Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 19:03:33
|
|
|
|
sonček85
|
tudi jaz vas vse lepo pozdravljam in lep vikend vsem ,seveda zasnežen
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 19:51:03
|
|
|
|
cori
|
uu kakšno zatišje tu gor......se vse k stiskate a ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 19:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
čer! hvala punce pohvalo se počutim že kr par centimetrov višja aja drek to je zarad čevljev drgač pa mu nisem narisala do konca tko da je ta konj zaenkrat še brez kopit in grive pa itak mi ni všeč tko da bom ga še enkrat prefarbala k se mi zdi temen jaz sm pr seb ful perfekcionistka in hočem da je tko narisan kot sm si zamislila če ni jovo na novo drgač pa tud pr nam pada snegec in ga je že kr neki tko da k je larilu (psička) šla po stopnicah je cmoknila ampak ji ni hudgarazen da jo je zeblo v tačke anyway bejbe sledeče: no pa tega ne smem pozabit k drgač ne bi bila jaz in sonček še ena glih zate nč bejbe lepo se mejte pa se pišemo še jutr kej sevede če ne boste prezaposlene
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 21:53:28
|
|
|
|
lunika
|
Dober večer punce! Sem nova na forumu in bi se vam rada pridružila na seznamu, da kmalu zagledamo . Pri nas se trudimo že kakšnih 5 mesecev pa še kr nič! Vsak mesec me spravlja v obup in Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 22:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
lunika ne smeš obupat glej tuki gor so nekatere res že prave borke in bi mogle dobit plusek pa ne samo enega vendar najmanj trojni plusek in sicer eden zaradi ljubezni,drugi zaradi vztrajanja in tretji zaradi tega ker se ne pustijo da bi obupale.tko da bejba ne obupat glavo pokonci drugače pa da te pozdravimo na tej temi tako kot se za gre: ok zdej grem pa pančat k me že kr rit boli od tega stola pa da vidmo če me bo moj kej zmasiru vic stoletja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:04:12
|
|
|
|
eva Ana
|
Dobro jutro punce, tokrat tudi iz zasnežene Štajerske. Včeraj sem bila odsotna in vidim, da sem kr nekaj tipčkov zgrešila in.... lepo ste čvekale, sem kr nekaj strani mogla prebrat, da sem mal vidla kaj včeraj dogajalo . Lunika lep pozdrav tudi tebi in ne pozabi pozitivne misli, nas peljejo do željenega cilja! je tako punce?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! o eva ja smo te včer kr pogrešale pa jaz sm se odločila da boš samo eva brez ane k pol ne vem kter ime je prej no anyway po ta novem si samo eva jah to je pa tko če te ni in pol ti kr nick skrajšamo ne zamert drgač pa jaz sm zanič spala k je tamal spet prehlajen in je bogi ampak je moj pomagu tko da sm vsaj neki lahk odspala,tamavči tud zdele panča moj pa tud tko da sm trenutno all alone vas prov vidim kako se zdele stiskate pr svojih k je vzun snegec pa mrzlo ve pa toplem varnem zavetju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:18:58
|
|
|
|
cori
|
Dobro jutro še od mene, snegec še kar pada, glede da pri nas nič še ne plužijo, smo kar malo odrezani od sveta, vaška služba je na dopustu Je pa kar malo dolgčas..... Malček naš je še vedno bolan,....noče in noče na bolje.....jaz pa tudi nekaj kašljam....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Cori a ti živiš moj življenje? pr nam v rovtah tud še nč ne plužijo k zgleda da je mel un težko noč z vodko v rok tko da bo že. Kolk maš pa starga sinkota?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:24:10
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Vam prav zavidam tale snegec. Na primorskem dežuje in je prav turobno. Drugače pa sem v pričakovanju decembra, čeprav znakcov ni nobenih, samo občasno me špika v jajčnikih, kar nakazuje da bo , prišla. No kmalu bomo videli, če bo testek sploh potreben, sicar pa raje vidim da pred testom pride , če že mora, ker je minus na testu še večje razočaranje. Lepo sneženo soboto vam želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:27:17
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Cori a ti živiš moj življenje? pr nam v rovtah tud še nč ne plužijo k zgleda da je mel un težko noč z vodko v rok tko da bo že. Kolk maš pa starga sinkota? ja rovte so od hudiča pa po tvojem narečju vidim da sva iz istih rovt malči tamuči je dobro leto
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:29:49
|
|
|
|
cori
|
S* helou.... pri nas je res lepo ven pogledat, pa kar močno sneži, prava zima.....samo kaj ko so ceste neprevozne....no saj se nima kaj prizoževati, mi ni treba nikamor iti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
S* welcome upam da ne bo pa da boš čimprej zagledala plusek cori naš bo pa 1 let pa pol
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:31:50
|
|
|
|
cori
|
lunika, dobrodošla S*, jaz tudi raje vidim, da se tečka vlije,....kot pa potem negativen test No, kje ste čvekice zdaj.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:32:35
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu cori naš bo pa 1 let pa pol no katere rovte leve al desne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:35:20
|
|
|
|
eva Ana
|
larilu, ok. pa naj bom samo eva, ni panike. Vidim, da uživaš samotne minutke . Aha, glede mojega dragega, ni ga doma, jaz pa preizkušam novo 5.1 tehniko ; zvočnike mi bo razneslo, na hiši pa streho odkrilo in še sosedje ne potrebujejo svojega radia . Trenutno mam Abbo, pesmi iz filma....čist sem not padla.............. Snegec pa, no ja tolk ga je da je malo belo, za mene premalo. Vse, ki imaste bolne bebike, pa čim prejšnje okrevanje želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:38:19
|
|
|
|
S*
|
Pa kako vam zavidam tale sneg, pri nas je tako žalostno pogledat skozi okno. Še dobro da sem v službi in se sedaj mislim zakopat v inventuro, tako, da po vsej verjetnosti ne bom do večera nič gledala skozi okno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
cori ta srednje veš kje sem prvo greš naravnost potem se približaš enmu ovinku na desno sam ti greš še kr naravost in potem prideš v dolino in greš mal desno mal levo pa pol zaviješ desno pa pol levo in po hribu navzgor in prideš Bogu za hrbtom ali drugače imenovane Janče Eva nisem več sama je že moj vstal in zdele pijeva kavico jaz seveda z vami čvekam on pa glede ktere filme bi blo fajn dol za povlečt filme mislim da ne bo ktera kej druzga mislna S* kako službo pa maš to če smem vprašat pa to si sama ti noben ne pomaga?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa Eva abba je super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:48:06
|
|
|
|
eva Ana
|
S* sem 1 leto živela v Portorožu in ne bom nikoli pozabila, da je cel januar bila megla, tako da nisi videl 10 m pred sabo.... ej, ko je na Primorskem oblačno potem je ves čar adijo....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:49:04
|
|
|
|
eva Ana
|
larilu, se strinjam glede abbe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 9:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
men so ful všeč komadi od abbe k recimo kakšni moji vrstniki pa poslušajo štanc ampak jaz itak poslušam skor vse tko sm ljubiteljica muske ful no zavse k nimate snegeca:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 10:10:28
|
|
|
|
S*
|
larilu, hvala za snežaka, mi je prav polepšal jutro . Drugače pa delam kot živilski tehnolog in trenutno imamo inventuro. Sem v komisiji in vseh skupaj nas je kar veliko, samo jaz na koncu dobim podatke in jih upisujem, da jih bom na koncu uskladila z vodstvom. Ta čas ko drugi štejejo, pa jaz malo srfam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 10:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
S* sej bi mogel se sneg ppremikat k je animacija pa je zgleda zamrznu sneg k je tok mrzlo glede službe pa super no vsaj dolgčas ti ni k si lahk vsaj na netu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 29.11.2008 12:10:57
|
|
|
|
cori
|
no evo spet mal kukam sem gor ...in kuham kosilce... larilu: ejoj sem mi m usekala, sem te res hotla v naše gorenjske hribe preselit
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?