|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
5.12.2008 15:20:27   
cori
lucy86 user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.12.2008 16:03:03   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Moje še zmer ni, test je bil ---- tako da zdej me pa ne zanima več kdaj bo user posted image  niti O.

Hej, Dini, kdaj si delala test?? A si torej naredila še enega al je to še vedno podatek od 27.11., ko si prvič delala test?
Kaj je potem danes prišla user posted image  al lahko še vedno stiskamo pestke zate user posted image

S*, komaj čakam, da boš objavila plusek v albumu. A boš, please. Upam, da si že z lekarne in da ne bo minilo več veliko uric, preden te bo nestrpnost premagala user posted image
Crvicek, imejta najlepši vikend v Berlinu, takšnega da si ga bosta zapomnila za celo zivljenje. user posted image  user posted image  user posted image

Lep vikend vsem in naj se prižgejo srčki v vaših trebuščkih.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.12.2008 16:37:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: cori

Ojla

En pozdravček, pri nas je danes tako močno snežilo jej jej, zdaj pa HB dežuje.....
Zdaj , ko berem o miklavžu,....imam tako slabo vest, sem jaz mojemu nisem nič kupilauser posted image ...moram popoldan skočit vsaj po eno čokolado...user posted image

jaz bi tudi snegecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si šla po čokoladouser posted image user posted image
giotka:mislim ,da je to že drugi test ,ki ga je naredilauser posted image
cori:rada bi ti pomagala pa ne vem .Med slončkanjem si ne maži s cenestenom ,saj ko sem jih jaz imela sedaj mi je ekla da 3 dni jemljem in potem 3 dni še nič in pol lahko.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.12.2008 16:41:32   
Sulfinija
Sonček85,kaj si danes finega kuhala?Se vidi,da sem user posted image  le še o hrani razmišljam,pa tolk sme utrujena,da je joj se bom teh par mesecev oreng ven naspala.Sonček je tudi tebe v začetku dajala taka zaspanost in utrujenost?Ej punce ZM sem mela 6.11 torej som kolk nosečka danes 5.tednov,kajne?Sem izgubila tisti koledar pa mi nekaj ne štima.Izcedka ni HVALA BOGU.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.12.2008 16:46:18   
Anonimen
miklarom ne bit žalostna sej boš videla da bo tudi vama uspelo in želim vama da čimprej.Kdaj boš pa user posted image naslednjič dobila a še v decembru?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.12.2008 16:47:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Sonček85,kaj si danes finega kuhala?Se vidi,da sem user posted image  le še o hrani razmišljam,pa tolk sme utrujena,da je joj se bom teh par mesecev oreng ven naspala.Sonček je tudi tebe v začetku dajala taka zaspanost in utrujenost?Ej punce ZM sem mela 6.11 torej som kolk nosečka danes 5.tednov,kajne?Sem izgubila tisti koledar pa mi nekaj ne štima.Izcedka ni HVALA BOGU.

1.danes sem kar hrenovke skuhala in kruha ,ker sva z dragim pozno vstala pol je šel pa že delat.
2.Ni me dajala nevem kak utrujenost alči zaspanost ,samo nisem vedla kam naj se damuser posted image user posted image
3.ja včeraj si bila nosečka 5 tednov,imam koledarček doma -celo 2user posted image user posted image user posted image no mi smo pa danes točno 20t,jupi že v 21t semuser posted image user posted image user posted image user posted image
4. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izcedek da je izginil

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1206
5.12.2008 16:50:52   
sonček85
za vse ,ki ste bile pridne user posted image in za tiste ,ki ste bile poredne
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
5.12.2008 16:51:41   
cori
Sonček85, hvala, no potem bom pa en teden poskušala vzdržati brez Canestenauser posted image user posted image

o bog, do čokolade še nisem prišla, zdaj tako dež lije, da me nič ne mika it ven iz toplega domekauser posted image

< Sporočilo je popravil cori -- 5.12.2008 16:54:32 >

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
5.12.2008 16:52:44   
cori
Sulfinija, ja jaz sem bila tako utrujena....čez dan, da zvečer ne govorim, sem komaj čakala, da sem lahko ušla spatuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
5.12.2008 16:54:45   
Sulfinija
Sonček določi ali sem bila pridna ali poredna hi,hi.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
5.12.2008 18:03:31   
Lyla
Sulfinija sem zasledila na deembrkah da si videla user posted image .

Želim ti lepih lepih user posted image mesecev in zdravega in pridnega user posted image .

VSE DOBRO!!!

Vsem ostalim pa želim da bi čimprej zagledale pričakovani user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.12.2008 19:20:24   
S*
giotti, upam, da se bodo tvoje besede nekoč pozlatileuser posted image . Zaenkrat je test varno spravljen, priznam pa, da me mika. Saj zato ga ponavadi tudi nimam doma, ker me potem vedno premami. Po mojih občutkih pa ta mesec ne bo nič, saj sem že napisala da nimam prav nobenih user posted image  znakov, pa tudi tisti ki naznanjajo user posted image  so izginili, tako da sam bog ve kaj se dogaja z menoj. Najbrž je bila O bolj pozno in bom čez vikend dobila obisk, tako da ne upam preveč.
No dovolj za danes, grem nastavit miklavžu user posted image user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
5.12.2008 19:20:43   
cori
Spet sem tu,...mal kukam če je kakšna nova nosečkauser posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.12.2008 19:22:04   
cori
S*, jaz pa kar mislim, da si srečka user posted image ...resno user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.12.2008 19:23:09   
cori
Jaz, če sodim po znakih, ma nikoli nič.....tako da se sploh ne zanašam nanje....najboljši je ta, da ni user posted image  user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.12.2008 19:24:11   
cori
Sonček85, ne vem če ni parkeljček pregnal vseh dol z RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.12.2008 19:29:01   
S*
Cori jaz sem še tukaj, moram nekako odgnati željo po delanju testa. Saj veš moram biti pridna, če ne me bo miklavž spregledal.
Kar se pa znakov tiče, vsak mesec juh je nekaj, potem pa ni nikoli nič. Sedaj imam samo nek čuden filing v želodcu, tako da poskušam tudi tega odgnati.
Pri nas še vedno zliva kot noro.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.12.2008 19:32:54   
cori
....pri nas tudi dežuje....pa moram reči, da mi kar paše,....danes sem tako umirjena....

Jaz ne bi nikoli vedela, da sem noseča, če ne bi delala testa, pa bi lahko rekla, da svoje telo kar dobro poznam....kar pogumno! Pri meni je bil vedno znakec za nosečnost to, da se mi takrat nikoli ni mudilo delat testauser posted image ...resno....sem kar odlašala.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.12.2008 19:34:31   
cori
Zdaj grem pa otroke dat spat, da bo lahko Miklavž nosiluser posted image ...danes ta večja takoooo uboga, vse na prvo besedo....vsaj enkratuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.12.2008 19:36:17   
vila MaLiNa
Ja ampak res... kje ste kakšne nove nosečkeuser posted image user posted image
Hitro testke delat, da bo user posted image  ali user posted image ,
ampak kakšen plus pa le še za nas pustite, za tiste
ki smo bolj proti koncu meseca user posted image user posted image user posted image

Nevem... ali naj grem čokoladno pito speči ali ne?user posted image
Najbrž jo kr grem...

Lep večer vsem.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
5.12.2008 19:38:41   
S*
Hvala cori za vspodbudo, ampak mene je vseeno strah delat ta test. A ti imaš pa že 2 otročka, pridna user posted image . Upam, da bomo tudi pri nas kmalu kakšnega dobili user posted image . Pri nas dežuje že cel dan in pravkar so sporočili, da so začeli zapirat prve ceste zaradi poplav. Groza, ubogi ljudje danes na teh območjih.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
5.12.2008 19:39:54   
S*
vila malina, ti kar pojdi pečt pito, pa ne pozabit name, ko bo pečena, jaz bi tudi kaj sladkega zdej pred TV jem pojedla user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
5.12.2008 19:56:35   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: S*

vila malina, ti kar pojdi pečt pito, pa ne pozabit name, ko bo pečena, jaz bi tudi kaj sladkega zdej pred TV jem pojedla user posted image

Tudi jaz bi pito jedlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cori -- 5.12.2008 19:57:20 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
5.12.2008 19:59:31   
sonček85

Sonček85, ne vem če ni parkeljček pregnal vseh dol z RRuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja mene je nagnal ležat ,ker me je tako glava začela boletiuser posted image user posted image user posted image ,sem jih pa med spanjem ko sem se zbudila čula pri nas ko so se drliuser posted image in tako sem si sedaj rekla da ne grem v trg.ko malo manj dežuje saj da me kje kak ne zahakla.bo pa moj darilo  za miklavža dobil v nedeljo ,kajti jutri gremo spet na kolineuser posted image user posted image in ne bo časa
sulfi:sem se odločila da si bila pridna ,saj je tudi miklavž tako določil ,da ti je dal +user posted image user posted image ,druge ste bile tudi pridne samo zgleda da ne tako kot sulfi ,da vam še ni dal pluseka pred Miklavžomuser posted image (malo heca)Me smo pa ja pridne ,saj vse vsak dan bojujete za svoje zakladke in iz meseca v mesec vztrajate za user posted image

no dost nakladanja ,grm zdaj jst dones gledat mal kmetijo k gre prot koncuuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
5.12.2008 20:01:04   
sonček85

Zdaj grem pa otroke dat spat, da bo lahko Miklavž nosiluser posted image ...danes ta večja takoooo uboga, vse na prvo besedo....vsaj enkratuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ve da Miklavž hodiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?