|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
28.11.2008 8:45:43   
Anonimen
user posted image
jutrooooo!
spet jaz prva k slikce popam

evo Sonček tale je pa zate k ti bo ziher všeč
user posted image

za vse ostale pa enga luštnga angelčka
user posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 28.11.2008 8:46:03 >

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
28.11.2008 8:48:25   
sonček85
Jutrooooooooooooooooooooo naj bodo tile snočni dnevi plodni da bosta miklavž in Božiček  prinesla čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še malo za razvajanjeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 402
28.11.2008 8:49:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

evo Sonček tale je pa zate k ti bo ziher všeč
user posted image

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.11.2008 8:50:26   
sonček85
no pa še jaz malo decov nalimma čeprav me je že larinu prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.11.2008 8:52:10   
Anonimen
it's friday that's sure!user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
28.11.2008 9:03:00   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image hitro dece zgrabit in da nam takole s šampanjcom postrežejo po sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.11.2008 9:13:42   
cori
Dobro jutro user posted image

pri nas tudi sije sonček, prav lepo je kukat venuser posted image ...ampak iz toplega pa ne grem....user posted image

Sulfinija user posted image user posted image nimam besed, ker nisem dala niti 1/5 skozi, kar daješ tiuser posted image user posted image user posted image , enaka mi je le zgodba o abrazijah....upam, da bo to pot uspešno, da boš končno lahko avgusta/septembra dobila v roke enega zdravega babyja.

Neposredna povezava do sporočila: 407
28.11.2008 9:15:25   
cori
Pravoda , še zate  en user posted image .

Mene se je po vsem burnem optimizmu, dotaknilo tudi malo pesimizma.....upam, da hitro mine....

Neposredna povezava do sporočila: 408
28.11.2008 9:43:19   
Anonimen
pri nam je tud sonček če je pa ktera v megli vam pa en topel sončen žarek pošiljam da bo tudi vas ogreluser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
28.11.2008 9:46:42   
Anonimen
no šele zdele sem vidla kake hlače ma ta tip jao tip ful dober hlače pa grozauser posted image
no k vidm da ni nobene grem zdej risat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
28.11.2008 9:50:33   
cori
larilu, kako ni nobene tuuser posted image user posted image

samo si nas čist zmedla s temi tipčkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.11.2008 9:51:54   
cori
sonček85, hvala za rogljiček pa kavicouser posted image ...si mi prav lušte naredila.....

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.11.2008 9:53:26   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jutrooooooooooooooooooooo naj bodo tile snočni dnevi plodni da bosta miklavž in Božiček  prinesla čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni pa to drži čist zares, ker bom imela O okoli miklavža.....za božička pa mislim delat test, če se gospa seveda ne bo prej pojavilauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.11.2008 9:54:25   
cori

no k vidm da ni nobene grem zdej risat

upam, da nisem preveč firbčna.....kaj to rišeš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
28.11.2008 10:00:06   
tane

user posted image user posted image

oz.   user posted image user posted image   pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog)
xx.12. - crvicek
xx.12. -miklarom  
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
01.12. - ROmama
03.12. - S* (5.krog)
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Tiki55
05.12. - Sulfinija
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 
07.12. - kalypso (3. krog)
08.12. - tane
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog)
10.12. - živa1
11.12. - larilu
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
13.12. - Bojana82
13.12. - aprilčica07
14.12. - baby1978 (3. krog)
15.12. - Tanisha
17.12. - Vitaebella
19.12. SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog)
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana

24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
31.12. - murkica

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko user posted image nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS

user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER......................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER.......................................% srečk nosečk
DECEMBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 415
28.11.2008 10:01:36   
tane

pri nam je tud sonček če je pa ktera v megli vam pa en topel sončen žarek pošiljam da bo tudi vas ogreluser posted image user posted image
user posted image

no, larilu si na seznamu, pa KONČNO si še enga takega po mojem okusu prilepla gor...zdaj se bom pa jaz kar težko odlepla dol iz RRuser posted image , ker moram še vedno delat ko nora...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.11.2008 10:07:37   
crvicek
Giotti, kar si že načele temo o dobrodelnosti....se jaz tudi bolj strinjam z Kalypso, ker je res vprašljivo, koliko dinarčkov in pomoči res pride v roke tem otročkom. Meni je pripovedovala kolegica (medicinka), ki je šla Z Rdečim križem na Madagaskar pomagat revnim otrokom in ko mi je pripovedovala kaj se tam dogaja.....user posted image npr. imela je omejeno število cepiv, ki zdaleč niso zadostovala za vse bolane otroke, tako da je dejansko morala izbirati komu bo pomagala živeti in komu ne. Groza. Glede denarja, pa ki ga ljudje nakazujejo, gre njim 0.001 %, ker večino denarja ostane v organizaciji. Ko je prišla iz Madagaskarja, se je zaposlila v Bruslju in dela na humanitarni organizaciji. Dobivajo bajne plače in se dobesedno p**** s tem denarjem. Žalostno, ma resnično. Saj je bilo že nekaj zgodb v javnosti, ma ko pa slišiš iz prve roke; vidiš da je še veliko huje.

No, ma v glavnem, jaz - moja družina smo vedno radi pomagali ljudem, ki nimajo takih možnosti kot mi. V sosednji vasi je priseljena večlanska družina, ki je full hvaležna vsega - od obleke, hrane, pohištva. In veliko raje pomagam njim, ko vidim v njihovih očeh hvaležnost in zadovoljstvo.
To je moje mnenje. Tam pa nikoli ne veš kam gre ta denar. Kar pa je predlagala Kaypso, pa se mi zdi tudi meni super, ampak je res vprašliva poštnina. Z mojim sva bila pred tremi leti na potovanju po Afriki in imela sva s sabo full bonbonov, svinčnikov in barvic in ko smo prišli na manj civilizirana območja med te otroke, so dobesedno ponoreli, ko so zagledali kaj imamo. Eno kolegici so celo roko skraspali. Ne moreš si predstavljati, kako so veseli ene take malenkosti; a naši otroci tega sploh ne šmirgljajo.

No dovolj je o tem.
Glede praznikov, pa mene prevzame to vzdušje predvsem zato, ker veliko časa preživimo z našimi najdražjimi. Saj ni point v obdarovanju, point je v izkazovanju pozornosti. No saj itak to med celim letom počnemo, ma v tem mesecu še posebej. Na sveti večer skupaj naredimo jaslice, na Božič imamo skupno kosilo... Skratka, rada imam te praznike.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.11.2008 10:16:19   
crvicek

helo bejbe!
evo mene spet doma za službo itak nč kej pametnega ampak ok probat ni greh
crvicek ja tist medvedek sm izdelala in tkole bom jaz darila podarjal pač bomo vidl kdo kaj ceni.mam pa namen

Larilu, full lepo! user posted image Iz kakšne mase pa delaš in s katere barve uporabiš za barvanje? Tudi jaz rada ustvarjam, tako bom letos naredila okraske za na smrekico in voščilnice. Za darilca pa sem kupila modelček angelčka, tako da bom naredila kipce in jih pobarvala v zlato, srebrne barve. Jaz full uživam v tem in sem full vesela, ko vidim, da znajo to obdarjeni cenit. Prav zato, pa obdarim samo res meni najdražje.

Tudi naša Tane rada ustvarja. Tane si vidla, še ena umetniško dušico sva našle.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.11.2008 10:17:15   
Anonimen
cori sinu rišem na steno da je bolj topla sobica ko stopiš vanjo,zdej mu trenutno rišem konja k ma ful rad konje,pa pol morm še slap pa sovo mah idej je polno sam časa ni
Tane nč nisi točno opredelila kaki so ti všeč k npr. sončku so všeč radiatorčki in to tisti lepo izraziti no zdej vem pa da teb pa taki temnopolti lepotci no ja tud jaz se ne branim pogleda na njihuser posted image evo tale zate drugič pa prej poveuser posted image
user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
28.11.2008 10:21:01   
Anonimen
crvicek jaz sm to nardila iz slanega testa zato k se da nardit tud s tem kar imaš doma brez da bi kaj posebi za kakšne mase zapravljala drgač pa pobarvam jih s tempera čeprav bom probala z akril barvami pa bom videla kako še s tistimi vn izpade. A to si kupila tist model angelčka k sedi?men tud ful velik pomeni če mi kdo naredi kako stvar kot pa kupi ali pa sej mi je tud dovolj sam sms in fertik del.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
28.11.2008 10:46:15   
tane
larilu, hvala...ja sem že hotela omenit, da še kakšnega temnopoltega prlepte kdaj pa me cajt tako baše...

crvicek, ja vidim, da tudi larilu rada izdeluje...jaz sem včeraj zvečer do polnoči izdelovala neke okraske za darilca ampak ti zaenkrat še ne zaupam kakšne, ker kaj pa veš kdo vse jih bo dobil pod smrekcouser posted image
mene je letos tudi to vzdušje zagrabilo, sicer čisto razumem giottko, da je folk nor ker kupuje kot da bo konec sveta ampak jaz se temu izognem tako, da nabavim že zdaj, in da večino poskušam izdelat sama tako, da mi ni treba rinit v trgovine, pa še iz raje dam majhne pozornosti podarjene iz srca  in ne kupujem dragih daril...pač sto ljudi sto čudi, vsak pa naj seveda naredi kot hoče...
glede dobrodelnosti pa moram žal tudi jaz reči, da ne zaupam tem organizacijam in se 100x bolje počutim, ko nekaj podarim nekomu osebno ali pa vsaj preko prijateljev...že nekaj let dam obleke in tudi kakšno knjigo prijateljici, ki jih potem odpelje v Haloze družini, kjer imajo veliko otrok, nekaj časa sem dajala tudi sosedi, ki je stvari odnesla sorodnikom v Bosno...letos bom podarila nekaj za dojenčka (še ne vem kaj) tej sosedi oz. njeni hčerki, ki sta dobila otroka septembra in sta trenutno bolj na tesno z denarjem...
sem imela tud enkrat izkušnjo, da sem hotela podariti zelo malo rabljen jogi ter kavč materinskemu domu ali varni hiši, ko sem se selila in preden sem sploh dobila ustanovo, ki hendla te stvari so mi rekli, da v bistvu trenutno nič ne potrebujejo, da me bodo poklicali, ko bodo potrebovali pa se to ni zgodilo. Tako je šel jogi na odpad oz. so ga prestregli cigani, ki so bili tam, pa sem jim ga dala, kavč pa je sosed odplejal v Bosno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.11.2008 11:07:56   
Anonimen
glede dobrodelnih organizacij sem pa tud jaz že kr neki darovala čeprov ne spet velike denarce ampak pač po zmožnostih,glede nedonošenčkov,pa vode v afriki cepiva in tako naprej, drugače sem pa v bolnico nela igrače pa igrice.vsi se trudimo po najboljših močeh no sej zdej tud če kupiš pampers plenice gre v dobrodelnost tko da vsaj kle smo mi pridni k jih tamavči pridno porabljauser posted image
crvicek a boš dala eno slikco tistega angelčka k ga boš izdelala?da vidm kako prideuser posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
28.11.2008 11:22:49   
giotti
Očitno je bil moj drugi post spregledan, kjer sem poskušala povedati point vsega skupaj user posted image  Pa mi povejte boljšo rešitev, kako pomagat lačnim. Govorim o lačnih otrocih, ne o tistih, ki nimajo za obleke in morje in igrače!!! Pri nas hvala bogu ni lakote!
Mogoče sem naredila več škode kot koristi, ker ste začele o tem, koliko denarja drugi poberjeo, in mi je grozno žal, da sem sploh kaj omenila user posted image Ker bo zdaj mogoče še kakšna, ki pa je kdaj kaj nakazala, prenehala user posted image  Vse  govorite samo o tem, kako drugi poberejo denar, se pravi, po vašem mnenju, naj prenehajmo vsi nakazovat denar in ne bodo dobili še tisto malenkost. To je isto kot je bilo z Rdečim križem pri nas... ko se je izkazalo, da je pač direktorska svinja pobrala ogromno denarja, so potem ljudje prenehali nakazovat. In s tem naredili še toliko hujšo situacijo pri otrocih, ki jim RK pomaga. A ne štekate tega? Otroci se veselijo Unicefovih letal bolj kot objema svoje mame. Tako pač je, ker iz teh letal pada hrana in voda. Tudi o tem se ogromno piše, cel kup dokumentarnih filmov je posnetih, samo mi hočemo brati novice, kjer se piše o tem, kako se denar krade. Za otroke je to njihovo edino upanje, pa ne glede na to, koliko je v resnici DRAGA ta hrana. Pač, vzamimo to v zakup, naj poberejo svinje svoje, ampak verjemite, vsak plača svojo karmo. Še vedno bo del denarja šel v prave roke in ve ste naredile ogromno za te otroke! Če pa še tega ne bomo podprli, potem lahko res vsi, ampak prav vsi umrejo od lakote. Pa predlagajte boljšo rešitev za lačne!!! Ma, bi prosila, da nehamo o tem, ker se slabo počutim, ker sploh nisem želela toliko o tem razpravljat, ampak samo tako, da se pač pomisli na te otroke, ko se kupi ena draga stvar za naše otroke. To je vse.  Ampak itak vem, da ve o tem tudi veliko razmišljate in se res opravičujem, da sem sploh začela s tem user posted image user posted image user posted image

Ja, saj vem, da ve niste tiste, ki norijo po trgovinah dneve za dnevom. Samo pravim, da me to v decembru spravlja malo v slabo voljo, sploh tukaj v Ljubljani, kjer se ne da niti dihati od te evforije. Saj verjamem, da je pa po vaseh čarobno in pravljično, sploh če snegec pokrije zemljico.

Sulfinija, težko pot imaš do dojenčka. Hvala, ker si razložila, da malo vem, za koga in na kak način navijati user posted image Kaj pa o posvojitvah, sta že kaj razmišljala?

Mejte se sladko te praznične dni. Mene čaka v decembur itak tako veliko dela, da bo minil še preden se bom zavedala, da se na koledarju piše že 2009.

Vsem polno ljubezni user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.11.2008 11:33:46   
Anonimen
Giotti bejba sej smo te čist razumele ne nas zdej narobe razumeti,ful je lepo da pomisliš na druge in da se pač trudiš jim pomagat po svojih najboljših močehuser posted image Ti si izpostavila nekatere me pa tipično nadaljevale  še naprej tko da sej veš da smo ženske in da mormo pač mal več napisat.user posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
28.11.2008 11:42:13   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Očitno je bil moj drugi post spregledan, kjer sem poskušala povedati point vsega skupaj user posted image  Pa mi povejte boljšo rešitev, kako pomagat lačnim. Govorim o lačnih otrocih, ne o tistih, ki nimajo za obleke in morje in igrače!!! Pri nas hvala bogu ni lakote!
Mogoče sem naredila več škode kot koristi, ker ste začele o tem, koliko denarja drugi poberjeo, in mi je grozno žal, da sem sploh kaj omenila user posted image Ker bo zdaj mogoče še kakšna, ki pa je kdaj kaj nakazala, prenehala user posted image  Vse  govorite samo o tem, kako drugi poberejo denar, se pravi, po vašem mnenju, naj prenehajmo vsi nakazovat denar in ne bodo dobili še tisto malenkost. To je isto kot je bilo z Rdečim križem pri nas... ko se je izkazalo, da je pač direktorska svinja pobrala ogromno denarja, so potem ljudje prenehali nakazovat. In s tem naredili še toliko hujšo situacijo pri otrocih, ki jim RK pomaga. A ne štekate tega? Otroci se veselijo Unicefovih letal bolj kot objema svoje mame. Tako pač je, ker iz teh letal pada hrana in voda. Tudi o tem se ogromno piše, cel kup dokumentarnih filmov je posnetih, samo mi hočemo brati novice, kjer se piše o tem, kako se denar krade. Za otroke je to njihovo edino upanje, pa ne glede na to, koliko je v resnici DRAGA ta hrana. Pač, vzamimo to v zakup, naj poberejo svinje svoje, ampak verjemite, vsak plača svojo karmo. Še vedno bo del denarja šel v prave roke in ve ste naredile ogromno za te otroke! Če pa še tega ne bomo podprli, potem lahko res vsi, ampak prav vsi umrejo od lakote. Pa predlagajte boljšo rešitev za lačne!!! Ma, bi prosila, da nehamo o tem, ker se slabo počutim, ker sploh nisem želela toliko o tem razpravljat, ampak samo tako, da se pač pomisli na te otroke, ko se kupi ena draga stvar za naše otroke. To je vse.  Ampak itak vem, da ve o tem tudi veliko razmišljate in se res opravičujem, da sem sploh začela s tem user posted image user posted image user posted image

Ja, saj vem, da ve niste tiste, ki norijo po trgovinah dneve za dnevom. Samo pravim, da me to v decembru spravlja malo v slabo voljo, sploh tukaj v Ljubljani, kjer se ne da niti dihati od te evforije. Saj verjamem, da je pa po vaseh čarobno in pravljično, sploh če snegec pokrije zemljico.

Sulfinija, težko pot imaš do dojenčka. Hvala, ker si razložila, da malo vem, za koga in na kak način navijati user posted image Kaj pa o posvojitvah, sta že kaj razmišljala?

Mejte se sladko te praznične dni. Mene čaka v decembur itak tako veliko dela, da bo minil še preden se bom zavedala, da se na koledarju piše že 2009.

Vsem polno ljubezni user posted image

Giotti, ma nisi čisto nič narobe naredila, če si začelo to temo, nekatere pa smo v nadaljevanju le izrazile svoja mnenja. Ne smeš se slabo počutit zaradi tega. Je pa dejstvo, da vsi tisti, ki nam je pri srcu usoda teh otrok, se razjezimo ob takih lumparijah, ki se dogajajo in potem tako odreagiramo in vsi, ki imamo v srcu ta čut do sočloveka, bomo še naprej pomagali tem ljudem; na tak ali drugačen način, vsak po svojih močeh.

Giotti, nisem mislila nič slabega.user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?