Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:19:04
|
|
|
|
tane
|
giottka, crvicek...mogoče kaj takega...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:22:24
|
|
|
|
ursa30
|
tane, men ma tut lenny hudo dobre komade, sploh une tastare. jst sm bla pa tkole na robbia mahnjena, še ne dolgo nazaj. ko sem bila na njegovem koncertu, sem bla čisto v transu, kot pubertetnica mladost (starost) ludost, nimaš kej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:35:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul... je moj glih mim prišu in sem jedla k sem to slikco gledala in kaj mi reče:"da se mi ne bo zaletelo"še jasn mi ni blo kaj je mislu s tem pol mi pa pove in sem padla v smeh
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane no, tale je pa zame...pa mogoče larilu? ta zaden album mi je spet totalno kul... ta je pa glih sam za pojest
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane giottka, crvicek...mogoče kaj takega... ta je pa moj najboljši igralec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 14:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček tvoj pa ma komentarje si te prov predstavljam njega pa tud k je vidu slikco
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 15:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
veste koga pa jaz dans pogrešam Evo (sorči ampak zmer se zmotim pri imenu kter je prvi pa sm se kr odločila da boš Eva ) no jaz zdele še kapučinček na hitrco spijem pa letim po tamavčija tko da če bo ktera še kej napisala naj zdej k pol sm pa okupirana s tamavčijem do zvečera če pa ne bo nobene več kej napisala vam pa vsem želim tole:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 15:11:22
|
|
|
|
SMELIKA
|
Živijo punce! Nekaj dni se nisem nč oglasila tle gor.Ko pa sem zdajle preletela kaj je novega pri decemberkah...........uffffffff.Veliko novega in predvsem lepega za videti Slikce, pa tudi seznam je že zelo obširen Sm se odločla, da se ne bom velik javljala in prebirala forum,da vidim, če psiha res vpliva na zanositev. Se bom zadrževala (čeprou, ko vidim kakšne nore fotke dajete gor, bo kr težko ), da ne bom nč pisala in se slišimo 19.12. ko bom naredila test, če me ne bo prej prehitela. Lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 15:14:56
|
|
|
|
tane
|
larilu, eva ana, je verjetno še vedno busy z a ne čutiš občasnih sunkov tko je tud prav. ah meni se pa zdaj ne da več delat tko, da bom raje slikce popala gor....ampak od hrane sem še vedno lačna, čeprav sem iz malice...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 15:54:22
|
|
|
|
S*
|
Ej tane, ne se hecat, si mi tak apetit naredila, da se mi kar sline cedijo . Bo pa hrana morala počakat, imam inventuro v službi tako da bo še dolga, jutri pa bomo še nadeljevali. No malo drugaćčne apetite pa so mi spodbudili tile dečki zgoraj !!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 15:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
tanči veš jaz na solate glih ne padam tko da če bi mi pa pico nalimala bi se pa slinla k pr norcih jaz ne gledam na postavo k je tud nimam tko da jaz ostajam pri fat food majoneza rules
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 16:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
evo še tole sm hotela rečt pol si pa pišemo še zvečer kej če seveda ne boste preveč zasedene z zdej pa grem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 16:29:45
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Ej tane, ne se hecat, si mi tak apetit naredila, da se mi kar sline cedijo . Bo pa hrana morala počakat, imam inventuro v službi tako da bo še dolga, jutri pa bomo še nadeljevali. No malo drugaćčne apetite pa so mi spodbudili tile dečki zgoraj !!!!!! S*, saj veš potem pa kar akcija, ker tkole ko niso O dnevi je itak najlepše, vsaj pri meni. larilu, no, jaz imam pa to srečo, da lahko jem fat food pa ostajam suha, hvala mami za take gene... sej meni tudi zdajle čevapčiči po glavi hodijo, pa po dunajcu so se mi slina cedila, ampak ker sem danes že jedla mi je sedla solatka...pred mi vedno taka 'zdrava' mastna hrana sede, tko, da upam da to ni znak, da tokrat spet prihaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 17:07:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu sonček tvoj pa ma komentarje si te prov predstavljam njega pa tud k je vidu slikco ja res je pri nas je pa 10minut nazaj snežilo evo katera je rekla za
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 17:30:37
|
|
|
|
Žaži
|
Kaj bi sedaj dala za pizzzzo. Jami
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 17:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
joj sonček kaj bi zdele pico zmazala sam veš ne za tako stvar daš ful veliko sliko za tist prej k bi blo pa fajn videt pa tko je pa taka slikca da komaj kej vidiš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 17:52:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu joj sonček kaj bi zdele pico zmazala sam veš ne za tako stvar daš ful veliko sliko za tist prej k bi blo pa fajn videt pa tko je pa taka slikca da komaj kej vidiš ja to sem pa jaz hihihi
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:02:12
|
|
|
|
sonček85
|
tit sem se tolk začela režat,ko sem vidla to sliko,da jo moram delit z vami pa tole in tole
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:27:08
|
|
|
|
sonček85
|
pri nas je pa že vse beloooooooooooooooooooo jupijupijupi
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:34:44
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu cori sinu rišem na steno da je bolj topla sobica ko stopiš vanjo,zdej mu trenutno rišem konja k ma ful rad konje,pa pol morm še slap pa sovo mah idej je polno sam časa ni uuuuuu ti si prava umetnica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:39:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori IZVIRNO SPOROČILO: larilu cori sinu rišem na steno da je bolj topla sobica ko stopiš vanjo,zdej mu trenutno rišem konja k ma ful rad konje,pa pol morm še slap pa sovo mah idej je polno sam časa ni uuuuuu ti si prava umetnica se podpišem in res lepo to.Tudi jaz sem rekla da bom sobo opremila za dojenčka in da bom risala sama gor samo ko potem to 1x beliš se vse zadaj pozna od prej,mislia sem pa risati medvedka puja ,samo zdaj mislim ,da bom kr dala nalepke
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:39:31
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jah no je treba da še na kej druzga mislimo kot pa samo na k pol smo ful neučakane pa tko nam še hitrej mine pa še da ne pozabim je fajn za gledat ja to pa res, men tut samo to roji po glavi ejejej....še en teden nazaj pa tako realna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:42:58
|
|
|
|
cori
|
uuuu zdaj mi je pa kar žal, kakšen hud čvek sem zamudila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:44:22
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu veste koga pa jaz dans pogrešam Evo (sorči ampak zmer se zmotim pri imenu kter je prvi pa sm se kr odločila da boš Eva ) jaz tudi ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 28.11.2008 18:45:44
|
|
|
|
cori
|
Zdaj vam pa pošljem še en zasnežen pozdravček.....potem pa šibam, da mi ne bodo samo pingvini po ekranu skakali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?