|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
30.10.2008 21:20:41   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Šuki...ja kako doma, sem mislila, da si šla nad mislim na čarovnice. user posted image  Te je pa tvoj res cartal danes...user posted image
Ne, ne, jest sem sam domača čarovnica, pa sesalec se mi je pokvaru odkar sem metlo zamenjala, tko da ni šlo.user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
30.10.2008 21:23:37   
lučka 25
Pija, jaz sem dobro. Počivam, mal me še daje virus zaspanosti. Mogoče me mal Priometrium uspava. Drugače pa vse v redu. BO pa sedaj izak USPEŠNO, ker toliko pozitivnih misli z vseh koncev in predvsem v meni že dolgo ali pa sploh še nikoli ni bilo.

Jazzz, ti samo sanjaj, pa potem se zbudi in si reci, ja res si user posted image , to niso samo sanje, ampak tudi realnost. Jaz sem bila danes glih po ET, ko je klicala ena Reša, da je noseča, pa za pregled in kako naredit, če bodo krvavitve, pa ji je rekel, da naj v soboto kar še enkrat test naredi, da bo še bolj držal. Pa sem trakoj pomislila, kaj če je to katera od nas in sem se kar začel nasmihat od veselja.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
30.10.2008 21:24:16   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček.user posted image  In si kaj lepega videla v pikapolonci?

user posted image user posted image user posted image hišni ljubljenčekuser posted image user posted image user posted image sem se nasmejala....sem mojmu prebrala...se je o hodniku smejal in si ponavljal, da je hišni ljubljenčekuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
30.10.2008 21:25:27   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Šuki...ja kako doma, sem mislila, da si šla nad mislim na čarovnice. user posted image  Te je pa tvoj res cartal danes...user posted image
Ne, ne, jest sem sam domača čarovnica, pa sesalec se mi je pokvaru odkar sem metlo zamenjala, tko da ni šlo.user posted image user posted image

šuki pri nas pa sploh ne vem, če dela, ker že 14 dni ni vidu elektrike...a tvoj je na optiko?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
30.10.2008 21:25:43   
lučka 25

shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček.user posted image  In si kaj lepega videla v pikapolonci?

Ma majo velik stvari lepihuser posted image , pol je moj vidu en tak avto, pa je reku,:" to mu bom kupu, če bo fantek!", jest pa no prov,:" če bo pa punčka ji bom pa kupla sesalec!", pa prav moj,:" super razmišljaš, kt taprava gospodinja glede na to, da si tolk cajta doma!"user posted image user posted image user posted image

Sam je dragoooo, ampak če se je tašča že ponudila da kupi voziček, bomo zbral pa ja najbolšga za edinega vnučka/vnukinjo, ne?user posted image user posted image user posted image

Ja, ja je vse drago. Za voziček pa kar izberita tanajboljšga, ker če tašča časti pa še posebej.user posted image  Moj brat in svakinja sta tudi izbrala najboljšga, ko sta vedela da moji starši častijo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
30.10.2008 21:26:06   
sabsa
Goldy. Čestitam za user posted image . UZ je tam , kjer smo hodile na uz med postopkom, ne? Torej smo vse med sabo zmešane, ha? Si bila pa zelo hitro na vrsti. Glede na to, da smo šele ob 7.30 naročene v sprejemni.
Goldy a ti je že kaj slabo? Meni kar precej. Pa sem šele v 6. tednu. Uh, bo lušno.

WP kar pogumno. Jaz sem imela ves čas čakanja na rezultat krče kot pred menstruacijo, jočkice pa čisto male, pa je kljub vsemu bil plusek. Samo pozitivno.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
30.10.2008 21:26:18   
Pija76
http://www.youtube.com/watch?v=rsFWRqB2cik

A je kateri všeč?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
30.10.2008 21:26:50   
Shuka

user posted image user posted image user posted image hišni ljubljenčekuser posted image user posted image user posted image sem se nasmejala....sem mojmu prebrala...se je o hodniku smejal in si ponavljal, da je hišni ljubljenčekuser posted image user posted image user posted image  
Ja ta je dobra ja user posted image user posted image user posted image jest mojmu rečem, da je moj butler k ga šetam sem in tja kolkr se mi zazdi pa se nč ne buni.user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
30.10.2008 21:26:53   
lučka 25

Jaz tudi včasih tako rečem mojemu, al pa kar bivši sošolec. user posted image

ampak butler pa tudi ni slabo. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 30.10.2008 21:27:59 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
30.10.2008 21:28:48   
jazzz27
Lučka...ko sem začela brat sem že mislila, da sem jaz...potem pa tist test v soboto..np...to nisem bla jaz. Sem ga klicala ob pol poldne.

A je bil kaj dobre volje danes? Men je po telefonu kar dobro zveneluser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
30.10.2008 21:30:19   
Pija76

Jaz tudi včasih tako rečem mojemu, al pa kar bivši sošolec. user posted image

ampak butler pa tudi ni slabo. user posted image

Jaz pa mojemu že 4 mesece kar moj mož, pa se mi tko dobr zdi

Kaj pa tale?
http://www.youtube.com/watch?v=QQA2xkWt2lo&feature=related

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
30.10.2008 21:30:38   
lučka 25

Lučka...ko sem začela brat sem že mislila, da sem jaz...potem pa tist test v soboto..np...to nisem bla jaz. Sem ga klicala ob pol poldne.

A je bil kaj dobre volje danes? Men je po telefonu kar dobro zveneluser posted image

Danes je bil meni ful dobre volje. Se je kar opogovarjal, pa kar sam hodil po pare ven, ni nič iz ordinacije ven klical "Naprej". Sva bila že zadnjič na punkciji dolgo notri, danes po ET pa je tudi vse ene 3x razložil, pa slikce razlagal. Presenetil pa me je predvsem z optimizmom, da nama bo uspelo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
30.10.2008 21:31:41   
lučka 25
Pija, tista ta druga mi je bolj všeč.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
30.10.2008 21:31:46   
Shuka

šuki pri nas pa sploh ne vem, če dela, ker že 14 dni ni vidu elektrike...a tvoj je na optiko?user posted image user posted image user posted image
Moj dela na oljno repico, sam zdej nisem bla že dolg na pumpi, k nč ven ne hodim, pa sploh ga notr ne smem uporabljat k mam premal placa, sam je pa bio varianta, tko da sem čist ekološko osveščena. user posted image user posted image

Pa tvoj najbolš da še kr neki časa ne vid elektrike, k jo bojo podražil s 1.11.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
30.10.2008 21:32:55   
jazzz27
Moj bo dobil pa novo ime: Fifiuser posted image ...al pa Jeffryuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
30.10.2008 21:33:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

http://www.youtube.com/watch?v=rsFWRqB2cik

A je kateri všeč?

To mi tolk nostalgijo privabi v srceuser posted image

Drgač sem se pa jest dons napajala s Celine Dionuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
30.10.2008 21:34:11   
Goldy
shuka - itak, da grem še k svoji G, 13. 11. in seveda bo šel zraven. Ko je dr. v tist ekran buljila, me skoraj kap, ker že nisem vedela, a mogoče pa ne bo nobenega dojenčka našla, al kaj. Kaj pa jaz vem, a se to kar najde, al ne, al kako...Pa seveda, če so rekli, da sta lahko, da sta dva, sem to tudi pričakovala, ona me je pa pogledala v stilu od kje bi pa vi dva imeli. Kot da mi ne bi dva vstavili. Sem tolk zmešana ven prišla. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
30.10.2008 21:35:04   
lučka 25
Punce, jaz grem kar spat. Že komaj gledam. Še rcnije si not vtaknem in zaspim. moj bo p tako in tako mal zažural, ker ima tekmo v Mariboru(oz. je že konec), potem grejo pa fantje mal ven.

Se beremo in tipkamo jutri.

Nočkouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
30.10.2008 21:35:32   
Shuka
Lučka - kaki so bli kalamari?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
30.10.2008 21:36:04   
lučka 25

Moj bo dobil pa novo ime: Fifiuser posted image ...al pa Jeffryuser posted image user posted image user posted image

Ej, to je še boljš kot pa hišni lubljenček. Bol domače zveni user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.10.2008 21:36:31   
jazzz27

Moj dela na oljno repico, sam zdej nisem bla že dolg na pumpi, k nč ven ne hodim, pa sploh ga notr ne smem uporabljat k mam premal placa, sam je pa bio varianta, tko da sem čist ekološko osveščena. user posted image user posted image

Pa tvoj najbolš da še kr neki časa ne vid elektrike, k jo bojo podražil s 1.11.user posted image

šuki...nič bat, saj jo ne vidi tolikoktuser posted image user posted image user posted image user posted image ...na oljno repico pravš...ja mu jo bom tud jaz dala...mi pa sploh ni čudno, da tvoj sesalc ne delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.10.2008 21:37:57   
Pija76
Skuši še ena zate in za deco user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=6n7rkuTvML8

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.10.2008 21:38:36   
gold fish
Babike,   ene se me še spomniteuser posted image ...

...pozdravček vsem skupaj , še vedno navijam za vsako od vas, čeprav se bolj poredko javljam....

....malo za lušte in malo za vzpodbudo, še slikica našega  malega  sončka.....

user posted image  

....dokaz, da se splača vztrajati .....user posted image

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
30.10.2008 21:38:38   
lučka 25

Lučka - kaki so bli kalamari?

Super. Sva vzela ene polnjene na žaru in ene ocvrte. Itak so bile porcije ogromne, samo da je kelnarca povedal, čigava sva.user posted image

Imajo pa tam še posebej dobra jtrca, žrebička, telečjo kračo, pa zrezke z ggobami, pa razne juhe, pateto... Kar veliko izbire. Pa notri so čist prenovil je sedaj prav lepo, v takem starinskem stilu.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
30.10.2008 21:40:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

shuka - itak, da grem še k svoji G, 13. 11. in seveda bo šel zraven. Ko je dr. v tist ekran buljila, me skoraj kap, ker že nisem vedela, a mogoče pa ne bo nobenega dojenčka našla, al kaj. Kaj pa jaz vem, a se to kar najde, al ne, al kako...Pa seveda, če so rekli, da sta lahko, da sta dva, sem to tudi pričakovala, ona me je pa pogledala v stilu od kje bi pa vi dva imeli. Kot da mi ne bi dva vstavili. Sem tolk zmešana ven prišla. user posted image
Ma pust to g. k je bla bl smotanauser posted image

Drgač je prvi UZ po testu zmer najhujši, k če te prezgodi naročijo še ni rečen, da se vse vidi, videti se mora GV, mogoče še plodek, srček ni nujno pa še to je treba poiskat, ker je to mičkena zadevca, ampak če majo dober UZ in če znajo gledat to vidijo. Sam da se pa tko freh obnaša je pa mal mimo.

Sam da je vse dobro.

Moj je bil pri vseh UZ-jih zraven ne glede na to al je bil vaginalni al čez trebuh. Sam enkrat ga en g. ni pustil notri na UZ pa sem mu pol na konc povedala, da je vse že videl, pa je rekel, kaj nisem prej rekla. No zdej je bil pa res vse povsod zraven. Ti kar vztrajaj, nimajo ti kej prepovedat.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?