VANILI
|
žal nisem utegnila podrobno vsega prebrat, pa tudi danes bom telegrafska, ker grem pospravljat, moja2 otroka spita, moj pa je službeno v Atenah in bom celteden samohranilka. Saj bo šlo, ampak ga vseeno pogrešam . uspela sem ujet par stvari, tako da bi jih vprašalaa ali pokomentirala: trak med nogami:za kaj za božjo voljo točno se gre??!! vse živo mi se plete po glavi.... finančna kriza: no tudi mi2 nisva izjemi. jaz dobim okoli 1000evrov, od tega sva z mojim zmenjena, da plačam stroške (vse plus moj mobi, kar znese okoli 200evrov), pa vrtec za Živo, kar je 150 evrov, ostalo kar spuhti, plačujem še za hrano, pa ostalo, kar sproti prode, pa vedno kaj pride. Moj ima višjo plačo, a ima ful kredita (še 8 let) zaprizidek, pa še en kreditek za 2 leti, pa vsa živa zavarovanja pa sploh ne vem kaj še vse, tako da naa ne uspe sicer glih kaj prišparati, česa blaznodragega si pa tudi ne privoščiva. Denar gre za hišo - npr. zdaj bo treba zamenjat peč, pa kurilno olje vsake tok časa, pa okoli hiše še... da ne govorim o prenovi starega dela hiše, ki naju čaka, kar pomeni ogromna strehs, vsa okna v tistem delu, radiatorji, tla, stene, fasada... jao bože mili . je pa res, da moj popoldne še dela neke načete okoli, tako da je kak dodatni denar, da si lahko privoščimo kake mini počitnice, kot smo si jih ta tden. In je bilo lepo, tako da pol se malo pomirim, ko sem včasih jezna, ko rpavim, da samo dela skos...