|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
20.10.2009 16:54:03   
ajtak
Mi smo vzeli Recarovega- http://bob.si/recaro/recaro_yungsport_b1.htm

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.10.2009 9:01:31   
ninocka
Rubnu sem narocila nextove uggice, pa so mu premajhne (sem se zmotila v stevilki) in jih zdaj prodajam.
So pa tele - next ugg, ful lusten model...Stevilka so 22-23, rjave barve, dam jih pa za 15 EUR, ce kero zanima, preden dam oglas na bolhi.

Gorenjke, a  katera pozna kaksno lustno gostilno, pa da ima posebno sobo (manjso) in da ni lih ful draga?
Manca, a si se kinder surprice user posted image ?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.10.2009 9:08:18   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Rubnu sem narocila nextove uggice, pa so mu premajhne (sem se zmotila v stevilki) in jih zdaj prodajam.
So pa tele - next ugg, ful lusten model...Stevilka so 22-23, rjave barve, dam jih pa za 15 EUR, ce kero zanima, preden dam oglas na bolhi.

Pa kakšni so to škornji...a premočijo, a so podloženi...hmm?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.10.2009 9:18:28   
ninocka
Notri so podlozeni, zunaj so pa iz semisa. Kot navadne Uggice, samo da so te otroske. Pa ob strani imajo jezka za lazje obuvanje.
Men so ful lustni, mu jih bom se enktra vecje narocila in Evanu tud (nismo meli zdaj njegove cifre), samo s temi nimam kaj za delat...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.10.2009 10:36:54   
tintin
Hmm,
gostilna na gorenjskem z extra sobo.....hmmmmm let me think....
mogoče preverite v Pizzeriji Tonač v Kranju (Grmičeva 1, Kranj), poleti imajo ful fajn plac za otroke, za pozimi (notri) ne vem? Mogoče pa le...
Potem mi zmanjka idej...kaj pa Planet Tuš, pa da potem mulce peljete v Oslarijo (igralnico, ki je od 4 let naprej) - mislim, da imajo tudi RD-je....

NImam idej...

No, Manca kje si?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.10.2009 10:46:00   
manca
Evo meneuser posted image

sem na netu, vmes pečem palačinke-bodo danes za kosilo polnjene palačinke s skutnim nadevom in lepo zapečene v pečici.

Rodit pa še nimam časa ituser posted image ...poleg petka in sobote, moram počakat še na nedeljo. Smo še v nedeljo popoldne povabljeni v Lj na en rd, tako da potem v noči iz nedelje na ponedeljek je pa lahko akcijauser posted image
Sicer pa itak ko odletim z letalom za Rim sporočim tintin, pa vas bo ona potem obveščala o vsem

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.10.2009 10:52:11   
tintin
ha, Manca ne boš verjela, da včasih kar avtomatsko telefon pogledam če je že kak tvoj sms:) sem nestrpna, a ne?user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.10.2009 11:03:22   
manca
ha ha tintinuser posted image , da ne bom nazadnje šla ponoči v Rim, potem pa še tebi vmes pošiljala Sms in zbudila katerega od vas...to bi bilo potem hudo

Glede na to, da pa zadnje dni dobivam stalno neke sms-je, bom pa nazadnje dobila še takega, kjer mi bo pisalo, kateri dan grem rodituser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.10.2009 11:20:41   
tintin
Ne sekiraj se Manca tudi če bo noč...jaz imam telefon stalno na profil sestanek, kar pomeni izklopljene zvokeuser posted image samo budilka se vsako jutro oglasi, to je pa vse. Ostalo je pa vibrauser posted image ki ne zbudi nikogar razen mene, ki pričakujem kake smsje v smislu..."Rodil se je ta pa ta" user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.10.2009 11:29:11   
Nana Liza
Vas kar malo zanemarjam in imam slabo vest. user posted image

Vsem, ki ste že praznovali in ki še boste čestitke in želim lepo praznovanje RD vaših čmrlov. user posted image   Kako hitro je leto naokoli. Razmišljam letos o enem praznovanju za oba, saj sta narazen le slab mesec. Decembra je itak že toliko fešt, da težko dobiš vse na kup.

Manca - želim ti čim lažji in najhitrejši porod, da se čimprej crkljaš s svojim sončkom. Zares super občutki, ko je že vse mimo.

Midva s Tevžem sva danes doma. Je Tevž nekaj zakuhal  sicer je bil pa do zdaj zdrav. V njihovi skupini v vrtcu se pase neka virozica s pikicami po hrbtu. Jutri imava P in upam, da ni nič hujšega. Drugači bova pa tudi začela hoditi na plavanje. Ta velika je bila že zadnjič in so v skupini 3 otroci ter učiteljica plavanja, sedaj sem isti termin vpisala še Tevža. Manjša skupina pa potrebuje še spremstvo staršev.  Ta teden žal ne bova mogla še iti.

Prijetne krompirjeva počitnice!

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 21.10.2009 11:30:19 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.10.2009 21:53:08   
scubadiver
Tudi jaz imam prav slabo vest ker se že dolgo nisem javila.

Ampak enostavno se nam nič kaj takega ne dogaja. Ta teden sem na dopustu in malo bluzim naokoli :)

Ninocka mene pa tile škorenjčki zelo zanimajo. A jih še prodajaš al so že prodani? A pa so to bolj velike al bolj majhne številke? Ker Lana ima ravno ene tolk nogico in če so bolj majhne me je kar strah kupit?

Manca tebi pa želim hiter porod!! Sem vam kar fouš za tamale čmrljčke user posted image user posted image . Pr nas na žalost še vedno ni pluska :(

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.10.2009 12:11:46   
mama11
Pozdravljene punce, se ful dolgo nisem javila ne... ja, tisti padec se je izkazal za "ne tako nedolžnega". Naslednji dan mi je ful jamrala, da jo boli glava, po opoldanskem spancu ji je pa še zatekla na tisti strani, kjer boli, tako da smo šibali k zdravniku. Na urgenci so ji naredili rentgen glave (ful prijazni in otročke vzamejo naprej, pa še 24 ur po dogodku ne rabite napotnice od zdravnika - čeprav smo mi najprej šli ponjo na Metelkovo - iskreno upam, da teh informacij nikoli ne boste potrebovale!). Skratka, prej so se vsi hecali z njo in ji dajali štempiljke z živalicami po rokicah, ko pa so nas poklicali noter po slikanju, mi je takoj postalo jasno, da nekaj ne štima, ker sta dve sestri stali pri vratih in naju gledali. Zdravnik je dal slike na tisto tablo z lučko in ko sem pogledala gor mi je postalo tako slabo od strahu - čez celo dolžino navpična razpoka nekje za ušesom. Diagnoza počena lobanja, zdravnik jo je pregledal in kar ni mogel verjeti, da jo je tako dobro odnesla - vse je namreč lepo povedala, vsega se je spomnila, kako je ime mamici in očiju, kako je padla itn. Takoj so jo sprejeli na novi pediatrični na opazovanje do torka zvečer (3 dni). Moj je bil ponoči in dopoldne z njo, opoldne sva dežurstvo prevzele midve z Julijo. Noči so bile baje grozne, ker so jo zbujali na eno uro, ji svetili z lučko v zenice, merili temperaturo in pritisk. Sem brala njen popisni list in skoraj jokala, ker so notri bodisi zapisali podatke o meritvah ali pa "joka, ne pusti pregleda". Tiste tri dni sem bila kot avtomat... skratka, imela je ful srečo, da ni nobenih posledic, še posebej, ker ravno čez ta predel poteka ena pomembna žila. Stopnišče bomo zdaj povsem zaprli, da bo stena na obeh straneh - čeprav vem, da je še milijon drugih krajev, kjer se lahko zgodi kaj podobnega, mi je ta trenutno najbolj grozen.

Nova pediatrična je sicer lepa, imajo krasno igralnico z več igračami, kot jih ima cel Tamarin vrtec. V torek zvečer sva jo potem komaj prepričala, da je šla z nama domov user posted image . Otročki tam notri so nekateri ful revčki... prisežem, da so bili v sosednji sobi nekateri pikci in pikice tako majhni, kot moji dve nista bili niti ko sta se rodili. Ena velika žalost so stranišča - v sobah za starejše otroke imajo lastne kopalnice, v Tamarini (notri je bil še en 16-mesečni fantek) je ni bilo. Ko sem prosila za kahlico, so mi prinesli tisto nizko kovinsko, na kateri Tamara niti pod točko razno ne bi sedela; plastične so baje "izgubili" ob selitvi. Nastavkov za stranišče tudi nimajo, pa še stranišče je lahko uporabljala le v eni veliki rumpel kamri, kjer so imeli sicer naprave za vodne terapije. Nastavek za stranišče smo tako prinesli zdoma... mi je pa ful šlo po glavi, da imajo v igralnici igrač in knjigic za več tisoč evrov, enega plastičnega nastavka ali kahlice za 5-10 evrov pa ne user posted image

Zdaj pa še k dobrim novicam:
1. Od tega torka je nazaj v vrtcu brez kakršnekoli krize.
2. Ful je pridna za lulat in kakat, zdaj že ne pomnim, kdaj se je nazadnje polulala ne da bi povedala. Dejansko je ne lovim več, ker vedno pove sama.
3. Duda - to poglavje je šlo mimo skoraj neopazno. Tisti petek pred sobotnim padcem so jo doma čakala darila, ki jih je prinesla muca (piškoti, knjiga, igrača), ki je prišla k njej na obisk in ji pojedla dudo. Celo popoldne sva ji lajnala, kakšna lepa darila ji je prinesla muca, ki je pojedla dudo. Zvečer je prosila za dudo in ji je user posted image  ponovil, da jo je pojedla muca - se je ulegla in brez problema zaspala. Ob 5h zjutraj jo je zopet zahtevala, pa jo je umiril v cca. 15 minutah. Po tistem ni bilo več težav - se še kdaj spomni nanjo, ampak ji poveva, da jo je muca pojedla in da je namesto nje dobila darilo. Julijine še niti 1x ni vzela in je dala v usta (je pa res, da ima Julija dudo od Mum, Tamarina je bila pa Nukova). To je to - sploh ne morem verjeti, da je šlo mimo tako zlahka. Očitno smo ujeli ravno pravi trenutek.
4. Julija je včeraj dopolnila 5 mesecev in se končno začela trkljati, lenušček mali. Zdaj je ne zaustavi nič več. Sicer je še vedno ful zaspanka - včeraj se je zbudila ob devetih, malo čez deset je že začela jamrat, sem jo še malo animirala, ob pol enajstih je brez problema sama zaspala, spala do pol dveh, pa potem še 2x po pol ure popoldne. Skratka, ful rada spi. Škoda, da vztraja in zahteva 2-3 hranjenji čez noč. Smo imeli pa najlepšo noč doslej tisti torek, ko se je Tamara vrnila iz bolnice - Tamara je itak spala kot ubita celo noč, Julija pa prvič doslej (no, razen takoj po rojstvu, ko je spala skoraj 30 ur) prespala 7 ur v kosu.... ko bi se le to nadaljevalo.

No, to so novice od nas, zdaj pa da še malo pogledam, kaj se dogaja sicer:

Manca, super, da ti tokrat zdravje ne nagaja in da je detece na urniku user posted image . Sem se ful nasmejala, ko si napisala, da si tvojemu označila predale z Majinimi oblačili - meni se pa dozdeva, da se moški ful dobro znajdejo, če je potrebno.

Žirafa user posted image , vem, kako je s takšnimi dolgimi ločitvami - jaz sem 4 leta delala v tujini in ta čas sva se z mojim videvala približno enkrat (podaljšan vikend) na vsaka 2 meseca. Je bilo težko in hudo, imaš pa vsaj Izabelo, da se crkljata. En zelo pozen "vse najboljše" za malo princesko in še en velik user posted image  ob misli na vajinega angelčka Sofijo.

Aja, glede cunjic - v bistvu imam srečo, ker lahko ogromno stvari porabim od Tamare, ampak najlepša hvala vseeno za ponudbo - tudi ne vem, če bi kaj prišlo prav, ker je Julija majčica, pa še precej velika, saj ji 68 komaj še spravim gor. Če imaš zimski pajacek št. 74 ali več, pa ti ga odkupim - imam enega podarjenega, ki je sicer super ohranjen, ampak bolj fantovski.

Čestitke za prvo kakanje na kahlico user posted image . To je ena velika prelomnica v otrokovem življenju.

Tintin, user posted image za NS!

Ninočka, upam, da sta Evan in Ruben zdaj že zdrava. Ja, Julija se je pa res začela šele septembra na glas smejat. Sta si s Tamaro ful različni, ta je bila ena res prava smejka, smo vsi mislili, da jo bo v usta zagrabil krč. Julija je bolj resna, nasmehne se le ljudem, ki jih pozna, pa še to ne za prazen nič. Na glas se pa še vedno smeji samo sestrici. Aja - zadnjič, ko sem bila v trgovini na blagajni, jo je ena gospa skoraj minuto poskušala spraviti v smeh - ni šanse, samo resno jo je gledala (kao, zakaj se pa ti tako čudno pačiš in oglašaš user posted image ).

Govor - Tamara drdra kot strgan dohtar, že poleti tudi s stavki, lepo izgovarja - zadnjič sem ji v hecu rekla, da naj reče dinozaver - in me je na rit vrgla mula mala, ko je to čisto lepo povedala. Najljubše pesmice - Kuža laja, Mi se 'mamo radi, Zajček Zlatko, Čuk se je oženil.

Darilo za RD - ful sem vesela, ker sta letos obe babici vprašali, kaj potrebuje - ena bo nabavila zimske škorenjce za v sneg in bundo, druga kolo brez pedalov. Midva pa še nisva čisto zih - verjetno bo dobila zdravniško torbo, ker ji je bila le-ta v bolnišnični igralnici ful všeč, pa za vse inštrumente je vedela, kako se uporabljajo. Pa mogoče še kakšen kavni/čajni servis, ker jo tudi to trenutno ful veseli. Itak bo pa največji aplavz požel tisti, ki ji bo prinesel piškote user posted image user posted image user posted image user posted image .

Cifre oblekic - smo na 92, tako da v bistvu zdaj kupujem 98, da bo lahko uporabljala naslednjih 6 mesecev (upam).

Trma - ja, še vedno, čeprav se ji res veliko stvari že da dopovedati. Kadar pa zatrmari za brezveze, jo pustim, da par minut tuli in se potem sama umiri.

Tabi, čestitke za Matica (mimogrede, mi je ful všeč ime, še od časov Sreče na vrvici). Upam, da je z njim vse OK user posted image

Nicolina, kdaj bodo fotke???

Tanayya - uggice dobiš originalne na tejle strani, pa še poštnine ti ne zaračunajo. Jaz sem za črne štrikane z gumbi ob strani dala 74 evrov - ampak jih še čakam, ker sem jih naročila zadnji vikend.

GB - super za fitnes, jaz zdaj že nekaj tednov hodim ob petkih zvečer na trebušni ples in sem ful zadovoljna, da grem s kolegicami malo ven brez mularije in da nekaj malega naredim tudi zase... s kilogrami sem spet na predzanositveni - kar pomeni na -4 kg od prve zanositve. Pojem pa več kot kakšen fizikalec. Nikoli ne zapustim mize brez repete user posted image .

Aja, pa upam, da ne boš huda, ker bom kopirala tvojo idejo glede torte - Tamara tudi obožuje Hello Kitty.

Jooly, ful lepo, da si se oglasila in malo poročala še o svoji mulariji. Vem, da je s časom težko, če je še služba zraven, zato pa je še toliko lepše slišati o novostih vsaj na vsake toliko.

Ninočka - s cifro 22-23 žal nimamo kaj početi, Tamara je že od začetka poletja na 24, zimske škornje pa bo dobila št. 25.

Praznovanje RD - pišuka sem ful v dilemi, kaj narediti, ker bi imela cca. 25 ljudi, ki jih k nam gor ne morem spraviti... kaj je škoda, da je november že tako hladen, da piknik ni opcija. Lani smo bili pri Jurmanu, kjer imajo notri 3 igralnice in nimam pojma, če je kje še kakšna gostilna, ki ima igralnico notri. user posted image  Če jo katera pozna in je v bližini LJ, se ful priporočam za info.

Nana Liza, Scuba, tudi vaju sem že pogrešala. Scuba, zate še vedno držim pesti, da bo kmalu plusek in da Lana dobi kakšnega luštnega bratca ali sestrico.

OK, zdaj pa že dobro uro klofam, bi pa bilo fino, da še kaj postorim, dokler pupa spi. Saj zdaj se bom (upam, upam) spet lahko javljala pogosteje.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.10.2009 12:16:45   
mama11
Tanayya, vidim, da mi linka ni uspelo pripeti, tukaj še enkrat po kmečko: http://www.ugggo.com/

Pa eno ful dobro novico sem pozabila napisati - pritličje nove hiše je pozidano, do sredine naslednjega tedna bo ulita še plata, potem pa samo še mansarda in streha user posted image . Malo manj dobra pa, da po pričakovanjih zmanjkuje prihrankov  user posted image . Saj do pomladi bomo še kaj prišparali, brez kredita pa nama tako ali tako ne bi zneslo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.10.2009 13:06:39   
martita
Čau, pupe,

da vas še jaz pozdravim po dolgem času in se tako pridružim NanaLizi in Scubi.

Lepo je brat, da ima toliko novembrčkov že bratce in sestrice, držim pesti, da jih bo kmalu še več! user posted image

Bljiža se čas praznovaj, mi pridemo na vrsto že drug teden....jao....morem še zrihtat torto na Miško Minko in par daril. Za enkrat imamo eno sedežno vrečo iz jabooz-a, ksilofonček, kocke Hello Kitty, naprej pa zmanjka idej za ostalo žlahto. Bomo že.....in pol bo kmalu tu novo leto in isti problem. Ma sej HB, da je tako.....

Maja je že prava baba. Od septembra smo brez plenic (razen ponoči), govori ku velika, recitira, poje....vse knjige zna na pamet...Tvori stavke, ki me včasih kar vržejo na rit in ne morem dojeti, da prihajajo od moje male punčke....Luuuškano! Oblekico so pri nas 80-86, čeveljčki 22, ene že celo 23! user posted image Ohranjamo manekenske mere!user posted image

Drugače smo v redu, Maja je tudi letos ostala v varstvu pri noni, vrtec pride na spored naslednje leto. S tatijem hodita spet plavat in v vodi uživa 100/h.

Mama11....brrrrr....me je kar zmrazilo.....držim pesti da bo vse ok, brez posledic.

Sonchek, če boš kaj naročala iz Nexta, mi javi. Medve sicer nimava ravno sreče z naročanjem iz tujine, pa vendar....user posted image

Skratka, imejte se lepo in lepo praznujte!!!!!!!user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
22.10.2009 13:13:05   
scubadiver
Joj Mama11 kar na jok mi je šlo ko sem brala kako je blo hudo. Sem strašno vesela da je bila vseeno sreča v nesreči  in da se je kljub vsemu dobro končalo. Držim pestke za Tamaro!!! Seveda pa hvala za pestke za naš plusek user posted image

Martita welcome back user posted image

Jaz obljubim da se bom spet malo bolj pridno javljala. Zdej se itak začenjajo bolj hladni in turobni dnevi, ko bomo manj zunaj..

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.10.2009 13:46:16   
tintin
Mama11 - samo, da je vse ok! Ker se toliko časa nisi oglasila sem nekako slutila, da mora biti nekaj narobe....S padci imamo kot veš pri nas izkušnje, HB nikoli ni bilo hujšega.....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.10.2009 13:50:42   
nicolina
Mama11, samo da se je vse dobro končalo user posted image user posted image , sm kar jokala zraven user posted image user posted image user posted image Maja, res pogumna punca.
user posted image user posted image za hiško, tud pr nama se je zaenkrat ustavilo, ni več denarja user posted image user posted image , začnemo zopet spomladi naprej..user posted image
Obljubim, da bom dala slikice gor, mogoče še danes...user posted image

martita WB

Scubi, tudi jaz držim pestke za +, naj bo čimprej...user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 22.10.2009 13:51:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.10.2009 19:41:17   
tintin
da nadaljujem...Scubi tudi jaz zate držim trdne pestke za plusek....
NanaLiza, Martita - WB!

Danes smo našega fantiča končno cepili zadnjo dozo Di-te-per....naš pobič je pri skorajšnjih dveh letih velik 93 cm in tehta točno 14kg. Mišica!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.10.2009 19:51:41   
scubadiver
Joj Tintin, si me spomnila da moram nekaj vprašat.. A pri dveh letih majo tile naši palčki tudi posvetovalnico oz. cepljenje? Se nič ne spomnim da bi mi P omenila...

Pa hvala vsem za pestke, upam da vam bom lahko kmalu sporočila da je pomagalo user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.10.2009 20:13:56   
tintin
Scuba v  bistvu naj bi bili cepljeni pri 18m, samo mi smo vabilo dobili junija, ravno par dni pred dopustom in smo skenslali....na vrsto pa prišli šele zdajuser posted image Tako da če imaš v cepilni knjižici vpisana 4 di-te-per cepljenja in 1 rdečke, mumps...sta fertik do šole s cepljenji....s sistematiko pa do 3.leta. Pri 3 letih je namreč naslednji sistematski.

Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.10.2009 20:16:14   
ninocka
Scuba, jih mam se. Sej lahko se kje dobiva, pa jih Lani probas in vzames, ce  ji bodo OK.

Mama11, ste meli pa res sreco v nesreci...samo, da se je vse dobro izteklo...Tamari pa enga velikega lupcka, ker je bila tako pogumna punca user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.10.2009 20:58:44   
tintin
aja sem pozabla že našega mulčka pohvalit...
včeraj nesem smeti na balkon (tam zbiramo "reciklažo") in pride za mano z žabicami spuščenimi do gležnjev in pravi "Kaka"...sem ga vprašala, če ga lulat in reče, da ja. Mu dam kahlo in se polula vanjo in neseva skupaj zlit v wc...potem je to ponovil še enkrat čez eno uro in še zvečer...danes pa tudi dvakrat...samoiniciativno.

Torej očitno kaže interes...mame z izkušnjami z odvajanjem od plenic...ga dam zdaj doma v hlačke in gremo v odvajanje?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.10.2009 21:02:38   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Scuba, jih mam se. Sej lahko se kje dobiva, pa jih Lani probas in vzames, ce  ji bodo OK.

Joj Ninocka to bi blo pa super!!!! Kdaj bi pa ti imela čas?

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Scuba v  bistvu naj bi bili cepljeni pri 18m, samo mi smo vabilo dobili junija, ravno par dni pred dopustom in smo skenslali....na vrsto pa prišli šele zdaj Tako da če imaš v cepilni knjižici vpisana 4 di-te-per cepljenja in 1 rdečke, mumps...sta fertik do šole s cepljenji....s sistematiko pa do 3.leta. Pri 3 letih je namreč naslednji sistematski.

Hvala Tintin, bom preverila v knjižici. Mislim da smo mi potem fertik..

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.10.2009 21:27:48   
zirafa76
pozdravček..user posted image

Mama11..kar streslo me je, ko sem prebrala..o moj bog, hvalabogu je vse vredu..user posted image

Meni je Izabela zletela po stopnicah pol leta nazaj pri kolegici, kamnitih, je fulll jokala, jaz vsa panična, ampak ji ni bilo nič no...user posted image ..hvalabogu..ni bruhala ali kaj podobnega, par minut po tistem je že letala okrog in se smejala.....kaj takega mi na pamet ni padlo, da bi lahko bilouser posted image ...joj, mi je kar neprijetno, da jo nisem peljala k zdravniku, ampak verjetno bi že bilo kaj bog ne daj, če bi bilo...ufffuser posted image

user posted image ..hvala punce, tud jaz bom takoj jutri poklicala našo pediatrinjo o cepljenjih....mislim, da je rekla nazadnje, da se vidiva čez dve letiuser posted image ...torej naslednje leto, če bo vmes zdrava...user posted image

Scubauser posted image user posted image WB..in držmo pesti, če je šlo v prvo bo tudi v drugo....

Jaz sem danes pristala v bolnici na pregledu, ker sem imela takšen pritisk spodaj, da sem bila prepričana, da bo user posted image padel ven..in bolečine..pa mi moj g. pove naj kar pridem in HB je vse vredu ampak moram počivati bolj...jp..se pozna, da sem sama z Izabelo....user posted image ...in je kar naporno na momente, ampak smo se že unesle...v bistvu imam sedaj bolj uštiman dom, kot prejuser posted image , čisto in vse ostalo...kar pomeni, da sem bila prej tudi lena, sedaj pa moram vse postoriti takoj...user posted image ..pa ne mislit, da nisem pospravljala prejuser posted image , sedaj to delam avtomatsko vsak dan, sesanje, prah....user posted image

Mali user posted image je pravi razgrajač, res se premika na veliko, je pa res, da v prvo tega ni bilo tako moč čutiti, ker so bile dve..tako da je v bistvu ta nosečnost čisto nova zame....user posted image ..in sem že moža izselila iz ene omare, kamor sem že zložila stvari za user posted image , kar imam, nekaj grem iskat jutri, ker sedaj še lahko sama vozim itd..grem na Dunaj s kolegico po zibelko in malenkosti...imajo hude akcije pampers in robčkov, pa bom kupila malo ter nekaj za user posted image ...user posted image

in ta čokolada.........user posted image

Ninočka.....kličemo jo s polnim imenom, jo pa tukaj na slovaškem vsi kličejo Izabelkauser posted image , vsem otrokom priddajo to črko K....včasih nekatera imena prav smešno zvenijouser posted image

Nicolina.....vem,,da se da Gap naročiti preko njihove uradne strani, tam pod pogoji plačila najdeš države, kamor pošljejo..tam je bila tudi Slovenija, vsaj do nedavnega...jaz imam srečo, da mi prinesejo iz ZDA, Gap obožujem in ima Izabela veliko stvari od tam...sedaj bo pa mož nekaj časa dobavljal za nas...user posted image ....

Manca..si že blizu????

Punce imejte se fajn.....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.10.2009 21:57:58   
scubadiver
Zirafa iz kje se da naročat Gap v slovenijo? Jaz sem gledala na www.gap.com pa so samo ameriške države.. kakšne evropske variante strani pa ne najdem  user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?