Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:33:49
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Aja..pa še test vam moram pokazat Juuupiiii!! As vidla, d ni kar za metat puške v koruzo???? Srečno in vse lepo!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:35:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarja - maš sestanek? ne, sam malo najdem cajta da vas pokukam. Včeraj sem se malo javla, skuhala, se zakavčirala in zaspala ko cepanca. Čist sem zgarana. Dans pa zvečer še na čago, jutri dan z nečaki...... Pa ti? Kak sta lubiki moji?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:37:58
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Ej pupe! A sem jest tule gor enkrat prav zasledila, da v postopku ni priporočljivo jest kostanj? Ker? Prdiš Ne, saj ne vem. Ampak si dala dobro iztočnico. Upam, da se bo našla kera, ki se spomni... Tule so neki debatirali za kostanj v nosečnosti. Ampak nič pametnega. V bistvu zato ne, ker pol prdiš. Škodi okolju. so true pa napenja pa joj, jest sem ga sam enkrat jedla, sej dost, očitno mam tako prebavo, da sem si potem privoščila še mal mojga hecat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:40:07
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarja - maš sestanek? ne, sam malo najdem cajta da vas pokukam. Včeraj sem se malo javla, skuhala, se zakavčirala in zaspala ko cepanca. Čist sem zgarana. Dans pa zvečer še na čago, jutri dan z nečaki...... Pa ti? Kak sta lubiki moji? Čist si bizi voman , sam vseeno si privošči čez vikend malce premora ne se ubijat od dela, prav, morš bit spočita ko boš šla po otročke. Evo moja pikica ti maha
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:42:47
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka25 se je javila in greje Juhej toooooooooooooo , zdej pa pečico na primerno temperaturo nastavi in si privošči wellnes
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:43:32
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pika.po pa nima kostanj blage veze z ničemer v postopku... Razen z družinskimi odnosi... Si kar naenkrat sama v spalnici. Heh si me nasmejala s temle prdcom malim Kot že rečeno HB mi kostanj ne dela kakih silnih štal Uf sem si oddahnila tud, da mi moj nau iz postle pobegnu Je treba , sem se komaj znebila. Zgleda da sem tole s kostanjem, buča brihtna, mal po diagonali brala in mal po svoje kej interpretirala... Torej navali na kostanj!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:43:34
|
|
|
|
netka34
|
Brdaaaaan pupke vse! Kar se pa tiče kostanja, BAJE d napenja tisti kalček, ki je v špiku. Če ga odstraniš, menda ne prdiš! Kar sm kupla, to sm prodala.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 11:45:12
|
|
|
|
netka34
|
In lučka bravoooo! Zej pa, sej veš kako naprej....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:07:40
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj srčice. Mi grejemo . Zdej pa prosim pestke za test 13.11. Šuki bo OK? Jazzzika Bravo lubica!!! TOOOOO!!!!! Lučkica JUPI JAJAJAJAJA ZA Za Zofko lahk mal namignem JEJEJEJEJEJEE Kalina si doma? Mislim nate. Konina kaj se dogaja? Kdaj greš v Rim? Lubice vsem hvala za pestke. Lep dan. Grem kavčkat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:12:07
|
|
|
|
pika.po
|
Žižika bravo za Ti kar pridna bodi, pa kavčkaj, lahk pa tud mal kvačkaš Sam, da si na desnem boku Pestke pa itak, da že držim. Da bodo dvojne !
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:13:15
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, Bravo za dva , lepo ju cartaj in grej, da bo plusek...pa veliko kavčat, da ne slišim, da si se kje okoli "gonila", bom hud Jazzz, čestitke za plusek, no vidiš ni bilo še za obupati, Bravo dečva, uživaj svojo nosečnost,
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:15:20
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Lej Miliča Kako drugače bejba? A otroc že kaj ščipajo? pa dobr, kje najdeš tele glupe ksihte? K ga bom zvečer vidla, bom v krohot padla, k se bom na tegale spomnla. Pa ne morem se mu tam od bliz smejat v glavo, če ga že vsa leta zapeljivo pogledujem... Bo šel dolgoletni trud v nič . Otroc pa pridni, kr mal preveč. Nič kaj ekstra ne dajejo vedt, da so tam. Recmo, da so bolj po atu - mirni, tihi, čisto neškodljivi skratka .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:23:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sonček lep buši... a to meni ali sončku33,pa saj imava obe lepega ,samo sonček 1 ima večjega bravo za žiži in lučko da grejeta in naj bo tako nadaljnih 9 mesecev
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:28:10
|
|
|
|
Abra
|
Gigi, še tuki lepo ju grej, 13. bo pa tko en srečen dan Ena je spraševala glede kostanja v postopkih? Mogoče je bilo mišljeno to, da spadajo v skupino enostavnih OH (tako, kot krompir) in zaradi tega niso priporočljivi ... pač ne spadajo med zdravo hrano, enostavni OH so strup za celice. Kaka porcija ali dve pa ne bi smela škodit. Če je prehrana drugače uravnotežena, ni nobene panike, vsaj jaz si tko mislim.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:29:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj srčice. Mi grejemo . Zdej pa prosim pestke za test 13.11. Šuki bo OK? Jazzzika Bravo lubica!!! TOOOOO!!!!! Lučkica JUPI JAJAJAJAJA ZA Za Zofko lahk mal namignem JEJEJEJEJEJEE SUPERCAAAAAAAAAAA ma ti si zakon žižika
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:34:10
|
|
|
|
gigi1
|
Lubice moje hvala za navijanje, čestitke, dobre misli in želje... Zlate ste
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:35:56
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Aja..pa še test vam moram pokazat Bravo, pa to je super novica. Jazzz, a si ti kaj daens zjutraj okoli 9h Reša klicala? Gigi, bravo za . Zdaj pa morava lepo merkat najine otročke, pa bo 13.11. en prelep, presrečen dan. Zofka, namigni še ti do konca.M če gigi ploska, potem je novica vesela. Zdaj pa da poročam kako smo opravili. Najprej hvala za čestitke, sem kar Shuki poslala SMS, da ne boste preveč čakale name, ker sva naredila velik ovineka do doma. Od 5 jajčec se sta se oplodila 2. En se zelooo lepo razvija (čist po šolsko ), drugi pa je malo počasen. Ampak vstavili smovse in Reš me je pohvalil, da sem prav lepo speljala vse skupaj, še posebej če pogledamo 1. postopek. Za konec pa je rekel, da 13.11. naj ga pa pokličem in sporočim da sem noseča. Midva sva presrečna, da sva prilezla tako daleč, če bo (kar seveda bo) še dalj, pa bova skakala do stropa. Ja, nič. Grejem in sedaj doooolgo čakanje do 13.11. Mi je pa moj že naopvedal, da mi ne bo dovolil testa prej delat kot pa 13.11., kar bomo pa še videli Se je pa tako lepo videt na seznamu trepetalk. Jaz kar neopvezano mal govorim, se vid da sem čist euforična. Še enkrat hvala vsem skupaj, pa se še kaj pišemo in beremo popoldan. Zdaj grem pa mal desen bok sprobat. P a potem še na lignje.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:37:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj srčice. Mi grejemo . Zdej pa prosim pestke za test 13.11. bravo!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:39:54
|
|
|
|
Shuka
|
Lučka - sorry nisem mogla biti tiho, ker sem bla ful vesela zate
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:40:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Brdan zarja. o sexy kravca.......kako si?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:43:42
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka - sorry nisem mogla biti tiho, ker sem bla ful vesela zate Ni panike, sem pootihem kar upala, da boš povedal, ker sem vedla da bom bolj pozno domov prišla. Tako, da Potem greva pa še na kosilo, na lignje in to kar k Viktorju (v Kranju), bodo gotovo najbolj pripravljni, ker bova mal veze pri tašči uporabila.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:44:35
|
|
|
|
mlinček
|
Hojla drija drija drom, tih deževen dan, ki je z rožicam postlan. Prvo čestitke novi nosečki, jazzi super in želim ti še obilo srečnih trenutkov (dokaz da se na prvo žogo nikoli ne obupa) gigi in lučka, kaj čmo druzga rečt k super in da bi vama bil 13 dan v novembru srečen dan in da bosta zapeli: vem da danes bo srečen dan, to sem začutila že 30 oktobra..... netka, pa to je super, ko se boš ob kaminu zvečer z družino na dan svetih čez 15 - 20 let spominjala in boš začela: otroc, se spominjam, da se ne spominjam dneva svetih pred toliko in toliko leti, ko si bil ti Frančk/Francka spočet in je mama bila tako lepo za...... no lepa zgodbica NAVIJAČICAM Glede organizacije ogleda tekme je pa potrebno prvo vedeti koliko je kandidatov, da se lahko karte rezervirajo. Predlagam da si greste ogledat NLB ligo, predvsem zaradi kart.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:44:38
|
|
|
|
ledenka
|
žiži, lučka in zofka super za vaše pikice, naj se lepo vgnezdijo in ostanejo z vami do julija zdaj pa na desni bok in na kalamare
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:46:02
|
|
|
|
DaisyE
|
O žižeta kakšne lepe novičke. Zdaj pa ubogat mismis in malo izlegavat. Mlinčka pri zarji sem vidla tele smajlije, pa sem si jih malo sposodila. So mi svetovni. Mismis, kje nam hodiš? Ni isto tule brez tebe... Če si premisliš, prid zraven naju s kajši na Vransko. Jaz mam tud zjutraj ob 5.30 opravke . Sonček85, sem mislila tvoj bušo, od sončice33 ga še nisem pogledala. Sem pa danes dobila z.s. v katerem je pisalo, da moram tvoje slike pogledat. Očitno nek nov RR sistem.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 12:55:26
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka - sorry nisem mogla biti tiho, ker sem bla ful vesela zate Ni panike, sem pootihem kar upala, da boš povedal, ker sem vedla da bom bolj pozno domov prišla. Tako, da Potem greva pa še na kosilo, na lignje in to kar k Viktorju (v Kranju), bodo gotovo najbolj pripravljni, ker bova mal veze pri tašči uporabila. Midva sva hotla it k Viktorju eno nedeljo pa so mel zaprto, a pol pravš, da majo dobr tm? Sploh če je domačeeee
|
Konfekcijska številkajosephine27Katero konfekcijsko številko oblačil nosite?38 ali manj (
48%)
40/42 (
30%)
44/46 (
16%)
48/50 (
5%)
52 ali več (
1%)
Število vseh glasov: 412Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!