zirafa76
|
Pozdrav še od nas... No, jaz sem končno končala opremljanje... ..pridejo mi jutri še namontirat par poličk, pa v Ikei sem kupila še predalnik za igrače in je to konec...ne morem verjeti, da bo naša spalnica kljub temu ostala v neki normali, po vsej krami notri.... ..sem pa zmetala kar nekaj stvari stran, ki jih ne uporabljamo..hmm od srednje šole??? .,moj je včasih še hujši kot jaz..... ... Tako da sedaj smao počasi... Gap.....mi je žal punce, še pred pol leta nekje je bila možnost naročiti, ker sem skoraj naročila, pa sem potem naročila preko kolegice, ki je bila tam...sem opazila, da ne pošiljajo več izven USA...je pa tukaj recimo na slovaškem stran, kjer si lahko naročiš kar želiš iz USA in to tudi Gap, pa pošljejo....po moje bi nekaj takšnega lahko obstajalo tudi v Slo??? Uggs...hja, cena je obup, nasploh so cene v SLO obup... sem malo primerjala zadnjič...groza res..ni mi jasno, zakaj hudiča morajo služiti ravno na račun otrok, še posebej pa te razkuri, ko najdeš enak proizvod pol ceneje pri sosedih v Avstriji ali kaj podobnega... Sem se tudi jaz otresla par sto EUR v Toysu pa Baby one zadnjič, ko sem nakupovala za ...BTW..Ima že ime..Dominik... ...ampak to je vse sedaj, ni dobil nič oblačil, ker bo ati nekaj prinesel, večinoma so bile to Pamperske, pa mleko, pa malenkosti kot so flaške in vsa krama zraven....tako da sedaj smo ready.... MOj pride januarja 6., seveda če bo z mano vse vredu, ampak bo tole hitro minilo, se mi zdi..sem že v 6 mesecu..kar ne morem verjeti, res ..čas leti v drugo, je resnično res.... In ker že vsepovsod grozijo reklame za božič , bo to še hitreje... Mamuška.....vi res imate smolo s temi boleznimi.....upam, da se bo umirilo....kar pa se denarja tiče...hja, vem kako se počutiš..smo tudi mi imeli takšen del leta, ko smo dejansko živeli od socialne...HB se je to rešilo nekako s službo mojega, ampak ni prijetno....upam, da se umiri tudi pri vas..ampak prvo je zdravje otrok, če jim lahko pomagate, je vredno vsakega centa, četudi na račun sebe.....včasih denar ne more pomagati......saj bo.... ...se mi zdi, ko pogledaš zvečer svoje otroke, ki sladko in mirno spijo v svoji postelji, da je ves trud in odrekanje poplačano.....ostane le še neizmerna ljubezen in ponos, da je nekaj tako dragocenega Tvoje.... Nič, gremo malo na zrak.... imejte se lepo....