|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
30.10.2008 14:31:00   
aleksandra silvija
Jaz vas občasno berem, pisat pa nekako ne uspem ob vsem kar se mi dogaja (selitev, gradnja, dva otročka, sama za vse ker je moj stalno na hiški). Zdaj pa imam vprašanje oz. bi rabila vašo pomoč. Namreč pred 14imi dnevi se mi je zarastel noht in sedaj se mi je vse skupaj vnelo in sem dobila antibiotike (amoksiklav). Ker dojim mi je zdravnica rekla da naj jem veliko jogurta oz. probiotikov, malemu pa naj dajem banano. Bi ve prekinile z dojenjem ali bi vam nasvet zdravnice zadostoval? Mene kr skrbi vse skupaj.

Ne, zaradi antibiotika nisem nikoli prenehala z dojenjem. Sploh če zdravnica ve, da dojiš-ni panike.

Jogurt ti je priporočila, da si z antibiotikom ne uničiš še svoje koristne flore in si s tem nakoplješ npr. kakšno Candido ali kaj podobnega.
Ob antibiotikih vedno jem jogurte ali še bolj v lekarni kupim PROLIFE. To je naravni regulator črevesne flore. Ob antibiotikih jemljem 1 pastilo na dan.

Sploh pa moraš antibiotike obvezno jemati po navodilih in do konca!
http://www.lekarnar.com/Zdravila-brez-recepta/Prebavila/Prolife-kapsule/

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.10.2008 14:33:00   
aleksandra silvija
RMRM-so ti pokazali kaj podobnega?
http://www.mameibebe.net/bt/2003290102.htm

Neposredna povezava do sporočila: 902
30.10.2008 14:35:07   
Anonimen
AS zdej vem koga moram poklicat ko mi bo kaj falilouser posted image
Nya vidla slikice ste fletni cukrčki vsi ampak tebe pogrešam na slikicahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 903
30.10.2008 14:38:00   
aleksandra silvija
AS zdej vem koga moram poklicat ko mi bo kaj falilo

Kaj sem pa narobe naredila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
30.10.2008 14:39:26   
Anonimen
AS pikica nič nisi narobe naredila..nasprotno..ful stvari veš in apoznaš se na te stvari k to je tvoja baza..in zato te kr pokličem kaj nardit,če kaj nebom vedlauser posted image

ne mislim zdej,tvoja baza,teritorij zaraščen nohtuser posted image ampak na sploh fajn svetuješ..

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 30.10.2008 14:40:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 905
30.10.2008 14:40:21   
aleksandra silvija
AS pikica nič nisi narobe naredila..nasprotno..ful stvari veš in apoznaš se na te stvari k to je tvoja baza..in zato te kr pokličem kaj nardit,če kaj nebom vedla

Prav.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 906
30.10.2008 14:41:23   
Anonimen
veš da pa tebe AS nebi pa nkol užalila k ti si moja prjatlcauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
30.10.2008 14:42:21   
Anonimen
a_s  še enkrat sem ti poslala vabilo

Neposredna povezava do sporočila: 908
30.10.2008 14:44:25   
Anonimen
evo,končno je naša driskica zaspalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
30.10.2008 15:08:30   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Joj, pihanje hudega vetra je pa res grozno poslušat. Pa še gre, doker se reči ne prevračajo,..
Kako je z gugalnico?

Razvojna-a handling so pokazali?

gugalnica bo kar nauser posted image  počakala, bom jutri vidla, sej najbrž ni hudga, sam bi blo pa škoda če bi bla fuč, ker je polet super na njejuser posted image

Drugače so mi te nevihte grozne predvsem zaradi današnjih katastrof, ki se dogajajo pri nas, sploh ker sem z otroki sama, sej drugač bi še šlo, pa še po naravi sem mal panik.user posted image

Handling mi je fizioterapevtka pokazala, v bistvu je tko kot na tistih slikah, sam men je kar težko, predvsem zato, ker pred leti so učili ravno obratno. Sva že mal probala, pa upam da nama bo šlo, ker ko leži na hrbtu, ne ujame čiste sredine, tako da morava to mal popravit.

Je pa ironija to, da že v porodnišnici so rekli - dvignit vzglavje, P je rekla - dvignit vzglavje (ker je polival ), danes pa slišim, da je ravno to dvignjeno vzglavje veliko pripomoglo k temu, da mišice v ramenih niso tako močne, kot bi pri 4 mesečniku mogle bit. Posledično se je tud pri dojenju preveč matral, ker ni bil tolk močan, in je prehitro zaspal, najedel se pa ni. Vsaj tako mi je razložila. Sem pa pomirjena vsaj toliko, da vem, da dejansko dojenje ni šlo zaradi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 910
30.10.2008 15:09:12   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

Nya vidla slikice ste fletni cukrčki vsi ampak tebe pogrešam na slikicahuser posted image

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
30.10.2008 15:11:38   
*anamor*
lunica - tudi jaz razmišljam oz. sem se že odločila, da bo moj mali princ od danes naprej dobil kašico za lahko noč. Danes je namreč star 4 mesece. Glede druge gh pa bom še počakala. To kašico sem zato izbrala, ker se drugače meša z vodo, jaz pa jo bom dodala 2 žlički v aptamil

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 912
30.10.2008 15:30:37   
Anonimen
jst pa razmišljam da bom še popoldanski sadni obrok uvedal..dopoldne dobi zelenjavno kašico,popoldan pa sadno..je že itak 3 tedne na gh in pol ko bo še popoldanski obrok nadomestil,pol bo pa itak že 6 mesecev star pa bomo pol še 3.obrok ko bodo že lahko pudinge jedli in jogurte in to...

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
30.10.2008 15:34:12   
Anonimen
pišuka...sej sem vedla da sem nekaj pozabila!!!saša všeč mi je tvoja sprememba,te poživijo laseki,zdej ko so malo svetlejši...pošlji kako slikico še na mail...
evo to že študiram da napišem že 2 dni,pa zmerom kej vmes letim pa pozabim...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
30.10.2008 16:20:02   
mtinca1
anamor - TAI in ninny EMA
user posted image - za 4. mesece !!!!

taanikaa, RMRM
Nya vidla slikice ste fletni cukrčki vsi ampak tebe pogrešam na slikicah

priznam, jaz kriva user posted image . nisem se spomnila, da bi lahko bila še jaz malo fotograf.
zdaj pa ni druge, kot da počakate na naslednje srečanje dolenjk.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
30.10.2008 16:31:01   
Anonimen
ja ti ti mtincauser posted image user posted image
zdej sem koledar naštimala na november in ljudi,kmal bodo praznikiuser posted image user posted image ..mislim božič in touser posted image user posted image ..jst se že tkooo zelooo veselim....user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 916
30.10.2008 16:31:45   
Anonimen
moj mucek pa spi že 2 uri lalalalalalalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
30.10.2008 16:36:38   
aleksandra silvija
Nya-hvala. Videla! Pa saj ne moreš verjet!user posted image user posted image user posted image
Joj, kak ste user posted image user posted image user posted image .
Ampak Lovro manjkauser posted image .

Punce, popoldne sem dobila klic prijateljice, češ, da je bila od drugih opozorjena, da tule pišem in naj raje pazimuser posted image user posted image . Osebne informacije pač.

Sicer se kaj hudo res ne skrivamuser posted image . Pa vsaj mislila sem, da nič takega ne pišem, kar bi bilo slabega ali kaj pa vem.
Čeprav podatki kaj točno pišem tudi niso bili glih  praviuser posted image .
Baje mi je ena odgovorila na nekaj kar sem spraševala-no, nič takega se ne spomnimuser posted image .
Sploh pa vem, da to lahko berejo vsi, ampak pišete pa približno vem katere.
No, ziher ne moreš nikoli bit, ampak ta forum in sodelovanje gor se mi ni zdelo tako škodljivouser posted image .
Ampak ljudje lahko marsikaj uporabijo v škodo.
Sem takoooo žalostnauser posted image user posted image user posted image .
Pa ne zaradi prijateljice, ki me je opozorila, ampak da komu pade na pamet, da koristi podatke v slabe namene.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
30.10.2008 16:55:54   
*anamor*
Tudi za Evo seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ninny - imaš tudi ti občutek, kot da sva si prejšnji teden poslali sms, da sva na isti dan rodili. Pa je že 4 mesece. Ne morem verjeti kako čas beži.

Neposredna povezava do sporočila: 919
30.10.2008 16:57:00   
*anamor*
as ne razumem - kaj pa bi ti škodilo?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
30.10.2008 16:58:13   
Anonimen
AS sam tole ti povem..nikar se ne sekiraj...tole je javni forum in valda da vsi lahko berejo,ta ki je pa proti tebi izkoristila podatke jo je lahko pa sram!!!!!naj ti povem tud tole,da ena tle gor je zelo blizu mene doma in marsikatera informacija pride do moje mame in še katerih oseb k ta oseba očitno nima kej druzga za počet..pa se ne sekiram,kr je očitno ta oseba ena velika kukavica!!!lej ko bodo te osebe tolk prestale kot si ti,sploh v zadnjem času,pol se lahko oglasijo,dokler pa tega niso,so lahko pa lepo tiho in ti kvečjemu postavijo kip!!!ti si prav fajn oseba in ne bit žalostna,ne pust se tem budalam k očitno nimajo kaj počet s svojim življenjem!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 30.10.2008 16:59:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 921
30.10.2008 17:00:10   
*anamor*
se podpišem pod tanikine besede. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
30.10.2008 17:02:17   
Anonimen
res ne razumem na kaj bi mogla pazit,sej tle se menimo čist življenske stvari..od nespečnosti,od neješčnosti,od sladkorne bolezni,od kile,od tumorjev...to niso nobene skrivnosti..smo si bolj kot neka opora med sabo..nevem,mogoče pa nebi smela izdat kazga recepta za kuho??user posted image user posted image
ne sekiraj se res..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
30.10.2008 17:04:55   
*anamor*
ne punce zavedat se morata, da nekateri res nimajo kaj za delat kot pa zdrahe iskat. Pa še za marsikaj so nevoščljivi. Jaz sem že večkrat omenila, da na tem forumu so ljudje, ko prav čakajo, da bo nekdo naredil kakšno napako in ga bodo lahko popljuvali in napadli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
30.10.2008 17:06:08   
Anonimen
Ema zate tudi vse naj naj za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image

vidiš AS že to so osebne stvari,da veš kdaj se je kdo rodil,pa slikice k si pošiljamo in sej pa tolk vemo že druga o drugi...če bi blo neosebno,se nebi mele o čem pogovarjatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?