Alina_alin
|
Dan punce, jaz ob kavici na rr. Malečka pri varuški. Upam, da ne joka. Je sicer že bila 2x po urco, dve in ni bilo panike. Sicer seveda kavice ne pišem v miru, ker me muči, kako se drži. Po njo bom šla ob 10.30h, tak da bo 2,5 uri tam (1,5 ure not, inl uro zunaj). Naš RD in plac: je še kar šlo. Smo bili v jedilnici in dnevni- tiste, ki niste bile pri nas- je oboje kot en prostor. Ko so se otroci razživeli, je bilo kar glasno v dnevni sobi, pa se je dalo v jedilnici menit. Ker otrok je bilo: 1x 10 let, 1x 6 let, 1 x5 let, 3 x3l eta, 1x 1leto, 1x9m. To je bilo praznovanje v krogu družine: moja brata z družinama in od mojega moža sestra z družino in babici in dedka. Poleti, ko ima malčica rd, smo bolj komot, ker smo na terasi in zunaj. Sedaj pa smo se malo stistnili in je bilo tudi ok, sem se zelo bala, da bo preveč gužva. Pa je uspelo. 2ursae, slika s sadjem-stojalom: ati je fotografiral, jaz sem 1 m stran bila v nizkem štartu, da mi ga ne prevrže, malečka pa je razmetavala sadje po tleh, ki smo ga imeli za goste. jasna,ati še puške nima , pravi pa, da se bo moral že zanimat kje je močno lovsko društvo... jasna, naj ti hitro dnevi minejo, in otroci da bodo pridni, predvsem pa zdravi ta čas. Ker bit s 3 bolančki sam, uff.... Jaz sem bila z 2 bolančicama in se mi je že skor odpeljalo. Sicer pa ti jih itak obvadaš in jih porihtaš brez problema. Janja, bravo za hojo! Za veelik korak za Urbana in celo vašo družinico. Zdaj se bosta pa lahko z bratecom lovila po stanovanju! Mami pa za njima tekala In super, da imaš že pomoč v gospodinjstvu. Naša pomoč v gospodinjstvu: Tjaša spleza na trip trap stol - do vrha- na zg. polički stoji in že iz pomivalnega korita in pulta sortira stvari, prav tako je zakon pomivalni stroj: iz njega jemat ven beštek in ga sortirat. Ko pa se naje, pa obvezno rabi kuhinjsko krpo, da za njo pobriše svojo mizico. Če pa ji vzamem coto, pa jok iz užaljenosti v nulo. Šibam zdaj gledat, kako delo napreduje v sobi v kleti - tam je bilo mišljeno praznovanje rd, pa je en majster zavlekel, ga ni bilo k hiši, kot je obljubil....