|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 19:17:52   
zarja1
martinček sveti kolk ste naklofkale....user posted image

vidim, da je Shuki moj spet svetovala.....rastura..user posted image
Abra sem našla čokoladko brez cukra.....user posted image Kako si? V šprugu?
Pikovitek tvojga pa karuser posted image

Konina user posted image jaz sem se po tvojem trebuščku odločla, da jih bom imela bolj z razmiki...dva hkrati sta malo preveč za mojo postavo......Res pa, še enkrat SVAKA ČAST MAMI!!!!!
Mlinčka zate pa itak...user posted image

Larči lubek...se bašeš...user posted image saj je tak prav.....deca morajo rast..

pa Arnejči se je javlauser posted image ...pa kje hodiš?
Želvica jaz sem bolj tak...v službi me jezijo, pa poskušam le...user posted image
Netka vredu zrihtaj jutri...user posted image A si tresnila kako pivo dans?
za Mismis bom itak dala delat tak ameriški tetrapak s fotko, da se malo nam javi...user posted image Gigi ti pa samo user posted image Si boš vzela kaj fraj pred D dnevom?teta Grethy nič romantike...user posted image  samo akcija......in ostale srčice Pija, Nokes, Dakec, Sonček 33, Bambi 75, Tassi, Baci, Lučka, N74, DaisyE, Netka....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.10.2008 19:37:50 >

Horny Teddy

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.10.2008 19:35:50   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Hojla, borke. Hvala za vaše misli name in pomoč pri dihanju. Prišparajte za kakšen drug dan. user posted image  Moja fanta nočeta še ven. Sploh pa ne na silo. Sta se oba postavila na glavo in sedaj čakamo kdaj bosta želela ven. Bila sem malo razočarana, saj sem mislila, da se bomo danes že crkljali. No, ampak tako je prav za otročka, pa tudi zame. Sta pa že prava korenjaka težka 2600g. V album bom pa nalepila slikice kakšen trebuh vas čaka pri dvojčkih po 36t. Pa ne se ustrašit, saj ni tako hudo. Je pa težak. user posted image

Držim pesti za vas vse, stare in nove borke in upam, da pridete kmalu za mano.

LP, Nina

Konina,user posted image user posted image ,
sem videla zdaj tvoj album, super si!!!
...držim pesti,da bo tudi dalje potekalo vse b.p.!!!!!user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.10.2008 19:42:50   
pikovit
U jebela,sem šla gledat slikice od Konine in sem user posted image .Konina sva ti čast.No naj gresta čimprej ven,da se boste crkljali.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.10.2008 19:45:38   
zarja1
A boste kaj user posted image praznovale?

Horny Teddy

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.10.2008 19:49:08   
pikovit
Dajči user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image .Jupiiiii sem vesela.
Mlinčka ma ti si super pupa.6 malčkov palčkov.Ma ni boljšega.Bravo pupca.No seveda čestitke tudi Mlinčku,tudi on je imel prste vmesuser posted image .Čestitke obema.
Mismis kje si?
Žiži kako se pa ti počutiš?
Zarja hvala za hldno vedro,vendar nič kaj dosti ne pomaga.Bi bolj jaz tole rabila za ohladituser posted image
Lučka nič slabe vesti o laganju.To so male laži.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.10.2008 19:52:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lahko bi skupajuser posted image A ste za to???

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.10.2008 19:52:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Joj lubica, pr men je to tko kt s pustnimi manevri ... ne morem bit neka ekstra šema, če sem to celo leto, pa tud kot čarovnco me vsi nekak poznajo, pa se težko kamufliram zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bom pa dala par buč na balkon, pa sveče notr, da bo mal divje tu okol, sam upam da ne bo dežja do kolen ...

Kaj pa ti ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.10.2008 19:55:40   
zarja1
Grethy, Pikovitek jaz sem se že zmenla z mojimi mb babami. Jaz sem itak mala čarovnica, sploh baje pogled mam strupen - če hočem seveda....user posted image user posted image user posted image
Mi je pa malo žal, da se me nismo nič zmenle....Si zamišljaš moje prvo srečanje z vami...pa pridem jaz na metli??? user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.10.2008 19:57:07 >

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.10.2008 20:02:17   
zarja1
Grethy ti si po moje tak cart čarovnica...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.10.2008 20:16:08   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

A na kalamare ste šli al še greste?

Šele gremo, šele gremo. Branje po diagonali, Shuki, kakopak drugače user posted image .

Ej, sej ne vem, al sem še tolk evforična, da haluciniram, ampak zdele sem na balkonu v daljavi uzrla 2 velka bela ptiča, s črnimi fleki. Majkemi, da sta bli štorklji. Sem tolk oči napenjala, da bi bla ja zihr, sam ni boglo bit druzga. Sej jih nisem prvič vidla pa do zdej mi to tud ni blo glih v pomoč, ampak lepo jih je blo vidt na tak dan. Svašta!

IIIIIiiiii kolk lepo user posted image user posted image . Jaz pa to jemljem kot prst usode user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
28.10.2008 20:18:48   
lara light
Uff Zarji, tako opravo bi rabila v petekuser posted image user posted image user posted image  Moram kej zmislituser posted image , sicer sem prepričana, da bojo tud brez oblačil prepoznali glavno čarovnico večerauser posted image
Sicer pa jem full ja, glih zdej sem spet nekaj zmazalauser posted image ...ju3 grem dat kri...
Ti si fajn, a ne?user posted image

Shuki, ma zakon si!user posted image

Abra, pozdravček tebi in princeski!user posted image

Za ju3 navijam Netkič in ostale!user posted image

Grem počivat, res sem utrujena, lepe sanje čarovnice moje!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
28.10.2008 20:21:27   
zofka7
Punce, živjo!
Spremljam vas že od svojega 1. IVF postopka, ampak sem morala srečat Gigi, da sem se prijavila. Vsem vam želim čimveč celic, morul, blastocist in dojenčkov!
Zdaj pa še info za Gigi: olje, ki je (ali pa ni?) pomagalo moji prijateljici do dveh otročkov (po neuspešnem et-ju; celice se niti oplodile niso), ima precej trapasto ime: olje za dekleta in žene. Gre za energetsko olje, stane okoli 9 EUR, kupi pa se ga v Essentii (http://www.essentia.si), v centru dravlje, v Ljubljani. Vodi ga zelo prijazna zdravnica, Katarina Velikonja, dr. med. in homeopatinja. Nočem delat reklame, jaz sem olje uporabljala poleti, pa sem vseeno v drugem postopku ivf-ja. Upajmo, da uspešno. Gigi, še malo, pa greva po otroke!
lp

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.10.2008 20:23:31   
pikovit
O Zofka čestitke za pogum in dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
28.10.2008 20:26:09   
želvica99
Evo me iz potepauser posted image

Shuka res mam 5.11. ultrazvok, da pogledajo, kaj Menopur dela - če kaj, tko da si je Grethy prov zapomnila (sva ble na kavi na GK).

Grethy kje je WP dons, ti si bol na tekočem.

Lučka sam da se umirja zadeva, drugač mam pa Menopur (ne vem, a je to podobno kot menogon) - je pa vse eno sranje, nimaš kjuser posted image . Kar se pa laži tiče je pa v postopku včasih lažje tko. Jest sem prvič šefici v službi povedala, zdj pa razmišljam, da bi tud zbolela, ker me preveč prihira, če velik ljudi ve, ker pol težijo "no a je ratal". Jojjj kok sovražim to vprašanjeuser posted image

Mlinček ti si res en kavaliruser posted image

Arneja navijam za akcijouser posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.10.2008 20:28:28   
gigi1
Zofi srce, pa si le prišla user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem te vesela user posted image

A si kej klicala? Kolk se jih je oplodilo in kolk celic je bilo? Sem bla čist zbluzena na koncu in komi čakala, da me moj domov odpelje.

Za tist oljček pa...a se je pametno zdej po ET mazat? Inhvala za info user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.10.2008 20:31:15   
želvica99
Zofka dobrodošla. V kateri fazi postopka pa si?

Zarja a tebe pa služba živcira, mal jim kakšen pospešek s user posted image dajuser posted image user posted image pa naj se spokajo težit drugam. Mi imamo pomembnejše opravke tukj na rr aneuser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.10.2008 20:32:33   
miska73

WP ene par dni ne bo gor na RR, ker doma pridno leži in čuva svoji pikici.

Zofka, dobrodošla.

Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.10.2008 20:32:38   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to ... user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.10.2008 20:34:00   
bambi75
Dajamaja čestitke za user posted image . SEm res vesela zate.

Mlinčka in Mlinček tokrat bo pa zmagovalna kombinacija. user posted image user posted image  za user posted image  user posted image .Lepo ju grejta.

N74 tudi tebi čestitke za pikico borko.user posted image   NAj bo borka še naprej in te razveseli čez slabih 9 mesecev.

Konina vaau ogromen buši. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.10.2008 20:34:39   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to ... user posted image user posted image

Ena čudna iz spodnje Štajerskega konca je, ki sliši na ime Miska73 user posted image user posted image user posted image

Ja Grethy midve se še nisva uspele spoznati. Pozdravljena pupa.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.10.2008 20:37:09   
gigi1
Arnejči zdej pa ne boš trpela pomanjkanja (slončkanja mislim user posted image )

Želvi menopur je bolj prečiščen menogon. Ima kao manj stranskih učinkov in ga ni treba dajati v rito user posted image . Glava te bo pa kmalu nehala bolet. Boli zaradi s-facta, zdej bo pa menopur premagal s-fact in bo juhuhu user posted image

Lučkec moj ne se sekirat. To so zdaj postranske stvari user posted image . Misli le nase in pikici, ki jih boš dobila v varstvo user posted image

Šuki te jezijo draga? Obljubim, da bom podčrtala in napisala z rudečo datum testa user posted image

Pikovitek zdrži še malo. Saj je bogi. Ko se spomnim slike v moji glavi, ko si opisala nogo mi je kar slabo. Saj bo kmalu bolje user posted image . Jst sem čist QL hvala user posted image

Mlinčka in Mlinko lepo mi cartita otročke user posted image

N74 ti pa tud tvojo Borkico user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.10.2008 20:41:02   
želvica99
Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to ...[/quote]

...te bomo pa za najkrajšouser posted image

No sj prov da je resno vzela zadevo. Evo še eno vprašanje, a je možno, da ti je po teh špikah noro vroče-mene čist kuha, ponavad sem pa vsa zadekanauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.10.2008 20:41:43   
miska73
Žiži, kako si mi ti kaj. Že čist spočita. Te tvoj kej razvaja?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.10.2008 20:44:33   
gigi1

Hello potepuhica, WP je tri dni na počivanju in se nekako ne misli preveč naprezat okol računala, tako sem zasledila tokom dneva, se pa javlja prek ene dečve, pa ne me zdej za najdaljšo dlako obesit, ker ne vem kera je to
...te bomo pa za najkrajšouser posted image

No sj prov da je resno vzela zadevo. Evo še eno vprašanje, a je možno, da ti je po teh špikah noro vroče-mene čist kuha, ponavad sem pa vsa zadekanauser posted image

Jp lubica. Zdej si v meni. Menopur te bo pa na hitr našibal v iber plodno stanje. Zdej bo ene 4 dni mal čudno, pol se boš pa zmer boljš počutla user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.10.2008 20:45:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.10.2008 20:45:11   
želvica99
Hvala Gigi, se prav si zdj še mal user posted image podajata, jest sem pa nekje vmesuser posted image . Tole s prečiščenostjo pa nisem vedla in evo si me nekaj novga naučilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?