|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
23.10.2009 7:47:26   
sonchek
hej...

mama11..kajjjjjjjj jaz to berem..me je kr mrazil zraven...ja groza noooo
..res HB sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image
Dej sporoč k boš dobila Uggs-e!!!...da vidimo če deluje..hahaaa

martita..a kej veš kaj je tle kej v naši okolici z aerobiko...jaz bi po novem letu mal zaštartala...

darilo za rd..pojma nimam še..hahaaaa

scuba..držim pesti!!!!

Tilen kličeeeeeeeee
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
23.10.2009 9:16:54   
martita
sonchek,

aerobika je v ponedeljek (zaenkrat 18.15) in sredo (19.30) v šolski telovadnici. obstaje tudi ena varjanta na turjaku in tudi nek trebušni ples, mislim, da v levstikovem domu. jaz se potim v telovadnici.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
23.10.2009 9:49:10   
manca
mama11 me je kar zmrazilo, ko sem prebrala kaj vse ste dali skozi. Hb, da je sedaj vse okuser posted image

žirafa:
sem blizu ja, porodnišnice namreč...do nje imam 15 min z avtomuser posted image . Nekaj popadkov se je že kazalo, pa so se umirili. Je pa imela navihanka očitno hud žuruser posted image , saj
mi včeraj ni dala miru od osmih zvečer do pol enih ponoči.
Se pa na vsake par dni pojavi kdo, ki mi hoče datum prestavituser posted image ...včeraj mi pravi kolegica, naj ne hodim v P pred sredo, ker gre ona na dopust in se v sredo vrača domov. Ker bi rada že v P prišla na obisk. A zdaj si bo pa že kar vsak zmišljeval, kdaj naj gremuser posted image

scuba:
še vedno držim pesti za plusek, naj vama uspe čimprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
23.10.2009 10:24:13   
Nana Liza
Mama11 - HB, da je vse ok. Jest se tudi bojim vseh teh padcev. Samo da je vaša princeska ok. user posted image

Tintin - kako je že velik vaš korenjak. Naš mislim, da ima kakih 87 cm in težak dobrih 13kg. Nosi pa veikost za 2-3 leta.

Scuba - držim držim pesti za čimprejšnji plusek!!!user posted image

Martita - a si že bla v novi Ikei v pri Gorici? A z Majo še vedno hodite na plavanje?

Žiraga - gap, tudi mene zanima. Super so njihove majčke!

Ogice - ene luštne sem za Elo našla v HM. Mal za šminkirat, drugač ima pa itak Geox visoke čevlje.

Mi je včeraj p rekla, da ima Tevž streptokokno angino. HB nima visoko temperaturo, po antibiotiku pa tudi počutje čist ok. Ela jo je enkrat imela, ko je bila b bolnici 1 teden in je bilo ful hudo. Sedaj pri Tevžu HB ni tako. Ela pa jemjle zaščitno terapijo.

Glede lulanja so pa novemrčki ful pridni. Naš še vedno rad sedi na klahli oblečen in v plenici. Nag mi takoj pobegne. user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
23.10.2009 10:41:07   
martita
NanaLiza, v Ikei še nisem bla...je odprta šele 3 dni!user posted image Bom pa šla prvič, ko bom v GO.user posted image
Plavamo še in sicer ob sredah ob 6h v Atlantisu. Plavata pa moja dva....mami ima popoldan za šoping, večer pa za aerobiko....user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
23.10.2009 11:30:21   
Nana Liza
Ja 3 dni, verjamem, da še nisi utegnila. user posted image

Naš termin je pa ob četrtkih. user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
23.10.2009 13:41:50   
nicolina
A Ikea je zdej v GO, super, bomo šli kaj pogledat. user posted image

Tele uggice pa mene tud zdej matrajo, so mi ful všeč user posted image

Tintin user posted image za Vasjo, Tin ima tud 14 kg, sm ga sama stehtala, velik je pa tud tle nekje...

Jaz tud začnem drug teden z aerobiko user posted image

Nana Liza user posted image za Tevža.

GAP,tud mene zanima, nisem našla na njihovi strani,da pošiljajo v SLO user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 23.10.2009 13:43:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2582
23.10.2009 19:49:49   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

GAP,tud mene zanima, nisem našla na njihovi strani,da pošiljajo v SLO user posted image

iz zanesljivega vira: ne pošilja...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.10.2009 8:58:18   
Tanayya29
Mama11 ojoj,so mi kar solze tekla,boga Tamara....s tajem ji pošiljava kup poljubčkov.....važno,da se je vse lepo končalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala za uggice,bom naročila!!!!

Bom kasneje še kej napisala in ves prebrala,morava v knjižnico,da ne plačava zamudnine

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
24.10.2009 9:02:50   
manca
Dobro jutro

pa sem prva tu goruser posted image
Moz se spi, saj je zjutraj prisel iz zurke. Zdaj pa ze planira novo za december, samo to bomo pa se videli ce mu bom pustilauser posted image
Ta noc je bila bolj mirna kot prejsnja, tako da upam, da bom danes in jutri se kinder jajcek. Samo po moje me bodo kar iz amnioskopije v sredo poslal v porodno.
Upam na nekaj cm odprtost in hiter porod.
Maja je pa itak zadnje case atijeva lubica...ko pride domov iz sluzbe kar plese in skace od veseljauser posted image .
Je pa zdaj velika 89 cm, tezka pa celih 15 kg...so se merili in tehtali v vrtcu v septembru.

Grem obesit perilo, malo pospravit, potem pa itak ob enih ze na kosilo za tastovih 60 let. To bo fino...dobro kosilo, pecivo, torta, tasta pa pride razveselit se trebusna plesalkauser posted image , samo on se nic ne ve o tem.

Aja, se nekaj. Vloga, ki smo jo oddali na obcino za znizano placilo vrtca nam velja od septembra do decembra letos. Vlogo verjetno potem za leto 2010 oddam sele konec leta, predno mi ta potece? Ker tisti, ki pa hodijo v vrtec ze od prej, pa verjetno oddajo vlogo do novembra letos za leto 2010. Mi lahko katera se to razlozi prosim.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
24.10.2009 10:37:00   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca
Aja, se nekaj. Vloga, ki smo jo oddali na obcino za znizano placilo vrtca nam velja od septembra do decembra letos. Vlogo verjetno potem za leto 2010 oddam sele konec leta, predno mi ta potece? Ker tisti, ki pa hodijo v vrtec ze od prej, pa verjetno oddajo vlogo do novembra letos za leto 2010. Mi lahko katera se to razlozi prosim.

Samo na hitro - kKolikor jaz vem, moramo vlogo oddati vsi do 15.11. za leto 2010. Če je ne oddaš v roku, plačaš polno ceno - to je razen 20 %, ki jih da država vsakemu otroku.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
24.10.2009 10:40:12   
ninocka

Vseeno moras oddati do 15.11.09 ponovno vlogo za znizano placilo.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
24.10.2009 12:16:20   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Vseeno moras oddati do 15.11.09 ponovno vlogo za znizano placilo.

ja res je!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
24.10.2009 14:44:42   
mama11
Punce ful hvala za vse lepe želje, Tamara je OK, samo včasih se še spomni, da je padla in mi pokaže, kje. Stopnišče je zaprto, tako da bo, upam, tudi ta spomin kmalu zbledel. Sicer pa, nekje v mrzlici zadnjih dni je ven pokukala še tretja petka, tako da nam za mlečni komplet manjka samo še ena user posted image

Tintin, Vasja je pa ful poba. Jaz imam zadnje podatke od skoraj 2 mesecev nazaj, bomo počakali še teh nekaj tednov in jo zmerili/zvagali na rojstni dan.

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Torej očitno kaže interes...mame z izkušnjami z odvajanjem od plenic...ga dam zdaj doma v hlačke in gremo v odvajanje?

Ja, definitivno. Bravo Vasja! Pa bravo še za Martitino Majo user posted image

Žirafa, pazi nase in na user posted image , saj se lahko z Izabelo še vedno veliko igraš. Jaz sem dostikrat ležala na blazinah v Tamarini sobi in sva se igrali, brali knjigice, itn.

Nana Liza, upam, da je s Tevžem danes še boljše. Koliko časa po začetku jemanja AB pa niso več kužni?

Tamara se je zbudila, šibam...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
25.10.2009 10:20:56   
Nana Liza
manca - vloga za znižano plačilo vrtca se odda vedno za vsako leto do 15. novembra za naslednje leto. Če prvič vpisuješ otroka, se tisto leto odda do 15. avgusta, ki velja od septembra do decembra. Za naslednje leto pa spet do 15. novembra istega leta. Če pa vpisuješ 2. otroka se zanj odda le obrazec o oprostitvi plačila. Jest tudi še nisem oddala. Še otroški dodatek je potrebno oddati ponovno, če je otrok v vrtcu, ker ti ga kar nekoliko znižajo.

mama11- kužen je, dokler mu pikice po telesu ne izginejo. Sedaj je ok. Je pa P rekla, da je kužen 3-4 dni. Ampak kaj, ko sedaj mene tako grlo boli. Moram iti jutri k dr po antibiotik še jaz. Je pa zadnje čase pri nas taka trma, da je kaj. Trmari z jokom, pa če je treba tudi vnedogled. Ponoči se zbuja z jokom. Pojma nimam kaj mu je. Boli ga pa nič, saj če ga odnesem na svetlo, v trenutku preneha jokati. Včeraj smo delati torto, jih je treba nekako zaposliti, ko so zunaj tako deževni in hladni dnevi, da ni kaj početi.

Lepo nedeljo, čeprav zgleda spet bolj deževna.user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 25.10.2009 10:24:49 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
25.10.2009 13:27:46   
martita
punce, SOS, imate kak enostaven recept za dobro čokoladno torto? Če ne bo padla kar tista "alla Gruška".user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2591
25.10.2009 14:02:42   
manca
Martita, recept zate:

Biskvit:

- 7 jajc
- 25 dag sladkorja
- 21 dag moke + 1/2 pecilnega praška
- 4 žlice grenkega kakava
- 4 žlice tople vode

Pariška krema:
- 300 g jedilne čokolade ( lahko daš tudi mlečno ali 1/2 mlečne, pa 1/2 jedilne)
- 2 dl sladke smetane

Smetano segrej do vrenja in jo prelij na čokolado. Mešaj, da se čokolada stopi. Pokrij s plastično folijo , pri čemer naj se folija dotika kreme, da se ne oblikuje skorjica.
Do uporabe postavi v hladilnik. Če želiš bolj čvrsto kremo, daj večji delež čokolade, za mehkejšo pa dodajaš smetano. Rahlo kremo dobiš če ohlajeno stepaš 2-5 min.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
25.10.2009 15:15:54   
Tanayya29
lep pozdravček!

Jaz sem zbolela na celi črti....vročina, grlo.....:((Upam,da nimam kake gripe ,ampak me kosti nč ne bolijo....Že dolg se nism tko vlekla, k ena stara žena.....Ponoč sm komi do wcja prispela....:(
No,da ne govorim, da je tamau ves živahen,in sem ga oddala h svojim staršem....

Ah,bo že.....pomoje bom po 3 letih spet na bolniški zase(no po dveh).

Cepljenje,jaz ga imam 25.11.sem kar malo pozabila na to celjenje..;((

Uggice sem naročila končno, komaj čakam da jih dobim. V štiflu so 270 € ,jaz vzadnjič nism mogla verjet.Ne vem,če jih kdo sploh kupi v sloveniji?

Manca,želim ti lep porod...:)

Vasja in Maja bravo za kahlico.....

Nč,zdj mi pa tableta že počas popušča in se morm zvlečt nazaj do postelje.....

Lep preostanek nedelje.

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 25.10.2009 15:16:19 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
25.10.2009 18:42:56   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Uggice sem naročila končno, komaj čakam da jih dobim. V štiflu so 270 € ,jaz vzadnjič nism mogla verjet.Ne vem,če jih kdo sploh kupi v sloveniji?

kje si jih pa naročila...

Hitro se pozdravi... user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
25.10.2009 23:50:15   
mamuška
O pismo, Mama11, tole je pa noro!!! Kaj so vam pa za naprej rekli? Kakšni posebni ukrepi? Hudo! Držim pesti, da bo čimprej vse v redu.

Mi smo oddelali vsak po eno pljučnico, zato mi niti pod razno ni zneslo kaj okrog priletet. Pacali smo se 3 tedne, K je sicer do zadnjega hodil v šolo in nato samo še padel dol. Jaz tudi. Najbolje jo je odnesel D., ki kot ultra rizičen najhitreje spravi kolesje v tek in "zrihta" dober Ab za vse 3. Še vedno sicer vsi kašljamo kot nori, ampak vsaj počutje se je premaknilo z mrliškega.

270 € za čevlje??? Meni je vse, kar je nad 35 € noro drago, ne morem pomagat. DOminikova dieta in bolezen nas je spravila čisto na kant, dodatno nas je udaril še ukrep plačevanja zverinsko dragih, a zanj življenjsko nujnih, nadomestkov, živimo z eno plačo, tako da prostora za kako razvajanje enostavno ni. Še za nujno včasih ne vem, od kje vzet, ko pride mesec, kot je bil ta, da D zboli in posledično živi samo od nadomestka. Ta mesec bomo samo za neocat dala 270 €, kje je še vsa druga hrana zanj user posted image Sama sreča, da nas s cunjami drugi zalagajo, sicer ne vem, kje bi jemaliuser posted image Živo sranje je, ko v parih meseceih padeš iz povsem povprečnih (ali še malo nadpovprečnih) razmer na rob. user posted image

SVečke za user posted image smo tudi mi prižgali, kljub bolezni.

Manca očitno nima namena rodit it user posted image , sme blazihr, da je vmes že.

D RD je šel mimo v bolezni, glede na njegov eomejitve itak niti torte ne morem spečt, ker ne sme niti riža in koruze in jo nimam iz česa naredituser posted image ZA darilo je pa bundo dobil, ker je nima.

Nč, nosčeke, pridne bodite in skrbite zase in male "podnajemnike", ostali pa tudi - zdravja se držite, pa bo user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
26.10.2009 8:33:35   
manca
jutrčekuser posted image

Vikend sem preživela in sem še vedno 2v1. Danes ponoči mi je pa še Maja spet zakuhalauser posted image , tako da jo imam spet doma. Očitno še nimam časa it rodit.
V P v Kranju imajo pa tudi gužvo...prejšnji teden se je rodilo kar 30 otrokuser posted image . Pa sem se včeraj sestrci pohecala, da ker je taka gužva nisem še na vrstiuser posted image potem pa ona
začne nagovarjat mojega moža, naj me kar v Lj P odpelje rodituser posted image . No če me zagrabi danes imam potem do srede popoldne zagotovljeno varstvo pri tašči spodaj, v četrtek bi moral pa potem moj vzet bolniško in biti on varuška.

zdej moram pa nazaj na kavč it gledat Nodijauser posted image

lp, manca

Tanayya, hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

mamuška za vas vse pa tudi user posted image user posted image user posted image in naj bo težav ter bolezni čimmanj

< Sporočilo je popravil manca -- 26.10.2009 8:35:32 >

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
26.10.2009 8:45:48   
tintin
Manca...pikepoke za Majo. Upam, da se čimprej pozdravi!!
Tebi pa tudi držim pesti za porod v čimbolj ugodnem trenutku (ko bo maja zdrava, ko bo v P zmerna gužva in ko bo kinderjajček pripravljen za razpokuser posted image

Mamuška
....pikepoke tudi za vas in ostanite zdravi. verjamem, da je hranjenje s vso specialno hrano noro drago. Občudujem tvoj pogum in pozitivne misli.

Naš V je včeraj imel bližnje srečanje z zoprno stopnico (pri tastu v hiši), je skoraj prebil glavo. Ima buškico na čelu, za vsak slučaj smo ga peljali na pregled in je bilo vse ok, so dali samo navodila naj ga opazujemo...in danes je bil bp, normalno živahen, brez bolečin, skoraj brez buške. Meni se je pa skoraj srce ustavilo....

Kahlica funkcionira občasno...se spomni kar naenkrat, da bo kahlo in se potem dejansko polula. Včeraj smo ga dali v gatke in je zdržal ene pol ure, potem je pa risanko gledal in čisto pozabil, pa je bila lužica. Ampak saj počasi bo....

Lp vsem.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
26.10.2009 8:46:25   
tintin
Tanayya...tudi ti GET WELL!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
26.10.2009 8:52:47   
zirafa76
Pozdrav še od nas...

No, jaz sem končno končala opremljanje...user posted image ..pridejo mi jutri še namontirat par poličk, pa v Ikei sem kupila še predalnik za igrače in je to konec...ne morem verjeti, da bo naša spalnica kljub temu ostala v neki normali, po vsej krami notri....user posted image ..sem pa zmetala kar nekaj stvari stran, ki jih ne uporabljamo..hmm od srednje šole???user posted image .,moj je včasih še hujši kot jaz.....user posted image user posted image ...

Tako da sedaj smao počasi...

Gap.....mi je žal punce, še pred pol leta nekje je bila možnost naročiti, ker sem skoraj naročila, pa sem potem naročila preko kolegice, ki je bila tam...sem opazila, da ne pošiljajo več izven USA...je pa tukaj recimo na slovaškem stran, kjer si lahko naročiš kar želiš iz USA in to tudi Gap, pa pošljejo....po moje bi nekaj takšnega lahko obstajalo tudi v Slo???user posted image

Uggs...hja, cena je obup, nasploh so cene v SLO obup...
sem malo primerjala zadnjič...groza res..ni mi jasno, zakaj hudiča morajo služiti ravno na račun otrok, še posebej pa te razkuri, ko najdeš enak proizvod pol ceneje pri sosedih v Avstriji ali kaj podobnega...user posted image

Sem se tudi jaz otresla par sto EUR v Toysu pa Baby one zadnjič, ko sem nakupovala za user posted image ...BTW..Ima že ime..Dominik...user posted image ...ampak to je vse sedaj, ni dobil nič oblačil, ker bo ati nekaj prinesel, večinoma so bile to Pamperske, pa mleko, pa malenkosti kot so flaške in vsa krama zraven....tako da sedaj smo ready....user posted image
MOj pride januarja 6., seveda če bo z mano vse vredu, ampak bo tole hitro minilo, se mi zdi..sem že v 6 mesecu..kar ne morem verjeti, resuser posted image user posted image ..čas leti v drugo, je resnično res....
In ker že vsepovsod grozijo reklame za božič user posted image , bo to še hitreje...

Mamuška.....vi res imate smolo s temi boleznimi.....upam, da se bo umirilo....kar pa se denarja tiče...hja, vem kako se počutiš..smo tudi mi imeli takšen del leta, ko smo dejansko živeli od socialne...HB se je to rešilo nekako s službo mojega, ampak ni prijetno....upam, da se umiri tudi pri vas..ampak prvo je zdravje otrok, če jim lahko pomagate, je vredno vsakega centa, četudi na račun sebe.....včasih denar ne more pomagati......saj bo....user posted image ...se mi zdi, ko pogledaš zvečer svoje otroke, ki sladko in mirno spijo v svoji postelji, da je ves trud in odrekanje poplačano.....ostane le še neizmerna ljubezen in ponos, da je nekaj tako dragocenega Tvoje....user posted image user posted image

Nič, gremo malo na zrak....

imejte se lepo....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
26.10.2009 8:58:01   
zirafa76
Manca....hehe...si še tu?????user posted image

Ja, tud pri nas se izmenjavajo Nodi, Fifi in bacek Jon....user posted image ..s tem, da tazadnji je ze meneuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?