|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
28.11.2008 19:03:33   
sonček85
tudi jaz vas vse lepo pozdravljam in lep vikend vsem ,seveda zasneženuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.11.2008 19:51:03   
cori
uu kakšno zatišje tu gor......se vse k user posted image stiskate a ne

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.11.2008 19:58:42   
Anonimen
čer!
hvala punce pohvalouser posted image se počutim že kr par centimetrov višja aja drek to je zarad čevljevuser posted image user posted image user posted image
drgač pa mu nisem narisala do konca tko da je ta konj zaenkrat še brez kopit in grive pa itak mi ni všeč tko da bom ga še enkrat prefarbala k se mi zdi temenuser posted image jaz sm pr seb ful perfekcionistka in hočem da je tko narisan kot sm si zamislila če ni jovo na novouser posted image
drgač pa tud pr nam pada snegec in ga je že kr neki tko da k je larilu (psička) šla po stopnicah je cmoknila ampak ji ni hudgarazen da jo je zeblo v tačkeuser posted image
anyway bejbe sledeče:
user posted image
no pa tega ne smem pozabit k drgač ne bi bila jazuser posted image
user posted image
in sonček še ena glih zate
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
nč bejbe lepo se mejte pa se pišemo še jutr kej sevede če ne boste prezaposleneuser posted image

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
28.11.2008 21:53:28   
lunika
Dober večer punce!

Sem nova na forumu in bi se vam rada pridružila na seznamu, da kmalu zagledamo user posted image .
Pri nas se trudimo že kakšnih 5 mesecev pa še kr nič!user posted image

Vsak mesec me spravlja v obup inuser posted image user posted image
Lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.11.2008 22:05:51   
Anonimen
lunika ne smeš obupat glej tuki gor so nekatere res že prave borke in bi mogle dobit plusek pa ne samo enega vendar najmanj trojni plusek in sicer eden zaradi ljubezni,drugi zaradi vztrajanja in tretji zaradi tega ker se ne pustijo da bi obupale.tko da bejba ne obupat glavo pokonci user posted image drugače pa da te pozdravimo na tej temi tako kot se za gre:
user posted image
ok zdej grem pa pančat k me že kr rit boli od tega stola pa da vidmo če me bo moj kej zmasiruuser posted image user posted image user posted image user posted image vic stoletjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunika)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
29.11.2008 9:04:12   
eva Ana
Dobro jutro punce, tokrat tudi iz zasnežene Štajerske.

Včeraj sem bila odsotna in vidim, da sem kr nekaj tipčkov zgrešila in.... lepo ste čvekale, sem kr nekaj strani mogla prebrat, da sem mal vidla kaj včeraj dogajalo user posted image .

Lunika lep pozdrav tudi tebi user posted image  in ne pozabi pozitivne misli, nas peljejo do željenega cilja! je tako punce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.11.2008 9:11:59   
Anonimen
jutro!
user posted image
o eva ja smo te včer kr pogrešale pa jaz sm se odločila da boš samo eva brez ane k pol ne vem kter ime je prej no anyway po ta novem si samo evauser posted image jah to je pa tko če te ni in pol ti kr nick skrajšamouser posted image ne zamertuser posted image
drgač pa jaz sm zanič spala k je tamal spet prehlajen in je bogi ampak je moj pomagu tko da sm vsaj neki lahk odspala,tamavči tud zdele panča moj pa tud tko da sm trenutno all aloneuser posted image
vas prov vidim kako se zdele stiskate pr svojih k je vzun snegec pa mrzlo ve pa toplem varnem zavetjuuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
29.11.2008 9:18:58   
cori
Dobro jutro še od mene, snegec še kar pada, glede da pri nas nič še ne plužijo, smo kar malo odrezani od sveta, vaška služba je na dopustuuser posted image user posted image

Je pa kar malo dolgčas.....
Malček naš je še vedno bolan,....noče in noče na bolje.....jaz pa tudi nekaj kašljam....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.11.2008 9:24:07   
Anonimen
Cori a ti živiš moj življenje?user posted image pr nam v rovtah tud še nč ne plužijo k zgleda da je mel un težko noč z vodko v rok tko da bo že.
Kolk maš pa starga sinkota?

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
29.11.2008 9:24:10   
S*
Dobro jutro!

Vam prav zavidam tale snegec. Na primorskem dežuje in je prav turobno. Drugače pa sem v pričakovanju decembra, čeprav znakcov ni nobenih, samo občasno me špika v jajčnikih, kar nakazuje da bo user posted image , prišla. No kmalu bomo videli, če bo testek sploh potreben, sicar pa raje vidim da pred testom pride user posted image , če že mora, ker je minus na testu še večje razočaranje.
Lepo sneženo soboto vam želim.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 485
29.11.2008 9:27:17   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Cori a ti živiš moj življenje?user posted image pr nam v rovtah tud še nč ne plužijo k zgleda da je mel un težko noč z vodko v rok tko da bo že.
Kolk maš pa starga sinkota?

ja rovte so od hudičauser posted image user posted image user posted image   pa po tvojem narečju vidim da sva iz istih rovtuser posted image
malči tamuči je dobro leto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
29.11.2008 9:29:49   
cori
S* helou....

pri nas je res lepo ven pogledat, pa kar močno sneži, prava zima.....samo kaj ko so ceste neprevozne....no saj se nima kaj prizoževati, mi ni treba nikamor iti...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.11.2008 9:30:36   
Anonimen
S* welcome user posted image upam da user posted image ne bo pa da boš čimprej zagledala plusek
cori user posted image naš bo pa 1 let pa pol

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
29.11.2008 9:31:50   
cori
lunika, dobrodošlauser posted image

S*, jaz tudi raje vidim, da se tečka vlije,....kot pa potem negativen testuser posted image

No, kje ste čvekice zdaj.....

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.11.2008 9:32:35   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

cori user posted image naš bo pa 1 let pa pol

no katere rovte leve al desne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.11.2008 9:35:20   
eva Ana
larilu, ok. pa naj bom samo eva, ni panike. Vidim, da uživaš samotne minutke user posted image .
Aha, glede mojega dragega, ni ga doma, jaz pa preizkušam novo 5.1 tehniko user posted image user posted image user posted image ; zvočnike mi bo razneslo, na hiši pa streho odkrilo in še sosedje ne potrebujejo svojega radia user posted image . Trenutno mam Abbo, pesmi iz filma....čist sem not padla..............

Snegec pa, no ja tolk ga je da je malo belo, za mene premalo.

Vse, ki imaste bolne bebike, pa čim prejšnje okrevanje želim!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.11.2008 9:38:19   
S*
Pa kako vam zavidam tale sneg, pri nas je tako žalostno pogledat skozi okno. Še dobro da sem v službi in se sedaj mislim zakopat v inventuro, tako, da po vsej verjetnosti ne bom do večera nič gledala skozi okno.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.11.2008 9:45:28   
Anonimen
cori ta srednjeuser posted image user posted image veš kje sem prvo greš naravnost potem se približaš enmu ovinku na desno sam ti greš še kr naravost in potem prideš v dolino in greš mal desno mal levo pa pol zaviješ desno pa pol levo in po hribu navzgor in prideš Bogu za hrbtom ali drugače imenovane Jančeuser posted image user posted image user posted image
Eva nisem več sama je že moj vstal in zdele pijeva kavico jaz seveda z vami čvekam on pa glede ktere filme bi blo fajn dol za povlečt filme mislim da ne bo ktera kej druzga mislnauser posted image user posted image
S* kako službo pa maš to če smem vprašat pa to si sama ti noben ne pomaga?

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
29.11.2008 9:46:00   
Anonimen
aja pa Eva abba je superuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
29.11.2008 9:48:06   
eva Ana
S* sem 1 leto živela v Portorožu in ne bom nikoli pozabila, da je cel januar bila megla, tako da nisi videl 10 m pred sabo.... ej, ko je na Primorskem oblačno potem je ves čar adijo....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.11.2008 9:49:04   
eva Ana
larilu, se strinjam glede abbe

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.11.2008 9:58:26   
Anonimen
men so ful všeč komadi od abbe k recimo kakšni moji vrstniki pa poslušajo štanc ampak jaz itak poslušam skor vse tko sm ljubiteljica muske fuluser posted image
no zavse k nimate snegeca:
user posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
29.11.2008 10:10:28   
S*
larilu, hvala za snežaka, mi je prav polepšal jutro user posted image   user posted image   user posted image .
Drugače pa delam kot živilski tehnolog in trenutno imamo inventuro. Sem v komisiji in vseh skupaj nas je kar veliko, samo jaz na koncu dobim podatke in jih upisujem, da jih bom na koncu uskladila z vodstvom. Ta čas ko drugi štejejo, pa jaz malo srfam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
29.11.2008 10:17:28   
Anonimen
S* sej bi mogel se sneg ppremikat k je animacija pa je zgleda zamrznu sneg k je tok mrzlouser posted image glede službe pa super no vsaj dolgčas ti ni k si lahk vsaj na netu

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
29.11.2008 12:10:57   
cori
no evo spet mal kukam sem goruser posted image

...in kuham kosilce...

larilu: ejoj sem mi m usekala, sem te res hotla v naše gorenjske hribe preselituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?