Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. da se vas mal na druge misli spelem nc se bat, sej ne grize ne see pikicao. slikce se ne vidi drgač pa punce res ne smete obupat če miklavžek ne bo nič prinesel sej je itak še
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:39:04
|
|
|
|
hel32
|
Dobro jutro punce, Sulfinija,sem mal prebrala,prosim ne obupat ,počivaj, G že ve zakaj ti je predpisal ležanje,sem s tabo in upam na najboljše ,tri za srečo. No jaz pa danes pričakujem O,mogoč se zna kaj primit,pa še popoldan delam,upam,da ne bo prepozno bova pridno,mislim da bo. Men je miklavž prinesel perfumček in zokenčke. Vsem pošiljam ,lepo mi bodite,in saj veste gremo pogumno naprej,v nove borbe. Veliko ljubezni in razumevanja.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:39:36
|
|
|
|
aqua77
|
s temle bi se pa jaz igrala na seniku.....
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:40:20
|
|
|
|
pikicao.
|
uuu se opravicujem a je zdej kej boljs
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua pa mislim da ne sam ti jaz seno že imam tko da na polovic sm že
< Sporočilo je popravil larilu -- 6.12.2008 9:50:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pikicao ful boljš sam zakuga pa tko grdo gledajo? sej jim še nismo nič nardile
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:42:18
|
|
|
|
pikicao.
|
ja pa punce a niste prepozne za senik dejte raje poleti, bo pomagal se grabit pa se mu bodo vidle mmmmmmmiiiisssssiiiiceeeee
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:43:05
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pikicao ful boljš sam zakuga pa tko grdo gledajo? sej jim še nismo nič nardile ne se sej to je zato d se pokazejo kaksni macoti so sej ves moskiii
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
eh če je kej junaka bo že potrpel zdej brez majice k kakšne reve pa res ne rabimo pa itak bi ble kot radiator
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:44:22
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu eh če je kej junaka bo že potrpel zdej brez majice k kakšne reve pa res ne rabimo pa itak bi ble kot radiator on bi bil radiator..k jz sm cist zmrzjena
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: larilu pikicao ful boljš sam zakuga pa tko grdo gledajo? sej jim še nismo nič nardile ne se sej to je zato d se pokazejo kaksni macoti so sej ves moskiii uff ja sam so res ja NOT
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica pol pa kej tazga rabiš nočem da te zebe a nisem prijazna a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:53:14
|
|
|
|
tane
|
no, evo spet me je vleklo k računalniku...lepotci v bazenu...joj, tu bi bla pa jaz v prvi vrsti. no, punce jaz sem se zdaj potolažila, tokrat je bilo pač res hudo in sem spet med vami, navijam za tiste, ki še čakate in čakam na svojo O, pa +31.12 tko, da upam, da tokrat Dedek Mraz ne pozabi name. hvala vsem za spodbudne besede...sem skoraj že ta prava stara Tane. Sem se pa odločil, da zaradi svojih let počasi obiščem kakega G za neplodnostno pa bomo videli kako naprej... sulfinija sem prebrala šele danes kaj se ti je dogajalo, vem, da obsik na urgenci ne pomaga vendar pa mi ni jasno zakaj ti niso dali nekaj proti krčem, meni so v prvič ko sem bila na urgenci dali kar inekcijo, potem pa z adomov buscopan, in je G rekel takrat, da krvavitev niti ni tako bed le da ne sme biti krčev, tako, da mogoče greš vsaj po to. vseeno pa držim pesti, da se krči in izcedki ustavijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:53:31
|
|
|
|
pikicao.
|
ja pa ti si res neverjetna..mogoce bi mi tole se bl pomagal
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:55:15
|
|
|
|
tane
|
larilu, zadnjič ko sem bila žalostna si mi nalepla medvedka...mogoče če bi bil en čololaden lepotec?, ne sja se hecam v tistem trenutku je bilo to najboljša izbira. cori, ne se zgledovat po meni, a je prov...upam, d abo obratno, da boš najprej ti srečka potem pa takoj za tabo jaz.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:55:53
|
|
|
|
pikicao.
|
tane bos vidla d za dezjem vedno soncek sije ne ne bo dedek mraz pozabu nate drugace je pa pol, ce se ne motim se 7.1. se pravoslavni bozic tko d je se dost moznosti..tko d ni ga hudicka d teb ne bo poratal... vsi navijamo zate..jaz pujsek pa se bolj migam pa se drgnem, pa kaj se aja stiri peresno deteljico drzim v rokah zate
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 9:57:53
|
|
|
|
pikicao.
|
tane a taksno cokolado si omenjala aja hel32 tud mi teb zelimo vseeee naj naj
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 6.12.2008 9:59:22 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 10:03:35
|
|
|
|
tane
|
oooooooooooo....pikicao. takšno takšno, pa še ob morju...komaj čakam, da bo spet poletje. pa hvala za miganja in deteljico, pa da rata ta mesec... hel3, ti pa pridno obvezno danes pa še jutri. a se že kaj trese vse iz daljnega Berlina kjer ima naša crvicek pravkar razvratni vikend
< Sporočilo je popravil tane -- 6.12.2008 10:04:54 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 10:08:17
|
|
|
|
pikicao.
|
tane pomoje ga je treba mal namazat, sej ves, da ga ne opece
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 10:18:04
|
|
|
|
S*
|
opa, niso slabi teji dečkoti, ste mi kar skomine naredile . Mene je pa pravkar miklavž obiskal, sem končno dobila prenosnik (ampak ne od miklavža, od SIOLA), so me prav lepo presenetili. Sedaj pa bom sama svoj gospodar na računalniku in bom kaj več čvekala. Tane, dobrodošla nazaj, sem vesela, da že delaš načrte za silvestra, ej letos bo pa radodaren, vsaj kar se , tiče.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 10:23:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* opa, niso slabi teji dečkoti, ste mi kar skomine naredile . Mene je pa pravkar miklavž obiskal, sem končno dobila prenosnik (ampak ne od miklavža, od SIOLA), so me prav lepo presenetili. Sedaj pa bom sama svoj gospodar na računalniku in bom kaj več čvekala. Tane, dobrodošla nazaj, sem vesela, da že delaš načrte za silvestra, ej letos bo pa radodaren, vsaj kar se , tiče. s* sam office si gor nalozi..k jih nima..pa jeeeej za laptopa
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 10:29:00
|
|
|
|
S*
|
pikicao, ga bom kar malo premontirala. Imam prijatelja ki se s tem ubada in mi ga bo malo poštimal, sicer pa je za 1€ totalno cool . Pa je šlo moje pospravljanje stanovanja, sem seubadala z novim PCjm, zdej pa bo počasi za razmislit kaj v lonce zmetat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 12:06:44
|
|
|
|
lunika
|
Dober dan punce! Vam je miklavž kaj prinesel? Meni je prinesel čokolado in darilni bon za masažo! Ni mi pa prinesl . Sem danes naredila test in je bil spet negativen, samo ena črtica! Apak danes pa nisem jokala, sem rekla mojmu jupiiiii bomo lahko smučali! Tako da punce upajmo na januar! Pač ne bomo obupale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 13:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane larilu, zadnjič ko sem bila žalostna si mi nalepla medvedka...mogoče če bi bil en čololaden lepotec?, ne sja se hecam v tistem trenutku je bilo to najboljša izbira. Tanči moja predraga bejbika glej sej vem da si hotela oziroma si imela v mislih tega oziroma tega ampak glej imam zate prov neki special: ful sem vesela da se že boljš počutiš mislim pikica ne ne k bi vsaj kak kaminček dala ne pa čist običen radiator sej veš da ne sme manjakt romantika no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 6.12.2008 14:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ok zdej grem pa res palačinke delat k prej jih nisem mogla k je tamavči sitennnnnnnnn jao pojma nimam kje to trmo pobral
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?