ninocka
|
Dobro jutro! Sem vas malo zanemarila, ker imam ze ta drug teden polno hiso otrok - jp, sezona bolezni se je pri nas zacela. Prejsnji vikend smo sli na korosko (ne vem, a sem vam povedala, da smo dobili nas avto ) in je moj ze v petek vzel dopust, tko da smo sli v cetrtek tja. Evan je bil pa tko ali tko tam na pocitnicah. V petek smo naredili izlet v minimundus, v soboto na Ivarcko jezero in potem se krajsi postanek pri dezurnem zdravniku - Rubnu se je vnel ucek. Tko da je bil potem do srede doma, v petek je pa Evan zacel neki vrocicen ratovat, v nedeljo ga je moj peljal na metelkovo - zacetek bronhiolitisa. Vceraj sme mela pa se Rubna doma, ker mi je ful lajajaoce kasljal (sem sumila laringitis), popoldne jih je moj obadva peljal k P in ma Evan povecano dozo ventolina, Ruben pa laringitis. Jupi, kaj naj recem Danes grem k mami domov, je tud ona na bolniski, pa gremo malo na obisk. Tavelkima je ful dolgcas, ker se jima nic ne dogaja in se potem samo kregata za en traktor A vam povem, kako zdej Ruben zgleda / je v pizamici, zgornji del je od ene pizame, spodnji od druge, stoji pred mizico, na kateri ima posodico z nesquick kuglicami (suhe), pa gor ima soncna ocala . Ocitno nam prevec sonce sije v dnevno Sonchek, kolk je luskan Tilen PA tista slikica iz porodnisnice , nasi so tud vsi mel te pajacke, edino niso pa meli hellokitty posteljnine mama11 - a Julija se je sele zdaj zacela na glas smejat? Ker Lian se tko smeje ze od 2 mesecev naprej. Itak je en tak smejko, ga mal ogovoris pa ima ze usta do uses. Da se mu pa malo bolje posvetis al pa da ga zgeckas, se pa ful smeji na glas. Kako gre odvajanje od dude? za padec - samo da se je vse srecno koncalo . Pri meni je tud Ruben tko enkrat padel, ampak sem jst lih na spodnjih stengash stala in sem ga ujela... manca za pregled...kako pa kaj kaze, a ze kaj pomagamo dihat nicolina, men bo obleko naredila maja stamol next - sem 2 dni nazaj narocila za 350 EUR stvari , vecinoma za Evana, ker je preratel vse hlace. mam eno vprasnje - RDji se blizajo, kaj boste kupile malim? Mi2 mu bova kupila uno kolo brez pedalov, pa se kaksno malenkost. Za ostale mam pa tudi ze bolj ali manj pripravljeno, kaj naj kupijo. ajtak, drzim pesti z anovo temo...a kaksne kombinacije na staro se pa ne da narest? Da ti lih vse ne propade? zirafa, lepo urejaj stanovanje Pa da cimhitreje mine cas do januarja, ko se tvoj vrne