Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:17:52
|
|
|
|
zarja1
|
martinček sveti kolk ste naklofkale.... vidim, da je Shuki moj spet svetovala.....rastura.. Abra sem našla čokoladko brez cukra..... Kako si? V šprugu? Pikovitek tvojga pa kar Konina jaz sem se po tvojem trebuščku odločla, da jih bom imela bolj z razmiki...dva hkrati sta malo preveč za mojo postavo......Res pa, še enkrat SVAKA ČAST MAMI!!!!! Mlinčka zate pa itak... Larči lubek...se bašeš... saj je tak prav.....deca morajo rast.. pa Arnejči se je javla ...pa kje hodiš? Želvica jaz sem bolj tak...v službi me jezijo, pa poskušam le... Netka vredu zrihtaj jutri... A si tresnila kako pivo dans? za Mismis bom itak dala delat tak ameriški tetrapak s fotko, da se malo nam javi... Gigi ti pa samo Si boš vzela kaj fraj pred D dnevom?teta Grethy nič romantike... samo akcija......in ostale srčice Pija, Nokes, Dakec, Sonček 33, Bambi 75, Tassi, Baci, Lučka, N74, DaisyE, Netka....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.10.2008 19:37:50 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:35:50
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: konina Hojla, borke. Hvala za vaše misli name in pomoč pri dihanju. Prišparajte za kakšen drug dan. Moja fanta nočeta še ven. Sploh pa ne na silo. Sta se oba postavila na glavo in sedaj čakamo kdaj bosta želela ven. Bila sem malo razočarana, saj sem mislila, da se bomo danes že crkljali. No, ampak tako je prav za otročka, pa tudi zame. Sta pa že prava korenjaka težka 2600g. V album bom pa nalepila slikice kakšen trebuh vas čaka pri dvojčkih po 36t. Pa ne se ustrašit, saj ni tako hudo. Je pa težak. Držim pesti za vas vse, stare in nove borke in upam, da pridete kmalu za mano. LP, Nina Konina, , sem videla zdaj tvoj album, super si!!! ...držim pesti,da bo tudi dalje potekalo vse b.p.!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:42:50
|
|
|
|
pikovit
|
U jebela,sem šla gledat slikice od Konine in sem .Konina sva ti čast.No naj gresta čimprej ven,da se boste crkljali.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:45:38
|
|
|
|
zarja1
|
A boste kaj praznovale?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:49:08
|
|
|
|
pikovit
|
Dajči .Jupiiiii sem vesela. Mlinčka ma ti si super pupa.6 malčkov palčkov.Ma ni boljšega.Bravo pupca.No seveda čestitke tudi Mlinčku,tudi on je imel prste vmes .Čestitke obema. Mismis kje si? Žiži kako se pa ti počutiš? Zarja hvala za hldno vedro,vendar nič kaj dosti ne pomaga.Bi bolj jaz tole rabila za ohladit Lučka nič slabe vesti o laganju.To so male laži.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:52:41
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A boste kaj praznovale? Lahko bi skupaj A ste za to???
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:52:52
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A boste kaj praznovale? Joj lubica, pr men je to tko kt s pustnimi manevri ... ne morem bit neka ekstra šema, če sem to celo leto, pa tud kot čarovnco me vsi nekak poznajo, pa se težko kamufliram zdej , bom pa dala par buč na balkon, pa sveče notr, da bo mal divje tu okol, sam upam da ne bo dežja do kolen ... Kaj pa ti ????
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 19:55:40
|
|
|
|
zarja1
|
Grethy, Pikovitek jaz sem se že zmenla z mojimi mb babami. Jaz sem itak mala čarovnica, sploh baje pogled mam strupen - če hočem seveda.... Mi je pa malo žal, da se me nismo nič zmenle....Si zamišljaš moje prvo srečanje z vami...pa pridem jaz na metli???
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.10.2008 19:57:07 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:02:17
|
|
|
|
zarja1
|
Grethy ti si po moje tak cart čarovnica...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:16:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka A na kalamare ste šli al še greste? Šele gremo, šele gremo. Branje po diagonali, Shuki, kakopak drugače . Ej, sej ne vem, al sem še tolk evforična, da haluciniram, ampak zdele sem na balkonu v daljavi uzrla 2 velka bela ptiča, s črnimi fleki. Majkemi, da sta bli štorklji. Sem tolk oči napenjala, da bi bla ja zihr, sam ni boglo bit druzga. Sej jih nisem prvič vidla pa do zdej mi to tud ni blo glih v pomoč, ampak lepo jih je blo vidt na tak dan. Svašta! IIIIIiiiii kolk lepo . Jaz pa to jemljem kot prst usode
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:18:48
|
|
|
|
lara light
|
Uff Zarji, tako opravo bi rabila v petek Moram kej zmislit , sicer sem prepričana, da bojo tud brez oblačil prepoznali glavno čarovnico večera Sicer pa jem full ja, glih zdej sem spet nekaj zmazala ...ju3 grem dat kri... Ti si fajn, a ne? Shuki, ma zakon si! Abra, pozdravček tebi in princeski! Za ju3 navijam Netkič in ostale! Grem počivat, res sem utrujena, lepe sanje čarovnice moje!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:21:27
|
|
|
|
zofka7
|
Punce, živjo! Spremljam vas že od svojega 1. IVF postopka, ampak sem morala srečat Gigi, da sem se prijavila. Vsem vam želim čimveč celic, morul, blastocist in dojenčkov! Zdaj pa še info za Gigi: olje, ki je (ali pa ni?) pomagalo moji prijateljici do dveh otročkov (po neuspešnem et-ju; celice se niti oplodile niso), ima precej trapasto ime: olje za dekleta in žene. Gre za energetsko olje, stane okoli 9 EUR, kupi pa se ga v Essentii (http://www.essentia.si), v centru dravlje, v Ljubljani. Vodi ga zelo prijazna zdravnica, Katarina Velikonja, dr. med. in homeopatinja. Nočem delat reklame, jaz sem olje uporabljala poleti, pa sem vseeno v drugem postopku ivf-ja. Upajmo, da uspešno. Gigi, še malo, pa greva po otroke! lp
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:23:31
|
|
|
|
pikovit
|
O Zofka čestitke za pogum in dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:26:09
|
|
|
|
želvica99
|
Evo me iz potepa Shuka res mam 5.11. ultrazvok, da pogledajo, kaj Menopur dela - če kaj, tko da si je Grethy prov zapomnila (sva ble na kavi na GK). Grethy kje je WP dons, ti si bol na tekočem. Lučka sam da se umirja zadeva, drugač mam pa Menopur (ne vem, a je to podobno kot menogon) - je pa vse eno sranje, nimaš kj . Kar se pa laži tiče je pa v postopku včasih lažje tko. Jest sem prvič šefici v službi povedala, zdj pa razmišljam, da bi tud zbolela, ker me preveč prihira, če velik ljudi ve, ker pol težijo "no a je ratal". Jojjj kok sovražim to vprašanje Mlinček ti si res en kavalir Arneja navijam za akcijo
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:28:28
|
|
|
|
gigi1
|
Zofi srce, pa si le prišla . Tolk sem te vesela A si kej klicala? Kolk se jih je oplodilo in kolk celic je bilo? Sem bla čist zbluzena na koncu in komi čakala, da me moj domov odpelje. Za tist oljček pa...a se je pametno zdej po ET mazat? Inhvala za info
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:31:15
|
|
|
|
želvica99
|
Zofka dobrodošla. V kateri fazi postopka pa si? Zarja a tebe pa služba živcira, mal jim kakšen pospešek s daj pa naj se spokajo težit drugam. Mi imamo pomembnejše opravke tukj na rr ane
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:32:33
|
|
|
|
miska73
|
Grethy kje je WP dons, ti si bol na tekočem. WP ene par dni ne bo gor na RR, ker doma pridno leži in čuva svoji pikici. Zofka, dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:32:38
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Evo me iz potepa Grethy kje je WP dons, ti si bol na tekočem. Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:34:00
|
|
|
|
bambi75
|
Dajamaja čestitke za . SEm res vesela zate. Mlinčka in Mlinček tokrat bo pa zmagovalna kombinacija. za .Lepo ju grejta. N74 tudi tebi čestitke za pikico borko. NAj bo borka še naprej in te razveseli čez slabih 9 mesecev. Konina vaau ogromen buši.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:34:39
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Evo me iz potepa Grethy kje je WP dons, ti si bol na tekočem. Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to ... Ena čudna iz spodnje Štajerskega konca je, ki sliši na ime Miska73 Ja Grethy midve se še nisva uspele spoznati. Pozdravljena pupa.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:37:09
|
|
|
|
gigi1
|
Arnejči zdej pa ne boš trpela pomanjkanja (slončkanja mislim ) Želvi menopur je bolj prečiščen menogon. Ima kao manj stranskih učinkov in ga ni treba dajati v rito . Glava te bo pa kmalu nehala bolet. Boli zaradi s-facta, zdej bo pa menopur premagal s-fact in bo juhuhu Lučkec moj ne se sekirat. To so zdaj postranske stvari . Misli le nase in pikici, ki jih boš dobila v varstvo Šuki te jezijo draga? Obljubim, da bom podčrtala in napisala z rudečo datum testa Pikovitek zdrži še malo. Saj je bogi. Ko se spomnim slike v moji glavi, ko si opisala nogo mi je kar slabo. Saj bo kmalu bolje . Jst sem čist QL hvala Mlinčka in Mlinko lepo mi cartita otročke N74 ti pa tud tvojo Borkico
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:41:02
|
|
|
|
želvica99
|
Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to ...[/quote] ...te bomo pa za najkrajšo No sj prov da je resno vzela zadevo. Evo še eno vprašanje, a je možno, da ti je po teh špikah noro vroče-mene čist kuha, ponavad sem pa vsa zadekana
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:41:43
|
|
|
|
miska73
|
Žiži, kako si mi ti kaj. Že čist spočita. Te tvoj kej razvaja?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:44:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to ...te bomo pa za najkrajšo No sj prov da je resno vzela zadevo. Evo še eno vprašanje, a je možno, da ti je po teh špikah noro vroče-mene čist kuha, ponavad sem pa vsa zadekana Jp lubica. Zdej si v meni. Menopur te bo pa na hitr našibal v iber plodno stanje. Zdej bo ene 4 dni mal čudno, pol se boš pa zmer boljš počutla
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.10.2008 20:45:25 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 20:45:11
|
|
|
|
želvica99
|
Hvala Gigi, se prav si zdj še mal podajata, jest sem pa nekje vmes . Tole s prečiščenostjo pa nisem vedla in evo si me nekaj novga naučila
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?