|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
30.10.2008 11:33:49   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Aja..pa še test vam moram pokazatuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juuupiiii!! As vidla, d ni kar za metat puške v koruzo???? Srečno in vse lepo!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.10.2008 11:35:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Zarja - maš sestanek?user posted image

ne, sam malo najdem cajta da vas pokukam. Včeraj sem se malo javla, skuhala, se zakavčirala in zaspala ko cepanca. Čist sem zgarana. Dans pa zvečer še na čago, jutri dan z nečaki......

Pa ti? Kak sta lubiki moji?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.10.2008 11:37:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ej pupe!

A sem jest tule gor enkrat prav zasledila, da v postopku ni priporočljivo jest kostanj?

Ker? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prdiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, saj ne vem. Ampak si dala dobro iztočnico. Upam, da se bo našla kera, ki se spomni...

Tule so neki  debatirali za kostanj v nosečnosti. Ampak nič pametnega. V bistvu zato ne, ker pol prdiš. user posted image user posted image user posted image  Škodi okolju. user posted image user posted image user posted image

so true user posted image user posted image pa napenja pa joj, jest sem ga sam enkrat jedla, sej dost, očitno mam tako prebavo, da sem si potem privoščila še mal mojga hecat user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.10.2008 11:40:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja - maš sestanek?user posted image

ne, sam malo najdem cajta da vas pokukam. Včeraj sem se malo javla, skuhala, se zakavčirala in zaspala ko cepanca. Čist sem zgarana. Dans pa zvečer še na čago, jutri dan z nečaki......

Pa ti? Kak sta lubiki moji?
Čist si bizi vomanuser posted image user posted image user posted image , sam vseeno si privošči čez vikend malce premora ne se ubijat od dela, prav, morš bit spočita ko boš šla po otročke.user posted image

Evo moja pikica ti mahauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.10.2008 11:42:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Lučka25 se je javila in greje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej toooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa pečico na primerno temperaturo nastavi in si privošči wellnes

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.10.2008 11:43:32   
pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po
pa nima kostanj blage veze z ničemer v postopku...

Razen z družinskimi odnosi...user posted image user posted image user posted image  
Si kar naenkrat sama v spalnici. user posted image

Heh si me nasmejala s temle prdcom malim user posted image

Kot že rečeno HB mi kostanj ne dela kakih silnih štal user posted image Uf sem si oddahnila tud, da mi moj nau iz postle pobegnu user posted image Je treba user posted image user posted image user posted image , sem se komaj user posted image znebila. user posted image user posted image user posted image

Zgleda da sem tole s kostanjem, buča brihtna, mal po diagonali brala in mal po svoje kej interpretirala...

Torej navali na kostanj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.10.2008 11:43:34   
netka34
Brdaaaaan pupke vse!

Kar se pa tiče kostanja, BAJE d napenja tisti kalček, ki je v špiku. Če ga odstraniš, menda ne prdiš! Kar sm kupla, to sm prodala.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.10.2008 11:45:12   
netka34
In lučka bravoooo! Zej pa, sej veš kako naprej....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.10.2008 12:07:40   
gigi1
Ahoj srčice. Mi grejemo user posted image  user posted image . Zdej pa prosim pestke za test 13.11.

Šuki bo OK? user posted image  user posted image  user posted image

Jazzzika user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bravo lubica!!! TOOOOO!!!!!

Lučkica  JUPI JAJAJAJAJA user posted image  user posted image  user posted image  ZA user posted image user posted image

Za Zofko lahk mal namignem user posted image JEJEJEJEJEJEE user posted image  user posted image

Kalina si doma? Mislim nate.

Konina kaj se dogaja? Kdaj greš v Rim?

Lubice vsem hvala za pestke. Lep dan. Grem kavčkat

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.10.2008 12:12:07   
pika.po
Žižika bravo user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image

Ti kar pridna bodi, pa kavčkaj, lahk pa tud mal kvačkaš user posted image user posted image user posted image
Sam, da si na desnem boku user posted image user posted image user posted image

Pestke pa itak, da že držim. Da bodo dvojne user posted image user posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.10.2008 12:13:15   
mismis
Žižek, user posted image user posted image user posted image  Bravo za dva user posted image , lepo ju cartaj in grej, da bo plusek...pa veliko kavčat, da ne slišim, da si se kje okoli "gonila", bom hud user posted image

Jazzz, čestitke za plusek, no vidiš ni bilo še za obupati, Bravo dečva, uživaj svojo nosečnost,user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.10.2008 12:15:20   
mlinčka

Lej Miliča user posted image

Kako drugače bejba? A otroc že kaj ščipajo?

user posted image  pa dobr, kje najdeš tele glupe ksihte? user posted image  
K ga bom zvečer vidla, bom v krohot padla, k se bom na tegale user posted image  spomnla. Pa ne morem se mu tam od bliz smejat v glavo, če ga že vsa leta zapeljivo pogledujem... Bo šel dolgoletni trud v nič user posted image .

Otroc pa pridni, kr mal preveč. Nič kaj ekstra ne dajejo vedt, da so tam. Recmo, da so bolj po atu - mirni, tihi, čisto neškodljivi skratka user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.10.2008 12:23:45   
sonček85

Sonček lep buši...

a to meni ali sončku33,pa saj imava obe lepega ,samo sonček 1 ima večjegauser posted image

bravo za žiži in lučko  da grejeta user posted image user posted image in naj bo tako nadaljnih 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.10.2008 12:28:10   
Abra
Gigi, še tuki user posted image user posted image user posted image user posted image lepo ju grej, 13. bo pa tko en srečen dan user posted image

Ena je spraševala glede kostanja v postopkih? Mogoče je bilo mišljeno to, da spadajo v skupino enostavnih OH (tako, kot krompir) in zaradi tega niso priporočljivi ... pač ne spadajo med zdravo hrano, enostavni OH so strup za celice. Kaka porcija ali dve pa ne bi smela škodit. Če je prehrana drugače uravnotežena, ni nobene panike, vsaj jaz si tko mislim.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.10.2008 12:29:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj srčice. Mi grejemo user posted image  user posted image . Zdej pa prosim pestke za test 13.11.

Šuki bo OK? user posted image  user posted image  user posted image

Jazzzika user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bravo lubica!!! TOOOOO!!!!!

Lučkica  JUPI JAJAJAJAJA user posted image  user posted image  user posted image  ZA user posted image user posted image

Za Zofko lahk mal namignem user posted image JEJEJEJEJEJEE user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPERCAAAAAAAAAAA

ma ti si zakon žižikauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.10.2008 12:34:10   
gigi1
Lubice moje hvala za navijanje, čestitke, dobre misli in želje...

Zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.10.2008 12:35:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Aja..pa še test vam moram pokazatuser posted image

user posted image

Bravo, pa to je super novica. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jazzz, a si ti kaj daens zjutraj okoli 9h Reša klicala?

Gigi, bravo za user posted image  user posted image . Zdaj pa morava lepo merkat najine otročke, pa bo 13.11. en prelep, presrečen dan. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zofka, namigni še ti do konca.M če gigi ploska, potem je novica vesela. user posted image  user posted image

Zdaj pa da poročam kako smo opravili. Najprej hvala za čestitke, sem kar Shuki poslala SMS, da ne boste preveč čakale name, ker sva naredila velik ovineka do doma.
Od 5 jajčec se sta se oplodila 2. En se zelooo lepo razvija (čist po šolskouser posted image ), drugi pa je malo počasen. Ampak vstavili smovse in Reš me je pohvalil, da sem prav lepo speljala vse skupaj, še posebej če pogledamo 1. postopek. Za konec pa je rekel, da 13.11. naj ga pa pokličem in sporočim da sem noseča.user posted image  Midva sva presrečna, da sva prilezla tako daleč, če bo (kar seveda bo) še dalj, pa bova skakala do stropa. Ja, nič. Grejem user posted image  user posted image  in sedaj doooolgo čakanje do 13.11. Mi je pa moj že naopvedal, da mi ne bo dovolil testa prej delat kot pa 13.11., kar bomo pa še videli user posted image
Se je pa tako lepo videt na seznamu trepetalk. Jaz kar neopvezano mal govorim, se vid da sem čist euforična.

Še enkrat hvala vsem skupaj, pa se še kaj pišemo in beremo popoldan. Zdaj grem pa mal desen bok sprobat.user posted image  Puser posted image a potem še na lignje.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.10.2008 12:37:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

bravo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.10.2008 12:39:54   
Shuka
Lučka - sorry nisem mogla biti tiho, ker sem bla ful vesela zateuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.10.2008 12:40:42   
zarja1
Brdan zarja.

o sexy kravca.......kako si?

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.10.2008 12:43:42   
lučka 25

Lučka - sorry nisem mogla biti tiho, ker sem bla ful vesela zateuser posted image user posted image

Ni panike, sem pootihem kar upala, da boš povedal, ker sem vedla da bom bolj pozno domov prišla. Tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem greva pa še na kosilo, na lignje in to kar k Viktorju (v Kranju), bodo gotovo najbolj pripravljni, ker bova mal veze pri tašči uporabila.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.10.2008 12:44:35   
mlinček
Hojla drija drija drom,
tih deževen dan,
ki je z rožicam postlan.

Prvo čestitke novi nosečki, jazzi super in želim ti še obilo srečnih trenutkov (dokaz da se na prvo žogo nikoli ne obupa) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi in lučka, kaj čmo druzga rečt k super in da bi vama bil 13 dan v novembru srečen dan in da bosta zapeli:

vem da danes bo srečen dan, to sem začutila že 30 oktobra..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netka, pa to je super, ko se boš ob kaminu zvečer z družino na dan svetih čez 15 - 20 let spominjala in boš začela:

otroc, se spominjam, da se ne spominjam dneva svetih pred toliko in toliko leti, ko si bil ti Frančk/Francka spočet in je mama bila tako lepo za......

no lepa zgodbica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICAM
Glede organizacije ogleda tekme je pa potrebno prvo vedeti koliko je kandidatov, da se lahko karte rezervirajo. Predlagam da si greste ogledat NLB ligo, predvsem zaradi kart.  

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.10.2008 12:44:38   
ledenka
žiži, lučka in zofka user posted image user posted image user posted image  super za vaše pikice, naj se lepo vgnezdijo in ostanejo z vami do julija user posted image user posted image user posted image  zdaj pa na desni bok in na kalamare user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
30.10.2008 12:46:02   
DaisyE
O žižeta kakšne lepe novičke.

user posted image Zdaj pa ubogat mismis in malo izlegavat. user posted image  

Mlinčka pri zarji sem vidla tele smajlije, pa sem si jih malo sposodila. So mi svetovni.

Mismis, kje nam hodiš? Ni isto tule brez tebe... Če si premisliš, prid zraven naju s kajši na Vransko. Jaz mam tud zjutraj ob 5.30 opravke user posted image .

Sonček85, sem mislila tvoj bušo, od sončice33 ga še nisem pogledala. Sem pa danes dobila z.s. v katerem je pisalo, da moram tvoje slike pogledat. Očitno nek nov RR sistem. 

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
30.10.2008 12:55:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ni panike, sem pootihem kar upala, da boš povedal, ker sem vedla da bom bolj pozno domov prišla. Tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem greva pa še na kosilo, na lignje in to kar k Viktorju (v Kranju), bodo gotovo najbolj pripravljni, ker bova mal veze pri tašči uporabila.user posted image
Midva sva hotla it k Viktorju eno nedeljo pa so mel zaprto, a pol pravš, da majo dobr tm? Sploh če je domačeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Konfekcijska številka
josephine27

Katero konfekcijsko številko oblačil nosite?

38 ali manj (48%)

40/42 (30%)

44/46 (16%)

48/50 (5%)

52 ali več (1%)

Število vseh glasov: 412

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!