Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:25:37
|
|
|
|
*anamor*
|
jaz sem pa zdaj mojega dala spat in vem, da ga bom potem morala buditi okrog 6.15 da bo potem okrog 7.30 še spat
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:25:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ma jst nimam cajta za buče...upam da bom mela cajt vsaj smreko postavit za božič boš, boš. Čez eno leto bosta pa z Žanom še piškote pekla. Pri nas smrekco okrasijo in in . Jaslice so pa moje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:25:49
|
|
|
|
*anamor*
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:26:34
|
|
|
|
*anamor*
|
ja to al pa pomanjkanje seksa ja in še kaj drugega
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:26:49
|
|
|
|
Anonimen
|
anamor ooouujjeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa nič grem malega zbudit,pridem pol..papa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:27:46
|
|
|
|
*anamor*
|
jaz bi pa zdaj lahko šla malo pospravljat ko pa imam tako pa mi ni. Kriza. Ima katera recept za delodiš?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:28:46
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* jaz bi pa zdaj lahko šla malo pospravljat ko pa imam tako pa mi ni. Kriza. Ima katera recept za delodiš? izkop računalnika
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:31:19
|
|
|
|
RMRM
|
al pa najava obiskov, to pri meni ziher pali
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:31:25
|
|
|
|
*anamor*
|
ja res
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:31:50
|
|
|
|
*anamor*
|
ne pravi potem pa naenkrat postane delodiš
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:33:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* ne pravi potem pa naenkrat postane delodiš
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 17:38:57
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz tud šibam, moram tasrednjega škrata mal vprašat zgodovino, pa matematiko, pa........ Ma sej ne vem, kje začet Imajo tako natrpano z ocenjevajem po počitnicah, da je noro. Prej dva meseca nič, se pri nekaterih predmetih tud javiti niso mogli,ker učiteljice kao ne sprašujejo, zdej bo pa vse na kupu.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 18:27:04
|
|
|
|
*anamor*
|
Imam nove slikice gor.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 20:26:17
|
|
|
|
HEI
|
as najlepša hvala za odgovor... kar se pa tiče ta "žlehtnih" ljudi, se pa res ne sekiraj. So bili in bodo. Me pa res zanima če nimajo s svojimi življenji nič pomembnega počet, da se na drugih naslajajo Ja pa še na tale članek bi vas rada opozorila, če ga niste prebrale - o spanju naših sončkov: http://www.ringaraja.net/o-spanju-in-uspavanju_833.html
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 21:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je zdej babe žabe????marija pje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 21:18:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tkole - album sm razposlala. Upam, da ste vse dobile vabilo - bilo je lušno. Mormo ponovit. Najprej smo se malo fotkali, potem so mamice jedle torto, potem so otročki malo jedli, eni so pa spali
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 21:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
HEI-zanimiv tale članek o spanju ni kaj....sodeč po tem članku delam prav vse narobe ..ker sem ena tistih mamic katere otrok spi v svoji posteljici in ga budnega odložim spat in zaspi v kratkem času sam,brez moje pomoči..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 21:58:18
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: HEI Ker dojim mi je zdravnica rekla da naj jem veliko jogurta oz. probiotikov, malemu pa naj dajem banano. Bi ve prekinile z dojenjem ali bi vam nasvet zdravnice zadostoval? Mene kr skrbi vse skupaj. Jz bi zdravnici zaupala. Pa vprašaj še pediatra.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 21:58:57
|
|
|
|
polma
|
Okej, zdaj grem pa prebrat kaj ste napisale...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 22:03:09
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM . Je pa ironija to, da že v porodnišnici so rekli - dvignit vzglavje, P je rekla - dvignit vzglavje (ker je polival ), danes pa slišim, da je ravno to dvignjeno vzglavje veliko pripomoglo k temu, da mišice v ramenih niso tako močne, kot bi pri 4 mesečniku mogle bit. No, evo-iste težave mamo mi zarad refluksa. Pa še naravno len je tale naš princ, ga moram stalno stimulirat, da sploh kaj prdne od sebe. Pol pa ti poprav ekstenzijo !!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 22:05:58
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Punce, popoldne sem dobila klic prijateljice, češ, da je bila od drugih opozorjena, da tule pišem in naj raje pazim . Osebne informacije pač. Auvaaaa...tega se pa tut jaz mal bojim...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 22:09:25
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* očitno res ljudje nimajo kaj druga delati kot pa po ljudeh skakati jih poniževati in še kaj druga. Samo takšni ljudje so sami nase jezni in jezo stresajo na druge. Doma pa so mogoče tiho kot miške in so prave copate. ja to al pa pomanjkanje seksa Ko bog, pomanjkanje seksa !!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 22:28:23
|
|
|
|
annnna
|
hvala za čestitke... ne morem vrjet da čas tako hitro gre in da bomo kmalu pol leta... in hvala za vsa vabila. mi je komaj zdaj uspelo pogledat vse slikice vsi ste zlo lušni in fajn je ko si lahko malo bolj predstavljam kdo piše tukaj gor... pa lp
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 22:28:41
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Tkole - album sm razposlala. Upam, da ste vse dobile vabilo - bilo je lušno. Mormo ponovit. Najprej smo se malo fotkali, potem so mamice jedle torto, potem so otročki malo jedli, eni so pa spali Ja hvala naya za pogostitev in mtinci za prevoz in seveda obema za super družbo.Naya,nekaj sem pozabila pri tebi.............................lukata ,in mtinca,danes sem ugotovila,da tvoje lane sploh še nisem popestvala ,upam,da jo bom lahko naslednjič .Lepo se mejte,jaz grem spat,ker sem zmatrana za pop..........nočko vsem skupaj
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 22:32:56
|
|
|
|
Tina 28
|
Polma...a dobim obljubljeni opis vaj. Namreč danes sem naredila celo študijo kle gor in sem mali kar sama diognosticirala ekstenzijo. Se res skoz nazaj...nogic ne povoha, v ležečem položaju se nikol ni marala pestvat...dviguje rit in prsni koš....vse tole je zadnji teden postalo bolj očitno...prej nisem opazla tolk, ker še ni bla tko močna. Je pa res, da je že po rojstvu kar glavco dvigovala in zgleda, da je blo že takrat prisotno...pa nismo do sedaj nič naredil, ker nismo vedel. Zdaj mi je pa sumljivo tole ritanje ratalo.....tko, da Polma...zlo ti bom hvaležna za kakršnokoli informacijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?