|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 14:39:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

zzgl. Lieferung nach Slovenien...gre za neko dobavo robe. Sonček, mogoče? HVALA!!!!user posted image

dodatno dostava v Slovenijo

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
28.10.2008 14:40:24   
gigi1
Sonček kako so to mislili svečke z injekcijo not špikat???

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
28.10.2008 14:41:08   
n74
Ojla, punce!

Hvala, hvala za čestitke, se počutim že skoraj nosečo, hahauser posted image .
Sem ponosna na svojo edino pikico.user posted image Se mi je pri Rešu kar smejalo, pa me je takoj na realna tla postavu, da to še nič ne pomeni! Pa sem rekla, da meni veliko, kakor je na začetku kazalo, bi bili lahko vsi trije folikli prazni ali bi pa še ta celica odmrla. Tko, da delam test 11.11., na martinovo. To bo razlog za zapit se ga, če bo ratalo ali neuser posted image .
Ostalim današnjim akterkam tud čestitke za dobro opravljeno delo.
Mlinčka medve bove pa skupaj test delale, a ne? Ali imaš ti kaj prej?
Kako kalamari, meni se že prebavljajo. Zakaj so že priporočljivi, a zaradi omega3 maščob?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
28.10.2008 14:42:25   
Sulfinija
Da se še jaz malce javim v tole temo.

Konina,wow kak trebuh super punca.Želim ti čimhitrejši ter čimmanj boleči porod ter veliko cartanja z dvema fantinoma.

Dajamaja,čestitke iz srca za user posted image .

Vsem skupaj lep pozdrav,jaz bom pa bolj klepetala v temi IVf januar po vsej verjetnosti.Mam novembra še razgovor pri dr.Zornu po dveh ciklusih klomifena nato pa mam že napotnico za iVF doma,če nam tokrat ni uspelo.Poročam nekje okoli 5.11.Decembra pa na počitnice juhej pa takrat naberem moči za 4.IVF.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
28.10.2008 14:44:50   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Živjo punce! Čestitam vsem za številne folikle in uspešne punkcijeuser posted image user posted image user posted image Če se ne motim, smo imeli včeraj celo user posted image user posted image ! Bravo, hura in jupi!!!! Kolk sm vesela za tale forum, da končno nimam več občutka, da se vse dogaja samo meni. Ah, saj bo bolje, saj vem, ampak vse tako dolgo traja….  No, pa se trudimo (šele) eno leto. Ampak ko mi je Reš razlagal o tem, kako bom čez pet let letala od poncija do pilata zakaj ne mormo zanosit, mi je blo pa res hudouser posted image Klomifenke, se je morda katera bolš odzvala na pol tabletke kot na večjo dozo? Jest sem že več kot pol leta na Klomifenu, najprej 1 tabletka 5 dni, pa potem 2, Reš mi je zdej zmanjšal na ½, ampak še zmeri na UZ ni videt folikla….. Zgleda ne reagiram na klomifenuser posted image A obstaja kakšna učinkovitejša alternativa za spodbujanje ovulacije? A, pa še za vse, ki renoviramo: pri nas so začeli generalno (kopalnica, gretje….). So obljubili, da naj pa na kakšne tri mesece kar računamo… no, novembra bo že pol leta, pa še na polovici nisouser posted image Hvala bogu, da imamo dve kopalnici. Se jim druge niti dotaknit ne dovolim – kam pa naj hodmo lulat, če bodo še to razril….. Če ma katera boljš izkušnje, se toplo priporočamuser posted image user posted image user posted image

hojla biba,
jaz sem trenutno na klomifenu in mi jih je tud ata predpisal pet dni polovičko, sam na UZ sem pa na GK in imam številne majhne 12.dan ciklusa ... čeprav na GK je pa praksa baje 2 tbl. na dan user posted image user posted image ...  bomo vidli kakšen bo jutri vmesni rezultat ... sem ti pa na z.s. nekaj poslala ...

renoviranje je pa ja neki najlepšega, rse sicer da šele takrat ko je gotovo, ampak ... do takrat je pa živo sr-a-nje ... ni ne miru ne miru in niti ne miru ... sej bojo kmal fertik, mal jim povej kako jim ne boš plačala tako kot je bilo dogovorjeno, ker se tud oni ne držijo dogovorjenih časovnih terminov, pol bojo pa verjetno mal pohiteli ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al jim pa rec da boš drugo posadko prpelala njih pa nagnala brezt plačila ker tako mečkajo ... zna pomagat user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
28.10.2008 14:45:11   
biba007
Daisy in Gigi, hvala za spodbudo. No, gretje mamo že zrihtano, ampak je vse še na stopnji estrihov... Joj, kolk si želim, da bi se tale projekt že enkrat zaključil, pa da nam rata še z user posted image

Sonček, svaka ti čast, kapo doluser posted image Moja GA ima namesto sester podivjane pitbule (vsem, ki imajo doma tiste taprave, pasje, se iskreno opravičujem). Sem zamudila 5 minut, pa so me poslale domou. Sem bila tko presenečena, da sem bla čist spičles. Po mojem imam glede zamujanja jest pri njih (če štejem vse čakanje v zadnjih desetih letih) vsaj 25 ur foreuser posted image

user posted image  vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
28.10.2008 14:46:38   
Shuka
sonček85 - super za tvoj pregled, a zdej že veš kaj bosta mela, al je spet skrival?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
28.10.2008 14:47:22   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Da se še jaz malce javim v tole temo.

Konina,wow kak trebuh super punca.Želim ti čimhitrejši ter čimmanj boleči porod ter veliko cartanja z dvema fantinoma.

Dajamaja,čestitke iz srca za user posted image .

Vsem skupaj lep pozdrav,jaz bom pa bolj klepetala v temi IVf januar po vsej verjetnosti.Mam novembra še razgovor pri dr.Zornu po dveh ciklusih klomifena nato pa mam že napotnico za iVF doma,če nam tokrat ni uspelo.Poročam nekje okoli 5.11.Decembra pa na počitnice juhej pa takrat naberem moči za 4.IVF.

LP Mojcauser posted image

Hojla klomifenčkova Mojca,

kako je kaj ... mi olje pridno rabimo, je dobro sto na uro ..

kolko klomifena jemlješ, dnevno dozo imam v mislih in kakšni so rezultati na UZ ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
28.10.2008 14:50:34   
Shuka

user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ
netka34 - UZ

Četritek, 30.10
Reby - UZ
Gigi1 - ET
Lučka 25 - ET

Sobota, 01.11.
mateja_goljev - ET

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled

user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddyuser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Jazzz27 greje user posted image user posted image test 31.10.2008
Lana08 greje user posted image user posted image test 03.11.2008
Kalina greje user posted image user posted image test 03.11.2008 
zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
miška73 greje user posted image user posted image test 10.11.2008
womanpolice greje user posted image user posted image test 11.11.2008
mlinčkota grejeta user posted image user posted image test 11.11.2008
n74 greje user posted image test 11.11.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš)
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
    Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)

• user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2   user posted image user posted image , dakec  user posted image user posted image , Konina  user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdica  user posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra  user posted image  user posted image , Sonček33  user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica  user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image mojsonček (PO)

user posted image martin6 (LJ)        

user posted image Mandreja (LJ)        

user posted image Kicsi  (LJ)        

user posted image Goldy  (LJ)    

user posted image Sabsa (LJ)

user posted image Kalina (PO)

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 1759
    28.10.2008 14:52:40   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

O žižka, to ti pa jaz alhko povem, ker poznam to sra-nje ....  apliciranje z brizgo brez igle ... po vsakem postopku sem fasala orng vnetje in sem dobila tole kremo in si daješ ta shit not nevemžekolk dni in pol še par dni po tem neasmeš seksat ... dizastr ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1760
    28.10.2008 14:53:51   
    Shuka
    konina - lušten trebušček, no saj ste že skoraj pri koncu in pri dveh korenjakih drugačen ne bi mogel biti. Bomo pa dihale s tabouser posted image user posted image user posted image

kje je bozza? A se je kej javila od zanč k je mela UZ?user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1761
    28.10.2008 14:57:31   
    lučka 25
    n74, bravo za user posted image . user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  Kar lepo ga čuvaj in crkljaj, da si bo še bolj želel ostat pri tebi naslednjih 38 tednov. Pa dober tek, zdaj si že gotovo pojedla lignje.

Dajamaja, bravo za user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  To je pa res lepa novica.

kajsica, kako si kaj? Te imam skoz v mislih.

sonček, nič več ne soješ. Je bil prej samo en lep a žal kratek trenutek, ko si nas osrečila. Pa nič zato, bo naslednji  teden spet  prišel čas za  tebe.user posted image

daisy, vrjamem, da si bolj zaspane soret na ta deževen dan, pa še v šoli tak mir, ponavadi pa šunder za znoret.user posted image  Še dobr da lahko občasno mal na RR priletiš.

biba, jaz na klomifen pri 5 ciklusih nisem reagirala, v enem (zadnjem) pa z 2 folikloma. Amapk ni bilo nič. Sem pa v 1.  IVF imea majhno dozo Menogona, pa nič cellic, so bili vsi folikli prazni, v 2.IVF postopku pa sedaj 5 celic, seveda z večjo dozo Meenopura. Jaz mislim, da če ti ni do sedaj pomagal, da ti tudi potem ne bo, edino po laparo ko ti prešpikajo jajčnike lahko kaj učinkuje. Ne vem pa, ali si že imala HSG, laparo.

Shuka, ti pa si faca. Ja povsod si  bla, samo na RR si mal z  zamudo prišla. Jaz pa počivam, občasno se vsedem za računalnik. Imam pa  malo dopusta  in malo bolniške za ta teden.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1762
    28.10.2008 14:57:46   
    DaisyE
    Sonček85 zelo lepo si tole napisala. Sestra pa naj bo kar tečna, če hoče, saj je ona zamorjena...

Šuki, so pa res neodgovorne a ne?

A boš dala mlinkota med user posted image trepetalceuser posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem.

Držte se.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 1763
    28.10.2008 14:58:00   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Želvička - kako je blo na UZ? Javi se!

želvika je bla včer na UZ sva pol še kofetkale in če se ne motim je napisala da ima UZ zdaj spet 5.11., al sem pa nekej zamešala ... zdej bom šla pa prav za nazaj pozjat ...

Kako ste pri vas ????

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1764
    28.10.2008 14:59:26   
    DaisyE
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Vidim, da je že not. user posted image user posted image user posted image

Lučka pozdrav!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1765
    28.10.2008 15:09:25   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Šuki, so pa res neodgovorne a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem.

Držte se.

Čist so neodgovorne, sploh me ne ubogajo user posted image

mlinčkota sta med trepetalkami, kr poglej, sem napisala, da oba grejetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1766
    28.10.2008 15:10:59   
    sonček85
    ne vem.to je neki una rekla v lekarni
    v paketu so 3 svečke in injekcija pa potem kremica poleg

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1767
    28.10.2008 15:14:04   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Želvička - kako je blo na UZ? Javi se!

želvika je bla včer na UZ sva pol še kofetkale in če se ne motim je napisala da ima UZ zdaj spet 5.11., al sem pa nekej zamešala ... zdej bom šla pa prav za nazaj pozjat ...

Kako ste pri vas ????

Za danes je bil UZ napisan, lahko da smo kej zamočile, no vseeno naj se javi, če jo boš kej videla al pa slišala user posted image

Mi smo očitno čist vremenski, se pravi v teh dneh bl leni in zaspaniuser posted image user posted image user posted image

Pa pri vas?

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1768
    28.10.2008 15:24:02   
    Grethy
    Isto šukica isto, vstala sem zjutrej z mega glavobolom, pa nista pomagala ne lekadol ne se-x ...  je-bi-ga pol ...

zdej pa moj v službi jaz grem pa v napad na dnevno, da jo mal k seb spraviva ... tko da bojo prazniki na izi ... drugač pa vse po starem ...

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1769
    28.10.2008 15:30:10   
    mlinčka
    n74 tale tvoj je pa res borec, že iz čiste trme se ne bo dal. Do konca user posted image ! Bravo!

Dajčimajči, bravo mami user posted image !

Punce, hvala vsem za čestitke in lepe želje! Vsem user posted imageDejzi, obriši solzo, še mene v user posted image  spravljaš. Moj supermuki user posted image .

Do lignjev še nisem prišla, čakam mlinčka, k je mogu še po opravkih. Se mi pa že user posted image , mmm... Miška73, hvala za predlog, tam sem vedno dobr jedla pa vsakič pozabim na to oštarijo. Bova šla kar tja, ja.

Shuki se pa jezi pa ji rit raste user posted image , na na na na naaa naaa user posted image . Sej si že ruknla datum na seznam, kaj bi še rada zelena pošastka user posted image ? Drugač se mi zdi, da mam jaz 12. 11. ta uradnega (glede na to, da je WP en dan pred mano pa ma 11. 11.), ampak to so nianse. Tam okol Martinovga skratka. Če ne bo user posted image  prej, ga bom sigurno že kak dan prej delala.

Se grem kar zrihtat počas, sem že mal naučakana. Mlinkooo, otroc so lačn user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1770
    28.10.2008 15:33:29   
    n@omi
    pozdravljene, tudi jaz vas že nekaj casa spremljam in sem že marsikaj koristnega pobrala prav iz tega foruma.
    Tudi sama pričnem jutri z suprefactom(nos), 2. dan menstruacije pa z menogonom. Meni ni jasno, ker mi je napisal 2x2v nos. Ali to pomeni, da 2x2 potegnem v nos ali to storim 2x dnevno? Kako ste se ve počutile po tem? Ali ste jemale vedno ob isti uri?
    Hvala, pa da bi čimprej ugledaleuser posted image !!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1771
    28.10.2008 15:39:27   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

n74 tale tvoj je pa res borec, že iz čiste trme se ne bo dal. Do konca user posted image ! Bravo!

Dajčimajči, bravo mami user posted image !

Punce, hvala vsem za čestitke in lepe želje! Vsem user posted imageDejzi, obriši solzo, še mene v user posted image  spravljaš. Moj supermuki user posted image .

Do lignjev še nisem prišla, čakam mlinčka, k je mogu še po opravkih. Se mi pa že user posted image , mmm... Miška73, hvala za predlog, tam sem vedno dobr jedla pa vsakič pozabim na to oštarijo. Bova šla kar tja, ja.

Shuki se pa jezi pa ji rit raste user posted image , na na na na naaa naaa user posted image . Sej si že ruknla datum na seznam, kaj bi še rada zelena pošastka user posted image ? Drugač se mi zdi, da mam jaz 12. 11. ta uradnega (glede na to, da je WP en dan pred mano pa ma 11. 11.), ampak to so nianse. Tam okol Martinovga skratka. Če ne bo user posted image  prej, ga bom sigurno že kak dan prej delala.

Se grem kar zrihtat počas, sem že mal naučakana. Mlinkooo, otroc so lačn user posted image !

Sej bi kej rekla, pa maš čist prov pa bom kr tihuser posted image user posted image user posted image res mi rit rasteuser posted image user posted image user posted image

Če računamo da je test 14 dni po ET in če računamo z jutrišnjim dnem kot prvim pol pride na 11.11. 2008 tvoj test, ampak ve s GK ste neki posebnega pa delate teste na 15 dan ker je bolj ziher, bomo popravili, če želiste vaša mlinčkavostuser posted image

A na kalamare ste šli al še greste?user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1772
    28.10.2008 15:40:10   
    sonček85

sem prebrala ,lahko brez injekcije al pa z.jaz bom brez in si samo svečko potisnila globoko v nožnico.

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1773
    28.10.2008 15:41:42   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: n@omi

pozdravljene, tudi jaz vas že nekaj casa spremljam in sem že marsikaj koristnega pobrala prav iz tega foruma.
    Tudi sama pričnem jutri z suprefactom(nos), 2. dan menstruacije pa z menogonom. Meni ni jasno, ker mi je napisal 2x2v nos. Ali to pomeni, da 2x2 potegnem v nos ali to storim 2x dnevno? Kako ste se ve počutile po tem? Ali ste jemale vedno ob isti uri?
    Hvala, pa da bi čimprej ugledaleuser posted image !!

To pomeni 1x na dan po dve šprici v vsako nosnico, čaki tko sem jest to jemala, lahko pa pomeni 2x na dan po 1x v vsako nosnico.
    Jemala vedno ob isti uri, počutje hmmmm sem že pozabila k je blo pred letom in pol to. Mogoče se bo katera bolj frišna javila, in seveda naj čimprej ugledaš user posted image user posted image

(odgovor članu n@omi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1774
    28.10.2008 15:44:22   
    sonček85
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

O žižka, to ti pa jaz alhko povem, ker poznam to sra-nje ....  apliciranje z brizgo brez igle ... po vsakem postopku sem fasala orng vnetje in sem dobila tole kremo in si daješ ta shit not nevemžekolk dni in pol še par dni po tem neasmeš seksat ... dizastr ...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jst si morem devat tri večere ,a potem imam prav da si lahko kar svečko dat globoko v nožnico ,dragi pa da si maže.potem po kakem tednu pa lahko že slončkamo po 3 mesecihuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1775
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?