RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Joj, pihanje hudega vetra je pa res grozno poslušat. Pa še gre, doker se reči ne prevračajo,.. Kako je z gugalnico? Razvojna-a handling so pokazali? gugalnica bo kar na počakala, bom jutri vidla, sej najbrž ni hudga, sam bi blo pa škoda če bi bla fuč, ker je polet super na njej Drugače so mi te nevihte grozne predvsem zaradi današnjih katastrof, ki se dogajajo pri nas, sploh ker sem z otroki sama, sej drugač bi še šlo, pa še po naravi sem mal panik. Handling mi je fizioterapevtka pokazala, v bistvu je tko kot na tistih slikah, sam men je kar težko, predvsem zato, ker pred leti so učili ravno obratno. Sva že mal probala, pa upam da nama bo šlo, ker ko leži na hrbtu, ne ujame čiste sredine, tako da morava to mal popravit. Je pa ironija to, da že v porodnišnici so rekli - dvignit vzglavje, P je rekla - dvignit vzglavje (ker je polival ), danes pa slišim, da je ravno to dvignjeno vzglavje veliko pripomoglo k temu, da mišice v ramenih niso tako močne, kot bi pri 4 mesečniku mogle bit. Posledično se je tud pri dojenju preveč matral, ker ni bil tolk močan, in je prehitro zaspal, najedel se pa ni. Vsaj tako mi je razložila. Sem pa pomirjena vsaj toliko, da vem, da dejansko dojenje ni šlo zaradi .
|