crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Očitno je bil moj drugi post spregledan, kjer sem poskušala povedati point vsega skupaj Pa mi povejte boljšo rešitev, kako pomagat lačnim. Govorim o lačnih otrocih, ne o tistih, ki nimajo za obleke in morje in igrače!!! Pri nas hvala bogu ni lakote! Mogoče sem naredila več škode kot koristi, ker ste začele o tem, koliko denarja drugi poberjeo, in mi je grozno žal, da sem sploh kaj omenila Ker bo zdaj mogoče še kakšna, ki pa je kdaj kaj nakazala, prenehala Vse govorite samo o tem, kako drugi poberejo denar, se pravi, po vašem mnenju, naj prenehajmo vsi nakazovat denar in ne bodo dobili še tisto malenkost. To je isto kot je bilo z Rdečim križem pri nas... ko se je izkazalo, da je pač direktorska svinja pobrala ogromno denarja, so potem ljudje prenehali nakazovat. In s tem naredili še toliko hujšo situacijo pri otrocih, ki jim RK pomaga. A ne štekate tega? Otroci se veselijo Unicefovih letal bolj kot objema svoje mame. Tako pač je, ker iz teh letal pada hrana in voda. Tudi o tem se ogromno piše, cel kup dokumentarnih filmov je posnetih, samo mi hočemo brati novice, kjer se piše o tem, kako se denar krade. Za otroke je to njihovo edino upanje, pa ne glede na to, koliko je v resnici DRAGA ta hrana. Pač, vzamimo to v zakup, naj poberejo svinje svoje, ampak verjemite, vsak plača svojo karmo. Še vedno bo del denarja šel v prave roke in ve ste naredile ogromno za te otroke! Če pa še tega ne bomo podprli, potem lahko res vsi, ampak prav vsi umrejo od lakote. Pa predlagajte boljšo rešitev za lačne!!! Ma, bi prosila, da nehamo o tem, ker se slabo počutim, ker sploh nisem želela toliko o tem razpravljat, ampak samo tako, da se pač pomisli na te otroke, ko se kupi ena draga stvar za naše otroke. To je vse. Ampak itak vem, da ve o tem tudi veliko razmišljate in se res opravičujem, da sem sploh začela s tem Ja, saj vem, da ve niste tiste, ki norijo po trgovinah dneve za dnevom. Samo pravim, da me to v decembru spravlja malo v slabo voljo, sploh tukaj v Ljubljani, kjer se ne da niti dihati od te evforije. Saj verjamem, da je pa po vaseh čarobno in pravljično, sploh če snegec pokrije zemljico. Sulfinija, težko pot imaš do dojenčka. Hvala, ker si razložila, da malo vem, za koga in na kak način navijati Kaj pa o posvojitvah, sta že kaj razmišljala? Mejte se sladko te praznične dni. Mene čaka v decembur itak tako veliko dela, da bo minil še preden se bom zavedala, da se na koledarju piše že 2009. Vsem polno ljubezni Giotti, ma nisi čisto nič narobe naredila, če si začelo to temo, nekatere pa smo v nadaljevanju le izrazile svoja mnenja. Ne smeš se slabo počutit zaradi tega. Je pa dejstvo, da vsi tisti, ki nam je pri srcu usoda teh otrok, se razjezimo ob takih lumparijah, ki se dogajajo in potem tako odreagiramo in vsi, ki imamo v srcu ta čut do sočloveka, bomo še naprej pomagali tem ljudem; na tak ali drugačen način, vsak po svojih močeh. Giotti, nisem mislila nič slabega.