|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
26.10.2009 9:13:55   
manca
ja žirafa76, še sem tu. Baje zgledam ko rožicauser posted image in se čudijo da je danes rok glede na to, da se počutim tako ok. Počutje je boljše kot pred meseci...me je bilo občasno strah, da se navihanka predčasno izseli od mene. Itak pa vsi zdej navijajo za 28.10. user posted image da bo tast ravno na svoj rd postal četrtič dedek.
Potem pa pravijo, da če greš k frizerju, pa pomiješ okna in stanovanje, pa plešeš, da to kaj pospeši...ja pa ja, pa kaj šeuser posted image . Očitno pri meni to ne delujeuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
26.10.2009 10:55:01   
sonchek
hej,hej...
evo jaz se javjam s zizoman-om na jošku...če mi še kdo kdaj reče da je dojenje nekaj najlepšega ga takoj sunem v rit...mene tsko boli, da bi najraj tulila zraven..po enem mesecu še vedno k začne vlečt je groza..majco med zobe da si jih ne polomim, k jih tko stiskam..hahaaa

manca.........dej pejt že...user posted image user posted image user posted image

žirafa..ti pa si pridnaaaaaaaaa..pa tokkk si že noseča..sej ne morem verjet da tok hitr mineva..

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Mamuška.....vi res imate smolo s temi boleznimi.....upam, da se bo umirilo....kar pa se denarja tiče...hja, vem kako se počutiš..smo tudi mi imeli takšen del leta, ko smo dejansko živeli od socialne...HB se je to rešilo nekako s službo mojega, ampak ni prijetno....upam, da se umiri tudi pri vas..ampak prvo je zdravje otrok, če jim lahko pomagate, je vredno vsakega centa, četudi na račun sebe.....včasih denar ne more pomagati......saj bo....user posted image ...se mi zdi, ko pogledaš zvečer svoje otroke, ki sladko in mirno spijo v svoji postelji, da je ves trud in odrekanje poplačano.....ostane le še neizmerna ljubezen in ponos, da je nekaj tako dragocenega Tvoje....user posted image user posted image

..se popolnoma strinjam s žirafo..ga ni denarja ki bi povrnil zdravje..tako da vam predvsem želim velikooooooooo zdravja..ostalo bo samo prišlo..
Pa vam ZZZS nič ne povrne, ali vsaj malo pomaga pri prehrani???user posted image

Drugače pa tudi jaz nikoli ne bi dala 270€ za škornje..no way ni šans...

hmmmmmmmmm morm it..pokakal smo se..hahaaauser posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
26.10.2009 11:35:01   
Tanayya29
hej.

hvala za lepe želje,sm še vedno k,da bi me en s kijem udaru, nikakva.
Popoldne grem h zdravniku.

Mamuška,vam pa res ni prizanešeno z zdravjem, upam, da se vam porihta.

Sonchek uggice,sem naročila na tistem linku,kjer jih je tut mama11(si jih že dobila)?

zdj pa morm spet it v postlo...........:(

Manca,srečno,čaki a boš potem mela dva škorpijona?Jaz navijam za jutr, k ma rojstni dan tut moj.....ni važn kdo...haha...;)

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
26.10.2009 12:08:40   
mama11
Sonchek, Uggice še niso prišle, ampak je šele en teden odkar sem jih naročila. Javim takoj, ko dobim, mislim pa, da je varno, ker se plačuje preko PayPala - kot na ebayu.

Nana Liza, preveri, če ni kak zobek - Tamara je imela od avgusta par "slabih nočnih obdobij", pa se je vedno izkazalo, da je na plan pririnil kak zob. Pač čez dan se je dogajalo in se je zamotila, ponoči jo je pa motila bolečina, ali srbenje, ali kakršen koli že je občutek, ko mlečni rinejo ven.

Tanayya, upam, da se kmalu pocajtaš user posted image user posted image . O katerem cepljenju govoriš - zase ali za Taja?

Mene, zdaj 3x trkam, že nekaj let ni ornk položilo - ali sem noseča, ali pa dojim user posted image  in očitno to pomaga, kljub prikrajšanosti zaradi spanja. Tole vstajanje na 2-3 ure pri Juliji me tudi že zdeluje, pri njej ne bom čakala do 6. meseca, da pričnemo z GH. Sem se kar odločila, da novembra začnemo. Enkrat sem ji za večerjo dala za probat Tamarino kašico in je bila ful navdušena, tako da mislim, da tudi z njo ne bo težav. Dobra stran nočnih vstajanj - že en čas sem na stari vagi, kar pomeni na -4kg odkar sem zanosila s Tamaro.

Mamuška - od ukrepov je bilo najstrožje za prvih 10 dni - opazovanje, če bi bila pretirano zaspana, mlahava, se ne bi dobro odzivala. Za 3 tedne nobenih prevalov, toboganov ipd., sicer pa življenje kot običajno, nevrokirurg je rekel, da je sicer imela ful srečo, ampak da glede na to, da se obnaša in reagira povsem normalno, po 10 dneh lahko gre tudi v vrtec - in je šla. Spraševala sem ga o posledicah in je rekel, da jih očitno ni - če bi kaj bilo, bi bilo po možganski krvavitvi, ki je HB ni imela. Sicer pa naj bi se kost ustrezno pocelila v 3 tednih, razpoka naj bi bila z rentgenom vidna tudi še po 2 letih, ampak možgani naj bi bili povsem zaščiteni. Sicer pa so nam za en mesec odsvetovali gledanje televizije (ki je Tamara sploh ne obrajta, tudi risank ne, je prevelik živček, da bi sedela pri miru) in močno sonce (dobro, da je jesen).

Glede denarja - ja, otroci stanejo, včasih veliko več, kot bi računal. Dejansko sem šele zdaj pomislila, kakšno srečo imamo, da nima nobena alergij, in kako drugačno bi naše življenje moralo biti, če bi jih imele. Je pa definitivno tako, da si z dvema privoščim manj kot sem si, ko nisva imela otrok - pa ne gre vedno zaradi denarja, pogosto tudi zaradi časa - časa, da bi šla tako pogosto kot sem včasih h frizerju, na pedikuro, ali v nakupovanje zase enostavno ni več. Ampak se ne pritožujem, mi je vseeno lepše kot je bilo.

Manca - ja, kdaj pa boš sploh imela čas iti rodit user posted image . Ampak resno, user posted image , da se Maja hitro postavi na noge.

Tintin, samo, da ni nič hudega. Jaz bom odslej razne padce jemala veliko bolj resno, kot sem jih. Glede odvajanja od plenic, pa je povsem normalno, da vas bodo v naslednjih tednih spremljale lužice. Morajo ugotoviti, da je potrebno zadrževati. Predlagam ti, da si na kavč ali naslanjač, če rad sedi na njem, pogrneš deko, spodaj pa daš tiste podloge za previjanje za enkratno uporabo. Pa seveda za ven vedno spakiraj 2 kompleta hlač in spodnjih hlač.

Žirafa, moj je definitivno večji hrček kot jaz, ima še vedno spravljene hlače in srajco iz vojske (beri 15 let in kakšnih 5-10 kg minusa), ki jih nikakor ne zavrže user posted image  user posted image  za ime, sta pa ekspresna... midva sva pri Tamari še imela kolikor toliko lahko delo, pri Juliji sva se pa v porodni, kakšno uro po porodu pogovarjala in rekla, da bi bil pa že čas, da sporočiva rojstvo in da bi bilo dobro odločiti se glede imena user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
se mi zdi, ko pogledaš zvečer svoje otroke, ki sladko in mirno spijo v svoji postelji, da je ves trud in odrekanje poplačano.....ostane le še neizmerna ljubezen in ponos, da je nekaj tako dragocenega Tvoje....user posted image user posted image

Tole je pa ful lepo in tako resnično.

Sonchek - samo en nasvet - MultiMam komprese. Pa čakaj, da pridejo še zobje, mene kdaj Julija tako ugrizne (predvsem, ko ji ponudim, ona pa noče jesti), da še par sekund vidim zvezde.

Manca, zdaj bi bilo pa že fino videti to tvojo princesko... čeprav, jaz mislim, da boš čakala do petka - vsak drugi na našem seznamu doslej, je rojen na okrogel datum user posted image .

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP         pričakujemo    prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                     21.6. user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image                      27.9. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10   user posted image                                                       Dominik
soni             25.03.10   user posted image
tintin           23.04.10   user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
26.10.2009 13:29:31   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Sonchek, Uggice še niso prišle, ampak je šele en teden odkar sem jih naročila. Javim takoj, ko dobim, mislim pa, da je varno, ker se plačuje preko PayPala - kot na ebayu.

no pa sem ji naročila tudi jaz..res so mi hude...pa da vidimo kaj bo prišlo..hahaaa

..sam ni mi jasno kakšne marže imajo naše štacune, da postavijo take cene..madona sej bomo vse začeli kupovati v tujini..user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
26.10.2009 13:36:32   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

no pa sem ji naročila tudi jaz..res so mi hude...pa da vidimo kaj bo prišlo..hahaaa

..sam ni mi jasno kakšne marže imajo naše štacune, da postavijo take cene..madona sej bomo vse začeli kupovati v tujini..user posted image user posted image user posted image

juhu,zdj bomo vsi v uggicah,kakšne si pa ti sonček naročila?

moj kolega je bil v NY,in je reku,da če bi vedu,da tako zganjam okol teh uggic,bi mi jih prnesu, dol so okol 100naših evrov....

đizs,ne vem kva se grejo v trgovinahuser posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
26.10.2009 13:49:02   
sonchek
mama11..bravo za kg-je user posted image user posted image user posted image

Glede denarja - ja, otroci stanejo, včasih veliko več, kot bi računal. Dejansko sem šele zdaj pomislila, kakšno srečo imamo, da nima nobena alergij, in kako drugačno bi naše življenje moralo biti, če bi jih imele. Je pa definitivno tako, da si z dvema privoščim manj kot sem si, ko nisva imela otrok - pa ne gre vedno zaradi denarja, pogosto tudi zaradi časa - časa, da bi šla tako pogosto kot sem včasih h frizerju, na pedikuro, ali v nakupovanje zase enostavno ni več. Ampak se ne pritožujem, mi je vseeno lepše kot je bilo.

se popolnoma strinjam..res ni nobenega časa..oziroma mi ga je škoda za zapravljat po štacunah, k vem da lahko ta čas koristneje porabim..user posted image

risanke..pri nas sploh še niso čisto nič aktualne..včeraj je gledala 5 min. fliperja..dokler se je delfinček kazal..user posted image user posted image user posted image

no zdej gremo pa mal ven...

mama11..če boš imela kej časa pa prid kej naokol...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
26.10.2009 13:52:07   
sonchek
Aja še to sem pozabila povedat...
Ne vem kako naš Tilen lula, ampak dons sem ga že celega preoblekla že 3x pa je šele ena ura...al so pa res vse plenice zanič.grrrrrrrrr sem jeznauser posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
26.10.2009 14:09:28   
ninocka

Ne vem kako naš Tilen lula, ampak dons sem ga že celega preoblekla že 3x pa je šele ena ura...al so pa res vse plenice zanič.grrrrrrrrr sem jeznauser posted image user posted image

lulcek mu navzdol obrni user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
26.10.2009 14:25:19   
manca

Manca, zdaj bi bilo pa že fino videti to tvojo princesko... čeprav, jaz mislim, da boš čakala do petka - vsak drugi na našem seznamu doslej, je rojen na okrogel datum user posted image .

Bog naj usliši tole tvojo izjavouser posted image . Za petek kar takoj podpišem. Ker Maja mi danes res tako zelo kuha, čisto je zanič, komaj kaj spravi vase. Hb vsaj tekočine tokrat dovolj spije. Za jutri jo imam že naročeno pri pediatrinji, toda dela šele popoldne in imava uro ob 13:45.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
26.10.2009 15:09:11   
nicolina
Dan,
danes so se začele krompirjeve počitnice, ampak jaz sem delala, jutri in v sredo sm fraj, v čet. spet mal delat in potem vikend fraj..user posted image

Oo, zdej bote pa vse mele uggice...user posted image

žirafa, si pridna..user posted image

mamuška, kaj vi vse preživljate...res kapo dol user posted image

mama11, user posted image user posted image za izgubljene kg, res si pridna...jaz pa zadnje časa sm neki jem, pa sladko, pa slano...user posted image , sej drugi teden začnem z aerobiko...

tanayya, čimprej se pozdravi...user posted image

manca, držimo pestke, joj boga maja, čimprej na bo zdrava, da bo šla lahko mami rodit...user posted image

Sonchek, ti je ninočka prav povedla, lulčka dol obrni... user posted image

Jaz imam tud eno dobro novico, zdej ko smo delali in prenavljali, smo dali vlogo na eko sklad za subvencijo in smo dobili nekaj denarja nazaj, ni dosti, ampak bomo lahko razmišljali naprej... kako ga bomo porabili user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
26.10.2009 19:16:53   
Tanayya29
jaz mam angino..;(
No vsaj dobila sem Ab,pa bo hitr boljš....;)

Hotla sm vam povedat, če gledate oddajo kdo je kuhar na tv3,da ta teden kuha moj bratec(je že danes kuhal),to je ta najmlajši,z blond lasmi(jan)user posted image user posted image .Ponosna sestra..haha...;)

Nč,zdej grem pa spet postlo ravnat...pa čaj pit

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 26.10.2009 19:17:14 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
26.10.2009 19:20:37   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

moj kolega je bil v NY,in je reku,da če bi vedu,da tako zganjam okol teh uggic,bi mi jih prnesu, dol so okol 100naših evrov....

črne...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
26.10.2009 19:22:40   
Tanayya29

črne...user posted image user posted image user posted image

tut jst une ta visoke,madonca bova sexy...hihi...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
26.10.2009 19:23:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

lulcek mu navzdol obrni user posted image

ok..sicer se mi zdi da ga ima...ampak še to probam..user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
26.10.2009 19:26:18   
sonchek

Hotla sm vam povedat, če gledate oddajo kdo je kuhar na tv3,da ta teden kuha moj bratec(je že danes kuhal),to je ta najmlajši,z blond lasmi(jan)user posted image user posted image .Ponosna sestra..haha...;)

A je kuhar????

..pa hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2616
26.10.2009 19:52:06   
Tanayya29

A je kuhar????

..pa hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image
ni,niuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.10.2009 8:55:55   
zirafa76
pozdravuser posted image

Mama11..ime sva obdržala še iz prve nosečnosti, ko še nismo vedeli kaj bomo imeli..pa je bilo na koncu Dominik in Marcel..in glede na to, da imamo že 3 Marcele v družiniuser posted image , sva se odločila za Dominik..men je full lepo ime...upam, da bo tudi njemu nekoč všeč..user posted image

Vidim, da imate Uggs-manio...jaz imam sicer nove Pumine za zimo, ki so take space, črni, viola in beli, taki kul....user posted image ...je bila ljubezen na prvi pogled..in full so tople, ter vozim lahko v njih....to pa je bil ves luksuz letošnje zime, ker sem user posted image , ampak nekaj smo kupili no....

Grem še malo ven, ker imamo super sonček....če bi le tako še zdržalo dva tedna, ko grem do Slo...pa nazaj, pol pa je lahko sneguser posted image

Imejte se krasno...

kako dolgo ste vozile v nosečnosti????user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.10.2009 9:05:25   
mama11
Pri Juliji sem se na rok še sama peljala h G (cca. 25 km v eno smer) in nazaj, naslednje jutro me je pa moj peljal v porodnišnico user posted image . Nič se sekirat, tako zelo hitro pa še nobena ni rodila, da ne bi mogla zaustaviti avta in poklicati rešilca, če bi se začelo med vožnjo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
27.10.2009 14:10:24   
sonchek

Pri Juliji sem se na rok še sama peljala h G (cca. 25 km v eno smer) in nazaj, naslednje jutro me je pa moj peljal v porodnišnico user posted image . Nič se sekirat, tako zelo hitro pa še nobena ni rodila, da ne bi mogla zaustaviti avta in poklicati rešilca, če bi se začelo med vožnjo user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem se dva dni pred pdp-jem peljala na pregled k g. čez dva dni pa v porodnišnico user posted image user posted image user posted image
..res celo nosečnost sem se prevozila kr dost..no HB ni bilo nič,..ampak sej drugače niti ne gre...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
27.10.2009 19:10:02   
manca
Sem danes peljala Majo k pediatrinji, pa sva na izvide krvi čakali pred laboratorijem namesto 30 min kot ponavadi kar 2 uri.
Izvidi so slabi, sva dobili sedaj sirup Amoksiklav, ki ga morava dajat na 12 ur. Sklenila sem, da bo sedaj Maja doma ta teden ter vključno še ene dva tedna, da se
pozdravi do konca kot je treba.

Glede vožnje v nosečnosti...prvič sem en teden pred rokom nehala vozit avto, sem šla pa podaljševat vozniško dovoljenje in opravit pregled za oči ravno en dan pred rokom in so me čudno gledaliuser posted image
Zdaj v drugo pa skos vozim, ravno danes sem en dan čez rok in sem tudi bila na cesti do zdr. doma ko sem peljala Majo. Pa še jutri se sama peljem na amnioskopijo, sej če me
pošljejo rodit, potem pa bo že moj poskrbel, da bo moj avto spet domov prišel na dvorišče.
Čeprav bi bila res vesela, če bi bil petek dan D...bi si tako oddahnila če bi do takrat še zdržala. Ker moj ne more bit niti slučajno frej nič ta teden, jutri in v petek imam lahko varstvo pri tašči za Majo, v četrtek bi morala pa sestrično priskrbet, da bi imela Majo kam dat.
Tako da očitno bom tokrat od začetka do konca sama v P, razen če se zgodi ravno za vikend.

nič, grem še skopat Majo, potem pa še par stvari naredit za vsak slučaj če me jutri obdržijo.

lp, manca

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.10.2009 19:47:45   
tintin
Joj Manca, držim ti pesti, da se izteče kot si želiš....zoprna situacija....bolna Maja, ti brez varstva, čez rok, zaseden mož....ampak takšno je življenje in upam, da bo vse ok.
Jutri pa sporoči, če ostaneš notri.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
27.10.2009 20:48:17   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Joj Manca, držim ti pesti, da se izteče kot si želiš....zoprna situacija....bolna Maja, ti brez varstva, čez rok, zaseden mož....ampak takšno je življenje in upam, da bo vse ok.

SE podpišem pod tintin,upam,da se ti vse izteče lepo!!!!user posted image user posted image .

Jaz mam eno vprašanje,če si mogoče kej pregledujete dojke?Men jih G. nikol še niuser posted image .

grem naprej gledat kmetijo.....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.10.2009 21:46:20   
zirafa76
29

Objave: 2691
Status: odsoten
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

SE podpišem pod tintin,upam,da se ti vse izteče lepo!!!! .

Jaz mam eno vprašanje,če si mogoče kej pregledujete dojke?Men jih G. nikol še ni .

grem naprej gledat kmetijo.....

Manca..
Tudi jaz držim epsti, da se ti vse izteče kot treba...

Tannaya.......meni jih je moj g. ravno leto po porodu, ko sem nehala dojit in malo pred nosečnostjo..tako ročnouser posted image --to mi je bilo fuul čudno, ker pač edini, ki se jih dotika je moj...user posted image ..pol pa še z UZ...
Kar zateži mu..čeprav mene je sam opomnil....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.10.2009 9:49:33   
manca
Kuku, kuku, manca je tuuser posted image

amnioskopija je že za mano, bila sem celo prva na vrsti in sem bila že pripravljena it v porodno brez gužveuser posted image , ampak me še ne marajo imeti tam. Plodovnica je mlečna, tamala brca 100 na uro. V petek me čaka nova doza amnioskopije in upam, da takrat pa me pošljejo rodit. Če pa me misli prej kaj zagrabit, naj me pa jutri pozno popoldne ali zvečer pa bo.
Pa sestra in dr. sta mi vsak po dvakrat rekla, da naj se stiskam z možem in da naj seksavauser posted image ...sej sva hotela včeraj, pa nama potem ni zneslo ker je bila že pozna ura...sem se šla še frizerko ob 23ih zvečer, tako da bo mož lep, ko se naša navihanka rodi. Samo ne vem, če bi mu danes sploh dala, bi bilo bolje, če jutri zvečer to delava na polnouser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?