Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:20:41
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Šuki...ja kako doma, sem mislila, da si šla nad mislim na čarovnice. Te je pa tvoj res cartal danes... Ne, ne, jest sem sam domača čarovnica, pa sesalec se mi je pokvaru odkar sem metlo zamenjala, tko da ni šlo.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:23:37
|
|
|
|
lučka 25
|
Pija, jaz sem dobro. Počivam, mal me še daje virus zaspanosti. Mogoče me mal Priometrium uspava. Drugače pa vse v redu. BO pa sedaj izak USPEŠNO, ker toliko pozitivnih misli z vseh koncev in predvsem v meni že dolgo ali pa sploh še nikoli ni bilo. Jazzz, ti samo sanjaj, pa potem se zbudi in si reci, ja res si , to niso samo sanje, ampak tudi realnost. Jaz sem bila danes glih po ET, ko je klicala ena Reša, da je noseča, pa za pregled in kako naredit, če bodo krvavitve, pa ji je rekel, da naj v soboto kar še enkrat test naredi, da bo še bolj držal. Pa sem trakoj pomislila, kaj če je to katera od nas in sem se kar začel nasmihat od veselja.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:24:16
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček. In si kaj lepega videla v pikapolonci? hišni ljubljenček sem se nasmejala....sem mojmu prebrala...se je o hodniku smejal in si ponavljal, da je hišni ljubljenček
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:25:27
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Šuki...ja kako doma, sem mislila, da si šla nad mislim na čarovnice. Te je pa tvoj res cartal danes... Ne, ne, jest sem sam domača čarovnica, pa sesalec se mi je pokvaru odkar sem metlo zamenjala, tko da ni šlo. šuki pri nas pa sploh ne vem, če dela, ker že 14 dni ni vidu elektrike...a tvoj je na optiko?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:25:43
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček. In si kaj lepega videla v pikapolonci? Ma majo velik stvari lepih , pol je moj vidu en tak avto, pa je reku,:" to mu bom kupu, če bo fantek!", jest pa no prov,:" če bo pa punčka ji bom pa kupla sesalec!", pa prav moj,:" super razmišljaš, kt taprava gospodinja glede na to, da si tolk cajta doma!" Sam je dragoooo, ampak če se je tašča že ponudila da kupi voziček, bomo zbral pa ja najbolšga za edinega vnučka/vnukinjo, ne? Ja, ja je vse drago. Za voziček pa kar izberita tanajboljšga, ker če tašča časti pa še posebej. Moj brat in svakinja sta tudi izbrala najboljšga, ko sta vedela da moji starši častijo.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:26:06
|
|
|
|
sabsa
|
Goldy. Čestitam za . UZ je tam , kjer smo hodile na uz med postopkom, ne? Torej smo vse med sabo zmešane, ha? Si bila pa zelo hitro na vrsti. Glede na to, da smo šele ob 7.30 naročene v sprejemni. Goldy a ti je že kaj slabo? Meni kar precej. Pa sem šele v 6. tednu. Uh, bo lušno. WP kar pogumno. Jaz sem imela ves čas čakanja na rezultat krče kot pred menstruacijo, jočkice pa čisto male, pa je kljub vsemu bil plusek. Samo pozitivno.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:26:50
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček. In si kaj lepega videla v pikapolonci? hišni ljubljenček sem se nasmejala....sem mojmu prebrala...se je o hodniku smejal in si ponavljal, da je hišni ljubljenček Ja ta je dobra ja jest mojmu rečem, da je moj butler k ga šetam sem in tja kolkr se mi zazdi pa se nč ne buni.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:26:53
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček. In si kaj lepega videla v pikapolonci? hišni ljubljenček sem se nasmejala....sem mojmu prebrala...se je o hodniku smejal in si ponavljal, da je hišni ljubljenček Jaz tudi včasih tako rečem mojemu, al pa kar bivši sošolec. ampak butler pa tudi ni slabo.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 30.10.2008 21:27:59 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:28:48
|
|
|
|
jazzz27
|
Lučka...ko sem začela brat sem že mislila, da sem jaz...potem pa tist test v soboto..np...to nisem bla jaz. Sem ga klicala ob pol poldne. A je bil kaj dobre volje danes? Men je po telefonu kar dobro zvenel
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:30:19
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček. In si kaj lepega videla v pikapolonci? hišni ljubljenček sem se nasmejala....sem mojmu prebrala...se je o hodniku smejal in si ponavljal, da je hišni ljubljenček Jaz tudi včasih tako rečem mojemu, al pa kar bivši sošolec. ampak butler pa tudi ni slabo. Jaz pa mojemu že 4 mesece kar moj mož, pa se mi tko dobr zdi Kaj pa tale? http://www.youtube.com/watch?v=QQA2xkWt2lo&feature=related
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:30:38
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Lučka...ko sem začela brat sem že mislila, da sem jaz...potem pa tist test v soboto..np...to nisem bla jaz. Sem ga klicala ob pol poldne. A je bil kaj dobre volje danes? Men je po telefonu kar dobro zvenel Danes je bil meni ful dobre volje. Se je kar opogovarjal, pa kar sam hodil po pare ven, ni nič iz ordinacije ven klical "Naprej". Sva bila že zadnjič na punkciji dolgo notri, danes po ET pa je tudi vse ene 3x razložil, pa slikce razlagal. Presenetil pa me je predvsem z optimizmom, da nama bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:31:41
|
|
|
|
lučka 25
|
Pija, tista ta druga mi je bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:31:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Šuki...ja kako doma, sem mislila, da si šla nad mislim na čarovnice. Te je pa tvoj res cartal danes... Ne, ne, jest sem sam domača čarovnica, pa sesalec se mi je pokvaru odkar sem metlo zamenjala, tko da ni šlo. šuki pri nas pa sploh ne vem, če dela, ker že 14 dni ni vidu elektrike...a tvoj je na optiko? Moj dela na oljno repico, sam zdej nisem bla že dolg na pumpi, k nč ven ne hodim, pa sploh ga notr ne smem uporabljat k mam premal placa, sam je pa bio varianta, tko da sem čist ekološko osveščena. Pa tvoj najbolš da še kr neki časa ne vid elektrike, k jo bojo podražil s 1.11.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:32:55
|
|
|
|
jazzz27
|
Moj bo dobil pa novo ime: Fifi ...al pa Jeffry
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:33:47
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 http://www.youtube.com/watch?v=rsFWRqB2cik A je kateri všeč? To mi tolk nostalgijo privabi v srce Drgač sem se pa jest dons napajala s Celine Dion
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:34:11
|
|
|
|
Goldy
|
shuka - itak, da grem še k svoji G, 13. 11. in seveda bo šel zraven. Ko je dr. v tist ekran buljila, me skoraj kap, ker že nisem vedela, a mogoče pa ne bo nobenega dojenčka našla, al kaj. Kaj pa jaz vem, a se to kar najde, al ne, al kako...Pa seveda, če so rekli, da sta lahko, da sta dva, sem to tudi pričakovala, ona me je pa pogledala v stilu od kje bi pa vi dva imeli. Kot da mi ne bi dva vstavili. Sem tolk zmešana ven prišla.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:35:04
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, jaz grem kar spat. Že komaj gledam. Še rcnije si not vtaknem in zaspim. moj bo p tako in tako mal zažural, ker ima tekmo v Mariboru(oz. je že konec), potem grejo pa fantje mal ven. Se beremo in tipkamo jutri. Nočko
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:35:32
|
|
|
|
Shuka
|
Lučka - kaki so bli kalamari?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:36:04
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Moj bo dobil pa novo ime: Fifi ...al pa Jeffry Ej, to je še boljš kot pa hišni lubljenček. Bol domače zveni
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:36:31
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Šuki...ja kako doma, sem mislila, da si šla nad mislim na čarovnice. Te je pa tvoj res cartal danes... Ne, ne, jest sem sam domača čarovnica, pa sesalec se mi je pokvaru odkar sem metlo zamenjala, tko da ni šlo. šuki pri nas pa sploh ne vem, če dela, ker že 14 dni ni vidu elektrike...a tvoj je na optiko? Moj dela na oljno repico, sam zdej nisem bla že dolg na pumpi, k nč ven ne hodim, pa sploh ga notr ne smem uporabljat k mam premal placa, sam je pa bio varianta, tko da sem čist ekološko osveščena. Pa tvoj najbolš da še kr neki časa ne vid elektrike, k jo bojo podražil s 1.11. šuki...nič bat, saj jo ne vidi tolikokt ...na oljno repico pravš...ja mu jo bom tud jaz dala...mi pa sploh ni čudno, da tvoj sesalc ne dela
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:38:36
|
|
|
|
gold fish
|
Babike, ene se me še spomnite ... ...pozdravček vsem skupaj , še vedno navijam za vsako od vas, čeprav se bolj poredko javljam.... ....malo za lušte in malo za vzpodbudo, še slikica našega malega sončka..... ....dokaz, da se splača vztrajati ..... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:38:38
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka - kaki so bli kalamari? Super. Sva vzela ene polnjene na žaru in ene ocvrte. Itak so bile porcije ogromne, samo da je kelnarca povedal, čigava sva. Imajo pa tam še posebej dobra jtrca, žrebička, telečjo kračo, pa zrezke z ggobami, pa razne juhe, pateto... Kar veliko izbire. Pa notri so čist prenovil je sedaj prav lepo, v takem starinskem stilu.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 21:40:10
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy shuka - itak, da grem še k svoji G, 13. 11. in seveda bo šel zraven. Ko je dr. v tist ekran buljila, me skoraj kap, ker že nisem vedela, a mogoče pa ne bo nobenega dojenčka našla, al kaj. Kaj pa jaz vem, a se to kar najde, al ne, al kako...Pa seveda, če so rekli, da sta lahko, da sta dva, sem to tudi pričakovala, ona me je pa pogledala v stilu od kje bi pa vi dva imeli. Kot da mi ne bi dva vstavili. Sem tolk zmešana ven prišla. Ma pust to g. k je bla bl smotana Drgač je prvi UZ po testu zmer najhujši, k če te prezgodi naročijo še ni rečen, da se vse vidi, videti se mora GV, mogoče še plodek, srček ni nujno pa še to je treba poiskat, ker je to mičkena zadevca, ampak če majo dober UZ in če znajo gledat to vidijo. Sam da se pa tko freh obnaša je pa mal mimo. Sam da je vse dobro. Moj je bil pri vseh UZ-jih zraven ne glede na to al je bil vaginalni al čez trebuh. Sam enkrat ga en g. ni pustil notri na UZ pa sem mu pol na konc povedala, da je vse že videl, pa je rekel, kaj nisem prej rekla. No zdej je bil pa res vse povsod zraven. Ti kar vztrajaj, nimajo ti kej prepovedat.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?