|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
5.12.2008 22:31:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

za tisto k jo pa partner pretepa jaz ne vem no,jaz bi mojmu tiča odrezalauser posted image smešno vendar moj se zaveda da sm zmožna tega in za mojga tamavčija sm tud pripravljena marsikej nardit in sploh ne bi niti za sekundo oklevala.mam tako "srečo" da so me parkrat napadel in najbolj zaleže udarec v jajca in to me je moj ati nauču pri 6 letih in vam povem da je prišlo že velikokrat prav.lahk da se bo grdo slišal sam ženska si trenutno ne zasluži nosit otročka pod srcem ker zgleda da ji ni tok pomemben da bi ga zavarovalauser posted image
prav imaš ,no pa saj itak sama ve kaj je bolje zanjo ,ko pa njen dragi" ni slaba oseba ",kot je sama napisalauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.12.2008 22:32:52   
Anonimen
no in taki ljudje imajo otrokeuser posted image žalostuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.12.2008 23:22:37   
vila MaLiNa
Sulfinija ne obupat!
Ti kar pojdi v bolnico, pa če si šla že 100x pa pejdi še 101.
Tako kot je Sonček85 rekla, zato so tam!!!
user posted image user posted image user posted image še z moje strani nekaj pikapok za srečo.
Upam, da vseeno ni to, kar misliš, da je.

Lahko noč vsem puncam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.12.2008 7:34:57   
S*
Dobro jutro!

Sulfinija, kako si preživela noč? Upam, da je tvoj user posted image borec in da sta danes vredu, brez izcedka.
Pri meni je danes zjutraj temperatura padla, tako da spet ne bo nič. user posted image  pričakujem danes oz. najkasneje jutri zjutraj, bo teste kar za kdaj drugič počakal.
Lep dan vam želim, pa čeprav je deževen

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.12.2008 7:56:36   
Anonimen
jutro!
sulfinija kako si?so še krči?držim pestiuser posted image
tamavči mi je glihkar zaspal in je tok slabe volje k je mogu ati it delat groza,sam jok pa sitnarjenje tko da bo danes kr težak danuser posted image
S* kaj pa veš mogoče in upam da user posted image te ne bo obiskala

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.12.2008 7:58:52   
pikicao.
migam z ritko zate sulfinja...da bo vse ok

pa zate s* da te M ne obisce..pa da bos jutri ze naredila test in d se ti pokaze en debel plus user posted image user posted image user posted image

sej ves, jz sm pujsi k sreco prnasauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.12.2008 8:09:24   
S*
larilu in pikicao hvala za lepe želje, ampak sem prepričana da me je miklavž letos preskočil user posted image . Padec temperature je pri meni kar zanesljiv znak, tako da jo pričakujem. Ker pa je pred nami veseli december, ne bom preveč user posted image , gremo v nove boje našim user posted image  naproti.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.12.2008 8:12:24   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: S*

larilu in pikicao hvala za lepe želje, ampak sem prepričana da me je miklavž letos preskočil user posted image . Padec temperature je pri meni kar zanesljiv znak, tako da jo pričakujem. Ker pa je pred nami veseli december, ne bom preveč user posted image , gremo v nove boje našim user posted image  naproti.

s* sej bos vidla je tuki se bozicek pa dedek mraz user posted image user posted image user posted image ... sam skrivoma upam d je miklavz tisti k bo prnesu plusek

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.12.2008 8:13:37   
Anonimen
S* jaz se še vseen namest tebe ne vdam kaj pa veš kaj tvoje telo dela,nikoli se ne ve tko da bomo videl jaz bom pa vseen držala pesti da je ne bouser posted image
evo za zajtrk pa mal posladkat
user posted image
zdej se morm pa sam še spravt it delatuser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.12.2008 8:17:14   
S*
larilu hvala za posladek, mi je prav teknil user posted image . Ej sam včasih se mi zdi, da se mi rit veča tudi če samo gledam user posted image . Tudi jaz se moram spravit bajto pucat, oz že skoraj kidat   user posted image user posted image , čeprav nimam volje. Se grem brcnit v ritko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.12.2008 8:20:22   
Anonimen
no k boš pa že tok pridna lahk prideš pa še k menuser posted image user posted image user posted image
glede večanja riti si pa taka kt jaz zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.12.2008 8:21:09   
Anonimen
pikicao. pa skoz miga z ritko in vse kalorije porabi k bi ble še me vse ostale tok pridneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.12.2008 8:28:27   
Sulfinija
Sulfinija,je preživela mirno noč brez krčev brez izcedka.Ziher sem si včeraj pokavrila ko sem po stopnicah peš šla.In sedaj vidim,da sem resnično priklenjena le na stanovanje,mirovanje kot kak invalid.Samo naj bo vse se pretrpi smao,da bo z najino user posted image  vse ok.Ubogam vas počivam,počivam.Komaj čakm pregled pri Ginekologu da izvem kaj se dogaja z najino user posted image .

Punce hvala vam za vse lepe besede rada vas imam in to zelo močno.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.12.2008 8:31:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Sulfinija,je preživela mirno noč brez krčev brez izcedka.Ziher sem si včeraj pokavrila ko sem po stopnicah peš šla.In sedaj vidim,da sem resnično priklenjena le na stanovanje,mirovanje kot kak invalid.Samo naj bo vse se pretrpi smao,da bo z najino user posted image  vse ok.Ubogam vas počivam,počivam.Komaj čakm pregled pri Ginekologu da izvem kaj se dogaja z najino user posted image .

Punce hvala vam za vse lepe besede rada vas imam in to zelo močno.

LP Mojcauser posted image
user posted image user posted image user posted image držim pesti,da se ti krči in izcedek ne ponovijo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.12.2008 8:32:18   
pikicao.

pikicao. pa skoz miga z ritko in vse kalorije porabi k bi ble še me vse ostale tok pridneuser posted image

sej jih drgac hit nazaj dobim..sam trenutno mam eno cudno virozo..tko d kar pojem zbruham..pa se grelo me boli pa smjkam user posted image ..
ampak sej bo... smo mocni pujski user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.12.2008 8:35:50   
S*
Sulfinija user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   . Kako sem vesela zate. Sem takoj zjutraj pomislila na vaju in letela gledat, če je vse o.k. z vama. Sedaj pa lepo počivaj in čuvaj svojo user posted image . Mi pa bomo še naprej mislila nate in držale pest.

larilu, bo treba res pikico posnemat in začet malo več z ritko migat.

Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.12.2008 8:41:09   
Sulfinija
Punce ne morme verjeti grem do wc in nazaj in že spet hudičev izcedek.Meni je dovolj te negotovsti in straha.Naj se konča kakor se hoče ker mam polno glavo vsega tega.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.12.2008 8:57:13   
cori
Sulfinija,  jaz te razumem, kaj doživljaš user posted image user posted image user posted image , sem šla sama skozi....
Želim, ti vse dobrouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.12.2008 8:57:16   
Anonimen
Sulfinija ne obupaj no,boš videla da čez 9 mesecev se ti bo pa izplačal vse to ležanje,verjemi jaz sm 6 mesecev samo ležala pa čeprav je potem vseen prej prišel ampak ti povem da se je vse splačalo!joj če bi lahk bi do tebe prišla pa te bi kr privezala na pojstlo in bi bla pod budnim očesomuser posted image ne dej res no počivi vsaj čez vikend da se ti vse to mal umiri pa ne skrbi k to sam še poslabša.
S* dobr bi jo blo posnemat sam k jaz pa telovadba sva skregani že od malih noguser posted image
pikicao. joj boga upam da se čimprej pozdraviš!

Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.12.2008 8:58:35   
cori
larilu: hvala za posladek. user posted image

Jaz se ravno odpravljam v trgovino, pa se mi neeeee da....user posted image bi šla najraje mal nazaj spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.12.2008 9:00:35   
Anonimen
cori ni za kejuser posted image jaz bi tud še spala sam kaj k je mali jutranji tip otročka tko da smo že pred 6 vstal pa itak ponoč sva bla 1 uro budna k ni hotu spatuser posted image

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.12.2008 9:05:27   
cori

cori ni za kejuser posted image jaz bi tud še spala sam kaj k je mali jutranji tip otročka tko da smo že pred 6 vstal pa itak ponoč sva bla 1 uro budna k ni hotu spatuser posted image

Pri nas je bilo celo leto tako, jaz na porodniški, mali pa vsak dan najkasneje 5.30 -6.00 auf

Zdaj pa, ko je bil bolan in je bil 2 tedna doma, sva pa tako lepo spala  do 8-9h....in sem si danes tudi malo obetala...japajadeuser posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.12.2008 9:08:44   
cori
no, kaj vam je prinesel Miklavž?

Pri nas je HB nosil samo otrokom....sem se kar malo oddahnila, ker potem včeraj ni bilo nič iz tiste čokoladeuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.12.2008 9:17:13   
pikicao.
da se vas mal na druge misli spelem user posted image user posted image user posted image
user posted image

nc se bat, sej ne grize user posted image user posted image  ne seeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.12.2008 9:27:30   
aqua77
Navijam za december!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?