Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 5.12.2008 22:31:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu za tisto k jo pa partner pretepa jaz ne vem no,jaz bi mojmu tiča odrezala smešno vendar moj se zaveda da sm zmožna tega in za mojga tamavčija sm tud pripravljena marsikej nardit in sploh ne bi niti za sekundo oklevala.mam tako "srečo" da so me parkrat napadel in najbolj zaleže udarec v jajca in to me je moj ati nauču pri 6 letih in vam povem da je prišlo že velikokrat prav.lahk da se bo grdo slišal sam ženska si trenutno ne zasluži nosit otročka pod srcem ker zgleda da ji ni tok pomemben da bi ga zavarovala prav imaš ,no pa saj itak sama ve kaj je bolje zanjo ,ko pa njen dragi" ni slaba oseba ",kot je sama napisala
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 5.12.2008 22:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no in taki ljudje imajo otroke žalost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 5.12.2008 23:22:37
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Sulfinija ne obupat! Ti kar pojdi v bolnico, pa če si šla že 100x pa pejdi še 101. Tako kot je Sonček85 rekla, zato so tam!!! še z moje strani nekaj pikapok za srečo. Upam, da vseeno ni to, kar misliš, da je. Lahko noč vsem puncam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 7:34:57
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Sulfinija, kako si preživela noč? Upam, da je tvoj borec in da sta danes vredu, brez izcedka. Pri meni je danes zjutraj temperatura padla, tako da spet ne bo nič. pričakujem danes oz. najkasneje jutri zjutraj, bo teste kar za kdaj drugič počakal. Lep dan vam želim, pa čeprav je deževen
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 7:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! sulfinija kako si?so še krči?držim pesti tamavči mi je glihkar zaspal in je tok slabe volje k je mogu ati it delat groza,sam jok pa sitnarjenje tko da bo danes kr težak dan S* kaj pa veš mogoče in upam da te ne bo obiskala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 7:58:52
|
|
|
|
pikicao.
|
migam z ritko zate sulfinja...da bo vse ok pa zate s* da te M ne obisce..pa da bos jutri ze naredila test in d se ti pokaze en debel plus sej ves, jz sm pujsi k sreco prnasa
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:09:24
|
|
|
|
S*
|
larilu in pikicao hvala za lepe želje, ampak sem prepričana da me je miklavž letos preskočil . Padec temperature je pri meni kar zanesljiv znak, tako da jo pričakujem. Ker pa je pred nami veseli december, ne bom preveč , gremo v nove boje našim naproti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:12:24
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* larilu in pikicao hvala za lepe želje, ampak sem prepričana da me je miklavž letos preskočil . Padec temperature je pri meni kar zanesljiv znak, tako da jo pričakujem. Ker pa je pred nami veseli december, ne bom preveč , gremo v nove boje našim naproti. s* sej bos vidla je tuki se bozicek pa dedek mraz ... sam skrivoma upam d je miklavz tisti k bo prnesu plusek
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
S* jaz se še vseen namest tebe ne vdam kaj pa veš kaj tvoje telo dela,nikoli se ne ve tko da bomo videl jaz bom pa vseen držala pesti da je ne bo evo za zajtrk pa mal posladkat zdej se morm pa sam še spravt it delat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:17:14
|
|
|
|
S*
|
larilu hvala za posladek, mi je prav teknil . Ej sam včasih se mi zdi, da se mi rit veča tudi če samo gledam . Tudi jaz se moram spravit bajto pucat, oz že skoraj kidat , čeprav nimam volje. Se grem brcnit v ritko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
no k boš pa že tok pridna lahk prideš pa še k men glede večanja riti si pa taka kt jaz zgleda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pikicao. pa skoz miga z ritko in vse kalorije porabi k bi ble še me vse ostale tok pridne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:28:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sulfinija,je preživela mirno noč brez krčev brez izcedka.Ziher sem si včeraj pokavrila ko sem po stopnicah peš šla.In sedaj vidim,da sem resnično priklenjena le na stanovanje,mirovanje kot kak invalid.Samo naj bo vse se pretrpi smao,da bo z najino vse ok.Ubogam vas počivam,počivam.Komaj čakm pregled pri Ginekologu da izvem kaj se dogaja z najino . Punce hvala vam za vse lepe besede rada vas imam in to zelo močno. LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:31:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Sulfinija,je preživela mirno noč brez krčev brez izcedka.Ziher sem si včeraj pokavrila ko sem po stopnicah peš šla.In sedaj vidim,da sem resnično priklenjena le na stanovanje,mirovanje kot kak invalid.Samo naj bo vse se pretrpi smao,da bo z najino vse ok.Ubogam vas počivam,počivam.Komaj čakm pregled pri Ginekologu da izvem kaj se dogaja z najino . Punce hvala vam za vse lepe besede rada vas imam in to zelo močno. LP Mojca držim pesti,da se ti krči in izcedek ne ponovijo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:32:18
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pikicao. pa skoz miga z ritko in vse kalorije porabi k bi ble še me vse ostale tok pridne sej jih drgac hit nazaj dobim..sam trenutno mam eno cudno virozo..tko d kar pojem zbruham..pa se grelo me boli pa smjkam .. ampak sej bo... smo mocni pujski
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:35:50
|
|
|
|
S*
|
Sulfinija . Kako sem vesela zate. Sem takoj zjutraj pomislila na vaju in letela gledat, če je vse o.k. z vama. Sedaj pa lepo počivaj in čuvaj svojo . Mi pa bomo še naprej mislila nate in držale pest. larilu, bo treba res pikico posnemat in začet malo več z ritko migat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:41:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce ne morme verjeti grem do wc in nazaj in že spet hudičev izcedek.Meni je dovolj te negotovsti in straha.Naj se konča kakor se hoče ker mam polno glavo vsega tega. LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:57:13
|
|
|
|
cori
|
Sulfinija, jaz te razumem, kaj doživljaš , sem šla sama skozi.... Želim, ti vse dobro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija ne obupaj no,boš videla da čez 9 mesecev se ti bo pa izplačal vse to ležanje,verjemi jaz sm 6 mesecev samo ležala pa čeprav je potem vseen prej prišel ampak ti povem da se je vse splačalo!joj če bi lahk bi do tebe prišla pa te bi kr privezala na pojstlo in bi bla pod budnim očesom ne dej res no počivi vsaj čez vikend da se ti vse to mal umiri pa ne skrbi k to sam še poslabša. S* dobr bi jo blo posnemat sam k jaz pa telovadba sva skregani že od malih nog pikicao. joj boga upam da se čimprej pozdraviš!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 8:58:35
|
|
|
|
cori
|
larilu: hvala za posladek. Jaz se ravno odpravljam v trgovino, pa se mi neeeee da.... bi šla najraje mal nazaj spat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
cori ni za kej jaz bi tud še spala sam kaj k je mali jutranji tip otročka tko da smo že pred 6 vstal pa itak ponoč sva bla 1 uro budna k ni hotu spat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:05:27
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu cori ni za kej jaz bi tud še spala sam kaj k je mali jutranji tip otročka tko da smo že pred 6 vstal pa itak ponoč sva bla 1 uro budna k ni hotu spat Pri nas je bilo celo leto tako, jaz na porodniški, mali pa vsak dan najkasneje 5.30 -6.00 auf Zdaj pa, ko je bil bolan in je bil 2 tedna doma, sva pa tako lepo spala do 8-9h....in sem si danes tudi malo obetala...japajade .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:08:44
|
|
|
|
cori
|
no, kaj vam je prinesel Miklavž? Pri nas je HB nosil samo otrokom....sem se kar malo oddahnila, ker potem včeraj ni bilo nič iz tiste čokolade
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:17:13
|
|
|
|
pikicao.
|
da se vas mal na druge misli spelem nc se bat, sej ne grize ne see
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:27:30
|
|
|
|
aqua77
|
Navijam za december!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?