|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
30.10.2008 11:37:27   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IGRAČE-a veste, da ste me prepričale o pametnem kužku!user posted image  RMRM-ravno takšno igračko sem gledala danes, ko sem v KK iskala kakšen pajacek za user posted image . No, bo menda treba nazaj v trgovino.

Men je ful dobra igrača, sam se mi zdi da je za našega še prezgodaj, kasneje jo bom pa ziher kupila. Sem že tavelkima kupovala samo didaktične igrače, sem mnenja, raje manj, pa tiste taprave.

Pri nas je ponoči tako pihalo, da me še nikoli ni blo tko strah, res grozen občutek, sploh ker sem sama z otroki v bajti. Ropotalo tako, da sem mislila da je pol oken razbitih, sem sred noči lutala po bajti, če je vse zaprto, pol sem pa sred noči razmišljala, kaj  user posted image  bo moj user posted image  jedel, če ne bo vodeuser posted image . Moram nujno naredit eno zalogo ustekleničene vode za rezervo. Je clo mal vode prišlo v klet, kljub narejeni drenaži okrog hišeuser posted image , HB ni hudega, edino gujsnco mi je okrog obrnilo, upam le da ni čist fuč.user posted image

Sva pa bila danes prvič v razvojni, zdej pa sam gruntam, kako user posted image  naj user posted image  primem, da bo pravuser posted image

Čestitke Taj za 4 meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.10.2008 11:45:53   
Anonimen
matr sem jezna..spodnji sosedi se že 3 mesece selijo..so na novo priseljeni in non stop sam neki tolčejo,vrtajo..pa dej hudiča tud mi smo se preselil pa nismo rabli 3 mesece..pa jst mu plačam majstre pa bodo za en dan gotovi...otrok mi še nikol spat ne more zarad teh debilov k sam vrtajo,pa tolčejo,pa nabijajo..kaj bodo meli zlato stanovanje al akj da je tolk razbijat treba????pa nova stanovanja,gotova,položena s parketom,novimi okni...oni pa še kr tolčejo in tolčejo in razbijajo in vrtajo...že zdej jih ne maram...
Taj vse naj naj za mini rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
30.10.2008 11:46:05   
aleksandra silvija
Jaz vam pa še enkrat napopam tegale našga kužka, ker ga ma tine rad. Grize ušesa, ki šumijo in v vozičku posluša muziko. HB, vsaj na muziko utihne .
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819

Zelo rad ima tut tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188648

No, za ti dve stvarci sem ravno oddala naročilouser posted image , pa še za:
http://b2c.baby-center.si/Article.asp?articleid=170198

in
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170199

Tole je pa za starejša 2 : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172939 
in
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161892 .

Škoda, ker ne morem naročiti pajackov za Lovrauser posted image .

Drugače sem pa ponoči polnila košarico, da jo danes pošljem-v spletni trgovini BC.

Nas je pa odpihnilo nazaj v hišouser posted image , pa še sonček je šel kdo ve kam,...

Šibam kuhat.
Danes bo 
-brokolijeva juha(čeprav to Jernej ne je, mogoče pa nekoč bo,...),
- oslič v folji z zelenjavo,
-pira s korenjem (za vsak slučaj za Jerneja še polnovredne testenine),
-solata (tudi to Jernej ne je),
- pirine majčkene palačinke z gozdnimi sadeži(kot ameriške palačinke)

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.10.2008 11:49:00   
lonapo
pozdravljene...

no naš Nejc bo spet 14 domauser posted image , ker je fasal vnetje ušes (spet), fora je pa v tem, da ko mu je zagarbil Calpol je bil čist uredu-ko smo prišli na metelkovo je tulil zato ker se zdravnikov boji in ne zato ker bi ga ušes boleluser posted image . Imamo antibiotike in to kar od 10 do 14 dni--a ni to mal velik in seveda vrtec odpade.
Žiga je pa danes ponoči začel kašljat pa iz nosa mu teče. Ampak to bomo že porihtal-krema Materina dušica in fiziološka razstopina.

Drugače ful rad je GH, sem mu dva dni nazaj dala samo mal riževe kašice in samo mlek cel dan in se mi je ponoči zbujal ne dve uriuser posted image , tko da bo m kr obdržala tri obroke GH na dan (niso še čist polni, ker kombiniram z mlekom)

Alea-a ti zdej Izabela kaj rajši je, ko imata GH.

Glede igrač:ima ene par ropotuljic, pa polno škatlo avtomobilov od Nejcauser posted image .

Zobki: upam da bodo kmal, ker se slini v potokih in je tečen ko ....

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.10.2008 12:10:19   
*anamor*
aleksandra silvija - tole glasbeno stvarco je dobil Taj za krst. In se mi zdi pametna stvar. Samo Taj še je malo premalji zanjo, upam, da mu bo kasneje všeč.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.10.2008 12:27:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

matr sem jezna..spodnji sosedi se že 3 mesece selijo..so na novo priseljeni in non stop sam neki tolčejo,vrtajo..pa dej hudiča tud mi smo se preselil pa nismo rabli 3 mesece..pa jst mu plačam majstre pa bodo za en dan gotovi...otrok mi še nikol spat ne more zarad teh debilov k sam vrtajo,pa tolčejo,pa nabijajo..kaj bodo meli zlato stanovanje al akj da je tolk razbijat treba????pa nova stanovanja,gotova,položena s parketom,novimi okni...oni pa še kr tolčejo in tolčejo in razbijajo in vrtajo...že zdej jih ne maram...
Taj vse naj naj za mini rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , taanikaa a ti maš tud user posted image  sosede? Želim ti, da čimprej zaključijo z razbijanjem. Pa user posted image user posted image  za Žana da je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
30.10.2008 12:36:44   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Škoda, ker ne morem naročiti pajackov za Lovrauser posted image .

Zakaj ne?
Igračke si pa izbrala iste, kot jaz ves čas gledam. Sploh ta slon me mika. Kar se pa kompletov s konji tiče-katerihkoli-imamo doma VSE. Hči je obsedena s konji.

Neposredna povezava do sporočila: 882
30.10.2008 12:40:04   
polma
Tina28! Zdajle ne more, ti bom pa pol napisala kake vaje delava midva z malim. Mogoče ti pa prav pridejo, da Anjo zmehčaš. No, zvečer malo bolj obširno, especially for youuser posted image ...
Taanikaa, lonapouser posted image !!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 883
30.10.2008 12:43:37   
Tina 28
Polma...hvalaaa, se mi zdi, da doječek le ne more bit tko raven...al se motim!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 884
30.10.2008 12:43:50   
Anonimen
lep pozdrav junijke.

imam eno vprašanje. ker vas nič kaj ne berem, sem pa zihr da ste o tem govorile, vas prosim za ponovni odgovor.

luka bo v roku parih dneh star 4 mesece. je konkreten dedc (8 kg, skoraj 70 cm)... ful migec... in mu zadnje par dni dajem v večerno mleko polovično dozo žitne kašice, ker se je zbujal celo noč... je samo umetno mleko, ne dojim. ima novalac proti krčem, ki je skoraj voda, drugega mleka pa ne sprejme, takoj dobi hude krče..

pa razmišljam ali bi z gosto hrano že začeli pri 4 mesecih ali še počakat.

tako da me zanima, ali je katera izmed vas že začela pri 4 mesecih ali se vam to zdi še veliko prehitro? hvala

lahko tudi na ZS, če ne želite tle user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 30.10.2008 12:53:13 >

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
30.10.2008 12:47:22   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: prejšnja pediatrinja je Nejca dala na mizo, ga vse preverla...zvonček, volna, obračanje, drža....ona do sedaj nič. In če bi mi sestra takrat pri treh ne bi rekla, da mam še čas...bi jo verjetno že cepla.user posted image

Pa tud tko me skoz bolj skrbi, da je Anja mal preveč zategnjena...če se joka se kar nazaj zvija in z nogami odriva...nikol ni tko mehko v lupnici položaju, jomoram skoraj prepognt...čist ma ravne trde nogice,zelo redko jih sprosti . A mam lohk alarm, am se vaši tud ful zravnajo od joku...saj težko opišem...trda je pač!

No, lahko da je kaj spregledala. Ampak-ne dans preveč alarmirat, si skurjena in zato lahko zapretiravaš.user posted image Verjem-vem, v kakem stanju siuser posted image . to, da prsnico poriva naprej, ko leži na hrbtu, ni fajn. Kot rečeno-vse ti povem zvečer, l pa kaj prej-če moj mali princ kaj zadrema. v kar pa ne verjamemuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 886
30.10.2008 12:48:35   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

luka bo v roku parih dni star 4 mesece. je konkreten dedc (8 kg, skoraj 70 cm)...

Uf, kaki pubecuser posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
30.10.2008 13:14:15   
Anonimen
hvala RMRM in polmauser posted image user posted image
sej ni panike glede sosedov,sam jezi me kr vsak dan vtajo pa naj en cel dan vrtajo pa pol nehajo,ne pa kr vsak dan po nekj ur pa konc...
lunca 24-nevem kak bi ti svetovala,če se ti zdi probaj z GH nam deluje...delam po občutku,tk da če kaj nisi ziher pa svojo P vprašaj.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
30.10.2008 13:16:48   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

Naši spodnji soseje alias debili so naseljeni že od decembra, pa še zmeri živijo ko eni cigani in še vedno tolčejo, razbijajo. Samo na žalost se oni spravjo to delat šele ob 7 ali 8 zvečer... Je zadnjič ob 22.30 še vedno neki rofkal po steni in ga je moj klical, če lohka neha, ker bi šli mi radi spat. Preklet bedak je nehal ob 23.30 user posted image user posted image user posted image user posted image  Če je čez dan kakšen hrup, se vseeno lahko kam umaknem - al greva do naših, al pa kar mal po štacunah. Ma kaj boš pa ob 11 zvečer naredil user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
30.10.2008 13:19:49   
Kaja08
Aja, pa vse najboljše za tini mini rojstne dneve.user posted image user posted image user posted image Se opravičujem, sem včeri pozabila zaželet user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.10.2008 13:27:42   
Anonimen
Za 5 mesecev:
j6-Aljaž
annnna-Mai
marty5-Matija
bassa-Vita
maychi17-Lina

Za 4 mesece:
*anamor*-Taj
ninny-Ema

VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
30.10.2008 13:39:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Za 5 mesecev:
j6-Aljaž
annnna-Mai
marty5-Matija
bassa-Vita
maychi17-Lina

Za 4 mesece:
*anamor*-Taj
ninny-Ema

VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.10.2008 14:09:43   
mtinca1
AnjaPH - res je za rota virus morajo biti cepljeni do 6 meseca obe dozi z razmakom 5 tednov tako da kr pohiti.

jaz sem jo naročila za cepljenje, ko je bila stara 3,5 meseca in je bilo kao že skoraj prepozno. se mi zdi, da morajo cepivo tudi naročit. cepljena bo prvič pri 4,5 mesecih in drugič verjetno pri 5,5 mesecih. meni je sestra rekla, da mora biti razmak vsaj 4 tedne?!? bo pa lahko problem, če bi bila bolna za drugo cepljenje, ker takrat ne morejo cepit, potem bo pa že 6 mesecev, takrat pa ne smejo več. v tem primeru bo dobila le eno dozo ?!?

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.10.2008 14:11:13   
HEI
Živjo "junijke"

Jaz vas občasno berem, pisat pa nekako ne uspem ob vsem kar se mi dogaja (selitev, gradnja, dva otročka, sama za vse ker je moj stalno na hiški). Zdaj pa imam vprašanje oz. bi rabila vašo pomoč. Namreč pred 14imi dnevi se mi je zarastel noht in sedaj se mi je vse skupaj vnelo in sem dobila antibiotike (amoksiklav). Ker dojim mi je zdravnica rekla da naj jem veliko jogurta oz. probiotikov, malemu pa naj dajem banano. Bi ve prekinile z dojenjem ali bi vam nasvet zdravnice zadostoval? Mene kr skrbi vse skupaj.

lunica24 Jaz svojemu po nasvetu pediatrinje od 4,5 meseca dodajam zvečer žitno kašico. Je pa tudi že jabolko, banano in korenček.

*anamor* čestitke za Taja user posted image   Upam pa da se uspemo kaj kmalu kaj videti (ko se mi uredi tole "sranje" z nogo.

Kaja08 in taanikaa upam, da se sosedje kaj kmalu umirijo. Sicer pa če galamijo po 22. uri pa kr policijo pokličite. En folk je res čudn.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.10.2008 14:11:24   
mtinca1
preden vas grem prebirat naprej, sem se zdajle spomnila na 2 kosa torte, ki mi jo je nya dala še za domov in moj user posted image  me že preganja, da bi jo jedel. tako da grem. je pa ful dobra.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.10.2008 14:13:09   
Anonimen
ja Kaja se spomnim ko si rekla zadnjič za sosede ko so  debili tolkli do 23:30...grozno res...
rotarix je pa potrebno predhodno naročiti in to kr dost časa prej

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
30.10.2008 14:13:58   
RMRM
nya, lunca14, mtinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ste, sploh tiste slikice ko se eden na drugega naslanjajo, kot domine ko se podirajouser posted image user posted image user posted image

Pa torta je bla božanska, a ne? ste mi lušte naredile, pa ne smemuser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
30.10.2008 14:23:24   
aleksandra silvija
Pri nas je ponoči tako pihalo, da me še nikoli ni blo tko strah, res grozen občutek, sploh ker sem sama z otroki v bajti. Ropotalo tako, da sem mislila da je pol oken razbitih, sem sred noči lutala po bajti, če je vse zaprto, pol sem pa sred noči razmišljala, kaj bo moj jedel, če ne bo vode . Moram nujno naredit eno zalogo ustekleničene vode za rezervo. Je clo mal vode prišlo v klet, kljub narejeni drenaži okrog hiše , HB ni hudega, edino gujsnco mi je okrog obrnilo, upam le da ni čist fuč.
user posted image
Joj, pihanje hudega vetra je pa res grozno poslušat. Pa še gre, doker se reči ne prevračajo,..
Kako je z gugalnico?

Razvojna-a handling so pokazali?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 898
30.10.2008 14:24:22   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 899
30.10.2008 14:26:28   
aleksandra silvija
preden vas grem prebirat naprej, sem se zdajle spomnila na 2 kosa torte, ki mi jo je nya dala še za domov in moj me že preganja, da bi jo jedel. tako da grem. je pa ful dobra.

ZAKAJ user posted image  jaz spet ne morem novih slikc od Nye odpret? Ene starejše se mi odprejo, ko pa pritisnem za naprej mi javi napako.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?