9 in sem se tudi jaz lepo spočila. Zadnje čase kar lepo spi (trkam user posted image user posted image ), sicer se zbudi ene 2x za dudo, ampak to je za mene luksuz. user posted image

Dojenje: tudi midva sva že pred 1. letom nehala, se je kar sam odstavil, je blo pa res, da je ene parkeat spal pri babici in potem ponoči ni več sploh iskal. Mi je blo tako fajn, res nobenih travm, da pa ne govorimo o mojih joških user posted image user posted image , so kar nekam splahnele..user posted image user posted image
Manca user posted image user posted image , da ste se lepo odvadili.

Kanarka, joj boga Sara, samo da je vse ok, smo te pogrešale user posted image user posted image

Gruška, lepo da si se oglasila, in da je s tvojim zdravjem vse ureu. Pa bogi tast user posted image user posted image . Upam, da ti kaj več znese prit na RR.

Mama user posted image user posted image  za spanje in nakupe. Jaz sem tudi zadnjič Tinu nakupila par majčk v Espritu, znižane 50% in res kvalitetne. Drugač ima pa itak ful za obleč, ker mu vsi kar nekaj kupujejo. user posted image

Naraščaj, upam da se vam čimprej porihta s to alergijo...user posted image user posted image

Drugač je pa pri nas vse po starem, Tin mal šmrka, hodi še ne.

Lepo se imejte, s eše kaj oglasim... pa pa 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.1.2009 10:03:24   
kanarka
Gruškolina, sem ti na FB odgovorila.

Pa kaj tuki sam dežuje, al kaj? Men je že vse sivo,...kje so barve??

Aja, a katera ve, kje se lahko kupijo ortopedski čeveljčki...takšni, ki omogočajo pregib naprej in nazaj, levo pa desno pa trdno držijo nogico. Je kateri poznana firma Pablosky?
Sara mi namreč levo nogico vleče noter in je P rekla, da rabi otropedsko obutev, saj Pediped služi res samo zdravim nogicamuser posted image . Dohterca je kao specialistka za te zadeve.  

Res vidim, da je ta RR čist umirjen.

Aja, Scubi, a nisi ti delala neke skupince novemberk na FB-ju? A to živi, al kako?

Baj baj

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.1.2009 19:46:31   
naraščaj
Čer

sam na hitr sejavim

T ravno piskre zlaga iz omare tako, da kaj dost ne morm čvekat.

šit morm it

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
20.1.2009 20:01:46   
Oranža
Helou babuške,

Evo jst se javljam spet po dolgem času......jah nimaš kaj, dnevi crkujejo, iz ponedeljka je takoj petek, vikenda pa itak ni......

No naš Timon je bil po novem letu mal bolan(driska in bruhanje)....potem je bil ok in v vrtcu, no danes pa so me klicali iz vrtca ker je zakuhal....je imel zdej zvečer 38.8 vročine in sem mu dala calpol in kopel.....če bo ju3 še visoka vročina bom ostala doma, drugače pa ga peljem k moji mamici.....
Sicer sem pa danes imela gov. ure za Timona in sem zlo zadovoljna in ponosna na malega sončka....je vse super in fajn....je rekla vzgojiteljica da je edino malce ''hud'', ker ga vse vzgojiteljice neki žokajo pa mrcvarjo k je tko cortuser posted image user posted image user posted image ....

Aja pa včeri zjutraj je prvič na kahlico kakal in lulal.....sem se odločla da ga zjutraj dam, ker se mi je vsakič, ko smo bili že čist zrihtani za v vrtec pokakal, in pol sper slačenje, odvijanje, oblačenje....muka.......Enej pri nas sicer na kahlico ni hotel hodit, bomo vidli kako bo pri Timonu....ga pa nič ne silim......

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ful rada pleše, takoj ko zasliši muziko, že miga. Rada se skriva in potem dela baaaaaa. Oponaša kar nekaj živali, pokaže ko bi rada jedla ali pila, 

Evo tkole je tud pr nas user posted image user posted image user posted image

Gruška WBuser posted image in samo d asi spet zdrava, glede tasta pe se pridružujem mnenju Tintin in ostalih......bo za vse lažje......user posted image user posted image

Vidim da se vas je že kar večina odstavila, no mi2 še zmer papcava, zjutraj in zvečer, če se ponoči zbudi tud ponoč in ob vikendih se še pocrkljamo za popoldansko spanje, ne pa zmer.....
 Rozika WBuser posted image
Mamuška WB

Kanarka....je pusto ja....depra totalna.......

Rzprodaje....nč bla......otroc imajo cunj itak da se drek dela....zase nimam cajta....so mio pa ene čevlje razpadle tko da upam da pobegnem v petek........

Ajd zdej je pa dost......
se še kej oglasim.....
Čao

Aja jst vas tud pogrešam in glede na to da vsi mormo jest in je treba po kakšno stvar v štacuno it, bi se spotjo lohk še kej dobile, samo ne ta teden......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
21.1.2009 7:49:56   
sonchek
Hojla...
najprej eno lepo novičko, za tiste ki še ne veste....
MI HODIMO!!!!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Gruška, super, da si se javila in HB, da ti zdravje spet služi. To glede tasta je pa ful grozno; ob takšnih zgodbah povsem razumem ljudi, ki podpirajo evtanazijo. Mislim, da vsak človek upa, da se na koncu ne bo moral tako mučiti.

Ja se popolnoma strinjam z mamo in tudi jaz to poznam....Moja stara mama se že kr nekaj let muči in počasi umira v domu...samo ima tako močno srce, da ne in ne preneha delat...tudi ona gnije pri živem telesu...in to more biti ubijajoče..s tem da je pa še čisto pri pameti...grozno...user posted image user posted image user posted image
Mi že par let čakamo, da bo šla med angelčke, samo očitno ji še ni usojeno...je pa tudi že govorila da se bo ubila...ampak pol ni bila več pri moči, da bi to storila....groznooooooo
Gruška, zato upam da se tast čim prej reši vseh bolečin in vsega hudega...mogoče se sliši kruto, ampak v takih primerih se mi zdi bolje da mislimo na njega....žal mi je....user posted image

Tudi mi smo spet bolni...no vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image  za čim prejšnjo ozdravitev,,,...

Ja vidim da smo vse polno zaposlene..ja nimaš kaj...hitro minevajo ti dnevi...cikcak pa je konec tedna...vikend pa mine še hitreje...grrrrr

No grem mal delat...se beremo, ko bo kaj časa..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
21.1.2009 8:14:24   
GB
Dobro jutro drage moje. Evo na brzino ena kavica za vas ,da vas zbudi user posted image . Vidim ,da je na zalost , spet en kup bolanckov in zato za vse vas user posted image user posted image user posted image in da se cim prej pocajtate.

Kanarka in Gruska WB nazaj in upam,da se bosta sedaj cim veckrat javili.

No mi pa danes gremo v bolnico na sprejem in potem jutri operacija user posted image user posted image . Moram cez dobre pol ure poklicati v bolnico ,da preverim ce imajo prosto posteljo za Tianno ( upam da majo ) . Joj  tok sem zivcna,da me je zacel zelodc bolet user posted image user posted image user posted image .  Nimam se nc spakiran in ce po pravici povem se mi sploh ne ljubi ko vem kam gremo . Res upam,da to stvar speljemo do konca in da koncno zacnemo dihati.
No ker pa pri nas nikoli nemorem biti brez problemov in zapletov , vam moram povedati ,da nic ne kaze dobro v nasi sluzbi user posted image user posted image . Ker oba delava z avtomobili in ker je sedaj taka kriza v tej panogi , nam se nic dobrega ne obeta. Edino ,kar me tolazi je to ,da v primeru da zgubim siht je to ,da mi bo drzava placevala najemnino, elektriko , vodo , gretje in se mal denarno tko da nebo glih take krize. Joj punce upam ,da bom zadela loto in da se vrnem v Slovenijo , ker sedaj sem pa ze res mal sita te Anglije user posted image . No nebom vec nakladala in vas morila . Grem spit kavico do konca in ko poklicem v bolnico vam bom javila ali gremo ali ne .

Lp ....

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
21.1.2009 8:37:30   
GB
...evo punce sem klicala in dobili smo posteljo za Tianno , tko da jutri bo operacija ( fingers cross )  . JOj punce moje drzte pesti ,da bo vse ok . Faaaaaaakkkkk kera mora . Nc grem no .....

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
21.1.2009 9:04:55   
barika
GB držim pesti za Tianno. user posted image
pa seveda tudi za službo, ampak to je postranskega pomena, važno da bo Tianna usešno prestala operacijo.

Jaz sem pa fuul utrujena, kr spala bi, hm ne vem, kaj bi to bilouser posted image user posted image user posted image

v soboto imam pa končno podelitev diplome, pa bi mogla it malo za cote pogledat in e mi resnici na ljubo ne da it (ne cot kupovat in ne na podelitev), pa strša gresta zraven, men se pa že trebuh ful pozna, pa nihče še ne ve, ampak sumljiva sem jim pa fuulll user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......