Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:16:40
|
|
|
|
giotti
|
Hvala pupike, saj vem, da smo se vse odlično razumele. No offence, vse super, rade se imamo in cmokec vsem. No, zdaj pa res dovolj o dobrodelnosti, pa se raje vrnimo k - no, tega rdečega nočemo, a ne Pa Larilu bi prosila, če najde zame kakšnega za pol manj mišičastega, please? Jaz kar zbežim pod posteljo, če bi se mi približal kakšen takšen razbacan, kot jih ti limaš sem gor Je kje zame kak zelo nežen, ne tako močan, brez radiaotorčkov, ki ne builda vsak dan dve uri v zaprtem fitnesu in gre raje na sprehod v naravo? Pa še, da ni tako namazan z ne vem čim, da se vse sveti. Pa da je malo bolj oblečen. Pa da ima lep prijazen nasmeh na ustih, ki niso tako zelo neskočno polna. Joj, sem zahtevna Pa saj je prav, da sem. Kam bi pa prišli, če bi bili vsem isti tipi všeč?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:41:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori sonček85, hvala za rogljiček pa kavico ...si mi prav lušte naredila..... kake sem šele sebi IZVIRNO SPOROČILO: cori IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jutrooooooooooooooooooooo naj bodo tile snočni dnevi plodni da bosta miklavž in Božiček prinesla čim več pri meni pa to drži čist zares, ker bom imela O okoli miklavža.....za božička pa mislim delat test, če se gospa seveda ne bo prej pojavila potem pa kr v akcijo čez teden larilu:joj kako nore tipčke ti limaš, ja se morem jih nagledat tle ,kerm oj pa glih nima radiatorčkov kar se pa tiče izdelovanja doma narejenih daril ,se mi zdi da so najlepši in najbolj naravni in bi jih moral vsak cenit.Naravno je najelpše giotti:kako pomagati tistim ki nimajo hrane.Najbolje bi bilo it tja in jim nesti pa če sma ne jem 1 mesec ,a kaj ko ne moreš it vsepovsod (Azija,Afrika,...),ker res je nikoli ne veš kam gre tist denar ko ga daš,zato pravim nabolje je osebno dat nekomu ko veš da mu manjka kot pa dat enmu ko ga pol baše v svojo rit in se vozi z najdražjimi avti in živi v vili z 30 spalnicami in evo samo zate ena slikica
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:47:56
|
|
|
|
crvicek
|
sem vesela da smo se razumele. Larilu, tudi jaz oblikujem okraske kar iz slanega testa. Jih pa bom pobarvala z akrilnimi-metalnimi barvami. Tudi angelčke bom tako pobarvala. Ni pa tisti angelček, ki sedi, je malo drugačen. Vsekakor pa prilepim slikico, ko bo pobarvan. Tudi jaz si želim enkrat porisat sobico za mojega otročka. Komaj čakam. Glede moških slikc, pa meni nobeden ni kaj preveč zakuru . Jaz se še vedno stopim, ko vidim mojega v obleki s kravato. Mi je vsakič tako všeč, čeprav sem ga videla že neštetokrat. Ko pa še pomislim, kaj je pod obleko... Tane, pridna! Sem prav vesela, da sem te nalezla s em vzdušjem. Ko bodo naši izdelki končani, pa bomo pokazale kaj smo ustvarile. Ste za?
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:52:02
|
|
|
|
ursa30
|
kle je pa pestro pri vas vidim, da vas pošteno meče edino pravilno. jaz bi še kakšnega dobrega dedca prosim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 in evo samo zate ena slikica ufff a je lohk ta slikca še moja plissssssssss mi kr srček hitrej bije joj kolk je on men zdele sm pa vsa v jaz si ga bom kr shranila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
počakte z dedci da se jaz pro nagledam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
juhuuuuuu evo pa ga mam joj kolk je sexy
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:57:35
|
|
|
|
sonček85
|
larilu:lahko je tvoj in od katere še če želii. črviček:ja res je ko vidiš svojga deca vse urejenega in ko pomisliš kaj je pod obleko pa vse dece tle prekaša.uffffff si pa pohotna nama so prišli zdaj zmontirat siol trojček in sedaj imava 6 zakodiranih programov ,sem pa mojega hecala samo zdaj ko pa ne boš mogel ponoč spat boš mel pa kaj za gledat. naj še mene zbudi pa bo akcija v živo zdaj sem pa že jst poredna
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 12:58:17
|
|
|
|
ursa30
|
men je drgač on še zmeraj naj naj... edino, malo bi ga pobrila po prsih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:00:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu juhuuuuuu evo pa ga mam joj kolk je sexy tiu pa si faca.Ja tudi meni je Orlando grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in ben affleck
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:05:33
|
|
|
|
ursa30
|
mmmmm....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
giotti evo tale ma ful hude očke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:08:44
|
|
|
|
Žaži
|
Svetovne face ste, ta tema je že zdavnaj prerasla samo evforično čakanje na in preklinjanje . Prav luštno bi bilo da bi šle vse naprej med augustovke in tam čvekale dalje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pa tale mi je ful šarmanten crvicek veš kako temu rečemo k ti ni noben všeč zanikanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jah no je treba da še na kej druzga mislimo kot pa samo na k pol smo ful neučakane pa tko nam še hitrej mine pa še da ne pozabim je fajn za gledat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj sem pa že jst poredna you naughty girl!! čak zdej morm pa kakšno lupo najdt da mal bolj bližji pogledam no morm svoje preofesionalno mnenje dt no in sicer se glasi :da je to ful mejhna slikca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:30:44
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu giotti evo tale ma ful hude očke ta fantič pa mi je že bolj všeč, ste že blizu...
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:31:47
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 men je drgač on še zmeraj naj naj... edino, malo bi ga pobrila po prsih Urša, ma kaj govoriš? Dlaka naredi možaka!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:33:32
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Joj ste pa naklepetale In nalimale enih slikic Sonček85 se mi zdi, da imava kar isti okus za igralce Sem že čisto slinasta
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:40:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj sem pa že jst poredna you naughty girl!! čak zdej morm pa kakšno lupo najdt da mal bolj bližji pogledam no morm svoje preofesionalno mnenje dt no in sicer se glasi :da je to ful mejhna slikca sej zato pa je majhna ,da se ne bo katera preveč slinila po njem
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:41:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Joj ste pa naklepetale In nalimale enih slikic Sonček85 se mi zdi, da imava kar isti okus za igralce Sem že čisto slinasta ja res je jst sem tud ,sam sem slinasta zato k jem kruh,šunka,paradižnik,sirček
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:42:12
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 men je drgač on še zmeraj naj naj... edino, malo bi ga pobrila po prsih Urša, ma kaj govoriš? Dlaka naredi možaka! hehe, ma kaj pa vem... če jo je za vzorec ja..drugače sem jaz bolj pristaš moških brez dlak
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 13:52:58
|
|
|
|
tane
|
no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:03:27
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul... a si ga lahko še jst mičken sposodim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:12:26
|
|
|
|
tane
|
ok, ursa30 k si glih ti mislim jaz sem njegova fenica od 19 leta, ko sem ga poslušala na koncertu v Londonu, ko je objavil njegov 2 album, vse pesmi sem znala na pamet (tko sem se jaz angleško učila) pa do 1h ponoči sem ga čakala, da sem dobila avtogram in ŠE....slikala sva se skupaj, ah kje so ti nori, brezskrbni časi no, potem je bilo nekaj crapy albumov, kar se mene tiče, ta zadnji mi je pa spet totalno kul. Go Lenny!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?