|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
5.12.2008 20:03:42   
Sulfinija
Punce mislim da je pravljice konec.začeli so se hudi krči....

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.12.2008 20:06:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

LP Mojca
draga moja ne obupaj ,smo s tabo.Pojdi pa na pregled ,jaz sem šla na začetku 2x ,ker me je bilo strah.Saj si noseča pa čeprav se bo videl samo mehurček , boš vsaj pomirjena.
Čeprav bojo malo čudno gledali kot so mene boš malo pomirjenauser posted image user posted image
Smo s tabo in javljaj nam ,da bomo vedele kako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vse po dvoje za srečo (zate in pikico)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.12.2008 20:08:17 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.12.2008 20:11:29   
miklarom
Larilu -hvala ti za user posted image in pa user posted image za srečo, saj vem, da nama bo uspelo enkrat, sedaj nestrpno čakam pošti iz MB za postopek IVF, mislim, da mi ga bo Božiček prnesel.

naslednjouser posted image pa moram dobiti ravnokar na silvestrovo 31.12. ti šment, pa glih takrat.

in kako ste mi kaj vse tukaj.  čestitke Sulfiniji,sem vesela, da ti je uspelo in sedaj se le čuvaj in pazi na svojouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.12.2008 20:14:16   
S*
Smo s tabo in javljaj nam ,da bomo vedele kako jeuser posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vse po dvoje za srečo (zate in pikico)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Sulfinija, draga moja jaz močno stiskam pesti da je s teboj in tvojo pikico vse uredu in da je le lažen preplah. Naj vaju čuvajo angelčki, za srečo pa ti pošilljam   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.12.2008 20:15:35   
miklarom
Sulfinija- ne misli na najslabše , misli na pozitivno da bo vse vredu, pa le pojdi čimprej k ginekologu,da te pregleda in da bo vse o.k.

s tabo sem in držim pesti zate pa pošiljam ti velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.12.2008 20:16:16   
S*
.žTi samo veselo miklarom en topel   user posted image . Sedaj pa kar v akcijo in boš videla, da boš 31 dobila lepo darilo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.12.2008 20:19:55   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: cori

Zdaj grem pa otroke dat spat, da bo lahko Miklavž nosiluser posted image ...danes ta večja takoooo uboga, vse na prvo besedo....vsaj enkratuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ve da Miklavž hodiuser posted image user posted image user posted image

Ja. Ker ve, da jo gledauser posted image

Joj, kako živo to doživljauser posted image ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.12.2008 20:21:51   
Sulfinija
Punce hvala vsem za tolažbo vendar sme bila pri G včeraj in se ni nič videlo je prezgodaj krči pa vse hujši hudiča pa še tabletk nobenih doma nimam,pa izcedek je že oreng.Itak vse vemo,da v 4.tednu nimajo kaj ginekologi narest niti na urgenci ne.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.12.2008 20:22:24   
miklarom
S* - hvala, bilo bi res lepo darilo za novo leto, samo kaj ko vem da mi ne bo ratalo kar tako , bom morala kar s pomočjo medicine, da bo uspelo, in sem 100% da nama sedaj bo.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.12.2008 20:22:44   
cori

LP Mojca

Pošiljam ti ogromnouser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bodo moje dobre želje pomagale user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cori -- 5.12.2008 20:23:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.12.2008 20:23:02   
sonček85

Punce hvala vsem za tolažbo vendar sme bila pri G včeraj in se ni nič videlo je prezgodaj krči pa vse hujši hudiča pa še tabletk nobenih doma nimam,pa izcedek je že oreng.Itak vse vemo,da v 4.tednu nimajo kaj ginekologi narest niti na urgenci ne.

LP Mojca
ne obupaj, ja kake barve pa je.zdaj bom pa jst user posted image ,nene sulfi vse bo kot mora bit in ne obupajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,bom hudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.12.2008 20:26:44   
miklarom
Sulfinija-jaz bi na tvojem mestu vseeno šla kar do bolnice na ginekološko, da te pregledajo,saj te bodo vzeli, ker če imaš hude krče ne čakaj predolgo in rajši pojdi.

držim pestke močno zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.12.2008 20:28:56   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sulfinija-jaz bi na tvojem mestu vseeno šla kar do bolnice na ginekološko, da te pregledajo,saj te bodo vzeli, ker če imaš hude krče ne čakaj predolgo in rajši pojdi.

držim pestke močno zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi šla.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.12.2008 20:36:18   
Sulfinija
Rjav povezan z krvjo.Punce ne bom šla nikamor naj se zgodi kaj se hoče in to kar doma.Če bo hudo bom pa vseeno šla.Nimajo mi kaj itak je prerano za vse skupaj.Ker sme mela ss točno vem kako izgleda tole in mi je dovolj teh nočnih mor.

LP Mojca

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.12.2008 20:43:10   
sonček85
potem te ne bomo prepričevale ,sama veš kaj je dobro,želimo ti pa da se vse dobro končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.12.2008 21:04:57   
Sulfinija
Sonček saj me nič ne prepričujete vendar ket tole ni prvič kar se mi dogaja poznam odgovor iz urgence in napotitev naj doma čakam ss.Ztao se mi zdi brezveze da kam hodim ko niti G včeraj ni nič videla je mnogo kot prezgodaj.Sedaj pa grem vodoravno čakat usodo izcedka je vedno več.

LP Mojca

Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.12.2008 21:08:31   
pikicao.
sulfinja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drzim pesti d ni nc hujsga..pa d se umiri in d obdrzis pikicouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.12.2008 21:10:49   
sonček85
ok hvala in bomo s tabo pa naj bo kar bo.Upamo na najobljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no tole ko sem prebrala me je pa skoraj kapuser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/re:_partner_me_tepe.../m_3477790/tm.htm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.12.2008 21:11:21   
Inana
Sulfinija user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse okej ...

Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.12.2008 21:13:11   
aprilčica07
Sulfinija: en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se vse izteče srečnooooooooooooooooooo!

Drži se"

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
5.12.2008 21:18:08   
miklarom
sulfinija-ti čisto verjamem kako ti je , če že kdaj doživiš takšne neprijazne besede od zdravnikar, kar seveda ni prav, tudi za takšne stvari ti morajo pomagati saj so zato tudi usposobljeni in plačani, samo kaj ko smo pa vedno bolj za njih le kot ene številke, to vem iz lastnih izkušenj in to zelo dobro.
verjamem ti pa tudi da so to hude bolečine in krči, saj sem jih tudi sama že doživljala in ni prijetno.

jaz vseeno močno držim pesti, da bi bilo vseeno vse vredu in da bi se ti vse skupaj le umirilo, pa pojdi vseeno , če ne nocoj pa jutri zjutraj v bolnico, saj veš za tvoje dobro, da ne bi bilo potem kaj narobe  please pojdi..........

in objemček zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.12.2008 21:24:18   
cori
sonček85, joj sem mal prebrala...jaz si sploh predstavljati ne znam, da bi moj mene udaril,....samo glede na moj karakter, jaz tega sigurno ne bi toleriralauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.12.2008 21:40:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: cori

sonček85, joj sem mal prebrala...jaz si sploh predstavljati ne znam, da bi moj mene udaril,....samo glede na moj karakter, jaz tega sigurno ne bi toleriralauser posted image
ja sej praim groza ,jaz bi šla al pa nekaj bi naredila,bogi otrok ko bo moral to prenašatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
5.12.2008 22:03:58   
Anonimen
sulfinija držim pestke da bo vse vredu
user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
5.12.2008 22:20:59   
Anonimen
za tisto k jo pa partner pretepa jaz ne vem no,jaz bi mojmu tiča odrezalauser posted image smešno vendar moj se zaveda da sm zmožna tega in za mojga tamavčija sm tud pripravljena marsikej nardit in sploh ne bi niti za sekundo oklevala.mam tako "srečo" da so me parkrat napadel in najbolj zaleže udarec v jajca in to me je moj ati nauču pri 6 letih in vam povem da je prišlo že velikokrat prav.lahk da se bo grdo slišal sam ženska si trenutno ne zasluži nosit otročka pod srcem ker zgleda da ji ni tok pomemben da bi ga zavarovalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?