Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:46:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Hvala Gigi, se prav si zdj še mal podajata, jest sem pa nekje vmes . Tole s prečiščenostjo pa nisem vedla in evo si me nekaj novga naučila Ma itak srce. Mene so vse to puppe spomlad naučile. Zdej pa predajam štafeto
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:50:30
|
|
|
|
gigi1
|
Želvica z Zofko sva ble v soboto skupi na punkciji. Et ima v četrtek. Zofka a te damo na seznam? Pa prosim z rdečo in podčrtano napiši datum ET, da bo naša Šuki vidla
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:52:54
|
|
|
|
gigi1
|
Tanartaljubšapodganca z mojim se kar skupi cartava . Mi bo pa spet čez par urc ušel na pot tko, da se moram zdej odklopit. Bom prišla pokukat, če boste še budne okol po 11ih. Lepo bodite in tiste, ki greste spat lahko noč želim
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:59:58
|
|
|
|
Grethy
|
Žižek lepo se cartaj in ko prideš nazaj se bom pa že jaz cartala ko moj pride domov ... Želvica vidiš da se tukej za tren oka dobi informacija, sam mene mal leta izdajajo, pa teta Roza je na obisku in pol tud kej pozabim, Miška73 iz našega konca nekje; se ti globoko opravičujem, sam a si vidla k mi je ostal u enmu možganskemu kraužlu, da je WP-jčica eni pupi naročila naj pove da je ne bo ... od hudimana sem ... ti pa še bolj, ker si me spomnla da si to ti ... sicer pa ... en lep pozdrav iz Celjske kotlince ....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:02:15
|
|
|
|
Grethy
|
ZOFKA heloutujutu end velkam tu aur grup skratka dobrodošla med nami in ugoden izid ET-ja pa naj bo tudi zamrznjenčkov ... go girl
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:06:58
|
|
|
|
Zvezdica
|
ojla sam da pozdravim Sem letala po štacunah...spet... In sem se končno, no smo se končno odločili za liamčkovo sobo. Ko bo doterana nalepim kako fotko. Drek je k je stanovanje še kar veliko, ampak kabinetki 8kvadratov in še nekaj drobiža, hodnik pa konjski in totalno neuporaben In pol študiraj..... pa opremljaj. Gigi, še dve nočki spiš pa greš po . Mogoče si pisala ampak ne vem, boš vstavila enega ali dva? Vsekakor naj se primeta in ostaneta pri mamici do konca Zdaj grem pa hitro za nazaj brat, pol vsako drugo vrstico, ker sem . Ampak moram bit na tekočem:) Papa
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:08:01
|
|
|
|
želvica99
|
Tud jest grem počas kavč peglat vsak dan ob isti uri, sem kot babice Evo pupe pa enga za lahko noč.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:11:15
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanartaljubšapodganca z mojim se kar skupi cartava . Mi bo pa spet čez par urc ušel na pot tko, da se moram zdej odklopit. Bom prišla pokukat, če boste še budne okol po 11ih. Lepo bodite in tiste, ki greste spat lahko noč želim Žižika izkorist. Kolk se pa meni dopade, ko me tko lepo poimenuješ...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:14:07
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Miška73 iz našega konca nekje; se ti globoko opravičujem, sam a si vidla k mi je ostal u enmu možganskemu kraužlu, da je WP-jčica eni pupi naročila naj pove da je ne bo ... od hudimana sem ... ti pa še bolj, ker si me spomnla da si to ti ... sicer pa ... en lep pozdrav iz Celjske kotlince .... Ni hudga. Boma morale enkrat v Celj na kafe it, pa boš pol že vedla kera sem. Z WP sva se pa na enem UZ-ju spoznale in se v trenutku zaštekale. Pa sva zdaj ena drugi v podporo pa poleg neta še po SMS-ih bolj v kontaktu.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:27:03
|
|
|
|
zofka7
|
Gigi, nič nisem klicala, se bom pustila presenetit. Z oljčkom pa pomoje ne more bit nič narobe. Če je res energetsko, si predstavljam, da uravnava neke lastne neusklajene vire energije ( ). Želvica, v četrtek grem po otroke. Držim pesti, da so zrastli do blastocist. Prvič in eskimček so, ampak se ni nič prijelo. Ste pa aktivne, samo mulčka (skoraj 6 let) sem dala spat, pa je kar črno novih postov!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:31:51
|
|
|
|
obayifo
|
deklice moje drage, samo tolk, da vas pozdravim, ko sem ravno tukaj ste pa tolk napisale.... se vas res ne da dohajat na hitro sem preletela in vidim, da je nekaj dobrih novic, vsem pa želim vse tanajbolš!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:35:09
|
|
|
|
zofka7
|
Ja, dajte me na seznam, bom polnopravno včlanjena! ET imam v četrtek, 30. oktobra. Zdaj se grem pa na kavč svaljkat. Lp vsem in hvala za dobrodošlico!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 21:49:12
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla bejbe, nisem nič brala samo zadnjo stran. Dajčimajči še tukaj ! Srečno do konca! Mlinčka in Mlinček je blo uspešno a ne? Naj gre vse regelrecht še do konca!!! Navijam za vaju. Zofka dobrodošla med nami! SE boš fajn počutila. Gigi srce fajn spančkaj sama, še malo pa ne boš več sama . Ju3 pa lahk jaz k teb pridem spat , da ne bova spet slamnate vdove al kako? Ju3 se slišiva za najin lunch. Upam,da ste vse uredu drage moje, in da vam gre vse kot po maslu. Zdaj grem seznam najdt da prečekiram kaj je novega
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 22:30:29
|
|
|
|
pikovit
|
Ajsi a greva jutri na kavo?Akopunkturo imam ob 15h in traja pol ure.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 22:41:27
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Miška73 iz našega konca nekje; se ti globoko opravičujem, sam a si vidla k mi je ostal u enmu možganskemu kraužlu, da je WP-jčica eni pupi naročila naj pove da je ne bo ... od hudimana sem ... ti pa še bolj, ker si me spomnla da si to ti ... sicer pa ... en lep pozdrav iz Celjske kotlince .... Ni hudga. Boma morale enkrat v Celj na kafe it, pa boš pol že vedla kera sem. Z WP sva se pa na enem UZ-ju spoznale in se v trenutku zaštekale. Pa sva zdaj ena drugi v podporo pa poleg neta še po SMS-ih bolj v kontaktu. TI MAT-ER mi je ven fliknlo vse kar sem spisala, pa tko je blo fajn ... no ja ... komej čakam da se odpraviš na izlet v naše mesto ... jutri bom pa mogoče šla do WP če se bo počutla za sprejemat obiske a ti jo lepo pozdravim
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 6:11:28
|
|
|
|
gigi1
|
Zofka hvala. Bom mal prebrala in pretuhtala kako in kaj s tem oljčkom. Zvezdi draga, Bom kar oba vzela, če me le počakata
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 7:26:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: n@omi pozdravljene, tudi jaz vas že nekaj casa spremljam in sem že marsikaj koristnega pobrala prav iz tega foruma. Tudi sama pričnem jutri z suprefactom(nos), 2. dan menstruacije pa z menogonom. Meni ni jasno, ker mi je napisal 2x2v nos. Ali to pomeni, da 2x2 potegnem v nos ali to storim 2x dnevno? Kako ste se ve počutile po tem? Ali ste jemale vedno ob isti uri? Hvala, pa da bi čimprej ugledale !! To pomeni, da npr. ob 6h zjutraj špricneš najprej v eno lukno pol pa še v drugo, potem pa ob 18.00 ponoviš vajo. Al pa bilo kero drugo uro. Samo na 12 ur jemlješ. Sem se jaz tud malo zmedla tule, potem je pa Reško potrpežljivo in z demonstracijo razlagal, naš je pa skor iz stola padu od samga smeha. IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A boste kaj praznovale? Lahko bi skupaj A ste za to??? Pikovit, a te boksnem!? Pa saj se dobimo v četrtek na Vranskem! Mislim!? Pust deca in ulet! Zarja tebe tud boksnem!? Kako se nismo nič zmenle? Še po rusko smo se, da bi ja vsi razumeli! Mlinčka a ti pa kar . Ja pol bo pa to, to! Grem zdaj najdit srečanje. Sploh ne vem, kako vi to berete. Mislim!? Pa sem mislila, da sem jaz leva... Zgrožena sem.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 7:35:09
|
|
|
|
DaisyE
|
No, to bo. Tako nov sestanek na prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem (Pizzerija Golobček) ob 19.00 Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj) O katerih so poročali: 1. Blanche 2. DaisyE 3. Zrakomlat Brusilnik 4. nokes 5. tassi 6. lubenicožer 7. kajši 8. bambi Šuki, daj prosim tole do jutri zraven seznama popni, da ne bo potem kakih izgovorov. Na koncu bomo pa samo kajši, jaz in mlinčka tam sedele....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 7:37:55
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Šuki, daj prosim tole do jutri zraven seznama popni, da ne bo potem kakih izgovorov. Na koncu bomo pa samo kajši, jaz in mlinčka tam sedele.... Al pa ni treba, bom že updejtala. Vedno preden se javim pa bo. Pa še mami mlinčka lahko pomaga, ko je glih fraj. Tako, zdaj sem vas skregala, zdaj vam pa vsem želim DOBROOO JUTROOO.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 7:41:25
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Dejzi si se pa razpištoljila, kaj? Sej prav. Kakšna neresnost je zdej to Pa ste že določile kraj srečnega dogodka?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 7:47:12
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj Dejzi si se pa razpištoljila, kaj? Sej prav. Kakšna neresnost je zdej to Pa ste že določile kraj srečnega dogodka? Ampak so pa res neresne!!! Pravijo škoda, da se nismo zmenile... Pa to ni za nikamor! Se vidi, da nimam avtoritete. Bi mogla miš prevzet, ona nima nikol takih težav! Mamo lokacijo. Pizzerija Golobček, pa bomo še jedle. Upam, da ne bo blanč povedala, da je to ena navadna podrtija.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 7:52:14
|
|
|
|
DaisyE
|
Grem delat. Če bom sploh lahko, ko sem čustveno tako razvrana...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 29.10.2008 8:00:43
|
|
|
|
Hope2
|
Za vse akterke malo spodbude Za vse skupaj en dober kofetek in čajček ter pozdravček Za vse uspešne včerajšnje trenutke čestitke Za vse čarovnice, ki se bodo udeležile seje, imejte se fajn in uživajte
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?