|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
8.10.2009 17:00:45   
sonchek
hej..pozdravljene...user posted image user posted image user posted image

Evo..mi se javljamo kot 4-je..hvala vsem za čestitke...fulll sem bila vesela ko se jih prebrala...
..šele sedaj se javljam ker nikakor nimam mal več časa da bi kej mal več napisala...

Mi smo ok..mali Tilen je in spi...je zelo priden dojenček, no vsaj za zdaj..pa seveda mami dost manj komplicira kot v prvouser posted image user posted image user posted image user posted image ..Neli je zaenkrat ljubeča in ga ima rada..bi ga samo božala in lupčkala..pa mislim da ji itak še ni čist najbolj jasno kaj se dogaja in je pač dogajanje sprejela tako kot je...drugače je kr v vrtcu, da se vsaj dopoldne mal spočijemo in privadimo..ji pa itak ni panike ker gre zeloooo rada v vrtec...

Porod v drugo- superca..sicer sem tudi tokrat rodila v Postojni in s EA..ampak v slabih dveh urah je bilo vsega konec in točno na rok..user posted image ..tudi dojenje nama je takoj zalaufalo-še skor mal preveč, ker sem v treh dneh imela čist pogrižene dojke...user posted image user posted image user posted image ..ampak zdej je že ok...

tok na hitrco...se še javim

cmokaaaaaaaaa vsem!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.10.2009 20:19:56   
ajtak
user posted image
Soncek, samo da uzivate user posted image

Mama11 zadnjic si me sprasevala kako je z mojo diplomo... evo sedaj so se stvari skristalizirale in ze lahko malo govorim o tem. Diplomo sem zacela delat ze daljnega leta 2006, no potem pac nisem bila dovolj zagnana in ob vseh obveznostih enostavno ni bilo časa. Sedaj mi ze drzava malo diha za ovratnik (bi radi stipendijo nazaj) in tudi mene tale nedokoncana obveznost full mori tako da sem se zavzeto lotila z ciljem da letos diplomiram. Zapletlo se je pri mentorju, ki mi je zavrnil mentorstvo ker je preobremenjen jaz pa sem predolgo vlekla... In tako sem ostala brez vsega in 1leto dela je slo v nic. Za diplomo sem namrec organizirala kult. dan, zbrala vse vsebne, izvedla ankete itd.- treba bi bilo le napisat...
No in ker sem bila postavljena pred dejstvo da na tem podrocju ne bo nic sem si poizkala novo mentorico na smeri slikarstvo. In povezala svoj studij s svojo sluzbo, tako imam sedaj naslov diplome: Izvedba in spremljava likovne terapije na področju slikarstva z odraslo osebo z motnjami v duševnem razvoju. Sedaj čakam da mi oddelek potrdi temo saj je malo posebna in potrebujem zunanjega somentorja ker v mb ni studija delavne terapije.

Drzte pesti da sprejmejo ker sem full zagreta, mam ze ogromno literature doma in kr pisem in sestavljam...

Punce bodite pridne, mi vas za en teden zapuscamo ker se gremo namakat v Catezke toplice (no sele v pon. tako da se morda se kaj javim).

Lahko noc

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.10.2009 20:35:04   
mama11
Sonchek, super, da si se javila in da se tako super rihtate. Ko boš imela kaj časa, pa nam obesi še kakšno fotko user posted image .

Pri nas nič dosti novega. Danes sem imela v vrtcu prve govorilne ure - vse OK, Tamara rada je, poje in riše. Če kdo začne špičiti kakšne neumnosti, se mu pa z veseljem pridruži user posted image .

Julija se je končno pričela smejati na glas - ampak samo Tamari, ko okoli nje uganja kakšne neumnosti. Ostali očitno nismo dovolj smešni user posted image .

Ta vikend bo muca Tamari pojedla dudo - ker je postala pocasta in razpokana, ne mislim pa ji kupovati nove. Muca je namreč že pojedla dudo Tamarini kolegici iz vrtca, tako da že ve, da bo namesto dude muca prinesla igračko, knjigico in piškote user posted image . Saj vem, tale smeško mi ne bo hodil po glavi ob poskusih spanja v prihodnjih dneh user posted image .

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
8.10.2009 20:38:09   
mama11
Ajtak, škoda da je šlo delo že v nič, ampak super, da si tako zagreta za novo temo, ki se mimogrede vsaj meni dovolj zanimiva, da ne bi smela imeti težav pri iskanju mentorja. Vsekakor držim pesti, da bo temu tako user posted image user posted image user posted image .

Ali ste v Čateških vzeli apartma? Kje in po koliko? Pa lepo se imejte in uživajte s Tjašem!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
8.10.2009 20:41:47   
mama11
Pa tale seznamček je ostal nekaj strani nazaj - Soni, Tintin, imata že kaj novih podatkov za nas? Manca, ti si pa tudi že tako blizu, da se kaj bolj pogosto javi!

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                     21.6.  user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image                      27.9. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10   user posted image
soni             25.3.10     user posted image
tintin           04/2010    user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
8.10.2009 20:45:01   
tintin
mama 11 - najbrž se je zgubil datum nekje vmes....23.4.2010

ajtak - držim pesti za novo temo, škoda ker je šlo delo v nič....uživajte v čatežu..

mama11 - good luck z dudo...

sonček - super, da uživate!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
8.10.2009 20:48:58   
mama11
Mater sem štorasta, pa že Soni sem zadnjič izpustila user posted image

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                     21.6. user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image                      27.9. user posted image (2.920, 48) Tilen
tintin           23.4.10     user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
8.10.2009 20:50:00   
mama11
Mater sem štorasta, pa že Soni sem zadnjič izpustila user posted image

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP         pričakujemo    prihod                      ime
ninočka       11.07.09   user posted image                     21.6. user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
soni             25.03.10   user posted image
tintin           23.04.10   user posted image

[/quote]

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
9.10.2009 8:24:38   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Manca, ti si pa tudi že tako blizu, da se kaj bolj pogosto javi!

SEZNAMČEK NOSEČK

ninočka       11.07.09   user posted image                     21.6.  user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
tintin           04/2010    user posted image

Hoj,
pa se javljam, da me ne boste pogrešale.user posted image
Itak pa nimam dovoljenja za it v P pred 25.10. zjutrajuser posted image . Namreč mož si je šel z bratrancem kupit karti za nastop DJ-ja, ki je ravno 23.10. pozno zvečer, tast pa ima žurko za 60. rojstni dan ravno 24.10. popoldne. Zdaj pa moža hecam, da me bo ravno na 23.10. zagrabilo, pa se je kar s svojo mami, ki je štuk nižje zmenil, da me v primeru da njega ni ta večer doma kar ona odpelje v P user posted image , tast bi bil pa v tem primeru varuška Maji. Pa malo ga še hecam z datumom 16.10.user posted image , to pa zato, ker ima ravno 16. en mesec pozneje Maja rd.
Upam samo, da ne bom nazadnje šla čez rok.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
9.10.2009 8:26:10   
manca
Ajtak: držim pesti, da ti odobrijo temo za katero si zagretauser posted image

mama11, veliko sreče glede odvzema dude

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
10.10.2009 11:29:37   
sonchek
manca..ja še malooo pa bo en član več..user posted image user posted image user posted image
...pa niker preveč ne načrtuj, ker kaj pa veš...hahahaauser posted image user posted image user posted image

Evo mi smo to noč malo slabše spali..se je tamalček skoz neki zbujal..zdej pa spi, Neli pri atiju zunaj- še dobr da ne dežuje..jaz pa mal rogovilim in skačem po RR-ju in FB..

aja..bom probala še tukaj kakšno slikco gor dat..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
10.10.2009 11:46:24   
sonchek
Tilen v porodnišnici
user posted image

prvo srečanje s sestrico
user posted image

doma ajamo
user posted image

pa prvi sprehod
user posted image

evo par slikic za skomine delat..hahahahaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
10.10.2009 21:57:00   
mama11
Sonchek, kaj ste luštni. Ja, si mi naredila skomine, ampak jaz imam tako ali tako eno mravljico in eno črviko že doma user posted image . Se mi pa zdi, da je Tilen čisto na tvojega, tako kot je Neli čisto tebi podobna. Dobro sta si to razdelila user posted image

Manca, upam, da se tvojemu želje z datumom izpolnijo user posted image . Sicer se mi zdi pa jutrišnji ful dober: 11.10.09. Mogoče bo pa ratalo user posted image

Ful hvala za dobre želje vsem, ne bom še nič pisala v detajle, da se ne bi kaj sfižilo, ampak zaenkrat se uresničujejo. Konkretno poročilo pa v še nekaj dneh.

Smo imeli pa danes druge vrste štalo - Tamara je odletela po stopnišču - pa ne bo stopnicah, ampak skozi luknjo med stopniščem iz enega nadstropja v drugo - kakšen meter globoko. Sicer jo je svak ujel za pulover, ampak je vseeno padla. Revček moj mali, kako se je ustrašila in potem jokala. Sem jo potem cel dan še po malem crkljala in vse kar mi je šlo po glavi so bili različni scenariji, kaj bi bilo, če bi... Mene je najprej panika ful zagrabila, da sem hotela direktno na Metelkovo, potem pa jo je moj konkretno pregledal in edine vidne udarnine so na komolcu ene roke, pa na hrbtu noče ležati - najbrž je tudi tam kje priletela, čeprav videti ni nič. Malo sem se posvetovala s patronažno, pa je rekla, da naj pazimo naslednjih 10 dni, če bi kaj bruhala ali bila omotična, mlahava ali brez energije. Ojojoj, kaj vse nas še čaka.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.10.2009 8:08:53   
manca
mama11, ne ne, danes pa ne gremuser posted image , moramo it v Lj k moji mami na praznovanje RD, ki ga ima drugače jutri. Pa jutri zjutraj grem še v laboratorij in na pregled k Gin.

ojoj, to si se pa res zelo ustrašila. Upam, da bo s Tamaro vse okuser posted image user posted image user posted image . Boste stopnišče kaj dodelali, da se to ne bo zgodilo več?
Že ko je Maja padla pri nas na lesenih stopnicah sem se tako ustrašila, da sem se kar tresla in razmišljala vse mogoče scenarije.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.10.2009 13:52:04   
nicolina
Dan,
vas mal pozdravim...joj kakšen turoben dan user posted image , Tin je pravkar zaspal in kar študiram, da bi šla mal k njemu se uležt..sej mam za likat, pa bom pol zvečer..

sonchek, kolk so lušne slikce, pa Tilen majčken, se mi zdi, da sem kar pozabla...ja bo treba kar razmišljat o novem članu...user posted image

ajtak, držim pestke za novo temo..user posted image

Mama11, samo da se je dobro končalo....verjamem, da si se ustrašla, jaz sem bla tud fertik, ko je Tin čez stopnice letel....user posted image user posted image A zdej je Tamara dobro?

Manca, zdej bomo pa za tebe dihale....user posted image

Lep dan...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
12.10.2009 14:21:55   
manca
o nicolina, če boste pa za mene dihale, potem bom pa res hiter fertikuser posted image

Bila danes na pregledu. Pa ravno v čakalnici odprem položnico, ki sem jo dobila zjutraj v vrtcu in me je skoraj kapuser posted image ...so mi preveč zaračunali, sem pa potem ko sem prišla domov to uredila preko telefona. Le kako so mogli se zmotit in mi zaračunat za 50% več.

No, skratka, pritisk je bil kljub položnici normalen, voda ok, hgm je narastel kar na 129. Čez 1 teden imam prvič ctg + dam samo vodo v laboratoriju. Potem pa če bo vse ok, me misli poslat na amnioskopijo šele dva dni po roku, se pravi 28.10. ravno na tastov RD (sej praznoval ga bo pa tako ali tako 4 dni prej).
Sem vsa vesela, saj v prvi nosečnosti sem v tem času ležala na oddelku v P zaradi zmerne preklamsije, tokrat je pa vse okuser posted image .

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.10.2009 18:33:05   
zirafa76
pozdrav,

no mi smo nazaj iz dopusta pri atiju na križarki, bilo ful mega in predvsem polno čustev..sem se kar razjokala, ko sem ga zagledala...user posted image no, sedaj se do januarja ne vidimo....user posted image seveda upam, da bo vse vredu pri nas in da ne bo prišel prej.....

drugače vas še moram kaj prebrat, danes sem imela tudi malo pregled med cunjami, kaj imamo od Izabele...

A RES NOBENA NIČ NE RABI??????user posted image user posted image

Ampak tole pa res upam, da katera potrebuje...

Podarim popolnoma nov pajacek za zimo, velikost okoli 6m, v pinki ali beli barvi...Imam dva, ker sem takrat kupovala za obeuser posted image , no kupila pa sem itak prevelikeuser posted image , tako da so čisto novi in ful lepi....

če katera rabi ji pošljem, naj mi javi na zs ali tukaj..pa pošljem še slikico.....

zdaj pa grem...vas brat...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
12.10.2009 18:36:08   
zirafa76
sonchek...kakšna lepa bibauser posted image user posted image user posted image .....cukrček...joj, komaj čakam na našegauser posted image

povej mi ali imate nov voziček ali tako dobro ohranjenega????user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
12.10.2009 19:31:12   
tintin
Oj punce še od mene!

Danes sem imela NS, vse ok, dete je trmasto:) in se ni prepričat dalo, da se obrne....tveganje 1:3571...PDP 23.4.2010

Jutri imam posvetovalnico, tako da sem frej.

Manca, upam da zdržiš do roka:)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.10.2009 15:51:04   
nicolina

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Bila danes na pregledu. Pa ravno v čakalnici odprem položnico, ki sem jo dobila zjutraj v vrtcu in me je skoraj kapuser posted image ...so mi preveč zaračunali, sem pa potem ko sem prišla domov to uredila preko telefona. Le kako so mogli se zmotit in mi zaračunat za 50% več.

No, skratka, pritisk je bil kljub položnici normalen, voda ok, hgm je narastel kar na 129. Čez 1 teden imam prvič ctg + dam samo vodo v laboratoriju. Potem pa če bo vse ok, me misli poslat na amnioskopijo šele dva dni po roku, se pravi 28.10. ravno na tastov RD (sej praznoval ga bo pa tako ali tako 4 dni prej).
[/image].

Kako se pa to lahko zgodi??? user posted image user posted image za pregled,

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Jaz bi se takoj javla,če bi bila noseča in bi pričakovalauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Danes sem imela NS, vse ok, dete je trmasto:) in se ni prepričat dalo, da se obrne....tveganje 1:3571...PDP 23.4.2010

user posted image za pregled in lepo nosečnost naprej.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.10.2009 18:16:21   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Žirafa...če je un v beli barvi primeren tud za fantka, bi ga jaz vzela...
..ja škoda kr nimamo punčke user posted image user posted image user posted image

Voziček je pa star oziroma od neli...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.10.2009 21:30:10   
zirafa76
pozdravček...

se samo javim, da delim z vami, da se nažiram s keksi, čookolado.....user posted image user posted image ...joj, spet ti kg.....

pa da je fulll mrzlo in da si lepo urejamo naše stanovanje...sem dala prebelit, pa stenske nalepke dodam jutri..bo fletno, ni kaj...čist sem not padla...user posted image ..

evo, pa že letim...

papa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.10.2009 21:31:56   
zirafa76
sonchek.....je pa ni..je bel, ampak ima roza napis in muciko goruser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.10.2009 9:03:22   
manca
Jutrček

častim eno user posted image oz. čaj.
Je pa res precej mrzlo...brrr, sploh ne vem kaj naj še navlečem nase, da me ne bo zeblo. Se spomnim, da sem šla leta 2007 v P samo v majčki z 3/4 rokavi + termovelurjem, pa še to se mi je zdelo precej toplo.
Itak sem pa spet prehlajena, to je pa letos res že too much prehladov. Sej ni nič hudega, samo zabasan nos, pa ponoči me je malo mučila bolečina v grlu.

Grem še pomit 1/2 oken, ki so ostala od včeraj, pa posesat stanovanje in ga pomit, potem pa lahko grem v Puser posted image
Možu sem pa tudi danes demonstrirala, kaj vse mora navleči glede oblačil na Majo, da gre lahko v vrtecuser posted image ...imam občutek, da bo imel težave, ko me ne bo, saj jo vedno oblačim jaz. Na predale v njeni sobici sem mu pa tudi napisala z alkoholcem kje lahko najde hlače, kje bodije in ostale stvari. Sej drugače ima pa dol pod nami svojo mami, pa naj se z njo posvetujeuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
15.10.2009 9:14:22   
ninocka
Dobro jutro!
Sem vas malo zanemarila, ker imam ze ta drug teden polno hiso otrok - jp, sezona bolezni se je pri nas zacela. Prejsnji vikend smo sli na korosko (ne vem, a sem vam povedala, da smo dobili nas avtouser posted image user posted image ) in je moj ze v petek vzel dopust, tko da smo sli v cetrtek tja. Evan je bil pa tko ali tko tam na pocitnicah. V petek smo naredili izlet v minimundus, v soboto na Ivarcko jezero in potem se krajsi postanek pri dezurnem zdravniku - Rubnu se je vnel ucek. Tko da je bil potem do srede doma, v petek je pa Evan zacel neki vrocicen ratovat, v nedeljo ga je moj peljal na metelkovo - zacetek bronhiolitisa. Vceraj sme mela pa se Rubna doma, ker mi je ful lajajaoce kasljal (sem sumila laringitis), popoldne jih je moj obadva peljal k P in ma Evan povecano dozo ventolina, Ruben pa laringitis. Jupi, kaj naj recem user posted image

Danes grem k mami domov, je tud ona na bolniski, pa gremo malo na obisk. Tavelkima je ful dolgcas, ker se jima nic ne dogaja in se potem samo kregata za en traktor user posted image

A vam povem, kako zdej Ruben zgleda / je v pizamici, zgornji del je od ene pizame, spodnji od druge, stoji pred mizico, na kateri ima posodico z nesquick kuglicami (suhe), pa gor ima soncna ocala user posted image user posted image user posted image . Ocitno nam prevec sonce sije v dnevno user posted image user posted image

Sonchek, kolk je luskan Tilen user posted image user posted image user posted image PA tista slikica iz porodnisnice user posted image , nasi so tud vsi mel te pajacke, edino niso pa meli hellokitty posteljnine user posted image user posted image
mama11 - a Julija se je sele zdaj zacela na glas smejat? Ker Lian se tko smeje ze od 2 mesecev naprej. Itak je en tak smejko, ga mal ogovoris pa ima ze usta do uses. Da se mu pa malo bolje posvetis al pa da ga zgeckas, se pa ful smeji na glas.
Kako gre odvajanje od dude?
za padec - samo da se je vse srecno koncalo user posted image . Pri meni je tud Ruben tko enkrat padel, ampak sem jst lih na spodnjih stengash stala in sem ga ujela...user posted image

manca user posted image za pregled...kako pa kaj kaze, a ze kaj pomagamo dihat user posted image
nicolina, men bo obleko naredila maja stamol

next - sem 2 dni nazaj narocila za 350 EUR stvari user posted image user posted image , vecinoma za Evana, ker je preratel vse hlace.

mam eno vprasnje - RDji se blizajo, kaj boste kupile malim? Mi2 mu bova kupila uno kolo brez pedalov, pa se kaksno malenkost. Za ostale mam pa tudi ze bolj ali manj pripravljeno, kaj naj kupijo.

ajtak, drzim pesti z anovo temo...a kaksne kombinacije na staro se pa ne da narest? Da ti lih vse ne propade?
zirafa, lepo urejaj stanovanje user posted image Pa da cimhitreje mine cas do januarja, ko se tvoj vrne user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?