|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
27.11.2008 12:32:23   
eva Ana
drage  bodoče user posted image , vidim da ste pobegnile ven na sončka...me veseli, tudi jaz bom takoj po 15 uri; upam da me bo počakal sonček

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 376
27.11.2008 12:32:38   
Žaži
Pozdravček.

Za smrekico še sploh nisem prepričana ali jo bom postavila in kam (morda kar na kuhinjsko mizo, samo kje bomo potem jedli in mesecuser posted image ) ker ima tamali dobro leto in se mu ne da dopovedat da tisto ni za preračat in dol jemati bunke. jaz pa tako tudi nimam veselja da se moram cel dan kregat na njega, da ne sme nečesa kar se tako lepo sveti.
Drugače pa imam belo smrekico in nežno roza, bele in prozorne okraske, ledene sveče ter drobne bele lučke s prozorno verigo. Cortišuser posted image

Za Novo lepo pa nimamo posebnih planov, morda pri mojih starših ki so daleč doma in se ne vidimo pogosto, pa še varuško se lahko gresta, da midva na kako kuhano vino pobegneva.

Jaz bi si tudi želela da bi bil december ploden, ker sem pred dvema letoma tudi ravno decembra zanosila in bi bilo luštno, da sta točno dve leti razlikeuser posted image . In oblačilca bi prav bilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 377
27.11.2008 13:53:01   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čveke jst pa gledam kaj se tako malo javljate na novemberke pol pa vidm da že vse veselo tukaj čvekateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
27.11.2008 15:00:55   
Anonimen
helo bejbe!
evo mene spet doma za službo itak nč kej pametnega ampak ok probat ni greh
crvicek ja tist medvedek sm izdelala in tkole bom jaz darila podarjal pač bomo vidl kdo kaj ceni.mam pa namen nardit še ene škratke ampak to jutr k zdele morm po tamavčija it
Sonček85 to sm jih pa jaz speljala se mi zdi iz novembra na decemberdrgač pa sej mi ni bilo potrebe velik truda sam tkole mal nalepim pa je takoj mal več postov
user posted image
dans ni bilo velik lepotcev jih bo pa jutr kej več
aja pa tane mene lahk daš kr med borke in sicer 11.12 mam lulanje pa bomo videl

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
27.11.2008 15:18:18   
giotti
Ja, pupe so se že preslile, pa kar malo jih razganja user posted image  Tako je prav user posted image , je treba delat ljubezen, če ne ne bo nič z darilčki v obliki user posted image  user posted image

Wow, kako hitro tečejo meseci. Še 4 dni in zima bo na pol uradno tu. Me kar zmrazi, ko pomislim, koliko mesecev mraza je še pred menoj, mene pa že zdaj skoz zebe, čeravno ne plešem ali kakrkoli drugega fizičnega počnem. Sem prav v enem zakočenem stanju in v debele obleke ovita čakam pomlad. In to vsako leto isto. Ne morem in ne morem sprejeti zime in se mi zdi, da pozimi sploh zares ne živim, ampak skoz čakam sonček in pomlad. Tako vsako zimo brskam po internetu in gledam cene letalskih vozovnic za Sydney, Melbourne... in potem sanjam, kako toplo je tam in kaj jaz delam tu, na tako mrzlem delu sveta, ko pa mi je ves svet na razpolago user posted image In tako že leta in leta nagovarjam dragega, da bi se preselila v tople kraje, ker nama res ni treba prenašati tega mraza, in ker se samo delno, ne pa popolnoma strinja z menoj, ostajam tu user posted image  Ne vem, mogoče pa bi mogla samo spakirat in it, pa bo prišel za menoj user posted image Kaj menite user posted image It's a very risky plan, I know, but I can win a lot, but also I can loose user posted image  In tega, da bom zgubila, me je strah user posted image  in potem sem zakočena še naprej user posted image  user posted image  

Sem prebrala vse o vaših smrekicah in okraskih, mene pa to kaj dosti sploh ne gane. No, smrekico bom že postavila in dala gor lučke, to bo pa več ali manj vse. Ne vem, mogoče sem jaz neka čudna čustvena ledena kocka, ampak mene to novoletno vzdušje prej vznemirja kot pomirja. Totalna gužva vsepovsod, še če greš po kruh v trgovino, moraš čakat ful časa, ker je toliko ljudi, ki kopuje vse te simbolične stvari, povezane s prazniki, in sploh je cela norišnica okoli daril in zapravljanja. Jaz bi najraje mesec december preživela na samotnem otoku, daleč od trgovin, in molila za svetovni mir in lačne. Naj gre ves denar namesto za darila za lačne otroke. Tako bom tudi prosila vse moje prijatelje in družino, da namesto daril zame, naj denar, tudi če bi dali za darilček simbolična 2 evra, nakažejo za otroke v Kongu. In tudi svojim nečakom bom to povedala in jih vprašala, če jim lahko dam samo polovičko darila, polovičko pa bi dala za te otroke. Sem prepričana, da se bodo strinjali. Jih je treba od malega ozavestit, da to ni tako samo po sebi umevno, da dobijo darilčka, da so otroci, katerim bi bilo največje darilo žlica riža in pa pol kozarca vode user posted image
Ja, tako to je, ne smemo pozabit na to, in samo mi lahko tem otrokom pomagamo.

Nič, veliko user posted image  želim, naj bo sproščeno, s psiho na off, in naj potem user posted image  zamuja do naslednjega novega leta.

Bye user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 380
27.11.2008 15:38:23   
giotti
No, za inspiracijo, 1 evro, to je tretina denarja, ki gre za Baby Check, lahko prispevate za otročke kar preko SMS-ja:

http://www.unicef.si/main/prispevki_SMS.wlgt

user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 381
27.11.2008 16:10:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

helo bejbe!
evo mene spet doma za službo itak nč kej pametnega ampak ok probat ni greh
crvicek ja tist medvedek sm izdelala in tkole bom jaz darila podarjal pač bomo vidl kdo kaj ceni.mam pa namen nardit še ene škratke ampak to jutr k zdele morm po tamavčija it
Sonček85 to sm jih pa jaz speljala se mi zdi iz novembra na decemberdrgač pa sej mi ni bilo potrebe velik truda sam tkole mal nalepim pa je takoj mal več postov
user posted image
dans ni bilo velik lepotcev jih bo pa jutr kej več
aja pa tane mene lahk daš kr med borke in sicer 11.12 mam lulanje pa bomo videl
ja zato se pa res splača pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak ma lepe radiatorčke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
27.11.2008 17:43:16   
kalypso
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

No, za inspiracijo, 1 evro, to je tretina denarja, ki gre za Baby Check, lahko prispevate za otročke kar preko SMS-ja:

http://www.unicef.si/main/prispevki_SMS.wlgt

user posted image

giotti men se ful lepo zdi, da takole razmišljaš. Tud jaz vsako leto praznike doživljam kot neko nujno zlo, medtem ko drugi bašejo tone daril v vozičke pa mene stiska pri srcu za vse otroke tega sveta, ki nimajo pojma kaj je to božiček.

Vendar odkrito, jaz vsak mesec pošljem kakšen sms za Rdeče noske, klovne zdravnike, ker roko na srce, poznam eno punco, ki dela kot študentka na Unicefu nekje v LJ in dobi plačano 1 uro 5 EUR user posted image Je rekla, da še nikjer ni zaslužla tak dobro kot zdaj tu. Freaky ane? Torej od vsega tistega denarja, ki naj bi bil namenjen ubogim otrokom, vprašanje koliko ga pa dejansko gre v prave roke.

Rdeči noski so mi pa res prirasli k srcu, sploh ker rišejo nasmeh na obraze otrok, ki so zelo bolni, nekateri celo na smrt. In kaj je lepšega, kot videti nasmejan otročkov obraz, ko vsaj za trenutek pozabi na vse bolečine...
Sem pa letos že tudi podarula eno veliko vrečo plišastih igrač, ki se mi samo nabirajo in jih je sestra nesla v šolo, kjer zbirajo še uporabne igrače za otroke iz socialno šibkejših družin, da jim vsaj malo pričarajo lepše praznike... Lepo ane ;)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 383
27.11.2008 17:49:57   
Anonimen
Živjo punce lahko še mene dodate na seznam. Midva greva 4. kroguser posted image
Ne vem sem tako pesimistična danes, kar razmišljam ker me neki špika po končani menstruaciji, pa imam še malo rjavega izcedka. Na pregledu sem bila 2 leti nazaj, lani UZ maternice in jajčnikov, vse OK. Pa spet razmišlam kaj če bi mogla spet it, ker me neki tko špika pri sečnici, mogoče je mehur ???? Joj punce oprostite ampak sem sama doma in nekje sem se mogla razpisati.
No uglavnem upam, da bo december bol optimističenuser posted image

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
27.11.2008 18:13:25   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso
Torej od vsega tistega denarja, ki naj bi bil namenjen ubogim otrokom, vprašanje koliko ga pa dejansko gre v prave roke.

Ne gre vse, gre pa nekaj. In to je ZELO POMEBNO. Če bi vsi rekli, da ne gre denar tja, potem lahko nehamo nakazovat in potem bo še huje. Tako to gre, tudi ko kupiš obleko, plačaš ogromno provizije, par centov pa dobi plače Kitajka, ki je zašila to obleko. Pa vendar kupiš obleko in tudi brez teh centov Kitajka ne bi mogla živet. Tako tudi te otroci brez Unicefa in podobnih organizacij ne bi imeli še tisto prekleto malo, kar jim oni dostavijo. Ne moreš rečt, da jim ne. Pač nekaj, vsaj nekaj! Tukaj ni izbire. Ali se greš sama dobrodelnost na način kot se jo gre Tomo Križnar, da greš direkt k njim in jim pomagaš, ali pa greš pač preko organizacije. Za nas, navadne smrtnike, je pač veliko lažja pot, da se gremo dobrodelnost preko organizacij. Tu pa je seveda treba plačati provizijo. Ogromno provizije. Ni druge. Na žalost, tako je, ker je svet v temi, neznanju in poln pohlepa. Tem otrokom pač ne moreš drugače pomagati.

To, da je tvoja kolegica toliko plačana, kot je, pa je zelo žalostno. To pomeni, da za manj denarja očitno ni nihče pripravljen delati, pa če gre še za tako dobrodelno organizacijo. Very sad user posted image

Seveda pa je pomoč kjerkoli in komurkoli dobrodošla. Nisem želela vzpostavit prav Unicef, želela sem vzpodbuditi k razmišljanju. Kako in komu bo kdo pomagal, pa je njegova stvar.

Pa naj bodo vsi zdravi, siti in srečni user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 385
27.11.2008 18:16:27   
giotti
Hej, Pravoda, nič bit žalostna. Mene tud skoz nekaj špika, tudi imam konec menstruacije, in tudi še malo izcedka. Nič hudega ni z nama, če je UZ pokazal, da je vse okej, potem je. Nič skrbet, a prav?
Pa srečno user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 386
27.11.2008 18:17:34   
pikicao.
migam migam z ritko za srecooooooouser posted image user posted image user posted image
aja pa drgnem se tuuud user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 27.11.2008 18:18:50 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 387
27.11.2008 19:02:13   
Anonimen
Hvala Giotti.., ahh danes je tak dan, saj bo jutri mogoče bolja, pa bo več energije in veselja v meni user posted image Se bom potrudilauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
27.11.2008 19:08:31   
Sulfinija
Pravoda,malo za vzpodbudo jaz tečem 67.krog za najino user posted image .Vmes dve naravni zanositvi in žal obakrat ss.Bomo videli ali nas tokrat razveseli miklavž z + ali pa grem konec decembra na umetno.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
27.11.2008 19:49:47   
kalypso
seveda giotti, jaz se to prekleto zavedam in žalostno je res, da moraš tudi za dobrodelnost plačat (ampak potem to ni več dobrodelnost, I guessuser posted image )... Ne skrbi, na svetu nas je kar nekaj takih, ki ne moremo skozi dan, da ne bi vsaj enkrat pomislil kako lahko pomagamo in se trudimo po najboljših močeh, če drugače ne, pa z sms-i.

Čisto mimo teme, mogoče bi celo morala na temo dobrodelnost, ampak, ker smo že tole izpostavili tukaj, bo mogoče celo naletelo na nekaj oči več: lahko bi se organizirale tukaj, zdaj pred prazniki, in namesto, da same tako čakamo božička in dedka mraza, vsaka prispevala vsaj en komplet barvic (v Intersparu stanejo 1 EUR) ali flumastrov, voščenk (mislim, da niti ena od teh stvari ni preko 2 EUR)... Nisem toliko v tem, mislim pa, da bi ti, giotti, točno vedela kje v Sloveniji jih otroci najbolj potrebujejo... Kakšna ideja okrog tega?!

Neposredna povezava do sporočila: 390
27.11.2008 19:52:26   
kalypso
Verjamem, da bi otroci v kakšnih zakotnih vasicah v državah izven civilizacije bili tdi zelo veseli, ampak sem se že enkrat šla nekaj takega, pa bi bila poštnina katastrofajna, mislim pa, da je skoraj povsod tam tako (vsaj tako so mi rekli) da morajo del poštnine celo sami poravnat... to pa se mi zdi nesmiselno.. Zato sem predlagala Slovenijo.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.11.2008 20:45:26   
Žaži
Vidim da vas je dobrodelnost prijela. Lepo touser posted image . Jaz veliko obleke znosim v keson od Humane, igrače sem tudi že nesla in vsake toliko pošljem kak sms. Pač po svojih zmožnostih.

Jaz že počasi odštevam dneve do user posted image , še en teden. Ampak mislim da sva tokrat zgrešila O, ker je bil mož službeno odsoten in svauser posted image točno v trenutku O, sem opazila sluz takoj po odnosu ko sem šla na WC (sperma ni tako sluzasta, je bolj tekoča). In kolikor vem je to že prepozno, bi morala vsaj večer pred tem. No, bomo videli a neuser posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.11.2008 20:57:57   
giotti
Kalypsi, fina ideja, samo jaz še vedno raje nakažem denar raznim organizacijam, ki imajo spisek ljudi, ki rabijo pomoč. Jaz tega spiska nimam, zato je res lažje, če delujemo skupaj, ne pa kot posameznik.

V Sloveniji na primer imaš iskrico v žalostnih očeh, preko Dnevnika, tule piše malo več o njih:
http://www.dnevnik.si/mojdnevnik/dnk/dogodki

Pa oddaja Tednik tudi zbira denar in potem naredi cel prispevek na to, kaj in h komu je šel denar.

Pa Zveza prijateljev mladine, http://sl.zpms.si/aktualno/

Sicer pa stvari zbirata Rdeči križ in Karitas, torej če njim neseš kakšne barvice, bodo znali razdelit.

Sama, kot pravim, ne vem, kateri otroci v Sloveniji kaj potrebujejo. Se s tem sploh ne ukvarjam na tak način. Je pa tako, da pri nas ni lakote, nihče ne more reči, da je lačen, medtem ko je po svetu takšnih otrok res veliko.

Pa da res ne zaidemo preveč s teme, niti nisem mislila toliko razpravljat o tem, pač malo sem spet na glas razmišljala, pa ne mi prosim zamerit, pupe user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 393
27.11.2008 21:04:00   
aprilčica07
giotti: ti bi pa kr na toplo ušla? ma ne, no, ko je tle tako lepo, tudi če je mrzlo....user posted image jst imam pa zime rada, mi je fanj, da je mraz, in da je jasno vreme, ko greš ven na zrak, ki ti razbistri možgane in da energije za naprej.. je pa res, da živim na vas in na Primorskem, kjer so zime milejšeuser posted image

pravoda:user posted image user posted image user posted image

Mo, moj pripravlja kufre za na pot, tamali spi, jst pa tle gor vedrim in oblačim in upam, da tokrat zagledamo plus. Saj vem, da ne smem bit neučakana in moram bit vesela, da imamo že enga bejbija, ma jst bi kr takoj zdaj imela še enga. Ma narava dela pač po svoje... V glavnem gremo v nove boje, korajžno in veselouser posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer vsem.

A danes smo pa važni pr nas, imamo končno tako poštimano televizijo, da vidimo vse programe ČISTO, nič več ne moti, ne dež, ne burja ne mrazj.. Jupiii, je vsak gušt pogledat proti tv-ju, ker ni več pikic, takih in drgačnihuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 394
27.11.2008 21:07:49   
giotti
Sulfinija, res si prava borka user posted image Če se bom jaz mogla tolko borit, bom že skoraj v meni in potem pa sploh ne bo več kaj dosti upanja user posted image  Malo se hecam user posted image , se mormo, če ne je vse preveč žalostno. Imam pa zate vprašanje. Če ne uspe, praviš, da greš na umetno. A to bi šla prvič? Kako to, da nisi že do zdaj bila na umetni? So bili krivi splavi in čakanje vmes?

Polno sreče user posted image

Žaži, pa kaj ti misliš, kdaj je pravi dan, če ne takrat ko je sluz? Zakaj pa misliš, da je sluz? Daj no, malo pobrskaj po foromčku, čemu služi sluz, pa potem pridi nazaj povedat, da bomo še druge vedle user posted image  Pa pohvalno za SMSje, hvala v imenu otročičkov!

Sladke sanje in mirno spanje želim user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 395
27.11.2008 21:24:34   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Sulfinija, res si prava borka user posted image Če se bom jaz mogla tolko borit, bom že skoraj v meni in potem pa sploh ne bo več kaj dosti upanja user posted image  Malo se hecam user posted image , se mormo, če ne je vse preveč žalostno. Imam pa zate vprašanje. Če ne uspe, praviš, da greš na umetno. A to bi šla prvič? Kako to, da nisi že do zdaj bila na umetni? So bili krivi splavi in čakanje vmes?

Polno sreče user posted image

Ti bom skušala odgovoriti.Trudima se od leta 2003 torej tečen 67.krog.

Na začetku leta 2004 sem prvič obiskala neplodnostno.Moja g mi je dala za štiri mesece klomifen rezultat -,anto je mož odpravil spermiogram izvid malo slabši,ko ga je ponovbil je bil izvid veliko boljši.Potem je sledil hsg levi jajcevod neprehodne vendar je sedaj ok.Potem so sledile v MB inseminacije kar pet sem jih imela.Pri tretji je bil anjdem hormon vendar ga je bilo žal premalo.Po petem IUI neuspelem v MB sem po 2,5letih truda meesca novembra zagledala magični + kar naravno.Sleidlo je nepopisno veeslje in meesca decemnber šok na uZ je g ugotovila da moji,najini user posted image  mne bije več srček,sledila je v 8t1dan abrazija.Nato meesc dni pauze nato je sledila prva umetna v MB rezultat kriminalno slab glede celic nato na koncu -.Ntao je sledila ponovno druga umetna rezultat + vendar je kmalu po tetsu šlo naprej.Nato pauza in menjava klinike sme šla v LJ.Potem Ljubljana lani novembra tretji IVF rezultat -.Po umetni sme šla ponovno na razgovor sledila je laparoskopija histeroskopija žal mi je prej noben ni naredil z izgovori mladi ste,...mož je kriv,...nato mi je zOrn naredil obe preiskavi letos marca in polno zarastlin vse k črevesju pripete,...nato pet tednov po lapari po ss prvič spet 2,5letih po laparo takoj ugledala doma brez pomoči + bila sem vsa v oblakih.Žal ista zgodba kot prvič plodu je nehalo biti srce 10t1dan sedaj 6.12 miklavža bi imela rok.Sledila je abrazija nepopisno hudo ko sem iz enega dneva na drugega čakala in upala mogoče so se le zmotilo vendar se niso začeli so se krči,...šok.In sedaj ponovno poskušanje naravno če ni uspelo tokrat sledi ponoven IVF v LJ in to 4.IVF.3-6.12 čakam M nato ali ugledam + po sreči ali pa me čaka datum za sprejem zdravil in ponovno pikanje in skozi pujnkcijo,transfer in kar bo najhujše trepetanje po 8.dnevu od transferja.Zame je bil žal vedno do sedaj usoden 9.dan.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 396
27.11.2008 21:29:21   
aprilčica07
Sulfinija: joj, en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image in veliko sreče za naprej, pa da ti  MIklavž in Božiček prineseta en velik plus in da se tokrat srečno izteče!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 397
27.11.2008 21:57:26   
kalypso
Sulfinija user posted image

Je pa dobro, da lahko zanosiš tudi brez pomoči. Sicer bolj slaba tolažba, pa vendar luč na koncu tunela...
Pa vejo zakaj se je plodku obakrat ustavilo srce? Ali je bilo le nesrečno naključje?

Oprosti, če preveč sprašujem, vendar poskušam razumet...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 398
28.11.2008 7:44:07   
baby1978
Dobro jutro babike...

Danes pa jaz odpiram ta lep petek, tukaj pr nas na štajerskem koncu sije sončece.
Jaz sem že bila danes pridna in sem bila v službi-ponoči, zdaj pa sem se zleknila na kauč in grem lepo u carstvu snova.

Pa ve?

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 399
28.11.2008 8:15:29   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Sulfinija user posted image

Je pa dobro, da lahko zanosiš tudi brez pomoči. Sicer bolj slaba tolažba, pa vendar luč na koncu tunela...
Pa vejo zakaj se je plodku obakrat ustavilo srce? Ali je bilo le nesrečno naključje?

Oprosti, če preveč sprašujem, vendar poskušam razumet...

So naju dali čez poletje na kariotop genetiko in hvala bogu se je pokazalo,da sma oba genetsko ok,da je obakrat šlo le za nesrečno naključje toliko boljše.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?