|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
28.11.2008 14:19:04   
tane
giottka, crvicek...mogoče kaj takega...

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 451
28.11.2008 14:22:24   
ursa30
tane, men ma tut lenny hudo dobre komade, sploh une tastare.
jst sm bla pa tkole na robbia mahnjena, še ne dolgo nazaj. ko sem bila na njegovem koncertu, sem bla čisto v transu, kot pubertetnica user posted image user posted image user posted image
mladost (starost) ludost, nimaš kej user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 452
28.11.2008 14:35:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image je moj glih mim prišu in sem jedla k sem to slikco gledala in kaj mi reče:"da se mi ne bo zaletelo"še jasn mi ni blo kaj je mislu s tem pol mi pa pove in sem padla v smehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 453
28.11.2008 14:54:04   
Anonimen

no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa glih sam za pojestuser posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
28.11.2008 14:55:12   
Anonimen

giottka, crvicek...mogoče kaj takega...

user posted image

ta je pa moj najboljši igralecuser posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
28.11.2008 14:56:21   
Anonimen
sonček tvoj pa ma komentarjeuser posted image user posted image user posted image si te prov predstavljam njega pa tud k je vidu slikcouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
28.11.2008 15:00:41   
Anonimen
veste koga pa jaz dans pogrešam Evo (sorči ampak zmer se zmotim pri imenu kter je prvi pa sm se kr odločila da boš Evauser posted image )
no jaz zdele še kapučinček na hitrco spijem pa letim po tamavčija tko da če bo ktera še kej napisala naj zdej k pol sm pa okupirana s tamavčijem do zvečerauser posted image če pa ne bo nobene več kej napisala vam pa vsem želim tole:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
28.11.2008 15:11:22   
SMELIKA
Živijo punce!

Nekaj dni se nisem nč oglasila tle gor.Ko pa sem zdajle preletela kaj je novega pri decemberkah...........uffffffff.Veliko novega in predvsem lepega za videti user posted image  user posted image  user posted image
Slikce, pa tudi seznam je že zelo obširenuser posted image user posted image user posted image

Sm se odločla, da se ne bom velik javljala in prebirala forum,da vidim, če psiha res vpliva na zanositev. Se bom zadrževala (čeprou, ko vidim kakšne nore fotke dajete gor, bo kr težkouser posted image ), da ne bom nč pisala in se slišimo 19.12. ko bom naredila test, če me ne bo prej user posted image  prehitela.

Lep dan še naprej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.11.2008 15:14:56   
tane
larilu, eva ana, je verjetno še vedno busy z user posted image a ne čutiš občasnih sunkovuser posted image tko je tud prav.

ah meni se pa zdaj ne da več delat tko, da bom raje slikce popala gor....ampak od hrane sem še vedno lačna, čeprav sem iz malice...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.11.2008 15:54:22   
S*
Ej tane, ne se hecat, si mi tak apetit naredila, da se mi kar sline cedijo user posted image . Bo pa hrana morala počakat, imam inventuro v službi tako da bo še dolga, jutri pa bomo še nadeljevali.
No malo drugaćčne apetite pa so mi spodbudili tile dečki zgoraj user posted image user posted image !!!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.11.2008 15:58:07   
Anonimen
tanči veš jaz na solate glih ne padam tko da če bi mi pa pico nalimala bi se pa slinla k pr norcihuser posted image jaz ne gledam na postavo k je tud nimam tko da jaz ostajam pri fat fooduser posted image majoneza rulesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
28.11.2008 16:12:19   
Anonimen
evo še tole sm hotela rečt pol si pa pišemo še zvečer kej če seveda ne boste preveč zasedene zuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
zdej pa grem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
28.11.2008 16:29:45   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ej tane, ne se hecat, si mi tak apetit naredila, da se mi kar sline cedijo user posted image . Bo pa hrana morala počakat, imam inventuro v službi tako da bo še dolga, jutri pa bomo še nadeljevali.
No malo drugaćčne apetite pa so mi spodbudili tile dečki zgoraj user posted image user posted image !!!!!!

S*, saj veš potem pa kar akcija, ker tkole ko niso O dnevi je itak najlepše, vsaj pri meni.

larilu, no, jaz imam pa to srečo, da lahko jem fat food pa ostajam suha, hvala mami za take gene...
sej meni tudi zdajle čevapčiči po glavi hodijo, pa po dunajcu so se mi slina cedila, ampak ker sem danes že jedla mi je sedla solatka...pred user posted image mi vedno taka 'zdrava' mastna hrana sede, tko, da upam da to ni znak, da tokrat spet prihaja user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.11.2008 17:07:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonček tvoj pa ma komentarjeuser posted image user posted image user posted image si te prov predstavljam njega pa tud k je vidu slikcouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas je pa 10minut nazaj snežilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo katera je rekla za user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
28.11.2008 17:30:37   
Žaži
Kaj bi sedaj dala za pizzzzo. Jamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.11.2008 17:40:50   
Anonimen
joj sonček kaj bi zdele pico zmazalauser posted image user posted image sam veš ne za tako stvar daš ful veliko sliko za tist prej k bi blo pa fajn videt pa tko je pa taka slikca da komaj kej vidišuser posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
28.11.2008 17:52:54   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sonček kaj bi zdele pico zmazalauser posted image user posted image sam veš ne za tako stvar daš ful veliko sliko za tist prej k bi blo pa fajn videt pa tko je pa taka slikca da komaj kej vidišuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to sem pa jaz hihihiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.11.2008 18:02:12   
sonček85

tit user posted image   sem se tolk začela režat,ko sem vidla to sliko,da jo moram delit z vami
pa toleuser posted image in tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.11.2008 18:27:08   
sonček85
pri nas je pa že vse beloooooooooooooooooooo jupijupijupiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.11.2008 18:34:44   
cori

cori sinu rišem na steno da je bolj topla sobica ko stopiš vanjo,zdej mu trenutno rišem konja k ma ful rad konje,pa pol morm še slap pa sovo mah idej je polno sam časa ni

uuuuuu ti si prava umetnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.11.2008 18:39:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: cori

cori sinu rišem na steno da je bolj topla sobica ko stopiš vanjo,zdej mu trenutno rišem konja k ma ful rad konje,pa pol morm še slap pa sovo mah idej je polno sam časa ni

uuuuuu ti si prava umetnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem in res lepo to.Tudi jaz sem rekla da bom sobo opremila za dojenčka  in da bom risala sama gor samo ko potem to 1x beliš se vse zadaj pozna od prej,mislia sem pa risati medvedka puja ,samo zdaj mislim ,da bom kr dala nalepke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.11.2008 18:39:31   
cori

jah no je treba da še na kej druzga mislimo kot pa samo na user posted image k pol smo ful neučakane pa tko nam še hitrej mine pa še da ne pozabim je fajn za gledatuser posted image

ja to pa res, men tut samo to roji po glavi ejejej....še en teden nazaj pa tako realnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.11.2008 18:42:58   
cori
uuuu zdaj mi je pa kar žal, kakšen hud čvek sem zamudilauser posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.11.2008 18:44:22   
cori

veste koga pa jaz dans pogrešam Evo (sorči ampak zmer se zmotim pri imenu kter je prvi pa sm se kr odločila da boš Evauser posted image )

jaz tudiuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.11.2008 18:45:44   
cori
Zdaj vam pa pošljem še en zasnežen pozdravček.....potem pa šibam, da mi ne bodo samo pingvini po ekranu skakaliuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?