|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
26.10.2008 19:21:53   
womanpolice
hahahhahahhahah

ZARJA1 Hvala ti za lepe želje....

Kopalnica, pridi k meni... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.10.2008 19:22:48   
womanpolice
No, zdaj pa grem v ilegalo........ nočko.... Rada vas imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
26.10.2008 19:23:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

krucefix, glej ga majstra all in one! ti tule nasvete ponujaš? no, povej kje naj dobim all in one mojstra da mi renovira vse u nulo do prihoda mojih otrok? drgač bomo morali v šotoru kampirat!

Kak to misleš? Kaj pa imaš? Od kje pa si?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
26.10.2008 19:25:20   
DaisyE
Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
netka34 - UZ

mateja_goljev - punkcija
Lučka 25 - punkcija
womanpolice - ET

Pupe držte se jutri! Pika.po in netka vama želim veliko frnikulc, mateja in Lučka, kot vedno, naj bo čim manj boleče in čimveč lepih celic, WP, ti pa lepo sprejmi svoje otroke, pa naj lepilo fajn prime. Čez 9 mesecev pa še malo ju pa na kako srečanje pripelji, da si ju ogledamo. Držte se vse!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
26.10.2008 19:27:12   
mlinčka
Dejzi, čist offtopic - a si ti tud ta teden slučajno frej, al so te zaposlil? Tok, da mal vem te kej ponucat za takšne ali drugačne situacije user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
26.10.2008 19:28:04   
DaisyE
Kruce, mogoče se mu pa tolk dopadeta, pa vama ni hotel kasirat in vaju je čez 4 mesece naročil, ker bo mel takrat spet koncesijske postopke. Pri nama je tud neki mutil, sva mogla kar midva vztrajat, naj naju da samoplačniško. On bi bil po moje kar za januar.

Druga runda bo mogoče boljša. Držim pesti. Potolaži svojo pupo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
26.10.2008 19:30:02   
mlinčka
Jaz pa odhajam na user posted image . Da se mal nastimuliram...no, sej navijala bom pa tud mal user posted image .

Vso srečo mojim puncam jutri in njihovim fantičem seveda tudi!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
26.10.2008 19:32:59   
zarja1
user posted image WP si rešla zadevo z mucami? Evo ene rešitve pucanja...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
26.10.2008 19:35:33   
Nikita***
Čer, samo da vas malo pozdravim user posted image . Lučka in Mateja, jutri vama želim povsem neboleče punkcije (če to ne gre, pa vsaj znosne) in WP čim bolj user posted image  ET.
Zgoraj je ena napisala, da bosta jedla pico. No, tudi midva se pridružujeva, moj nekaj skače po kuhinji in že ful dišiuser posted image .

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
26.10.2008 19:36:02   
zarja1
Bodite pridne, akterke za vas prav posebaj držim pesti-jutri opravite max dobro. Jaz grem še malo
user posted image . Nočko vsem skupaj....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
26.10.2008 19:38:54   
mala81
Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
netka34 - UZ

mateja_goljev - punkcija
Lučka 25 - punkcija
womanpolice - ET

Jutri pa ful dogaja.

mateja_goljev in lučka25 čimmanj bolečo punkcijo vama želim
WP a si že pripravljena na prihod otročičkov? Verjamem da bo najlepši

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
26.10.2008 19:49:46   
DaisyE
No, to bo. Tako nov sestanek na

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem ob 19.00 uri. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj)

O katerih so poročali:
1. Blanche
2. Daisy 

3. Zrakomlat Brusilnik
4. nokes
5. tassi
6. lubenicožer
7. kajši
8. bambi

Pa pojdimo nazaj na Vransko, da bomo res štajerski konec obdelali. Ampak rabim pomoč. Če bar lunca ni ok, sem našla še nek pub sedmico, ampak prenavljajo spletno stran, tako da nimam pojma, kako je tam. Prosim lokalci, če pomagate!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
26.10.2008 19:49:59   
Pija76
Nikita midva sva jo že snedla - odlična je bila user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
26.10.2008 19:52:49   
Pija76
Daisy katera je pa zrakomlat brusilnik user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
26.10.2008 19:52:58   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dejzi, čist offtopic - a si ti tud ta teden slučajno frej, al so te zaposlil? Tok, da mal vem te kej ponucat za takšne ali drugačne situacije user posted image .

Žal ne, cel teden delam kot ponavadi. Daj, ko boš glih bolj fraj, malo koordiniraj tole srečanje in raznorazne bare, porfavor.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
26.10.2008 19:53:52   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

No, to bo. Tako nov sestanek na

prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem ob 19.00 uri. 

Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj)

O katerih so poročali:
1. Blanche
2. Daisy 

3. Zrakomlat Brusilnik
4. nokes
5. tassi
6. lubenicožer
7. kajši
8. bambi

Pa pojdimo nazaj na Vransko, da bomo res štajerski konec obdelali. Ampak rabim pomoč. Če bar lunca ni ok, sem našla še nek pub sedmico, ampak prenavljajo spletno stran, tako da nimam pojma, kako je tam. Prosim lokalci, če pomagate!!!!

A primork ne bo? A nista nekaj obljubljali da naslednjič pa res prideta? Sej od Netke avto mora že pol avtomatsko do LJ

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
26.10.2008 19:54:08   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Mlinčka helikopter sanders brusilnik. user posted image user posted image user posted image  Simultani prevod v ruščino in nazaj na gugl translejterju.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
26.10.2008 19:55:11   
DaisyE

A primork ne bo? A nista nekaj obljubljali da naslednjič pa res prideta? Sej od Netke avto mora že pol avtomatsko do LJ

Modro molčijo. So pa pozvane, da organizirajo srečanje na njihovem koncu.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
26.10.2008 19:55:47   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mlinčka helikopter sanders brusilnik. user posted image user posted image user posted image  Simultani prevod v ruščino in nazaj na gugl translejterju.

AJA! Thx za osvetlitev user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.10.2008 19:56:56   
DaisyE
Meni so v bani vodo priklopli. Grem se kopat na gradbišče. user posted image user posted image user posted image

Nočka pupe.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.10.2008 20:06:53   
Pija76
Daisy kako da se Mismis ne pofočka za srečanje????

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.10.2008 20:07:49   
Pija76
Daisy fejst se okopaj user posted image . Ja nedelja je user posted image  user posted image  user posted image , se je treba očedt!

Pupe a vse spite že?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.10.2008 20:09:41   
Pija76
Da ne sekam monologov vam zaželim nočko! Lepo spite in dobr začetek tedna vam želim

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.10.2008 20:14:45   
n74
Kruce, mogoče se mu pa tolk dopadeta, pa vama ni hotel kasirat in vaju je čez 4 mesece naročil, ker bo mel takrat spet koncesijske postopke. Pri nama je tud neki mutil, sva mogla kar midva vztrajat, naj naju da samoplačniško. On bi bil po moje kar za januar.

Kruce pri nama je bilo isto, maja šla prvič na razgovor in je dal klomifen in nič omenjal postopka. Sem si mislila, ajd saj so itak vmes počitnice in bo mogoče kaj učinka. Konec avgusta šla spet k njemu na tisti test če spermije najde 18 ur po odnosu (ni jih našel). Pa na vsakem obisku je poudarjal, da se pri moškemu takoj vidi če je ploden (spermiogram), pri ženski pač ne, ker ne ve ali so folikli prazni ali ne. In je predlagal še 4 mesece klomifena. Pa sem takoj rekla, da sva v bistvu prišla k njemu zato, ker bi rada šla v postopek, čeprav samoplačniško. In je bil takoj za.
Če vama ni težko rizkirat cca 1.000 eur, potem probajta, tako bosta vsaj vedela pri čem sta. Ker potem če ne uspe, je nasledji postopek zastonj in če imaš srečo (ali nesrečo če ne rata) je mogoče tudi tretji zastonj.
Jaz sedaj vem, da sem imela v naravnem ciklusu vedno en folikel, pri jemanju 1/2 klomifena tudi eden, pri najmanjši dozi injekcij samo tri, od tega eno celico.
In v naslednjem postopku vem, da se bom morala držati vseh možnih navodil od punc, da bo več foliklov in več celic.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.10.2008 20:18:21   
n74
Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
netka34 - UZ
mateja_goljev - punkcija
Lučka 25 - punkcija
womanpolice - ET

Se pridružujem navijanju
user posted image  

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?