|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
6.12.2008 15:12:03   
cori
Tanči user posted image user posted image user posted image , grem kar za tabo v nov krog, bova še vedno v tandemu....jaz bi morala biti sedaj sredi največje akcije,....pa nimam feelinga zdej za to, na silo se mi pa ne gre to počet....pa drug mesec....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.12.2008 15:22:08   
cori
bom namesto tipčkov dala gor eno kavico, ma res komaj še gledam. Včeraj sem šla res pozno spat, se mi dogaja, da zvečer ne morem in ne morem zaspati, zjutraj pa itak rana ura zlata ura....user posted image

takole, pa naj si vsak vzame, kar mu srce poželiuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.12.2008 16:12:11   
tane

user posted image

larilu, TEGALE si bom pa kar shranilauser posted image sem že hotela omenit da imam raje mlečno čokolado in ne temne...

cori, ok. torej ostajava v tandemu, a čist malo vsak 1x pa ne bi probalauser posted image saj veš včasih je tud enkrat dovoljuser posted image . ooooo, jaz bom kavo s smetano, ravno prav.

S*, jaz imam še malo upanja zate...saj veš dokler se neuser posted image ulije je še vedno upanje.

Meni ja pa Miklavž prinesel, piškote, parkelja, pomaranče, pa 1 novo ponev za palačinke, larilu lahk še k meni prideš palačinke speč, mam novo ponevuser posted image ...pa sem moji mami rekla, da sem mislila da bom njej lahko za Miklavža veselo novico sporočila ampak žal spet nič...

< Sporočilo je popravil tane -- 6.12.2008 16:13:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.12.2008 19:34:25   
miklarom
Sulfinija - sem vesela, da ti je noč bila mirna brez krčev. vendar bo bolje, da res strogo počivaš, sploh pa ne hodit po stopnicah, kajti te so najbolj nevarne za nosečnice, še sploh če imajo rizično nosečnost.

drži se in navijam zate da bo vse o.k. do konca tvojeuser posted image , potem pa bo veselje zuser posted image v hiši.
evo ti še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.12.2008 19:39:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sulfinija - sem vesela, da ti je noč bila mirna brez krčev. vendar bo bolje, da res strogo počivaš, sploh pa ne hodit po stopnicah, kajti te so najbolj nevarne za nosečnice, še sploh če imajo rizično nosečnost.

drži se in navijam zate da bo vse o.k. do konca tvojeuser posted image , potem pa bo veselje zuser posted image v hiši.
evo ti še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Hvala,hvala.Danes sem ali manj mirovala in preležala.Nič izcedka,nič krčev nič krvavitev hura dober znak se kaže.Danes mi je bilo slabo hi,hi pa še kaj bi se našlo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.12.2008 20:27:49   
Anonimen
Tanči jaz bi pa kr tega
user posted image
glej kolk lep nasmeh ima,ma čist da dol padeš,čaki kako gre že un komad ... me že ma da bi te ......user posted image user posted image user posted image
Sulfinija bejba no vidiš počivat morš pa boš dala čez te 3 mesece ki so najbolj riziko,pol boš pa že z bušijem okol šarmiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.12.2008 22:04:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Sulfinija,je preživela mirno noč brez krčev brez izcedka.Ziher sem si včeraj pokavrila ko sem po stopnicah peš šla.In sedaj vidim,da sem resnično priklenjena le na stanovanje,mirovanje kot kak invalid.Samo naj bo vse se pretrpi smao,da bo z najino user posted image  vse ok.Ubogam vas počivam,počivam.Komaj čakm pregled pri Ginekologu da izvem kaj se dogaja z najino user posted image .

Punce hvala vam za vse lepe besede rada vas imam in to zelo močno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna ,da nas ubogaš in naj se ti izcedki ne ponovijo ,zato miruj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.12.2008 8:07:27   
Sulfinija
Lepo nedeljsko jutro vse skupaj.Včerajšnji dan in noč je minila mirno brez izcedkov,...Upam,da bo tudi nadalje takole,.

Komaj čakam 15.12 da dam skozi pregled.

Punce vsem skupaj lepo nedeljo.Šibam na zajtrk moj dragi me razvaja.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.12.2008 8:34:06   
cori
Sulfinija, superuser posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.12.2008 9:30:59   
Anonimen
Sulfinijauser posted image no vidiš ne smeš kuj obupat,tvoj te najpakrrazvaja sej si zaslužišuser posted image
No kako smo danes?

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.12.2008 10:07:48   
spps

Lepo nedeljsko jutro vse skupaj.Včerajšnji dan in noč je minila mirno brez izcedkov,...Upam,da bo tudi nadalje takole,.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr tako naprej pa do koncauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.12.2008 10:08:22   
spps
a je še kakššna nova decemberska nosečka na vidiku?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.12.2008 10:53:05   
tane
sulfinija, super novička...ne upat samo pozitivne misli, da telo ne bo v krču, pravijo G.
samo pusti se razvajat...vseh 9 mesecev

larilu, midve se pa vedno zgrešivauser posted image , zdajle sem samo skočila gor pogledat zdaj pa šibamo na kratek izlet iz Ljubljane kjer upam je kaj sonca...sem pa omahovala med tvojo izbiro in mojo...no oba sta za pojest...

sem pa danes bolje volje ker sem dobila odgovor od Pušenjaka kako naprej tako, da vsaj nekaj se premika in upam, da bo konec meseca +.

vsem lepo nedeljo...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
7.12.2008 11:59:58   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi jejjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1314
7.12.2008 12:11:21   
Nončika
Alo!

ste se pa razpisale. kakšno je kaj stanje? nosečke? mamo kako? za nazaj zdaj nimam časa preverjat. delam po 16h na dan. hkrati pa mislim na vas in navijam, da bo december še boljši ko november.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
7.12.2008 12:13:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Alo!

ste se pa razpisale. kakšno je kaj stanje? nosečke? mamo kako? za nazaj zdaj nimam časa preverjat. delam po 16h na dan. hkrati pa mislim na vas in navijam, da bo december še boljši ko november.
ni nobene user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
7.12.2008 12:18:12   
sonček85
KALYPSO:  iskrene želje pa čeprav z enodnevno zamudouser posted image user posted image user posted image

Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
7.12.2008 12:45:06   
Sulfinija
Evo punce fino kosilo je zame sedaj se pa grem dat v pižamo in vložim si utrogestane in šibam eno uro k popoldaneksmeu počitku.

Ja jedli:fino goveju juhico,piščančje meso v zelenjavni omaki,ter pohane svaljke in pohane šampijone pa solatko.Sedaj pa sledi kavica in domači štrudelj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
7.12.2008 13:16:20   
Arual
Ojla.
Sem ravno po kosilu. Malo počivam, pol pa grem k nečaku - malo se cartat. Sem danes imela izcedek full močan, tako da mislim, da je bla danes ovulacija ali pa bo zdaj zdaj, v bistvu ni panike smo aktivni.user posted image
Sem danes sanjala, da sem noseča, pa kr nisem in nisem mogla vrjet, tak da upam, da se sanje uresničijo.
Čestitke vsem nosečka.
Za tiste ki pa je pričakujemo user posted image user posted image  pa držim pesti.user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.12.2008 14:10:14   
sonček85

Evo punce fino kosilo je zame sedaj se pa grem dat v pižamo in vložim si utrogestane in šibam eno uro k popoldaneksmeu počitku.

Ja jedli:fino goveju juhico,piščančje meso v zelenjavni omaki,ter pohane svaljke in pohane šampijone pa solatko.Sedaj pa sledi kavica in domači štrudelj.

to se pa vse dobro slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
arual:kdaj je ne čakaš?Navijam ,da ta uzcedek napoveduje vse druga kot pauser posted image .navijam da si user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.12.2008 15:13:14   
Anonimen
Tanči ja sam res,zmeri se zgrešive.drgač pa men je boljši moja izbira ne vem tud tko bolj mmmmmm zgledauser posted image user posted image mi mamo tuki sonček zdej ap mali panča pa upam da se bo taprav cajt zbudu k se mi zdi da bodo pol šli konji mimo bajte
Sulfinija uufff dober kosilouser posted image
Sonči nisem pozabila nate ta teden dobiš,sm mislna da bom dala še kako zraven.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.12.2008 15:50:12   
Sulfinija
Punce mene je pa dobrem kosilo premamil dve urni spanec.Sedaj pa mi je tak grozno spet user posted image ,kar na bruhanje mi gre.Po mojem je tole dober znak,kajne?Slabosti povzroča baje hcg hormon nosečniški prvič in drugič mi pa nič ni bilo.Si predstavljam takole bolj mi bo rastel bolj bo meni  user posted image user posted image ,vsaj do treh mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.12.2008 15:52:22   
cori
Ojla

Kako ste kaj?
Mi smo se ravno vrnili iz sankanja...je bilo prav super, zdaj me pa že daje utrujenostuser posted image ....se vidi, da sem čist brez kondicije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.12.2008 15:55:05   
Sulfinija
Cori,kje ste bili pa na sankanju?Mi še letos sploh nismo imeli snegeca.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.12.2008 16:14:51   
Anonimen
sulfinija men je bilo do 6 meseca non stop slabo in sm bruhala k vidra pol sm se še neki prehladila oziroma eno virozo falasa in sem sedela skretu pa lamber mela pred sabouser posted image upam da ti ne bo ta slabost se podaljšala kot meni,drgač pa kaj povzroča pojma nimam vem da od takrat niti pogledat ne morm hruškeuser posted image drgač pa krekerji pomagajo pa men ni bilo slabo po hrenovkah tko da sm 6 mesecev večinom sam na hrenovkah blauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?