Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 11:37:27
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IGRAČE-a veste, da ste me prepričale o pametnem kužku! RMRM-ravno takšno igračko sem gledala danes, ko sem v KK iskala kakšen pajacek za . No, bo menda treba nazaj v trgovino. Men je ful dobra igrača, sam se mi zdi da je za našega še prezgodaj, kasneje jo bom pa ziher kupila. Sem že tavelkima kupovala samo didaktične igrače, sem mnenja, raje manj, pa tiste taprave. Pri nas je ponoči tako pihalo, da me še nikoli ni blo tko strah, res grozen občutek, sploh ker sem sama z otroki v bajti. Ropotalo tako, da sem mislila da je pol oken razbitih, sem sred noči lutala po bajti, če je vse zaprto, pol sem pa sred noči razmišljala, kaj bo moj jedel, če ne bo vode . Moram nujno naredit eno zalogo ustekleničene vode za rezervo. Je clo mal vode prišlo v klet, kljub narejeni drenaži okrog hiše , HB ni hudega, edino gujsnco mi je okrog obrnilo, upam le da ni čist fuč. Sva pa bila danes prvič v razvojni, zdej pa sam gruntam, kako naj primem, da bo prav Čestitke Taj za 4 mesece
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 11:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
matr sem jezna..spodnji sosedi se že 3 mesece selijo..so na novo priseljeni in non stop sam neki tolčejo,vrtajo..pa dej hudiča tud mi smo se preselil pa nismo rabli 3 mesece..pa jst mu plačam majstre pa bodo za en dan gotovi...otrok mi še nikol spat ne more zarad teh debilov k sam vrtajo,pa tolčejo,pa nabijajo..kaj bodo meli zlato stanovanje al akj da je tolk razbijat treba????pa nova stanovanja,gotova,položena s parketom,novimi okni...oni pa še kr tolčejo in tolčejo in razbijajo in vrtajo...že zdej jih ne maram... Taj vse naj naj za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 11:46:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz vam pa še enkrat napopam tegale našga kužka, ker ga ma tine rad. Grize ušesa, ki šumijo in v vozičku posluša muziko. HB, vsaj na muziko utihne . http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 Zelo rad ima tut tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188648 No, za ti dve stvarci sem ravno oddala naročilo , pa še za: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?articleid=170198 in http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170199 Tole je pa za starejša 2 : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172939 in http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161892 . Škoda, ker ne morem naročiti pajackov za Lovra . Drugače sem pa ponoči polnila košarico, da jo danes pošljem-v spletni trgovini BC. Nas je pa odpihnilo nazaj v hišo , pa še sonček je šel kdo ve kam,... Šibam kuhat. Danes bo -brokolijeva juha(čeprav to Jernej ne je, mogoče pa nekoč bo,...), - oslič v folji z zelenjavo, -pira s korenjem (za vsak slučaj za Jerneja še polnovredne testenine), -solata (tudi to Jernej ne je), - pirine majčkene palačinke z gozdnimi sadeži(kot ameriške palačinke)
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 11:49:00
|
|
|
|
lonapo
|
pozdravljene... no naš Nejc bo spet 14 doma , ker je fasal vnetje ušes (spet), fora je pa v tem, da ko mu je zagarbil Calpol je bil čist uredu-ko smo prišli na metelkovo je tulil zato ker se zdravnikov boji in ne zato ker bi ga ušes bolel . Imamo antibiotike in to kar od 10 do 14 dni--a ni to mal velik in seveda vrtec odpade. Žiga je pa danes ponoči začel kašljat pa iz nosa mu teče. Ampak to bomo že porihtal-krema Materina dušica in fiziološka razstopina. Drugače ful rad je GH, sem mu dva dni nazaj dala samo mal riževe kašice in samo mlek cel dan in se mi je ponoči zbujal ne dve uri , tko da bo m kr obdržala tri obroke GH na dan (niso še čist polni, ker kombiniram z mlekom) Alea-a ti zdej Izabela kaj rajši je, ko imata GH. Glede igrač:ima ene par ropotuljic, pa polno škatlo avtomobilov od Nejca . Zobki: upam da bodo kmal, ker se slini v potokih in je tečen ko ....
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:10:19
|
|
|
|
*anamor*
|
aleksandra silvija - tole glasbeno stvarco je dobil Taj za krst. In se mi zdi pametna stvar. Samo Taj še je malo premalji zanjo, upam, da mu bo kasneje všeč.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:27:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa matr sem jezna..spodnji sosedi se že 3 mesece selijo..so na novo priseljeni in non stop sam neki tolčejo,vrtajo..pa dej hudiča tud mi smo se preselil pa nismo rabli 3 mesece..pa jst mu plačam majstre pa bodo za en dan gotovi...otrok mi še nikol spat ne more zarad teh debilov k sam vrtajo,pa tolčejo,pa nabijajo..kaj bodo meli zlato stanovanje al akj da je tolk razbijat treba????pa nova stanovanja,gotova,položena s parketom,novimi okni...oni pa še kr tolčejo in tolčejo in razbijajo in vrtajo...že zdej jih ne maram... Taj vse naj naj za mini rojstni dan , taanikaa a ti maš tud sosede? Želim ti, da čimprej zaključijo z razbijanjem. Pa za Žana da je vse ok.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:36:44
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Škoda, ker ne morem naročiti pajackov za Lovra . Zakaj ne? Igračke si pa izbrala iste, kot jaz ves čas gledam. Sploh ta slon me mika. Kar se pa kompletov s konji tiče-katerihkoli-imamo doma VSE. Hči je obsedena s konji.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:40:04
|
|
|
|
polma
|
Tina28! Zdajle ne more, ti bom pa pol napisala kake vaje delava midva z malim. Mogoče ti pa prav pridejo, da Anjo zmehčaš. No, zvečer malo bolj obširno, especially for you ... Taanikaa, lonapo !!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:43:37
|
|
|
|
Tina 28
|
Polma...hvalaaa, se mi zdi, da doječek le ne more bit tko raven...al se motim!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
lep pozdrav junijke. imam eno vprašanje. ker vas nič kaj ne berem, sem pa zihr da ste o tem govorile, vas prosim za ponovni odgovor. luka bo v roku parih dneh star 4 mesece. je konkreten dedc (8 kg, skoraj 70 cm)... ful migec... in mu zadnje par dni dajem v večerno mleko polovično dozo žitne kašice, ker se je zbujal celo noč... je samo umetno mleko, ne dojim. ima novalac proti krčem, ki je skoraj voda, drugega mleka pa ne sprejme, takoj dobi hude krče.. pa razmišljam ali bi z gosto hrano že začeli pri 4 mesecih ali še počakat. tako da me zanima, ali je katera izmed vas že začela pri 4 mesecih ali se vam to zdi še veliko prehitro? hvala lahko tudi na ZS, če ne želite tle
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 30.10.2008 12:53:13 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:47:22
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: prejšnja pediatrinja je Nejca dala na mizo, ga vse preverla...zvonček, volna, obračanje, drža....ona do sedaj nič. In če bi mi sestra takrat pri treh ne bi rekla, da mam še čas...bi jo verjetno že cepla. Pa tud tko me skoz bolj skrbi, da je Anja mal preveč zategnjena...če se joka se kar nazaj zvija in z nogami odriva...nikol ni tko mehko v lupnici položaju, jomoram skoraj prepognt...čist ma ravne trde nogice,zelo redko jih sprosti . A mam lohk alarm, am se vaši tud ful zravnajo od joku...saj težko opišem...trda je pač! No, lahko da je kaj spregledala. Ampak-ne dans preveč alarmirat, si skurjena in zato lahko zapretiravaš. Verjem-vem, v kakem stanju si . to, da prsnico poriva naprej, ko leži na hrbtu, ni fajn. Kot rečeno-vse ti povem zvečer, l pa kaj prej-če moj mali princ kaj zadrema. v kar pa ne verjamem .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 12:48:35
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 luka bo v roku parih dni star 4 mesece. je konkreten dedc (8 kg, skoraj 70 cm)... Uf, kaki pubec !!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 13:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala RMRM in polma sej ni panike glede sosedov,sam jezi me kr vsak dan vtajo pa naj en cel dan vrtajo pa pol nehajo,ne pa kr vsak dan po nekj ur pa konc... lunca 24-nevem kak bi ti svetovala,če se ti zdi probaj z GH nam deluje...delam po občutku,tk da če kaj nisi ziher pa svojo P vprašaj.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 13:16:48
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa matr sem jezna..spodnji sosedi se že 3 mesece selijo..so na novo priseljeni in non stop sam neki tolčejo,vrtajo..pa dej hudiča tud mi smo se preselil pa nismo rabli 3 mesece..pa jst mu plačam majstre pa bodo za en dan gotovi...otrok mi še nikol spat ne more zarad teh debilov k sam vrtajo,pa tolčejo,pa nabijajo..kaj bodo meli zlato stanovanje al akj da je tolk razbijat treba????pa nova stanovanja,gotova,položena s parketom,novimi okni...oni pa še kr tolčejo in tolčejo in razbijajo in vrtajo...že zdej jih ne maram... Naši spodnji soseje alias debili so naseljeni že od decembra, pa še zmeri živijo ko eni cigani in še vedno tolčejo, razbijajo. Samo na žalost se oni spravjo to delat šele ob 7 ali 8 zvečer... Je zadnjič ob 22.30 še vedno neki rofkal po steni in ga je moj klical, če lohka neha, ker bi šli mi radi spat. Preklet bedak je nehal ob 23.30 Če je čez dan kakšen hrup, se vseeno lahko kam umaknem - al greva do naših, al pa kar mal po štacunah. Ma kaj boš pa ob 11 zvečer naredil
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 13:19:49
|
|
|
|
Kaja08
|
Aja, pa vse najboljše za tini mini rojstne dneve. Se opravičujem, sem včeri pozabila zaželet
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 13:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 5 mesecev: j6-Aljaž annnna-Mai marty5-Matija bassa-Vita maychi17-Lina *anamor*-Taj ninny-Ema
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 13:39:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Za 5 mesecev: j6-Aljaž annnna-Mai marty5-Matija bassa-Vita maychi17-Lina *anamor*-Taj ninny-Ema
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:09:43
|
|
|
|
mtinca1
|
AnjaPH - res je za rota virus morajo biti cepljeni do 6 meseca obe dozi z razmakom 5 tednov tako da kr pohiti. jaz sem jo naročila za cepljenje, ko je bila stara 3,5 meseca in je bilo kao že skoraj prepozno. se mi zdi, da morajo cepivo tudi naročit. cepljena bo prvič pri 4,5 mesecih in drugič verjetno pri 5,5 mesecih. meni je sestra rekla, da mora biti razmak vsaj 4 tedne?!? bo pa lahko problem, če bi bila bolna za drugo cepljenje, ker takrat ne morejo cepit, potem bo pa že 6 mesecev, takrat pa ne smejo več. v tem primeru bo dobila le eno dozo ?!?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:11:13
|
|
|
|
HEI
|
Živjo "junijke" Jaz vas občasno berem, pisat pa nekako ne uspem ob vsem kar se mi dogaja (selitev, gradnja, dva otročka, sama za vse ker je moj stalno na hiški). Zdaj pa imam vprašanje oz. bi rabila vašo pomoč. Namreč pred 14imi dnevi se mi je zarastel noht in sedaj se mi je vse skupaj vnelo in sem dobila antibiotike (amoksiklav). Ker dojim mi je zdravnica rekla da naj jem veliko jogurta oz. probiotikov, malemu pa naj dajem banano. Bi ve prekinile z dojenjem ali bi vam nasvet zdravnice zadostoval? Mene kr skrbi vse skupaj. lunica24 Jaz svojemu po nasvetu pediatrinje od 4,5 meseca dodajam zvečer žitno kašico. Je pa tudi že jabolko, banano in korenček. *anamor* čestitke za Taja Upam pa da se uspemo kaj kmalu kaj videti (ko se mi uredi tole "sranje" z nogo. Kaja08 in taanikaa upam, da se sosedje kaj kmalu umirijo. Sicer pa če galamijo po 22. uri pa kr policijo pokličite. En folk je res čudn.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:11:24
|
|
|
|
mtinca1
|
preden vas grem prebirat naprej, sem se zdajle spomnila na 2 kosa torte, ki mi jo je nya dala še za domov in moj me že preganja, da bi jo jedel. tako da grem. je pa ful dobra.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja Kaja se spomnim ko si rekla zadnjič za sosede ko so debili tolkli do 23:30...grozno res... rotarix je pa potrebno predhodno naročiti in to kr dost časa prej
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:13:58
|
|
|
|
RMRM
|
nya, lunca14, mtinca superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ste, sploh tiste slikice ko se eden na drugega naslanjajo, kot domine ko se podirajo Pa torta je bla božanska, a ne? ste mi lušte naredile, pa ne smem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:23:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pri nas je ponoči tako pihalo, da me še nikoli ni blo tko strah, res grozen občutek, sploh ker sem sama z otroki v bajti. Ropotalo tako, da sem mislila da je pol oken razbitih, sem sred noči lutala po bajti, če je vse zaprto, pol sem pa sred noči razmišljala, kaj bo moj jedel, če ne bo vode . Moram nujno naredit eno zalogo ustekleničene vode za rezervo. Je clo mal vode prišlo v klet, kljub narejeni drenaži okrog hiše , HB ni hudega, edino gujsnco mi je okrog obrnilo, upam le da ni čist fuč. Joj, pihanje hudega vetra je pa res grozno poslušat. Pa še gre, doker se reči ne prevračajo,.. Kako je z gugalnico? Razvojna-a handling so pokazali?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:24:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
matr sem jezna..spodnji sosedi se že 3 mesece selijo..so na novo priseljeni in non stop sam neki tolčejo,vrtajo..pa dej hudiča tud mi smo se preselil pa nismo rabli 3 mesece..pa jst mu plačam majstre pa bodo za en dan gotovi...otrok mi še nikol spat ne more zarad teh debilov k sam vrtajo,pa tolčejo,pa nabijajo..kaj bodo meli zlato stanovanje al akj da je tolk razbijat treba????pa nova stanovanja,gotova,položena s parketom,novimi okni...oni pa še kr tolčejo in tolčejo in razbijajo in vrtajo...že zdej jih ne maram...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 30.10.2008 14:26:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
preden vas grem prebirat naprej, sem se zdajle spomnila na 2 kosa torte, ki mi jo je nya dala še za domov in moj me že preganja, da bi jo jedel. tako da grem. je pa ful dobra. ZAKAJ jaz spet ne morem novih slikc od Nye odpret? Ene starejše se mi odprejo, ko pa pritisnem za naprej mi javi napako.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?