|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
28.11.2008 12:16:40   
giotti
Hvala pupike, saj vem, da smo se vse odlično razumele. No offence, vse super, rade se imamo in cmokec vsem.

No, zdaj pa res dovolj o dobrodelnosti, pa se raje vrnimo k user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - no, tega rdečega nočemo, a neuser posted image

Pa Larilu bi prosila, če najde zame kakšnega za pol manj mišičastega, please? Jaz kar zbežim pod posteljo, če bi se mi približal kakšen takšen razbacan, kot jih ti limaš sem gor user posted image  Je kje zame kak zelo nežen, ne tako močan, brez radiaotorčkov, ki ne builda vsak dan dve uri v zaprtem fitnesu in gre raje na sprehod v naravo? Pa še, da ni tako namazan z ne vem čim, da se vse sveti. Pa da je malo bolj oblečen. Pa da ima lep prijazen nasmeh na ustih, ki niso tako zelo neskočno polna. Joj, sem zahtevna user posted image  Pa saj je prav, da sem. Kam bi pa prišli, če bi bili vsem isti tipi všeč? user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.11.2008 12:41:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: cori

sonček85, hvala za rogljiček pa kavicouser posted image ...si mi prav lušte naredila.....

user posted image user posted image user posted image user posted image kake sem šele sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: cori

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jutrooooooooooooooooooooo naj bodo tile snočni dnevi plodni da bosta miklavž in Božiček  prinesla čim več 

pri meni pa to drži čist zares, ker bom imela O okoli miklavža.....za božička pa mislim delat test, če se gospa seveda ne bo prej pojavila

potem pa kr v akcijo čez tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
larilu:joj kako nore tipčke ti limaš,user posted image user posted image user posted image ja se morem jih nagledat tle ,kerm oj pa glih nima radiatorčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa tiče izdelovanja doma narejenih daril ,se mi zdi da so najlepši in najbolj naravni in bi jih moral vsak cenit.Naravno je najelpšeuser posted image user posted image user posted image
giotti:kako pomagati tistim ki nimajo hrane.Najbolje bi bilo it tja in jim nesti pa če sma ne jem 1 mesec ,a kaj ko ne moreš it vsepovsod (Azija,Afrika,...),ker res je nikoli ne veš kam gre tist denar ko ga daš,zato pravim nabolje je osebno dat nekomu ko veš da mu manjka kot pa dat enmu ko ga pol baše v svojo rit in se vozi z najdražjimi avti in živi v vili z 30 spalnicami

in evo samo zate ena slikicauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.11.2008 12:47:56   
crvicek
user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela da smo se razumele.

Larilu, tudi jaz oblikujem okraske kar iz slanega testa. Jih pa bom pobarvala z akrilnimi-metalnimi barvami. Tudi angelčke bom tako pobarvala. Ni pa tisti angelček, ki sedi, je malo drugačen. Vsekakor pa prilepim slikico, ko bo pobarvan. Tudi jaz si želim enkrat porisat sobico za mojega otročka. Komaj čakam.

Glede moških slikc, pa meni nobeden ni kaj preveč zakuru user posted image . Jaz se še vedno stopim, ko vidim mojega v obleki s kravato. Mi je vsakič tako všeč, čeprav sem ga videla že neštetokrat. Ko pa še pomislim, kaj je pod obleko...user posted image

Tane, pridna!user posted image Sem prav vesela, da sem te nalezla s em vzdušjem. Ko bodo naši izdelki končani, pa bomo pokazale kaj smo ustvarile. Ste za?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.11.2008 12:52:02   
ursa30
kle je pa pestro pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim, da vas pošteno meče user posted image user posted image  edino pravilno.
jaz bi še kakšnega dobrega dedca prosim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.11.2008 12:52:27   
Anonimen

in evo samo zate ena slikicauser posted image

ufff a je lohk ta slikca še moja plissssssssssuser posted image mi kr srček hitrej bije joj kolk je on men user posted image user posted image user posted image user posted image zdele sm pa vsa v user posted image jaz si ga bom kr shranilauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
28.11.2008 12:53:10   
Anonimen
počakte z dedci da se jaz pro nagledamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
28.11.2008 12:56:11   
Anonimen
juhuuuuuuuser posted image evo pa ga mam joj kolk je sexyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
28.11.2008 12:57:35   
sonček85
larilu:lahko je tvoj in od katere še če želii.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
črviček:ja res je ko vidiš svojga deca vse urejenega in ko pomisliš kaj je pod obleko pa vse dece tle prekaša.uffffff si pa pohotna user posted image user posted image user posted image user posted image
nama so prišli zdaj zmontirat siol trojček in sedaj imava 6 zakodiranih programov ,sem pa mojega hecala samo zdaj ko pa ne boš mogel ponoč spat boš mel pa kaj za gledat.user posted image user posted image user posted image naj še mene zbudi pa bo akcija v živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa že jst porednauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.11.2008 12:58:17   
ursa30
user posted image

men je drgač on še zmeraj naj naj...user posted image
edino, malo bi ga pobrila po prsih user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.11.2008 13:00:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

juhuuuuuuuser posted image evo pa ga mam joj kolk je sexyuser posted image user posted image user posted image
tiu pa si faca.Ja tudi meni je Orlando grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in ben affleckuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.11.2008 13:05:33   
ursa30
user posted image

mmmmm....user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.11.2008 13:06:16   
Anonimen
giotti evo tale ma ful hude očke

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
28.11.2008 13:08:44   
Žaži
Svetovne face ste, ta tema je že zdavnaj prerasla samo evforično čakanje nauser posted image user posted image in preklinjanjeuser posted image .

Prav luštno bi bilo da bi šle vse naprej med augustovke in tam čvekale daljeuser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.11.2008 13:09:33   
Anonimen
pa tale mi je ful šarmanten
user posted image
crvicek veš kako temu rečemo k ti ni noben všeč  zanikanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
28.11.2008 13:10:47   
Anonimen
jah no je treba da še na kej druzga mislimo kot pa samo na user posted image k pol smo ful neučakane pa tko nam še hitrej mine pa še da ne pozabim je fajn za gledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
28.11.2008 13:12:32   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa že jst porednauser posted image

user posted image user posted image you naughty girl!!user posted image čak zdej morm pa kakšno lupo najdt da mal bolj bližji pogledam no morm svoje preofesionalno mnenje dtuser posted image user posted image no in sicer se glasi :da je to ful mejhna slikcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
28.11.2008 13:30:44   
crvicek

giotti evo tale ma ful hude očke

user posted image

ta fantič pa mi je že bolj všeč, ste že blizu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.11.2008 13:31:47   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

user posted image

Urša, ma kaj govoriš?
Dlaka naredi možaka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.11.2008 13:33:32   
vila MaLiNa
Joj ste pa naklepetaleuser posted image  In nalimale enih slikicuser posted image

Sonček85 se mi zdi, da imava kar isti okus za igralceuser posted image  
Sem že čisto slinastauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 444
28.11.2008 13:40:03   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa že jst porednauser posted image

user posted image user posted image you naughty girl!!user posted image čak zdej morm pa kakšno lupo najdt da mal bolj bližji pogledam no morm svoje preofesionalno mnenje dtuser posted image user posted image no in sicer se glasi :da je to ful mejhna slikcauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej zato pa je majhna ,da se ne bo katera preveč slinila po njemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.11.2008 13:41:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Joj ste pa naklepetaleuser posted image  In nalimale enih slikicuser posted image

Sonček85 se mi zdi, da imava kar isti okus za igralceuser posted image  
Sem že čisto slinastauser posted image user posted image user posted image

ja res jeuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud ,sam sem slinasta zato k jem user posted image user posted image user posted image kruh,šunka,paradižnik,sirčekuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.11.2008 13:42:12   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

user posted image

Urša, ma kaj govoriš?
Dlaka naredi možaka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, ma kaj pa vem... user posted image
če jo je za vzorec ja..drugače sem jaz bolj pristaš moških brez dlak user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.11.2008 13:52:58   
tane
no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul...

user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 448
28.11.2008 14:03:27   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tane

no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul...

user posted image

a si ga lahko še jst mičken sposodim user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 449
28.11.2008 14:12:26   
tane
ok, ursa30 k si glih tiuser posted image mislim jaz sem njegova fenica od 19 leta, ko sem ga poslušala na koncertu v Londonu, ko je objavil njegov 2 album, vse pesmi sem znala na pamet (tko sem se jaz angleško učila) pa do 1h ponoči sem ga čakala, da sem dobila avtogram in ŠE....slikala sva se skupaj, ah kje so ti nori, brezskrbni časiuser posted image
no, potem je bilo nekaj crapy albumov, kar se mene tiče, ta zadnji mi je pa spet totalno kul. Go Lenny!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?