|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
6.12.2008 9:38:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

da se vas mal na druge misli spelem
user posted image

nc se bat, sej ne grize  ne see

pikicao. slikce se ne vidi
drgač pa punce res ne smete obupat če miklavžek ne bo nič prinesel sej je itak še user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.12.2008 9:39:04   
hel32
Dobro jutro punce,
Sulfinija,sem mal prebrala,prosim ne obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,počivaj,
G že ve zakaj ti je predpisal ležanje,sem s tabo in upam na najboljšeuser posted image user posted image user posted image ,tri za srečo.
No jaz pa danes pričakujem O,mogoč se zna kaj primit,pa še popoldan delam,upam,da ne bo prepoznouser posted image user posted image
bova pridno,mislim da bo.
Men je miklavž prinesel perfumček in zokenčke.
Vsem pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo mi bodite,in saj veste gremo pogumno naprej,v nove borbe.
Veliko ljubezni  in razumevanja.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
6.12.2008 9:39:36   
aqua77
s temle bi se pa jaz igrala na seniku..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
6.12.2008 9:40:20   
pikicao.
uuu se opravicujem
a je zdej kej boljs
user posted image user posted image user posted image
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.12.2008 9:40:35   
Anonimen
aqua pa mislim da ne sam tiuser posted image user posted image jaz seno že imam tko da na polovic sm žeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 6.12.2008 9:50:01 >

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.12.2008 9:41:35   
Anonimen
pikicao ful boljš sam zakuga pa tko grdo gledajo?user posted image sej jim še nismo nič nardileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.12.2008 9:42:18   
pikicao.
ja pa punce a niste prepozne za senik user posted image user posted image  dejte raje poleti, bo pomagal se grabit user posted image user posted image  pa se mu bodo vidle mmmmmmmiiiisssssiiiiceeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
6.12.2008 9:43:05   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

pikicao ful boljš sam zakuga pa tko grdo gledajo?user posted image sej jim še nismo nič nardileuser posted image

ne se user posted image user posted image user posted image user posted image
sej to je zato d se pokazejo kaksni macoti souser posted image user posted image user posted image  sej ves moskiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
6.12.2008 9:43:27   
Anonimen
eh če je kej junaka bo že potrpel zdej brez majice k kakšne reve pa res ne rabimouser posted image pa itak bi ble  kot radiator

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.12.2008 9:44:22   
pikicao.

eh če je kej junaka bo že potrpel zdej brez majice k kakšne reve pa res ne rabimouser posted image pa itak bi ble  kot radiator

on bi bil radiator..k jz sm cist zmrzjena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.12.2008 9:45:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ne se user posted image user posted image user posted image user posted image
sej to je zato d se pokazejo kaksni macoti souser posted image user posted image user posted image  sej ves moskiiiuser posted image user posted image

user posted image uff ja sam so res ja NOTuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.12.2008 9:48:16   
Anonimen
pikica pol pa kej tazga rabiš
user posted image
nočem da te zebeuser posted image a nisem prijazna a user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.12.2008 9:53:14   
tane
no, evo spet me je vleklo k računalniku...lepotci v bazenu...joj, tu bi bla pa jaz v prvi vrsti.
no, punce jaz sem se zdaj potolažila, tokrat je bilo pač res hudo in sem spet med vami, navijam za tiste, ki še čakate in čakam na svojo O, pa +31.12 tko, da upam, da tokrat Dedek Mraz ne pozabi name.
hvala vsem za spodbudne besede...sem skoraj že ta prava stara Tane. Sem se pa odločil, da zaradi svojih let počasi obiščem kakega G za neplodnostno pa bomo videli kako naprej...

sulfinija sem prebrala šele danes kaj se ti je dogajalo, vem, da obsik na urgenci ne pomaga vendar pa mi ni jasno zakaj ti niso dali nekaj proti krčem, meni so v prvič ko sem bila na urgenci dali kar inekcijo, potem pa z adomov buscopan, in je G rekel takrat, da krvavitev niti ni tako bed le da ne sme biti krčev, tako, da mogoče greš vsaj po to. vseeno pa držim pesti, da se krči in izcedki ustavijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.12.2008 9:53:31   
pikicao.
ja pa ti si res neverjetna..mogoce bi mi tole se bl pomagal
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.12.2008 9:55:15   
tane
larilu, zadnjič ko sem bila žalostna si mi nalepla medvedka...mogoče če bi bil en čololaden lepotec?, user posted image ne sja se hecam v tistem trenutku je bilo to najboljša izbira.

cori, ne se zgledovat po meni, a je prov...upam, d abo obratno, da boš najprej ti srečkauser posted image potem pa takoj za tabo jaz.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.12.2008 9:55:53   
pikicao.
tane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bos vidla d za dezjem vedno soncek sijeuser posted image user posted image user posted image
ne ne bo dedek mraz pozabu nateuser posted image user posted image user posted image user posted image
drugace je pa pol, ce se ne motim se 7.1. se pravoslavni bozicuser posted image user posted image  tko d je se dost moznosti..tko d ni ga hudicka d teb ne bo poratal... vsi navijamo zate..jaz pujsek pa se bolj migam pa se drgnem, pa kaj se aja stiri peresno deteljico drzim v rokah zate

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.12.2008 9:57:53   
pikicao.
tane a taksno cokolado si omenjala user posted image user posted image user posted image
user posted image

aja hel32 tud mi teb zelimo vseeee naj najuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 6.12.2008 9:59:22 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.12.2008 10:03:35   
tane
oooooooooooo....pikicao.user posted image takšno takšno, pa še ob morju...komaj čakam, da bo spet poletje.

pa hvala za miganja in deteljico, pa da rata ta mesec...

hel3, ti pa pridno obvezno danes pa še jutri. a se že kaj trese vse iz daljnega Berlina kjer ima naša crvicek pravkar razvratni vikenduser posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 6.12.2008 10:04:54 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
6.12.2008 10:08:17   
pikicao.
tane pomoje ga je treba mal namazat, sej ves, da ga ne opece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
6.12.2008 10:18:04   
S*
opa, niso slabi teji dečkoti, ste mi kar skomine naredile user posted image . Mene je pa pravkar miklavž obiskal, sem končno dobila prenosnik (ampak ne od miklavža, od SIOLA), so me prav lepo presenetili. Sedaj pa bom sama svoj gospodar na računalniku in bom kaj več čvekala.

Tane, dobrodošla nazaj, sem vesela, da že delaš načrte za silvestra, ej letos bo pa radodaren, vsaj kar se user posted image , user posted image  tiče.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
6.12.2008 10:23:31   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: S*

opa, niso slabi teji dečkoti, ste mi kar skomine naredile user posted image . Mene je pa pravkar miklavž obiskal, sem končno dobila prenosnik (ampak ne od miklavža, od SIOLA), so me prav lepo presenetili. Sedaj pa bom sama svoj gospodar na računalniku in bom kaj več čvekala.

Tane, dobrodošla nazaj, sem vesela, da že delaš načrte za silvestra, ej letos bo pa radodaren, vsaj kar se user posted image , user posted image  tiče.

s* sam office si gor nalozi..k jih nima..pa jeeeej za laptopa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
6.12.2008 10:29:00   
S*
pikicao, ga bom kar malo premontirala. Imam prijatelja ki se s tem ubada in mi ga bo malo poštimal, sicer pa je za 1€ totalno cool user posted image . Pa je šlo moje pospravljanje stanovanja, sem seubadala z novim PCjm, zdej pa bo počasi za razmislit kaj v lonce zmetat.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
6.12.2008 12:06:44   
lunika
Dober dan punce!
Vam je miklavž kaj prinesel?
Meni je prinesel čokolado in darilni bon za masažo!
Ni mi pa prinesl user posted image . Sem danes naredila test in je bil spet negativen, samo ena črtica! user posted image  Apak danes pa nisem jokala, sem rekla mojmu jupiiiii user posted image  bomo lahko smučali!  Tako da punce upajmo na januar!
Pač ne bomo obupale!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.12.2008 13:59:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tane

larilu, zadnjič ko sem bila žalostna si mi nalepla medvedka...mogoče če bi bil en čololaden lepotec?, user posted image ne sja se hecam v tistem trenutku je bilo to najboljša izbira.

Tanči moja predraga bejbika glej sej vem da si hotela oziroma si imela v mislih tega user posted image
oziroma tega
user posted image
ampak glej imam zate prov neki special:
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela da se že boljš počutišuser posted image user posted image user posted image

mislim pikica ne ne k bi vsaj kak kaminček dala ne pa čist običen radiator sej veš da ne sme manjakt romantika nouser posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.12.2008 14:00:50   
Anonimen
ok zdej grem pa res palačinke delat k prej jih nisem mogla k je tamavči sitennnnnnnnn jao pojma nimam kje to trmo pobraluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?